beryalim sana bakmak için geldim işler yoğun bi kaçamak yaptım merak ettim ay defne hanım geliyor he aralık sonu iyi olmaz söle ona sonra yaş ilerledikçe bir yaş hep büyük olacak ayyy olmaz olmaz defneeee dur kızım bak yeni yıl yeni umutlar sen ocakta gel emitoprağım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ya bende sabırsızlanıyorum ya günler aylar geçsede bizde bu mutluluğu yaşasak Allahın izniyle ama tabi vakitli gelsin benim bal kızım erken doğum riskimiz var ya inşallah oda acele etmek istemez vaktinde sağlıkla ve hayırla gelsin
gelelim bizim bebek için uğraşan kızlara kızlar ilişkiden sonra akan spermler için üzülmeyin bırakın gitsin kalan sağlar sizindir
sizlere dua ediyorum hep rabbim bu duyguyu nasip etsin gelecek kızlar gelecek üzülmeyin yeterki sabır ve dua ile bekleyin tabi bekleyin derken öle durup bekleyin demiyorum derslerinize çalışın gerisini Allaha havale edin canlarım aralıkta bir hatta iki hatta üç hamile bekliyorum sizden o potansiyeli görüyorum ben sizlerde durmak yok yola devam
divi
ayşe
vale
neslihan
haksever
ilterçakır
beryalim sana bakmak için geldim işler yoğun bi kaçamak yaptım merak ettim ay defne hanım geliyor he aralık sonu iyi olmaz söle ona sonra yaş ilerledikçe bir yaş hep büyük olacak ayyy olmaz olmaz defneeee dur kızım bak yeni yıl yeni umutlar sen ocakta gel emitoprağım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ya bende sabırsızlanıyorum ya günler aylar geçsede bizde bu mutluluğu yaşasak Allahın izniyle ama tabi vakitli gelsin benim bal kızım erken doğum riskimiz var ya inşallah oda acele etmek istemez vaktinde sağlıkla ve hayırla gelsin
gelelim bizim bebek için uğraşan kızlara kızlar ilişkiden sonra akan spermler için üzülmeyin bırakın gitsin kalan sağlar sizindir
sizlere dua ediyorum hep rabbim bu duyguyu nasip etsin gelecek kızlar gelecek üzülmeyin yeterki sabır ve dua ile bekleyin tabi bekleyin derken öle durup bekleyin demiyorum derslerinize çalışın gerisini Allaha havale edin canlarım aralıkta bir hatta iki hatta üç hamile bekliyorum sizden o potansiyeli görüyorum ben sizlerde durmak yok yola devam
divi
ayşe
vale
neslihan
haksever
ilterçakır
selam canlarım
kontrolden şimdi geldim hemen size yazıyorum
aralık son haftası dedi doktorum ama ben yeni yıl bebeği olsun diye tutturdum bebeğim 1 yıl kaybetmesin istedim
eğer dayanabilirsem yada kızım acele etmezse yeni yılın ertesi günü olacak ama bir sorun olursa 25 aralık gibi alınacakmış bebişim sezeryan olucak yine.
kızlar çok utanıyorum 3 senedir sorucam sorucam soramıyorum ama artık sormaya karar verdim
ya ilişkiden sonra yatıyorum ben bi sürehemen duşa gidemiyorum e öle beklerken hatta ayrılınca:26: spermler geri gelio dışarı akıyo yani siz bu durumda ne yapıyosunuz ben havlu kağıt kulllanıyorum acaba o emiyomu die düşünüyorum :26::26::26: ay çok zor yazdım utanıyorum ama kime sorayım başka bilemedim siz nabıysunuz neyle siliyosunuz yada bekliyosunuz öle öff sordum sonunda:18:
valla ben bi 2 saat felan uyku çekiom madem sordun bende pek meraklıyımyaeşime dedim ya bu akıp gidior dedim adamın cevabı şöyle haklıda ya aşkım toplu iğnenin ucu kadar şey gitse yeter tabi ben o kadarcıkmı dedim e hadi ne duruyoz demişim çok gülmüştük deliii kız benide güldürdün dedim ya tpolu iğnenin ucu kadar olsa yetermiş eşimin görüşleri ve yorumu sansürsüzzz
pko bende de çıktı cnm daha yeniyok gitmedim bitanem pko var dediler belki kendiliğinden olur dedik ama olmadı bakalım nasip nezaman
ayşeyle görüşünce slm söylerim canım benim
bu ay inşallah birkaçımız üst listeye geçerizgelelim bizim bebek için uğraşan kızlara kızlar ilişkiden sonra akan spermler için üzülmeyin bırakın gitsin kalan sağlar sizindir
divi
ayşe
vale
neslihan
haksever
ilterçakır
ben geçen hafta başlayamadım..başta okunacak duaları yazmayı unutmuşum kaynanamlarda başlıycaktımi. geceler
yarın sabah namazından sonra uyuyamıcam
yarın 11 tane okuncak fetih suresi:44: çok zorlandım valla
7 tane okunurken bile zor okudum
görümcemde kayınvaldemde yapıyolar benim için saolsunlar11 tane nasıl okucam allah yardım etsin 50 sayfa felan yapıyo sanırım 4buçuk sayfa çünkü :26::26: iyice hızlandırdım ama bi süre sonra gözlerim karışıyo cuma saatine kadar bitircem bu arada rabbim dualrımızı kabul etsin
iyi geceler kızlar
Nasılsınız kızlar.biz bu sabah yağızın çığlık çığlıga aglamasıyla başladık güne onu hiç böyle görmedim saatlerce hiç susmadan ağladı..kulağını tutp durdu kaşıdı ağladı.tam orayı sinek ısırmış nerden girdiyse odaya.ama sonra özel hastanenin kbb bölümüne acil gidince anlaşıldıki kulağı iltihap olmuş hemen fark etmemiz iyi oldu.yoksa çocuk bölümüne gitsek birsürü boşa tahlil yapılcaktı..neyseki şimdi iyi ilaçlar iyi geldi..ama bende bittim o saatler arasında bide sürekli kustu..allah beterinden saklasın...sizler nasılsınız... beryalcim hayırlı doğumlasr yağızda 27 aralık biliyon 3 gün daha dursaydı iiyi olcasktı ama doktor yok alalım artık diyince aldırdım ..meltemcim çok çok geçmiş olsun kardeşine allah onların acısını göstermesin..belenaycım prensesini hayırlısıyla kucağına al inşallahhh...tedavideki arkadaşlarım valecim ayşecim hepinizin allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum....
evet canım bende yeni yıl bebeği olsun istiyorum ama benim yaramöaz ve tombul kızım baya büyümüş çıkmak istiyor sanırımay inşallah dururda yeni yılda doğar canım zor oluyo aralık doğumlular erken hayata atılmak zorunda kalıyolar hayırlısı olsun sağ salim gelsinde dimi
defne hadi bakalım uslu dur annenin göbüşünde
sağol canımsenin adına çok sevindim hem annelerle beraber oluşuna hemde 2 bebeğini kucağına alıcağına çok sevindim bitanemm
kent hastanesini araştırdım canım israil aruh var orda çok övüyorlar o doktoru ama rakamları çok yüksek diğer yerlere göre öyle oluncada kafam karışıyor açıkcasıı sadece tüp bebek 2.500 dolar diyorlar buda 4.500 tl geliyor nerdeyse ilaçlar var 1.500 -2000 arasıymış tahliler felan yok içinde yol parası felan derken baya masraflı olacak gibi tabii ilk etapta tüp bebek yaparlarsa birde yapmazlarda gel gitler çok olursa oda ayrı bir hengame çokkk kafam karşık yaaaaaaaaaaaa
gözün aydın cnm
inşallah defne gelmek için acele etmez yeni yıl bebişi olur
defneye söyle dışarda kar kış ayaz ve soğuk var
içeri sıcak ,1 hafta geç gelsin
aynen aynen
o olmasın diye çabalayanlar bana nasıl imreniyolar biliyonmu hç korunmadığımızı duyunca
hehhehhehh biz onlara onlar bize :)
sağol canım toprağım iyiyiz şükür ama ağrılarım çoğaldı kasıklarımda batmalar fazla inan sağ bacağımı kaldırıp yatağa yatamıyorumberyalim sana bakmak için geldim işler yoğun bi kaçamak yaptım merak ettim ay defne hanım geliyor he aralık sonu iyi olmaz söle ona sonra yaş ilerledikçe bir yaş hep büyük olacak ayyy olmaz olmaz defneeee dur kızım bak yeni yıl yeni umutlar sen ocakta gel emitoprağım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ya bende sabırsızlanıyorum ya günler aylar geçsede bizde bu mutluluğu yaşasak Allahın izniyle ama tabi vakitli gelsin benim bal kızım erken doğum riskimiz var ya inşallah oda acele etmek istemez vaktinde sağlıkla ve hayırla gelsin
:
canım benim sağolabla yazını okuyunca hamile kalmadan önce demiştinki 2011 de hamile kalıp 2012 bir kez daha anne olmak istiyorum ama en geç 2011 de hamile kalmalıyım demitin senin kalbin çok temiz be abla dur bakayım o yazını bulumda eger silinmediyse
haa defne hanım kız napcan çıkıpta eccik daha dur gari ya hem acelen yokki hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahhh
i. geceler
yarın sabah namazından sonra uyuyamıcam
yarın 11 tane okuncak fetih suresi:44: çok zorlandım valla
7 tane okunurken bile zor okudum
görümcemde kayınvaldemde yapıyolar benim için saolsunlar11 tane nasıl okucam allah yardım etsin 50 sayfa felan yapıyo sanırım 4buçuk sayfa çünkü :26::26: iyice hızlandırdım ama bi süre sonra gözlerim karışıyo cuma saatine kadar bitircem bu arada rabbim dualrımızı kabul etsin
iyi geceler kızlar
NASILSINIZ KIZLAR NELER YAPIYORSUNUZ BAYA BAYADIR GİREMİYORUM HERKES İYİDİR UMARIM BEBİŞ BEKLEYENLER KAVUŞMUŞTUR İŞALLAH BEBİŞLERİNE OLANLARINDA ALLAH BİNKERE BAĞIŞLASIN BENİMKİNİ DE İÇİNDE(BULUT'UMU)TABİ
acrinsu oğlunun tam doğum tarihini yaz canım takvim yapalım
günaydın canım benim
hoşgeldin nasılsın
oğluşun nasıl
bizde seni özledik
arada uğra yalnız bırakma bizleri
tamam canım çok saol 23/02/2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?