Dokuz Doğuranlar

ay çok yakıştı hepimize maşşalllahhh subannallah inşaallahhhhhhhhh

olur ablam olur inşallah allahım hakkımızda ne hayırlısı ne ise onu versinn
seninde gözün aydın abalm ya kızçen geliyormuş darısı başımıza inşallah ya belenay abla ben bu aralar hep kız bebeği görüyorum ya emziriyorum ya kaybediyorum üff rüyam bilem saçma sapan allahım yarabbim kafayı sıyırmamıza izin verme yarabbim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman haırlısı ile ver allahım sen büyüksüm her şeye sen kadirsin senin mucizelerin sonsuz bizlerede hayırlısından nasip ett
hepimiz dua edelim özellikle siz hamileler siz anneler lütfen bizleri unutmayınnnn

abla yazını okuyunca hamile kalmadan önce demiştinki 2011 de hamile kalıp 2012 bir kez daha anne olmak istiyorum ama en geç 2011 de hamile kalmalıyım demitin senin kalbin çok temiz be abla dur bakayım o yazını bulumda eger silinmediyse
haa defne hanım kız napcan çıkıpta eccik daha dur gari ya hem acelen yokki hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahhh

valla ben bi 2 saat felan uyku çekiom madem sordun bende pek meraklıyımya eşime dedim ya bu akıp gidior dedimadamın cevabı şöyle haklıda ya aşkım toplu iğnenin ucu kadar şey gitse yetertabi ben o kadarcıkmıdedim e hadi ne duruyoz demişim çok gülmüştük deliii kız benide güldürdün dedim ya tpolu iğnenin ucu kadar olsa yetermiş eşimin görüşleri ve yorumu sansürsüzzz

vaallla benimkinin keyfi yeride çocuk olsa bu kadar gün gün yapmayız yaww
başım arır benim kesin

amannn bi hamile kalim yapmıcam zaten 9ay acuk özleyem birbirimizi ne bu ya balayında ki gb dip dibe dip dibee hahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

malum günlerde bana bakıp başıyla işaret yapıyo ben anlıyom ölsekte yorgunluktan o gün olcak yani bu kadar uğraşıp şu iğne ucu kadan şeyi asıl yerine götüremiyoruz hayret bişi aaaaaaaaaaaaaaaaofff neysem moral bozmak yok bebişler göbüşe bebişler göbüşeeeeeeeeeeeeeeeeee

i. geceler
yarın sabah namazından sonra uyuyamıcam
yarın 11 tane okuncak fetih suresi:44: çok zorlandım valla
7 tane okunurken bile zor okudum
görümcemde kayınvaldemde yapıyolar benim için saolsunlar 11 tane nasıl okucam allah yardım etsin 50 sayfa felan yapıyo sanırım 4buçuk sayfa çünkü :26::26: iyice hızlandırdım ama bi süre sonra gözlerim karışıyo cuma saatine kadar bitircem bu arada rabbim dualrımızı kabul etsin

iyi geceler kızlar

Annelik Özlemi

Her an seninle doluyum,
Boş yer kalmadı kalbimde,
Sevgim engin denizler gibi,
Çırpınıp duruyor içimde.

İsimler tasarladım yıllar boyu,
yasir mirza,zeynep ya da aslıyla kerem,
Rüyalarımı süsledim tatlı sesinle,
Çok acı beklemek, acı bir duygu.

Yeter artık ne olur bekletme beni,
Ben de 'Yavrum' demek isterim her anne gibi,
Kucağım boş, kalbim taş misali,
Senin gülücüklerin yumuşatır ancak bu kalbi.

Duy ne olur Allah'ım duy beni,
Eğer günah işleyip incittiysem Sen'i,
Sen ulusun, tek dayanağımız,
Evlat sevgisinden mahrum etme bizi.

Nasılsınız kızlar.biz bu sabah yağızın çığlık çığlıga aglamasıyla başladık güne onu hiç böyle görmedim saatlerce hiç susmadan ağladı..kulağını tutp durdu kaşıdı ağladı.tam orayı sinek ısırmış nerden girdiyse odaya.ama sonra özel hastanenin kbb bölümüne acil gidince anlaşıldıki kulağı iltihap olmuş hemen fark etmemiz iyi oldu.yoksa çocuk bölümüne gitsek birsürü boşa tahlil yapılcaktı..neyseki şimdi iyi ilaçlar iyi geldi..ama bende bittim o saatler arasında bide sürekli kustu..allah beterinden saklasın...sizler nasılsınız... beryalcim hayırlı doğumlasr yağızda 27 aralık biliyon 3 gün daha dursaydı iiyi olcasktı ama doktor yok alalım artık diyince aldırdım ..meltemcim çok çok geçmiş olsun kardeşine allah onların acısını göstermesin..belenaycım prensesini hayırlısıyla kucağına al inşallahhh...tedavideki arkadaşlarım valecim ayşecim hepinizin allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum....

yok gitmedim bitanem pko var dediler belki kendiliğinden olur dedik ama olmadı bakalım nasip nezaman
ayşeyle görüşünce slm söylerim canım benim
pko bende de çıktı cnm daha yeni
bende zayıflamaya karar verdim
bu sefer geçen senelerdeki gibi değil tam koydum kafaya yani :)
bu ay inşallah birkaçımız üst listeye geçeriz
ben geçen hafta başlayamadım..başta okunacak duaları yazmayı unutmuşum kaynanamlarda başlıycaktım
bu hafta niyetliyim bakalım ama sen bile 11 taneye zorlanıyosan ben nasıl okuycam yaa :18:

saol cnm Allah razı olsun
sizede çok geçmiş olsun

ay inşallah dururda yeni yılda doğar canım zor oluyo aralık doğumlular erken hayata atılmak zorunda kalıyolar hayırlısı olsun sağ salim gelsinde dimi

defne hadi bakalım uslu dur annenin göbüşünde
evet canım bende yeni yıl bebeği olsun istiyorum ama benim yaramöaz ve tombul kızım baya büyümüş çıkmak istiyor sanırım
sağol canım
çok teşekkür ederim
bu arada kuşadasında hasan atilla diye bir dr var onuda tavsiye ederim
bence ona git bir görüş aşılama yap ilk sonra tüp bebeğe geç derim.

canım bende söylüyorum yeni yılda gel yeni yıl bebişi ol diye ama ıhhh diyor yeni yıla senin kucağında girip dansözleri izliycem diyor sıpaaaaaaaaaaaa

NASILSINIZ KIZLAR NELER YAPIYORSUNUZ BAYA BAYADIR GİREMİYORUM HERKES İYİDİR UMARIM BEBİŞ BEKLEYENLER KAVUŞMUŞTUR İŞALLAH BEBİŞLERİNE OLANLARINDA ALLAH BİNKERE BAĞIŞLASIN BENİMKİNİ DE İÇİNDE(BULUT'UMU)TABİ

sağol canım toprağım iyiyiz şükür ama ağrılarım çoğaldı kasıklarımda batmalar fazla inan sağ bacağımı kaldırıp yatağa yatamıyorum
doruk daha tombişti ama kız bebek daha zormuş
kısmetse 25 gibi kontrolde tekrar bakacak eğer alınacaksa aralık son haftası alacaklar cadıyı
canım benim sağol
allah seninde gönlüne göre versin inşallah
çok istemiştim oğluma kardeş olsun
hep eşimle hayalimizde 2 evladımız olsun biri kız biri erkek
rabbim elimizi boş çevirmedi
şimdi sıra bizde onları güzel sağlıklı huzurlu mutlu olarak yetiştirip hayata hazırlıycaz kısmetse
rabbim sana ve tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah

canım benim allah dualarını kabul etsin inşallah

Beryalcim sen nasılsın neler yapıyorsun doruk paşa iyidir işallah melerklerimi yolladı demişsin ikincide mi var?

günaydın canım benim
hoşgeldin nasılsın
oğluşun nasıl
bizde seni özledik
arada uğra yalnız bırakma bizleri

Ya kızlar ben bişey sorucam yasmin kullanan varmı yada önceden kullanmış olan ben bu ay başladım ama adetim 5 6 günde biterdi hala leke tarzında devam ediyorda

günaydın canım benim
hoşgeldin nasılsın
oğluşun nasıl
bizde seni özledik
arada uğra yalnız bırakma bizleri

uğramazmıyım hiç uğrarım benim en kötü zamanlarımda sizler vardınız yanımda ama işte yasaklıydıda ondan giremiyordum artık uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…