canım arkadaşlarım nasılsınız
beni sorarsanız bulantılarım hala devam ediyor kızlar napıcam ben böyle bilmiyorum şükrediyorum halime ama inanın çok zor ya hiç halim yok
bu arada oğluşum geliyor teyzeleri
beryal,divinty,ayşe,neslihan,haksever,belenay,bircan,tatlıbebek ve aklıma şu anda gelmeyen arkadaşlarım sizler nasılsınız
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
Nasılsınız kızlar.biz bu sabah yağızın çığlık çığlıga aglamasıyla başladık güne onu hiç böyle görmedim saatlerce hiç susmadan ağladı..kulağını tutp durdu kaşıdı ağladı.tam orayı sinek ısırmış nerden girdiyse odaya.ama sonra özel hastanenin kbb bölümüne acil gidince anlaşıldıki kulağı iltihap olmuş hemen fark etmemiz iyi oldu.yoksa çocuk bölümüne gitsek birsürü boşa tahlil yapılcaktı..neyseki şimdi iyi ilaçlar iyi geldi..ama bende bittim o saatler arasında bide sürekli kustu..allah beterinden saklasın...sizler nasılsınız... beryalcim hayırlı doğumlasr yağızda 27 aralık biliyon 3 gün daha dursaydı iiyi olcasktı ama doktor yok alalım artık diyince aldırdım ..meltemcim çok çok geçmiş olsun kardeşine allah onların acısını göstermesin..belenaycım prensesini hayırlısıyla kucağına al inşallahhh...tedavideki arkadaşlarım valecim ayşecim hepinizin allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum....
belki benim bebişte aralık sonu olacak canımSela cancağazlarımmm...Direk belenay ablamın yazdığına odaklandımm.....İşte Rabbimin ne kadar yüceler yücesi olduğunun göstergesi..
İyi ki bunun inancında kullarızz...iyiki müslümanız...Çok şükür....Tevekkül ve sabırla Bizlerde inşallah Meleklerimize kavuşacağız...
KIzlar benimde 19 aralıkda bnelli olacak..Eğer 19 una kadar adet olmaz isem dr. kan testi yapabilirsin dedi...
Rabbim aratmadan göndersinn...İnşallahh bu ay tutmuşturrr inşallahh....
BEyalimmmm bende 24 aralık doğdummm bazen çok güzel oluyor 82 sonu diyorummm...Bazen de kötü oluyorr..çünkü 1 yaş büyük gibi oluyorr...Ama ben hep 83 doğumluyum daha 28 yaşındayım diyorumm...Banane öyle ama dime...
canım arkadaşlarım nasılsınız
beni sorarsanız bulantılarım hala devam ediyor kızlar napıcam ben böyle bilmiyorum şükrediyorum halime ama inanın çok zor ya hiç halim yok
beryal,divinty,ayşe,neslihan,haksever,belenay,bircan,tatlıbebek ve aklıma şu anda gelmeyen arkadaşlarım sizler nasılsınız
belki benim bebişte aralık sonu olacak canım
o da senin gibi yaş mağduru olacak ama belki nüfusta bir güzellik yapıp geç yazarlar
bu arada nefesimi tuttum senden gelecek haberi bekliyorum haydi ben doğuma girene kadar inşallah hayırlı haberlerini alırım
canım benim gözün aydın oğlun olacakmış
hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
günaydın canlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum ben yine grip oldum sesler gitti bu dördüncü sanırsambu kış çetin geçiyor aman kızlar dikkat edin kendinize
kızlar meryem suresi ve fetih suresini bol bol okuyun
bebişlerimize ve annelerine hamişlerimize ve hamiş adayı kızlara kucak dolusu sevgiler
:119::119::119:
İnşallah bernacımmmm inşş...ize güzel haber inşallah bu ay veririrmmm...Çok umutluıyumm ama korkuyorumda......
Olurda doğumun gelirse sakın bizlere o anda dua etmeyi unutma....
Günaydın birtanecimmm...
canlarım eski arkadaşımız mercanayse ile görüştüm dün
allah kısmet ederse salı günü dördüncü aşılaması yapılacakmış.inşallah olur bu kez ama onun bebekleri tutunamıyor biliyorsunuz hep düşükle sonuçlanıyor
inşallah bu kez tutunabilir bebeği
eğer olmazsa tüp bebeğe geçeceklermiş
evde net yokmuş
iştede net sınırlıymış sadece iş için belirli yerlere girebiliyormuş
hepinize çok selam söyledi
Günaydın kızlarrrrr....
Herkese iyi hafta sonları dilliyorumm....
Dün güzel bir haber aldım paylaşmak istiyorumm...Ben şuanki işimde 6. yılım bitmek üzere ve biliyorsunuzki cumartesi günleride tam gün saat 18.00 kadar çalışıyoruz...
Ama patronum dün dediki yılbaşından itibaren artık cumartesileri Öğleye Kadar çalışacakmışız...Bu bizim için üsper bir gelişmee...Ben şahsen çok sevindimm...
Biz arkadaşlarla hep kendi aramızda konuşurduk bari öğleye kadar olsun diye ki hiç umudumuz yoktu çünkü patron bu konuda çok katıydı...AMa çok şükür dualarımız kabul oldu..bir şeyi 40 kere syleyince olurmuş ya öyle birşey oldu sanırım...:))))
ya birde canımcıuğımmm biz ofisçe pazartesi günü 7 günlük bir patates diyeti yapacağız 4 bayan...
çok sağlıksız gibi görünmedi bana böyle saddece ilk 3 gün patatesten başka birşey yemiyorsun sonra 4 gün de menülerde meyva ve balık + et falan varr...
Yapsam bir zararı dokunur mu?
canlarım eski arkadaşımız mercanayse ile görüştüm dün
allah kısmet ederse salı günü dördüncü aşılaması yapılacakmış.inşallah olur bu kez ama onun bebekleri tutunamıyor biliyorsunuz hep düşükle sonuçlanıyor
evde net yokmuş
hayırlısı olsun hakkındaSelam cancağazlarımmm...Direk belenay ablamın yazdığına odaklandımm.....İşte Rabbimin ne kadar yüceler yücesi olduğunun göstergesi..
İyi ki bunun inancında kullarızz...iyiki müslümanız...Çok şükür....Tevekkül ve sabırla Bizlerde inşallah Meleklerimize kavuşacağız...
KIzlar benimde 19 aralıkda bnelli olacak..Eğer 19 una kadar adet olmaz isem dr. kan testi yapabilirsin dedi...
Rabbim aratmadan göndersinn...İnşallahh bu ay tutmuşturrr inşallahh....
BEyalimmmm bende 24 aralık doğdummm bazen çok güzel oluyor 82 sonu diyorummm...Bazen de kötü oluyorr..çünkü 1 yaş büyük gibi oluyorr...Ama ben hep 83 doğumluyum daha 28 yaşındayım diyorumm...Banane öyle ama dime...
Allah kabul etsin cnmbugün duasını yaptık bitti rabbim kabule der inşallah
ya benim adet günüm yaklaştıkca benim psikoloji bozuluyo sanırım:18::18: ya neşeli halim kayboluyo sankim :18::18:yavaş yavaş geriliyorum:18::18: yapmıyorum dioruma amaiçimden gelio hemen kabuğuma çekiliyorum canım dışarı çıkamk istemiyo kimseyi görmek istemiyo sanırım ben anti adet psikolojisine kapıldım valla bi günde değişiyo duygularım
gözün aydın hemşerimcanım arkadaşlarım nasılsınız
anlaşıldı bebiş erken teşrif edecekdün doktorum aradı 26 aralıktaki kontrolümü 20 aralıka çekti yaaa bu adam illede beni eski yılda doğurtacak
tabi oo kendini düşünüyor
yeni yılda sorun olmasın diye düşünüyor sanırım
al kucağına bebeğini yeni yıla bebeğinle gir diye tutturdu sanki o doğuracak adam beni deli ediyor yaaaa
bu gidişle aralık son haftası doğumum olacak sanırım
bebeğim kucağımda yeni yıl yemeğimizi yiycez sonra tv de dansöz izleriz kızımla
sevindim senin adına cnmGünaydın kızlarrrrr....
Herkese iyi hafta sonları dilliyorumm....
Dün güzel bir haber aldım paylaşmak istiyorumm...Ben şuanki işimde 6. yılım bitmek üzere ve biliyorsunuzki cumartesi günleride tam gün saat 18.00 kadar çalışıyoruz...
Ama patronum dün dediki yılbaşından itibaren artık cumartesileri Öğleye Kadar çalışacakmışız...Bu bizim için üsper bir gelişmee...Ben şahsen çok sevindimm...
Biz arkadaşlarla hep kendi aramızda konuşurduk bari öğleye kadar olsun diye ki hiç umudumuz yoktu çünkü patron bu konuda çok katıydı...AMa çok şükür dualarımız kabul oldu..bir şeyi 40 kere syleyince olurmuş ya öyle birşey oldu sanırım...:))))
a..slmcanlarım eski arkadaşımız mercanayse ile görüştüm dün
evde net yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?