- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
hayırlısı olsun hakkında
sanki biraz neşelimisin yoksa banamı öyle geldi
Allah kabul etsin cnm
sen bu gidişle fazla uzun ömürlü olmazsın haksever
biliyorsunki biz ne yaparsak yapalım rabbimiz bize neyi layık görürse o olur
kısmetinde anne olmak varsa zaten olursun
yok eğer yoksa bununda bir hikmeti vardır deyip yinede şükretmemiz lazım
Allah esirgesin bu bunalımların isyana kadar gidebilir
gözün aydın hemşerim
sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah
mide bulantıların niye geçmedi hala yaa :26:
benim bildiğim en fazla 4 ay sürüyo
anlaşıldı bebiş erken teşrif edecek
sevindim senin adına cnm
40 kere anne olacağım hamile kalacağımda diyelim oda gerçekleşsin o zaman
a..slm
o kadar düşüğün sebebi araştırılamıyormuymuş peki
yani aşılamayla hamile kalınca tutunamayan bebekleri tüp bebek yaptırınca nasıl tutunacakmış :44:
herkese güzel haftasonları diliyorum canlarım
benim misafirim gelecekti bu saat oldu hala ne gelen var ne giden
Canım benim çok neşeliydimm içine ettiler afedersin...Çok fenayım sinirden elim ayağım titriyor...Gerizekalı bizim ofisteki çaycı kadın bana ve kardeşime ağzına geleni söyledi... Bu arada kardeşimle ben aynı odada muhasebe işleri yapıyoruz..Ya kadın resmen bize karşı bir fesat bir fesat anlatamamm...Ve çok cahill...Düşüncesizz..Temizlik işleri yaptığı halde çok pis...Çokk piss...Ya mutfağımızın lavabonun içine benden başkaçkimse çamaşır suyu dökmez kadın bile dökmüyorr...İğreniyorummm...Kızlar çok fena tartıştımm sonra oturdum ağladımm bir insana hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyorr...En basiti düşünün çıkarken iyi akşamlar der ve o kadar kişiden sadece ben cevap veriyorumm...Ya kadın sanki inadına yaptı inadına...Nasıl sinir etti beni anlatamam...Birde tehdit ediyor beni şikayet edersem sana beddualarım hiç eksilk olmaz diye...Çok korkulur böyle insanlardann hep uzak duruyorum ama sataşmak için uğraşıyor...Kaşındı resmen...Ama ne olursa olsun hiç umrumda değil p.tesi gerekli şeklide sakince patrona şikayet edeceğimm...Ya kadının işte kalmasının sebebi çünkü dahja öcedende kaç kişi ile kavga etmişti; 3 çocuğu var ve eşi çalışmıyor...Ama bir okadarda kokoş...SAçlar falan hep boyalı yapılı...Yani ben hiçç zülmüyorum..Gerçi eşi çok iyi bir şekilde maaş alıyor emekli maaşı...Ya offf çok sinirlendim...
Ay içimi döktüm valla rahatladımmm...yyaa ama içimde kalkdı kadının saçını başını yolacaktım zor tuut kardeşim birde kapımı kapattı salmadı beni...
beryalim listeye ilteride ekleyebilirsin..
Kızlar bu arada sinirden yeminle 3 tane hamburger üzerine bir dünya çikolata yedim...hamişler okumasın...
Canım benim çok neşeliydimm içine ettiler afedersin...Çok fenayım sinirden elim ayağım titriyor...Gerizekalı bizim ofisteki çaycı kadın bana ve kardeşime ağzına geleni söyledi... Bu arada kardeşimle ben aynı odada muhasebe işleri yapıyoruz..Ya kadın resmen bize karşı bir fesat bir fesat anlatamamm...Ve çok cahill...Düşüncesizz..Temizlik işleri yaptığı halde çok pis...Çokk piss...Ya mutfağımızın lavabonun içine benden başkaçkimse çamaşır suyu dökmez kadın bile dökmüyorr...İğreniyorummm...Kızlar çok fena tartıştımm sonra oturdum ağladımm bir insana hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyorr...En basiti düşünün çıkarken iyi akşamlar der ve o kadar kişiden sadece ben cevap veriyorumm...Ya kadın sanki inadına yaptı inadına...Nasıl sinir etti beni anlatamam...Birde tehdit ediyor beni şikayet edersem sana beddualarım hiç eksilk olmaz diye...Çok korkulur böyle insanlardann hep uzak duruyorum ama sataşmak için uğraşıyor...Kaşındı resmen...Ama ne olursa olsun hiç umrumda değil p.tesi gerekli şeklide sakince patrona şikayet edeceğimm...Ya kadının işte kalmasının sebebi çünkü dahja öcedende kaç kişi ile kavga etmişti; 3 çocuğu var ve eşi çalışmıyor...Ama bir okadarda kokoş...SAçlar falan hep boyalı yapılı...Yani ben hiçç zülmüyorum..Gerçi eşi çok iyi bir şekilde maaş alıyor emekli maaşı...Ya offf çok sinirlendim...
Ay içimi döktüm valla rahatladımmm...yyaa ama içimde kalkdı kadının saçını başını yolacaktım zor tuut kardeşim birde kapımı kapattı salmadı beni...
evet canım eskilerden mercanayşe topiği vardıya orası kapanınca divişim burayı açmıştıbizdende selam et cok özledik teee eskilerden yaaaaaaaaaaaa dimi biz ilk onun topikteydik sonra burasını açtık dimi heyyy gidi heyyy kaç sene olmuş ya offffffffffffffffffff
a..slm
o kadar düşüğün sebebi araştırılamıyormuymuş peki
yani aşılamayla hamile kalınca tutunamayan bebekleri tüp bebek yaptırınca nasıl tutunacakmış :44:
Color]
evet canım eskilerden mercanayşe topiği vardıya orası kapanınca divişim burayı açmıştı
günaydın canım
bu son gittiği doktor bu konuda uzmanmış
ihtşisasını düşükler ve bebek ölümleri konusunda yapmış
çok iyi doktor dedi ayşe
inşallah bu kez tutunur meleği
inşallah rabbim şifa verir
bundan sonraki bebekleri tutunur
emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
vale seni merak ediyorum cnm
dr ne dedi
dün yol yorgunusundur ondan girmemişsindir diye düşünüyorum
bugün dinlenmişsindir gel ve bize güzel şeyler söyle
aklım hep sendeydi dün
girip bişeyler yazmışsındır diye girdim gece gece ama girmemişsin
meraktan çatlatma beni ve bizi
hepimiz senden güzel haber bekliyoruz canım
canım cok önemli bişe demedi yumurta gelişiyomuş pazartesi catlatma iğnesi vurulacak salı tekrar istedi
merakta bıraktıgım için kusura bakma dr aynı seyleri deyince benimde canım sıkıldı sanki pek umutlu değildi
ama olsun hayırlısı bakalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu ay hayırlı haberle veririz hepimiz
selam kızlar nasılsınız beryall sana birşey soruzam sen doruğu yanında yatırıodun sanırım demi eğer yatırıosan ayırdınmı ben düşünüorumda erkenmi acaba diorum bebeği yanına alıcan tabi şimdi merak ediorum...bizim ev 3oda biri oturma 1yatak odası 1hümanıın odası var bide misafir odası...eğer 2.olursa hani hümaya alışması için odasınamı alsam diyorum sonra zor olurmu bebekle bir yatarım biraz büyüyünce hümanın odasını 2sine yaparım diye düşünüorum daha erken biliorum ama hani hümanın psikolojisini etkilemek istemiorum...
canım benim umutsuzluğa kapılma hayırlısı olsun inşallah
hem bak doktorum çok iyi dedin bu ay olmazsa diğer ay başka bir yol gösterir size belki aşıulama yapar.
sen şimdi içini ferah tut tedavini uygula canım.stres yapma rahat ol.
günaydın canlarım
iyi haftalar herkese
GÜNAYDIN HERKESE HEPİNİZE KOCAMAN KOCAMAN GÜNAYDIN ÖPÜCÜKLERİ
günaydın herkese
canım cok önemli bişe demedi yumurta gelişiyomuş pazartesi catlatma iğnesi vurulacak salı tekrar istedi
merakta bıraktıgım için kusura bakma dr aynı seyleri deyince benimde canım sıkıldı sanki pek umutlu değildi
ama olsun hayırlısı bakalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu ay hayırlı haberle veririz hepimiz
günaydın kızlar
1 tanemi yumoş oluşmuş cnm
çatlatma iğnen ovitrellemi
iğneyi bugün vurunacan hayırlısıyla
iğneden sonra hangi günler birliktelik tavsiye etti
hiçbi dr dediği birbirini tutmuyo ama merak ediyom işte
sen hiç o güzel canını sıkma valem
ben vildanda tedavi görürken doktorumdan hiç güzel laf işitmedim umut verici
hatta çatlatma iğnesi bile vurunmadan hamile kaldım
Allahın vermeye gönlü olunca verir ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?