kızlarrr benn döndümmm şükürler olsun sizi kavusturana yarabbii çok özledimmm sizleri artık buradayım inş vakit bulunca gelecegımm int yoktu giremiyordum inanın ne yazacagımı bilmiyorum gercekten çok mutluyum sizi bulduguma oğluşum uyuyor uyanmadan gireyim dedim şans ki kimse yok
Selam canlarım nasılsınız.güzel bir hafta geçirelim inşallah....yağızın kontrolü var 4.30 da kulağı için bakalım ne diycek doktor...
komşumun var kadın mahvoluyo
keşke azıcık ucundan bişeyler söyleseydi yaakaç yumurta oldugunu söylemedi bende canım sıkılır diye sormadım fazla olussa söylerdi
bugün ovitrelleyi vuruldum yarın ögleden sonra cagırdı
birliktelik için bişe demedi çatlatma iğnesini vurlun konusalım dettaylı dedi
olumluyum ben dedi yaaa adam ümitlendirmemek için cok heveslendirmiyorum sabır dedi
dr memnunum işini dört örtlik yapıyo ama cok acık kapı bırakmıyo biz hastalarda tabiki cok şey duymak istiyoruz
hayırlısı be divimmm dediğin gibi rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur
ikiz üçüz hiç farketmez rabbim hayırlısını versinikiz bebek çok zor bakımı allah yardımcısı olsun ikiz bebek bekleyenlerin
a.slm hg eleynaslm kızlar nasılsınız
hoşgeldin mavişkızlarrr benn döndümmm şükürler olsun sizi kavusturana yarabbii çok özledimmm sizleri artık buradayım inş vakit bulunca gelecegımm int yoktu giremiyordum inanın ne yazacagımı bilmiyorum gercekten çok mutluyum sizi bulduguma oğluşum uyuyor uyanmadan gireyim dedim şans ki kimse yok
a.slm hgSelam canlarım nasılsınız.güzel bir hafta geçirelim inşallah....yağızın kontrolü var 4.30 da kulağı için bakalım ne diycek doktor...
hosgeldin kimse ikiz hamile değilki burda
eşim de giriyoda ben muayene ederken yanımda olmuyo yarında gidicez bakalım o zaman sorarım herşeyikeşke azıcık ucundan bişeyler söyleseydi yaa
eşinde giriyomu odaya senle birlikte
ikiz üçüz hiç farketmez rabbim hayırlısını versin
biz bakarız razıyız ikize
a.slm hg eleyna
hoşgeldin maviş
nasılsın görüşmeyeli cnm
oğluşun nasıl
biz aynı bıraktığım gibiyiz
senden sonra galiba beloşumla dyd hamile kaldı
a.slm hg
günaydın canımGÜNAYDIN HERKESE HEPİNİZE KOCAMAN KOCAMAN GÜNAYDIN ÖPÜCÜKLERİ
günaydın canımmmmmgünaydın herkese
iyiyiz canım sen nasdılsınslm kızlar nasılsınız
canım kardeşim mavişimmmmmmmmmmkızlarrr benn döndümmm şükürler olsun sizi kavusturana yarabbii çok özledimmm sizleri artık buradayım inş vakit bulunca gelecegımm int yoktu giremiyordum inanın ne yazacagımı bilmiyorum gercekten çok mutluyum sizi bulduguma oğluşum uyuyor uyanmadan gireyim dedim şans ki kimse yok
Selam canlarım nasılsınız.güzel bir hafta geçirelim inşallah....yağızın kontrolü var 4.30 da kulağı için bakalım ne diycek doktor...
iyiyiz canım benimSelam cancağazlarımm…
Valem inş. Güzel haberile ile gelirisin cancağazımmmm…. Anam her dr. Farklı işte benim dr. Da hep mmm söylüyor işte şu kadar büyümüş yumoşlar bu kadar olması lazım tahimni şugün olur bugün iğneni vururuz gibi..Ama sana ilişki vermemesi enteresan…
Meltemcimm sen nasılsın bacım….
Ayşemm hakseverim beryalim beleney ablam..Elifcimm… İltercim…Dyd.ciıiımm..Hekes iyidir umarım…
Mavi gözlüm goşgeldinnn….Herşey yolundadır inşş..
Kızlar dün akşam kuzenin bebeği olmuştu onu ziyarete gittik eişimin kuzeni bu arada ..
Ay bebeğe hiç bakmasını bile bilmiyorlar ne tutmasını ne emzirmesini..Bebek anne memesini alsın diye memenin ucuna bal sürüyorlarmış..Yuhh dedim…Ya hiçmi sormazsın sen etrafındakilere bir kere 1 yaşına kadar çocuğa bal yasak…Off daha tutmasını bilmiyorlar…
Birde tutmuş bana yaşınız geçiyor sizde yapın artık çocuk diyor…Ay bir sinir oldum akşam delirdim nerde ise…Neyseee…
Bu arada benim göğüsler bomba gibi oldu…birde adet olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor…Kramplar şeklinde…C.tesi regl olmam lazım..Ama ben Cuma günü eğer daha regl olmamış isem test yapacağım…Çok heyecanlıyım…İnş. Bu ay meleğim benimledir…Eğer olmaz sa çok üzüleceğimi biliyorum ama hayırlısı olsun diyorum..Eşimde şimdiden tüp bebeği araştırmaya başlamış..Oda çok istiyor artık onu ben hiç böyle görmemiştim…
hoşbulduk canlarımmm hepinizi çok özledim inanın belanayyy ablammmmm canım ablam nasıl sevindim allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin ben iyiyim çok şükür oğlumda iyi alaha sükür ama yaramaz mı yaramaz diviş neşliss valee ayse dyd bi hamile daha vardı kimdi unuttum oğlan kalktı çıkmam gerek özür affedin beni
günaydın canım
günaydın canımmmmm
iyiyiz canım sen nasdılsın
doğum ne zaman
canım kardeşim mavişimmmmmmmmmm
hoşgeldin
nasılsın minik kuzun nasıl
selam canım
inşallah iyi olmuştur yağızcım kıyamam ona.
dr sor bence ihmal etmekızlar merhaba hepinize nasılsınız bakalım hiç kimse denk gelmiyor yaya ben yasmin kullanmaya başladım demiştim ya kullanıyorum kullanmasına da hala lekelenme tarzında kanamam oluyor 12.gün oldu çok sinir oluyorum ya hiç kullanıpta bu şekilde olan varmı hiç :26::26:
ben iyiyim neslişimSelam cancağazlarımm…
Meltemcimm sen nasılsın bacım….
Kızlar dün akşam kuzenin bebeği olmuştu onu ziyarete gittik eişimin kuzeni bu arada ..
Ay bebeğe hiç bakmasını bile bilmiyorlar ne tutmasını ne emzirmesini..Bebek anne memesini alsın diye memenin ucuna bal sürüyorlarmış..Yuhh dedim…Ya hiçmi sormazsın sen etrafındakilere bir kere 1 yaşına kadar çocuğa bal yasak…Off daha tutmasını bilmiyorlar…
Birde tutmuş bana yaşınız geçiyor sizde yapın artık çocuk diyor…Ay bir sinir oldum akşam delirdim nerde ise…Neyseee…
Bu arada benim göğüsler bomba gibi oldu…birde adet olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor…Kramplar şeklinde…C.tesi regl olmam lazım..Ama ben Cuma günü eğer daha regl olmamış isem test yapacağım…Çok heyecanlıyım…İnş. Bu ay meleğim benimledir…Eğer olmaz sa çok üzüleceğimi biliyorum ama hayırlısı olsun diyorum..Eşimde şimdiden tüp bebeği araştırmaya başlamış..Oda çok istiyor artık onu ben hiç böyle görmemiştim…
bizde seni özledik mavişhoşbulduk canlarımmm hepinizi çok özledim inanın belanayyy ablammmmm canım ablam nasıl sevindim allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin ben iyiyim çok şükür oğlumda iyi alaha sükür ama yaramaz mı yaramaz diviş neşliss valee ayse dyd bi hamile daha vardı kimdi unuttum oğlan kalktı çıkmam gerek özür affedin beni
nasılsınız canlar biz kızımla işyerindeyiz çalışmaya çalışıyoruz hiç halim yok akşam olsada gitsem yatsam
divim canım benim sen nasılsın dualarım seninle aman zaten biliyorsun niye söylüyorsamama ya inanın çok istiyorum hamile kalıp bebeklerinizi kucaklamanızı vildoş öp benim için tabi öptürürse o artık bir genç kız
iyiyim ben merak etmeyin bikaç gün yokum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?