- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
Selam cancağazlarımm
Valem inş. Güzel haberile ile gelirisin cancağazımmmm . Anam her dr. Farklı işte benim dr. Da hep mmm söylüyor işte şu kadar büyümüş yumoşlar bu kadar olması lazım tahimni şugün olur bugün iğneni vururuz gibi..Ama sana ilişki vermemesi enteresan
Meltemcimm sen nasılsın bacım .
Ayşemm hakseverim beryalim beleney ablam..Elifcimm İltercim Dyd.ciıiımm..Hekes iyidir umarım
Mavi gözlüm goşgeldinnn .Herşey yolundadır inşş..
Kızlar dün akşam kuzenin bebeği olmuştu onu ziyarete gittik eişimin kuzeni bu arada ..
Ay bebeğe hiç bakmasını bile bilmiyorlar ne tutmasını ne emzirmesini..Bebek anne memesini alsın diye memenin ucuna bal sürüyorlarmış..Yuhh dedim Ya hiçmi sormazsın sen etrafındakilere bir kere 1 yaşına kadar çocuğa bal yasak Off daha tutmasını bilmiyorlar
Birde tutmuş bana yaşınız geçiyor sizde yapın artık çocuk diyor Ay bir sinir oldum akşam delirdim nerde ise Neyseee
Bu arada benim göğüsler bomba gibi oldu birde adet olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor Kramplar şeklinde C.tesi regl olmam lazım..Ama ben Cuma günü eğer daha regl olmamış isem test yapacağım Çok heyecanlıyım İnş. Bu ay meleğim benimledir Eğer olmaz sa çok üzüleceğimi biliyorum ama hayırlısı olsun diyorum..Eşimde şimdiden tüp bebeği araştırmaya başlamış..Oda çok istiyor artık onu ben hiç böyle görmemiştim
hoşbulduk canlarımmm hepinizi çok özledim inanın belanayyy ablammmmm canım ablam nasıl sevindim allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin ben iyiyim çok şükür oğlumda iyi alaha sükür ama yaramaz mı yaramaz diviş neşliss valee ayse dyd bi hamile daha vardı kimdi unuttum oğlan kalktı çıkmam gerek özür affedin beni
selamlar canlarımmmmmmmmmmm
nasılsınız canlar biz kızımla işyerindeyiz çalışmaya çalışıyoruz hiç halim yok akşam olsada gitsem yatsam
mavişim hoşgeldin canım nasılsın aramıza dönmene sevindim oğluşunuda öpüyorum kocaman benimde kızım olacak teyzesi mucizem benimle çok şükür
toprağım sen nasılsın heyecan dorukta heyecan sende yanihem kızına hem eşine kavuşmaya az kaldı rabbim yardımcın olsun
divim canım benim sen nasılsın dualarım seninle aman zaten biliyorsun niye söylüyorsamama ya inanın çok istiyorum hamile kalıp bebeklerinizi kucaklamanızı vildoş öp benim için tabi öptürürse o artık bir genç kız
neslihan sen nasılsın canım hadi bakalım ver güzel haberleride halayımızı çekelim olmazsada üzülmek yok herşeyde bir hayır vardır vakti saati var
valecim rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah yeni yılda senide koca göbeklilerin arasına alalım inşallah
ayşe sen nasılsın canım doktor bulabildinmi rabbim önüne güzel kapılar açsın inşallah meleğin sana tez zamanda gelsin konsun göbeğine
haksever sen nasılsın canım küçücük bir melekte sana diliyorum rabbimden
bircan canım arkadaşım iyiki varsın canım desteğin ilgin için sağol artık kızlarımızı parkta buluştururuz ne dersin
ilterçakır canım sen nasılsın inşallah rabbim sanada tez zamanda göndersin meleğini
dyd canım oğluşun olacakmış hayırlı olsun çok sevindim senin hamilelik biraz zor geçiyor ama ne yapalım hepsi geçecek canım sabır o cennet kokulu meleklerimizi kucağımıza alınca bütün acılar bitercek inşallah
acrinsu yaren35 eleyna sizler nasılsınız canlarım
hadi hayırlısı BERYALİMİDE senide rabbim bi solukta kurtarsındogum ocak ayının ilk haftası canım artık gün sayıyorum canım hayırlısı canım opuyorum canım
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
kızımın resmini koycam bi ara ama beceremiyorum birtürlü anneme de sık gelemiyorum havalar soguk evde pc yok hepinizi çok özlüyorum gerçi benim cadı bana bırakmaz :)
çok seviyo bilgisayarı büyüdü artık yaşını geçti anne filan diyo ama yürümeye başlamadı daha neyse kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
iyiyim ben merak etmeyin bikaç gün yokum görüşürüz
günaydın canımmm toprağımnasılsınız canlar biz kızımla işyerindeyiz çalışmaya çalışıyoruz hiç halim yok akşam olsada gitsem yatsam
mavişim hoşgeldin canım nasılsın aramıza dönmene sevindim oğluşunuda öpüyorum kocaman benimde kızım olacak teyzesi mucizem benimle çok şükür
toprağım sen nasılsın heyecan dorukta heyecan sende yanihem kızına hem eşine kavuşmaya az kaldı rabbim yardımcın olsun
divim canım benim sen nasılsın dualarım seninle aman zaten biliyorsun niye söylüyorsamama ya inanın çok istiyorum hamile kalıp bebeklerinizi kucaklamanızı vildoş öp benim için tabi öptürürse o artık bir genç kız
neslihan sen nasılsın canım hadi bakalım ver güzel haberleride halayımızı çekelim olmazsada üzülmek yok herşeyde bir hayır vardır vakti saati var
valecim rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah yeni yılda senide koca göbeklilerin arasına alalım inşallah
ayşe sen nasılsın canım doktor bulabildinmi rabbim önüne güzel kapılar açsın inşallah meleğin sana tez zamanda gelsin konsun göbeğine
haksever sen nasılsın canım küçücük bir melekte sana diliyorum rabbimden
bircan canım arkadaşım iyiki varsın canım desteğin ilgin için sağol artık kızlarımızı parkta buluştururuz ne dersin
ilterçakır canım sen nasılsın inşallah rabbim sanada tez zamanda göndersin meleğini
dyd canım oğluşun olacakmış hayırlı olsun çok sevindim senin hamilelik biraz zor geçiyor ama ne yapalım hepsi geçecek canım sabır o cennet kokulu meleklerimizi kucağımıza alınca bütün acılar bitercek inşallah
acrinsu yaren35 eleyna sizler nasılsınız canlarım
dogum ocak ayının ilk haftası canım artık gün sayıyorum canım hayırlısı canım opuyorum canım
canım benim ne oldu sana :26::26::26:iyiyim ben merak etmeyin bikaç gün yokum görüşürüz
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
kızımın resmini koycam bi ara ama beceremiyorum birtürlü anneme de sık gelemiyorum havalar soguk evde pc yok hepinizi çok özlüyorum gerçi benim cadı bana bırakmaz :)
çok seviyo bilgisayarı büyüdü artık yaşını geçti anne filan diyo ama yürümeye başlamadı daha neyse kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
selam kızlar dün giremedim gec geldik yazamadım
neslişim dediğn gibi her dr farklı dememkki benimkide hiç bahsetmiyo
dün sordum kaç yumurta var diye şöyle söyleyeyim dedi
birden cok yumurtan var verimli ama sana stres yapma diye cok ayrıntılı bişe anlatmıcam dedi
şimdilik herşey güzelmiş sabırla beklicekmişim kafayı bişeye takmıcaz öyle işte
benimki cok bilimsel konuşmalara girmiyo hep böyle hayırlısı diyo aman ne bilim kafam karıştı
hayırlsı olsun inşallahhhhhh hayırlı haberler olur
hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürleeeeeeeerrr seviyorum sizi
MAVİŞİM hosgeldin canım benim nasılsınnnnnn
hadi hayırlısı BERYALİMİDE senide rabbim bi solukta kurtarsın
günaydın canım her doktorun tedavi şekli farklı ama genel olan şu yumurtalar büyüyünceye kadar ya klomen yada ganolf tipi iğneler verirler
adetin en geç 15inci günü çatlatma iğnesi vurulup 3 gün ilşki verilir sonra beklemede kalınır.iğneden 15 gün sonra ya adet olursun yada hamilesindir.
ama senin dr niye anlatmıyor açıkça anlamadım
3 kez yani 3 ay üst üste bu tedavi denenir olmazsa aşılama
yani klomen artı ovitrelle 3 ay denenir üstüne 2 ay ganolf iğneler artı ovitrelle denenir
eğer yine olmazsa beklenmeden aşılamaya geçilir
3 kez aşılamada da tutmazsa direkt tüp bebeğe geçilir.
canım oğlum geçen sene bu zamanlar
seni dört gözle doğmanı bekliyorduk
ben ameliyat masasında baban ve seni seven herkes
ameliyathane kapısında seni heycanla bekliyorduk ve nihayet o müthiş çığlığın kulaklarımı çınlattığında
canıma can geldi hayatıma anlam bitanem iyiki doğdun iyiki benim oğlumsun seni çok seviyorum seni çok çok seviyoruz canım oğlum
nice nice sağlıklı uzun ömürler sana bitanem hoşgeldin dünyamıza mehmet serdar:))<3<3<3
ameliyathane kapısında seni heycanla bekliyorduk ve nihayet o müthiş çığlığın kulaklarımı çınlattığında
canıma can geldi hayatıma anlam bitanem iyiki doğdun iyiki benim oğlumsun seni çok seviyorum seni çok çok seviyoruz canım oğlum
nice nice sağlıklı uzun ömürler sana bitanem hoşgeldin dünyamıza mehmet serdar:))<3<3<3
divim canım sağol işi bırakmayı düşünüyorumda evde sıkılırım diye gelip gidiyorum işte aslında çok zorluyor beni eşime kalsa hamile kalır kalmaz bırakmalıydım o istemiyor çalışmamı bakalım ocak başında bırakmayı düşünüyorum nasipse ticker konusundada daha önce hem diyet takvimi hemde bebişimin takvimini yapmıştım birini imza bölümünde tutuyordum aşağıda görüldüğü gibidr sor bence ihmal etme
burda hiç yasmin kullanan yok yanılmıyorsam
ben iyiyim neslişim
adet olacağım günü bekliyorum
bakıyım bu ay zamanında olacakmıyım
inşallah sen olmazsın
bize müjde verirsin
cumaya kadar sabırsızlıkla bekliycez
bizde seni özledik maviş
kendinide bebişimizide yorma ablam
ne zamana kadar çalışacan ,işten ayrılmayı düşünmüyonmu
yeni tickerin rengine bayıldım pembiş pembiş
niye küçük boy ticker yapıyon onuda hep merak etmişimdir
dayanamadım sordum , cevabını duyarsam merakım geçer
Allah razı olsun ablacım dualarında banada yer verdiğin için
vildoşu öperim ,niye öptürmesin..genç kız oldu ama o benim hala güccük bebişim
kucağıma sığmıyor dana ama dibimden hiç ayrılmaz yapışık ikiz gibi dolanırız biz
kızlar naber
ben annemlerdeydim malum
haksever nerde acaba merak ettim :26:
vale cnm sanada dr ne dedi senide merak ediyorum bidenem
hoşgeldin cxanım maşallah kızınıda büyüttün rabbim sağlık sıhhat versin iyi olmanızada sevindim arada uğra özletmeyin kendiniziselam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
inşallah canımSELAM kızlar nasılsınız neslihancım inşallah meleğin seninledir ben senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum jayırlısıyla belenayımmm canımmm ne demek hümam kızına ablalık yapar artık hehe parkta oynatır inşallah allahım o günleri gösterir inşallah amin...
teşekkürler teyzesimehmet serdar bey iyiki doğmuş nice mutlu güzel yıllara yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmaz inşallah
amin cnm çok sağolzaman ne çabuk geçiyor insan neler neler yaşıyor ama sonunda işte mutluluk bu çitosum serdarımızın doğum günü kutlu olsun rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin sizinle beraber
iyiki doğdun SERDAR:119::119::119:
teşekkür ederiz berna teyzesicanım benim oğlunu tebrik ederim
iyiki doğmuş iyiki var.allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin.
her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardırcanım onları biliyorum onları anlattı ve gonalf iğneyi 14 gün vurdum ovitrelleyide pazartesi vurdurdu
yumurtanın gelişiminide 3 günde bi takip etti benim demek istediğim kaç yumurtam oldugunu kaç mm geldiği söylemiyo
sordugumda 1 den fazla yumurtam oldugunu verimli olduklarını ve denememiz için su günlerde ilişki olucagı söyledi
ben neslişin dr yumurtaanın büyüklüğü falan söylediği için bizimki neden söylemiyo acaba dedim yoksaa anlattı tedaviye nası yön cizileceğini
a.slm rüfeyde hgselam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
divim canım sağol işi bırakmayı düşünüyorumda evde sıkılırım diye gelip gidiyorum işte aslında çok zorluyor beni eşime kalsa hamile kalır kalmaz bırakmalıydım o istemiyor çalışmamı bakalım ocak başında bırakmayı düşünüyorum nasipse ticker konusundada daha önce hem diyet takvimi hemde bebişimin takvimini yapmıştım birini imza bölümünde tutuyordum aşağıda görüldüğü gibiondan küçültmüştüm sonra yaptığımda yine küçük çıktı dur düzelteyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?