a.slm neslişim
kendi adıma ben çok iyiyim
cnm ben vildana hamile kaldığım ay aynı adet belirtileri olmuştu
bünyeden bünyeye fark edebilir ama adet oldum olacam moduna girme hemen kırmızıyı görene kadar
cumartesi günü kocaman bir yaşpastanın yarısını yedim şekerim senin ne haberin var sana söylemedim
kocikin amcasının oğlu ve karısı geldiler o gün ..hep meyveli yaşpasta alırlardı bu sefer çikolatalı almışlar ..bana gareziniz neydi niye pasta aldınız dedim oturdum yedim :125:
selam canım nasılsın
kız ara ara boşluk bırak yazına
gözlerim şeşi beş oldu
oğluna geçmiş olsun cnm
yanlış bilmiyorsam 2 yaşına kadar inmezse ameliyatla indiriyolar
inşallah ameliyata gerek kalmaz
yakalayamazsınkii
ilterrr hg cnm
ben çok iyiyim
kıpır kıpır içim bugün
enerji fazlam var isteyene veriyom
sen nasılsın cnm
çıkıyordum ilterle seni görünce çıkmadım canımm ayy harbi nasıl özlemişim sohbet etmeyi seni bugun neşeli gördüm umarım hep böyle olursun
canım sağlığım için vermem gerek ister istemez hamilelikte alıyom zati birde 2 sene verdi dktr 1 senesi geçti 1 seneyide hem zayıflamakla hemde çalışmalarla geçiririz nasip ne zaman olursa artıkcanım kiloyu boşver sen.
bebek için çalışmalarada başla kilo vermek için diete de devam et
yaş pastayı yeyince enerjinde neşende yerine gelmiş sende benim gibi yiyince mutlu olanlardansın galibailterrr hg cnm
ben çok iyiyim
kıpır kıpır içim bugün
enerji fazlam var isteyene veriyom
sen nasılsın cnm
amin inşallahçıkıyordum ilterle seni görünce çıkmadım canımm ayy harbi nasıl özlemişim sohbet etmeyi seni bugun neşeli gördüm umarım hep böyle olursun
hoşbulduk canımmm ne güzel benimde enerjine çok ihtiyacım var açıkcasııı
yaş pastayı yeyince enerjinde neşende yerine gelmiş sende benim gibi yiyince mutlu olanlardansın galibayalnız baştan mutluluk sonrası kocaman kilo ve pişmanlık oluyor dikkat et yine rotadan çıkıyon misafirdi pastaydı börekti rejimini bozma
tekrar hoşgeldin canımcümleten hoşbuldum kızlarr baya uzak kaldım sizden neslişim tedaviye başlamıssın inş güzel haberler alırızz senden vale canım sendende bekliyoruz ilter tatlım nasılsın hoş geldin seninlede bayadır konusmuyoruz haksever sen nasılsın kuzu diviş nasıl gidiyor tatlım beryal ablam doğuma az kalmıs allah kavustursun benim oğlan zayıf elifcim topac halleri kalmadı kıpır kıpır bi dkka oturmuyo hiç bi yaramaz sorma gitsin anne demiyor bi ara baba diyordu şimdi herseye gaga diyor bana seslenirken bile umarım unutur anne derr yalnız bi problemimiz var kzılar oğlumun yumurtalıkları inmedi dr gittik müdahele sart dedi başka dr göründk altı ay sonra gelin dediler ilk dr prengly die bi iğne verdi üç tane haftada bi tane vurulacaktı son iğeden sonra inmemişse ameliyat dedi dr ilk iğneyi vurdurduk ikinci başka dr gittik oda o iğne için hastalık yapabilir ben tavsiye etmiyorum dedi eşimde bıraktı tedaviyi bu konuda sıkıntım var sadece umarım gec kalmamısızdır umarım keniliğinden iner neyse çok konustum ben sizden naber kızlar
selam canım iyiyiz şükür sen nasılsınslm bitanem nasılsın bebişler nasıll bakalımmmVirüs
canım sağlığım için vermem gerek ister istemez hamilelikte alıyom zati birde 2 sene verdi dktr 1 senesi geçti 1 seneyide hem zayıflamakla hemde çalışmalarla geçiririz nasip ne zaman olursa artık
hayırlı cumalar cnmGünaydın kızlarrrr…. Hayırlı Cumalarrr….Şu mübarek gün de dualarımız kabul olsun kızlar…
Sabah bir tartıilmi dedim ne zmndır tartılmıyorum anam ne görümmm ben felaket kilo almışmmmm…
Yazın verdiğim 9 kilo hoppp geri gelimşş…Hayırlı işler bana… Çok canım sıkıldı sdabah sabah resmen oturdum ağladımmmm…Kızlar nerde ise 30 oldum çok moralim bozuk akşam eşimedde sordum yaşlandım ben dime dedim…Yok be güzelim yüzünde kıreışık bile yok dedi…E gülerken çıkan bunlar ne dedim gülüyor…Manyaksın sen diyorrr…
Ya ben sanırım 30 yaş depresyonuna girdim bileee…kilo var eskiden çok güzeldim cildim parlardı hayatımda toplasam 10 kere yüzüme pudra anca sürmüşümdür hiç makyaj yapmam yapsamda yüzüme bir şey sürmem sadece rimel+kalem çekerim…Ama yok ya çok fenaımm ben nasıl atalatacam bu depresyonu hele birde regl olursammm…
Kızlar yanlış anlamayın ama hani bazen birbirimize böyle durumlarda kızıyoruz ama ben sanırım bebek olan her şeyi gördüğümde ağlıyorummm…Etrafımdakiler 2. 3. Doğurdu…Çok canım sıkkın çokkkk….
Bugün test yapmadım 1-2 daha bekleyeceğim…Dr. 19 aralık a kadar regl olman gerekiyor en geç dedi..Eğer olmazsan p.tesi gelirsin kan testi yaparız demişti…3 gün daha bekleyebilirim…En kötüsü yarın sabah belki idrar testi yaparım bakalımmmm…Sanki bu sefer de olmadı Eğer olmadı ise zaten ben ne olurum umutlarım biter gibiyimmm…Bunları size yazarak eğer canınızı sıkıyorsam lütfen bana kızmayınnn…Ancak her detayı size anlatabiliorummm…
Ne yapacam ben ya en çok da kiloya takıldım…Ama hiç dikkat edemiyorum…Hiççççç…Resmen çok saldımmm…Birde etrafımdaki genç çıtır hatunları görünce…..
Böyle işteee seviyorum sizleri….
Ayşem hoş geldin merak ettim seni gızzz…Nerelerdesinnn…
Kızlar hepinizi çok çok öpüyorummm…Bu arada sizlerden başka etrafımda 2 kişi daha var..Biri aşılama yaptırdı ve onunda p.tesi belli olacak..Biride bu hafta tüp bebek yaptırdı…Bakalım hepimiz için hayırlısııı…İnş. Sizlerle beraber hepmizi güzel haberlerimiz alırız…
selam canımDivişim gördüm seni
Nasılsın canikom
hayırlı uğurlu olsun cnmslm kızlar nasılsınız sohbete pek geleniyorum
ama takip ediyorum sizi
kızım çok yaramazlşatı ve kız kardeşimin şubat 5 te düğünü var
onun hazırlıkları içindeyiz mobilyalarıydı halısıydı derken iki günün biri dışardayım
yorucu ama tek abla olunca mecbur
tedaviye başlayanlar var vale nesli inş. olumlu sonuçlar alırsınız inş.
hoşgeldin ayşegünaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrrrrr nasılsısnz bakem
beni kimler merak etmişşşşşşş
kızlar napıyosunuz girip baktım sadec yazacak bişi bulamadım okudum çıktım
neslihannn inşallah sen vale divinty haksever ilterçakırrr başka ha bide gerçi ben biraz zorama neyse
kızlar salı günde düne kadar kahverengi lekelenmelerle uğraştım ben dedim benim adet sapıttı iyice ha geldi ha gelecek dünde biraz kırmızya döner gibi oldu bi dahada yok netten baktım rahim hamile kalmaya hazırlıkmış yada gebeliğin ilk başında olurmuş bide dün akşam üstü beyaz bi akıntı benim kafa dank etti ya yeni yumurtluyom yada benim bebek yeni yerleşiyor allahım sen duy sesimizi durun bakacaz artık ayın 24 den sora belli olacak inşalah gelmiştir gerçi ben hiç ihtimal vemiyom ama neyse
hal böyle olunca kocikle dün geceyi degerlendirelim dedikay valla utandım ne kadar terbiyesizim ama napım sıpalarda gelsin de böle konuşturmasınlar bizi eşşeklerrrr
sizler naptınız vale neslihan hakssever meltemmm huhuhu
kızlar nasılsınız
Günaydın kızlarrrr…. Hayırlı Cumalarrr….Şu mübarek gün de dualarımız kabul olsun kızlar…
Sabah bir tartıilmi dedim ne zmndır tartılmıyorum anam ne görümmm ben felaket kilo almışmmmm…
Yazın verdiğim 9 kilo hoppp geri gelimşş…Hayırlı işler bana… Çok canım sıkıldı sdabah sabah resmen oturdum ağladımmmm…Kızlar nerde ise 30 oldum çok moralim bozuk akşam eşimedde sordum yaşlandım ben dime dedim…Yok be güzelim yüzünde kıreışık bile yok dedi…E gülerken çıkan bunlar ne dedim gülüyor…Manyaksın sen diyorrr…
Ya ben sanırım 30 yaş depresyonuna girdim bileee…kilo var eskiden çok güzeldim cildim parlardı hayatımda toplasam 10 kere yüzüme pudra anca sürmüşümdür hiç makyaj yapmam yapsamda yüzüme bir şey sürmem sadece rimel+kalem çekerim…Ama yok ya çok fenaımm ben nasıl atalatacam bu depresyonu hele birde regl olursammm…
Kızlar yanlış anlamayın ama hani bazen birbirimize böyle durumlarda kızıyoruz ama ben sanırım bebek olan her şeyi gördüğümde ağlıyorummm…Etrafımdakiler 2. 3. Doğurdu…Çok canım sıkkın çokkkk….
Bugün test yapmadım 1-2 daha bekleyeceğim…Dr. 19 aralık a kadar regl olman gerekiyor en geç dedi..Eğer olmazsan p.tesi gelirsin kan testi yaparız demişti…3 gün daha bekleyebilirim…En kötüsü yarın sabah belki idrar testi yaparım bakalımmmm…Sanki bu sefer de olmadı Eğer olmadı ise zaten ben ne olurum umutlarım biter gibiyimmm…Bunları size yazarak eğer canınızı sıkıyorsam lütfen bana kızmayınnn…Ancak her detayı size anlatabiliorummm…
Ne yapacam ben ya en çok da kiloya takıldım…Ama hiç dikkat edemiyorum…Hiççççç…Resmen çok saldımmm…Birde etrafımdaki genç çıtır hatunları görünce…..
Böyle işteee seviyorum sizleri….
Ayşem hoş geldin merak ettim seni gızzz…Nerelerdesinnn…
Kızlar hepinizi çok çok öpüyorummm…Bu arada sizlerden başka etrafımda 2 kişi daha var..Biri aşılama yaptırdı ve onunda p.tesi belli olacak..Biride bu hafta tüp bebek yaptırdı…Bakalım hepimiz için hayırlısııı…İnş. Sizlerle beraber hepmizi güzel haberlerimiz alırız…
hayırlı cumalar cnmbende 31 yaşındayım bu sene bende çok taktım fiziğime halbuki ben hep kiloluydum hiç bir zaman zayıflıktan kemiklerim sayılmadı ergenlikten buyana tombiktim ama bu yıl çok taktım hiç bir kıyafetimi beğenmiyorum kendimi tabiri caizse koca karı gibi hissediyom sanırım bende orta yaş bunalımı geçiriyom neslişim inşllah kırmızılar gelmez bebeğin gelmiş konmuştur göbeğine inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?