Dokuz Doğuranlar

çıkıyordum ilterle seni görünce çıkmadım canımm ayy harbi nasıl özlemişim sohbet etmeyi seni bugun neşeli gördüm umarım hep böyle olursun

canım kiloyu boşver sen.
bebek için çalışmalarada başla kilo vermek için diete de devam et
canım sağlığım için vermem gerek ister istemez hamilelikte alıyom zati birde 2 sene verdi dktr 1 senesi geçti 1 seneyide hem zayıflamakla hemde çalışmalarla geçiririz nasip ne zaman olursa artık

ilterrr hg cnm
ben çok iyiyim
kıpır kıpır içim bugün
enerji fazlam var isteyene veriyom

sen nasılsın cnm
yaş pastayı yeyince enerjinde neşende yerine gelmiş sende benim gibi yiyince mutlu olanlardansın galibayalnız baştan mutluluk sonrası kocaman kilo ve pişmanlık oluyor dikkat et yine rotadan çıkıyon misafirdi pastaydı börekti rejimini bozma

çıkıyordum ilterle seni görünce çıkmadım canımm ayy harbi nasıl özlemişim sohbet etmeyi seni bugun neşeli gördüm umarım hep böyle olursun
amin inşallah
hep böyle olmam ama sabah bi yazı okudum ondan sonra suratımda sırıtkan bi ifadeyle dolanıyorum
Allah kimseyi gülmekten geri koymasın
böyle çok iyiyim ..
hoşbulduk canımmm ne güzel benimde enerjine çok ihtiyacım var açıkcasııı
komşum çağırmasa bütün enerjimi size seve seve verirdim cnm
yarın inşallah kaldığımız yerden devam ederiz

evet ben karnım tok olunca mutlu oluyom napıyım
2 hafta daha misafir yok görünürde , 2 günlük kaçamağı 2 haftada telafi ederim sen merak etme

tekrar hoşgeldin canım
evet az zaman kaldı hayırlısıyla son 2 hafta
bu arada oğluşun içinde çok geçmiş olsun canım
ameliyat olurken sünnetli değilse sünnetinide yaptırın yavrum 2 kez aynı şeyleri yaşamasın
ben doruku 8 aylıkken yaptıdım sünnet çok memnunum
slm bitanem nasılsın bebişler nasıll bakalımmmVirüs
selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın

canım sağlığım için vermem gerek ister istemez hamilelikte alıyom zati birde 2 sene verdi dktr 1 senesi geçti 1 seneyide hem zayıflamakla hemde çalışmalarla geçiririz nasip ne zaman olursa artık

banada 3 yıl yasaktı ama ben hamile kaldım
kilo üstüne kilo ama allahtan ben hamileliğimde çok dikkat eddiyorum 11 kilo ile bitiriyorum hamileliğimi

Son düzenleme:
:123:

15 / 12 / 2011

PERŞEMBE
SAAT : 17.50

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____ KIZ
7.dyd . ____________ 10 AĞUSTOS ____ ERKEK

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

slm kızlar nasılsınız sohbete pek geleniyorum
ama takip ediyorum sizi
kızım çok yaramazlşatı ve kız kardeşimin şubat 5 te düğünü var
onun hazırlıkları içindeyiz mobilyalarıydı halısıydı derken iki günün biri dışardayım
yorucu ama tek abla olunca mecbur
tedaviye başlayanlar var vale nesli inş. olumlu sonuçlar alırsınız inş.

selam kızlar nasılsınız beryalim bende hamilelğimde 12 kilo almıştım inşallah kilo biraz verebilirim 2.olanna kadar çok zor kilo canım sen kaç kilosun şuan...

günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrrrrr nasılsısnz bakem
beni kimler merak etmişşşşşşş
kızlar napıyosunuz girip baktım sadec yazacak bişi bulamadım okudum çıktım
neslihannn inşallah sen vale divinty haksever ilterçakırrr başka ha bide gerçi ben biraz zorama neyse
kızlar salı günde düne kadar kahverengi lekelenmelerle uğraştım ben dedim benim adet sapıttı iyice ha geldi ha gelecek dünde biraz kırmızya döner gibi oldu bi dahada yok netten baktım rahim hamile kalmaya hazırlıkmış yada gebeliğin ilk başında olurmuş bide dün akşam üstü beyaz bi akıntı benim kafa dank etti ya yeni yumurtluyom yada benim bebek yeni yerleşiyor allahım sen duy sesimizi durun bakacaz artık ayın 24 den sora belli olacak inşalah gelmiştir gerçi ben hiç ihtimal vemiyom ama neyse
hal böyle olunca kocikle dün geceyi degerlendirelim dedik ay valla utandım ne kadar terbiyesizim ama napım sıpalarda gelsin de böle konuşturmasınlar bizi eşşeklerrrr
sizler naptınız vale neslihan hakssever meltemmm huhuhu

Günaydın kızlarrrr…. Hayırlı Cumalarrr….Şu mübarek gün de dualarımız kabul olsun kızlar…

Sabah bir tartıilmi dedim ne zmndır tartılmıyorum anam ne görümmm ben felaket kilo almışmmmm…
Yazın verdiğim 9 kilo hoppp geri gelimşş…Hayırlı işler bana… Çok canım sıkıldı sdabah sabah resmen oturdum ağladımmmm…Kızlar nerde ise 30 oldum çok moralim bozuk akşam eşimedde sordum yaşlandım ben dime dedim…Yok be güzelim yüzünde kıreışık bile yok dedi…E gülerken çıkan bunlar ne dedim gülüyor…Manyaksın sen diyorrr…

Ya ben sanırım 30 yaş depresyonuna girdim bileee…kilo var eskiden çok güzeldim cildim parlardı hayatımda toplasam 10 kere yüzüme pudra anca sürmüşümdür hiç makyaj yapmam yapsamda yüzüme bir şey sürmem sadece rimel+kalem çekerim…Ama yok ya çok fenaımm ben nasıl atalatacam bu depresyonu hele birde regl olursammm…

Kızlar yanlış anlamayın ama hani bazen birbirimize böyle durumlarda kızıyoruz ama ben sanırım bebek olan her şeyi gördüğümde ağlıyorummm…Etrafımdakiler 2. 3. Doğurdu…Çok canım sıkkın çokkkk….

Bugün test yapmadım 1-2 daha bekleyeceğim…Dr. 19 aralık a kadar regl olman gerekiyor en geç dedi..Eğer olmazsan p.tesi gelirsin kan testi yaparız demişti…3 gün daha bekleyebilirim…En kötüsü yarın sabah belki idrar testi yaparım bakalımmmm…Sanki bu sefer de olmadı Eğer olmadı ise zaten ben ne olurum umutlarım biter gibiyimmm…Bunları size yazarak eğer canınızı sıkıyorsam lütfen bana kızmayınnn…Ancak her detayı size anlatabiliorummm…

Ne yapacam ben ya en çok da kiloya takıldım…Ama hiç dikkat edemiyorum…Hiççççç…Resmen çok saldımmm…Birde etrafımdaki genç çıtır hatunları görünce…..

Böyle işteee seviyorum sizleri….

Ayşem hoş geldin merak ettim seni gızzz…Nerelerdesinnn…
Kızlar hepinizi çok çok öpüyorummm…Bu arada sizlerden başka etrafımda 2 kişi daha var..Biri aşılama yaptırdı ve onunda p.tesi belli olacak..Biride bu hafta tüp bebek yaptırdı…Bakalım hepimiz için hayırlısııı…İnş. Sizlerle beraber hepmizi güzel haberlerimiz alırız…

hayırlı cumalar cnmbende 31 yaşındayım bu sene bende çok taktım fiziğime halbuki ben hep kiloluydum hiç bir zaman zayıflıktan kemiklerim sayılmadı ergenlikten buyana tombiktim ama bu yıl çok taktım hiç bir kıyafetimi beğenmiyorum kendimi tabiri caizse koca karı gibi hissediyom sanırım bende orta yaş bunalımı geçiriyomneslişim inşllah kırmızılar gelmez bebeğin gelmiş konmuştur göbeğine inşllah

Divişim gördüm seni
Nasılsın canikom
selam canım
ben iyiyim sen nasılsın
hayırlı uğurlu olsun cnm
Allah tamamına erdirsin
çok özledik seni şule , keşke daha sık gelebilsen
küçük kızında maşallah baya büyüdü..kızlarını öp benim için
hoşgeldin ayşe
niye gelmiyodun bir haftadır

inşallah senin arıza bebek belirtisidir arıza dedim çünkü bazen düzen bozulabiliyo o zamanda dr ilaçla falan tamir ediyoya o sebepten
arada makinelerimizi yağlamak gerekiyo gerçi gün aşırı yıkama yağlama yapıyoruz ama
sapıttım , neyse sen bana bakma
rabbim koşucularımıza (spermlere)güç kuvvet versin, önündeki bütün engelleri kaldırsın
iki sevgili (yumurtayla sperm) kavuşsun inşallah
kızlar nasılsınız

hg mutluyum

oyy benim 30 yaş üstü bunalımlı balık etli canım arkadaşlarım
siz bunalımamı girdiniz :26:
ne bunalımıymış açtırman ağzımı , akıllı durun bakıyım
burda bunalıma girilecekse haksever girer bunalım onun işi
kimse onun kadar bunalıma giremez

şaka bi yana kızlar ağrısız başımızı ağrıya sokmayalım
tek derdimiz kilo olsun veririz onuda kilo vermekte ne var
veremezsekte kendimizi böyle beğeneceğiz

dukan diyetini öneriyorum hepimizede
birkaç gündür takip ediyorum yapılamayacak gibi bişey değil
ayrıca talin iksiri diye bişey öğrendim isterseniz hep birlikte yapalım
listede yapalım
kilo bildirimi yaparız her cuma
resimlerimizi ekleriz albümümüze
valla sağ baştan sayıyorum divi vale citos nesliş bircan ayşe yokmu arttıran
kendimize bir hedef belirleyip , her gün ne yediğimizi yazıp , kilo bildirimi yapıp , albüme resim ekleyip birbirimizi motive edelim

hem bu sayede konuyuda dağıtmış oluruz
hergün bebek ,yumurta,sperm ,ovitrelle ,pregnyl duymaktan içim şişti
tek bir konu kouşmak yerine iki konumuz olur

Beyaz lahana ile zayıflamakçok kolay.Vereceğimiz bu lahana diyeti sayesinde çok kısa sürede hem sağlığınıza kavuşacaksınız hem de sağlıklı bir şekilde zayıflamaya başlayacaksınız.

Ünlü bilim adamımız İbrahim Saraçoğlu ile hayatımıza giren beyaz lahana diyeti,vücudu zararlı toksinlerden arındırıyor ve yeniliyor.

Lahana diyeti nasıl uygulanmalı ?

Kynamakta olan yarım litre suya 6-7 adet beyaz lahana yaprağını,10 dkağzı kapalı olarak hafif ateşte pişirin

sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı için.bu işlemi toplam 5 gün devam edin

bu kürü 5 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve tekrar 5 gün devam edin. böylece 10 günlük kür tamamlanmış olur

10 günlük kür için kesinlikle ihtiyacınız olan miktarı bir defada değil, her gün taze olarak hazırlayın

Bu kür ile zayıflamak için :

4-5 adet beyaz lahana yaprağını kaynayan 750 ml suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. aşağıdaki şekilde tüketin

ilk beş gün:her gün sabah ve akşam bir su bardağı

ikinci hafta:her gün bir su bardağı

üçüncü hafta:iki günde bir bir su bardağı

dördüncü hafta:üç günde bir su bardağ

beşinci hafta:7 günde bir su bardağı

altıncı hafta:altıncı haftada içilmiyecek

yedinci hafta:bir su bardağı

Son düzenleme:
Selam meltemcimmm…
Ay valla öyle bir şey yapabiliriz..Aman en azından dediğin gibi birbirimize motive verelim…
Ama çok detaya girmeye gerek yok bence…Çünkü çok sayfa atlar buda herkesin hoşuna gitmeyebilir..Bu benim kendi fikrim..Yani liste yapalım kim kaç kilo…Cuma tartılma günü olsun…Ama hergün ne yediğimizi yazmaya gerek var mı ki? Yada yazalım olabilir..Ben monti yapacam galiba kitabını aldım okuyorumzaten…
Ya birde böyle durumlasr belli değil ya sanki yanlış bir şey yapacakmışım gibi geliyor..Gerçi monti diyet değil sadece bir beslenme şekli ve bu şekilde kilo veriyorsun…

Off meltemcim toplasan toplasan bu konuda bizi sen toparlarsın bacummmmmm…
Bu tombiş hatıunların yol göstericisi olabilirsin…
Ben şuanda montignac topiğinede takılıyorum..Orada Özellikle 2 kişi var ve bana çok iyi moral veriyorlar bu konuda…Hani yapmasamda sağolsunlar her derdimi anlatıp yorum yapmaları akıl vermeleri moralimi yükseltiyor…

Ama ben bu aralr gerçekten bir sendrom yaşıyorum…Artık 30 yaşmı + kilolumu yoksa bebeksiz olduğum için mi bilmiyorum ama bir sendrom var yani..

Bu arada halen regl olmadım ama olacak gibi sancım var…Bakalım hayırlısı artık…Bugün çok ağladım…Rabbim hayırlısı ile yüzümü yüzümüzü güldürsün inşallah…

Bu imtihanımızı geçmemizi nasip etsin…Berna da çok güçlü bu konuda onuda çokçok takdir ediyorum kızlar…Farkında mısınız hiç hayatından şikayet etmiyor hiç bunalıma girmiyor ki tek başına 2 tane evlat büyütecekkk…Bizler yine şükredelim ki eşlerimiz yanımızda en büyük destekçilerimiz yanımızda…Bernacımmm seni bu konuda çok çok takdir ediyorum…Kimse böyle bir yükü kaldıramaz..Çok zorr…İş için olsa da Rabbim senin yar ve yardımcın olsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…