selam kızlar nasılsınız serdarımıza nice mutlu yıllar dilerimmmm...
merhaba kızlar uzun zaman oldu yine giremedim siteye..misafirlerim vardı yatılı köyden geldiler işlerim çoktu yani kızımda zaten sağ olsun yaramaz hep paçamda...
beryalcim seni merak ettim 1 hafta kaldı sanırım doğuma Allah yardımcın olsun cnm..
ilter sende dönmüşsün hoşgeldin...
mavigözlü nasılsın oğluşun nasıl topaç gibiydi en son gördüğümüzde maaşallah....:)
neslihan,divin,ayşe,dyd,cemremduru,haksever,vale ve diğer arkadaşlarım hepiniz Allah'a emanet olun...umarım artık her gün girebilirim siteye evde delirmek üzereyim zaten iş iş iş işşşşşşş biraz sohbet ederek kafamı dağıtmam lazım :)hepinizi öptüm
her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır
bazı doktorların umurunda olmuyor ondan konuşmuyor
seninkide farklı bir nedenle açıklama yapmamış
sonuç güzel olsun , söylemezse söylemesinler
:119: :119: iyiki doğdun serdar paşa :119: :119:
nice mutlu yıllar dilerimrabbim güzel yazılar yazsın , sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :124:
pastasından en büyük dilimi benim için biri yesin litfen :125:
Günaydın Cancağazlarım....
Nasılsınız
Çitos cumm Oğluşunun d.günü kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu sizinle birlikte uzunnn ömürler olsun Öpüyorum
Valecim işte her dr. Aynı değil..Benimkide baştan çok bir şey demiyordu hep ben soruyordum Sonra sonra kendisi girdi detaya..Herşeyi anlatıyor artık..Ya dr.umdan çok memnun kaldım ben kadın çok iyi ve ilgileniyor İnş. Hep böyle gider
Belenay ablam , Bernacım, meltemcim ,elifcim, ayşem yok ne zmndır ,haksevercim, cmrmcimm, bircancım, dydcim, İltercim; aklıma isim gelmeyen hatunlar inş hepiniz iyisinizdir
Kızlar ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum..Özellikle dün çok belim ağrıdı bugün de kasıklarım ağrıyor Bakalım ne olacak Aksidir ki geçen ay ki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum
doğru kızlaar önemli olan sonucun iyi olması inşallahhhhhhhhhhh bu ay güzel haberler veririzzzGünaydın kızlar...neslihancım sanada günaydın....
sağol meltem teyzesi:119: :119: iyiki doğdun serdar paşa :119: :119:
nice mutlu yıllar dilerimrabbim güzel yazılar yazsın , sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :124:
pastasından en büyük dilimi benim için biri yesin litfen :125:
sağol bircanımselam kızlar nasılsınız serdarımıza nice mutlu yıllar dilerimmmm...
sağol neslişim rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sanada göstersin inşllahGünaydın Cancağazlarım....
Nasılsınız…
Çitos cumm…Oğluşunun d.günü kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu sizinle birlikte uzunnn ömürler olsun… Öpüyorum…
Valecim işte her dr. Aynı değil..Benimkide baştan çok bir şey demiyordu hep ben soruyordum…Sonra sonra kendisi girdi detaya..Herşeyi anlatıyor artık..Ya dr.umdan çok memnun kaldım ben kadın çok iyi ve ilgileniyor…İnş. Hep böyle gider…
Belenay ablam , Bernacım, meltemcim ,elifcim, ayşem yok ne zmndır ,haksevercim, cmrmcimm, bircancım, dydcim, İltercim; aklıma isim gelmeyen hatunlar inş hepiniz iyisinizdir…
Kızlar ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum..Özellikle dün çok belim ağrıdı bugün de kasıklarım ağrıyor…Bakalım ne olacak…Aksidir ki geçen ay ki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum…
sağol valecim allahım sanada göstersin inşllahnice senelere mehmet serdar allahım hayırlı ömürler nasip etsin
sağol meltem teyzesipastamızı cumartesi günü yedik sana gok sen recimdesin
sağol bircanım
sağol neslişim rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sanada göstersin inşllah
sağol valecim allahım sanada göstersin inşllah
hayırlısıyla olur inşllah düşünüyoruz ama önce vermem gereken 16 kg fazlam var önce onu halletmem gerekiyor rejim yapıyorum ama sporda gerekli serdardan bu sıra pek vaktim yok bahara doğru spor merkezine başlıycam inşllah hemen zayıflarımamin inşallah artık sanada 2. yolu gözükmeye basladı çitos bence yavaş yavaş düşünmeye basla
oglun genç adam oluyo artık
belenaycım tşk ederim iyiyim allaha şükür sen nasılsın bebişin nasıl bakalımnasılsınız canlar biz kızımla işyerindeyiz çalışmaya çalışıyoruz hiç halim yok akşam olsada gitsem yatsam
mavişim hoşgeldin canım nasılsın aramıza dönmene sevindim oğluşunuda öpüyorum kocaman benimde kızım olacak teyzesi mucizem benimle çok şükür
toprağım sen nasılsın heyecan dorukta heyecan sende yanihem kızına hem eşine kavuşmaya az kaldı rabbim yardımcın olsun
divim canım benim sen nasılsın dualarım seninle aman zaten biliyorsun niye söylüyorsamama ya inanın çok istiyorum hamile kalıp bebeklerinizi kucaklamanızı vildoş öp benim için tabi öptürürse o artık bir genç kız
neslihan sen nasılsın canım hadi bakalım ver güzel haberleride halayımızı çekelim olmazsada üzülmek yok herşeyde bir hayır vardır vakti saati var
valecim rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah yeni yılda senide koca göbeklilerin arasına alalım inşallah
ayşe sen nasılsın canım doktor bulabildinmi rabbim önüne güzel kapılar açsın inşallah meleğin sana tez zamanda gelsin konsun göbeğine
haksever sen nasılsın canım küçücük bir melekte sana diliyorum rabbimden
bircan canım arkadaşım iyiki varsın canım desteğin ilgin için sağol artık kızlarımızı parkta buluştururuz ne dersin
ilterçakır canım sen nasılsın inşallah rabbim sanada tez zamanda göndersin meleğini
dyd canım oğluşun olacakmış hayırlı olsun çok sevindim senin hamilelik biraz zor geçiyor ama ne yapalım hepsi geçecek canım sabır o cennet kokulu meleklerimizi kucağımıza alınca bütün acılar bitercek inşallah
acrinsu yaren35 eleyna sizler nasılsınız canlarım
canım benim nasılsın hayırlı haberlerini bekliyoruz bi kan testi yaptırsana bende ocak ayında başlıyacam inşallah tedaviyeGünaydın Cancağazlarım....
Nasılsınız
Çitos cumm Oğluşunun d.günü kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu sizinle birlikte uzunnn ömürler olsun Öpüyorum
Valecim işte her dr. Aynı değil..Benimkide baştan çok bir şey demiyordu hep ben soruyordum Sonra sonra kendisi girdi detaya..Herşeyi anlatıyor artık..Ya dr.umdan çok memnun kaldım ben kadın çok iyi ve ilgileniyor İnş. Hep böyle gider
Belenay ablam , Bernacım, meltemcim ,elifcim, ayşem yok ne zmndır ,haksevercim, cmrmcimm, bircancım, dydcim, İltercim; aklıma isim gelmeyen hatunlar inş hepiniz iyisinizdir
Kızlar ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum..Özellikle dün çok belim ağrıdı bugün de kasıklarım ağrıyor Bakalım ne olacak Aksidir ki geçen ay ki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum
Günaydın kızlar...neslihancım sanada günaydın....
hoşgeldin canım evet az kaldı doğumuma salı günü tam günü verecek doktorummerhaba kızlar uzun zaman oldu yine giremedim siteye..misafirlerim vardı yatılı köyden geldiler işlerim çoktu yani kızımda zaten sağ olsun yaramaz hep paçamda...
beryalcim seni merak ettim 1 hafta kaldı sanırım doğuma Allah yardımcın olsun cnm..
ilter sende dönmüşsün hoşgeldin...
mavigözlü nasılsın oğluşun nasıl topaç gibiydi en son gördüğümüzde maaşallah....:)
neslihan,divin,ayşe,dyd,cemremduru,haksever,vale ve diğer arkadaşlarım hepiniz Allah'a emanet olun...umarım artık her gün girebilirim siteye evde delirmek üzereyim zaten iş iş iş işşşşşşş biraz sohbet ederek kafamı dağıtmam lazım :)hepinizi öptüm
teşekkür ederiz berna teyzesi
selam canım kızın ve sen nasılsınızselam kızlar nasılsınız serdarımıza nice mutlu yıllar dilerimmmm...
hayırlısıyla olur inşllah düşünüyoruz ama önce vermem gereken 16 kg fazlam var önce onu halletmem gerekiyor rejim yapıyorum ama sporda gerekli serdardan bu sıra pek vaktim yok bahara doğru spor merkezine başlıycam inşllah hemen zayıflarım
slm bitanem nasılsın bebişler nasıll bakalımmmVirüsSelamlar canlarım
cümleten hoşbuldum kızlarr baya uzak kaldım sizden neslişim tedaviye başlamıssın inş güzel haberler alırızz senden vale canım sendende bekliyoruz ilter tatlım nasılsın hoş geldin seninlede bayadır konusmuyoruz haksever sen nasılsın kuzu diviş nasıl gidiyor tatlım beryal ablam doğuma az kalmıs allah kavustursun benim oğlan zayıf elifcim topac halleri kalmadı kıpır kıpır bi dkka oturmuyo hiç bi yaramaz sorma gitsin anne demiyor bi ara baba diyordu şimdi herseye gaga diyor bana seslenirken bile umarım unutur anne derr yalnız bi problemimiz var kzılar oğlumun yumurtalıkları inmedi dr gittik müdahele sart dedi başka dr göründk altı ay sonra gelin dediler ilk dr prengly die bi iğne verdi üç tane haftada bi tane vurulacaktı son iğeden sonra inmemişse ameliyat dedi dr ilk iğneyi vurdurduk ikinci başka dr gittik oda o iğne için hastalık yapabilir ben tavsiye etmiyorum dedi eşimde bıraktı tedaviyi bu konuda sıkıntım var sadece umarım gec kalmamısızdır umarım keniliğinden iner neyse çok konustum ben sizden naber kızlar
slm bitanem nasılsın bebişler nasıll bakalımmmVirüs
hoş bulduk bitanem sende hoş geldin uzunca bir aradan sonra tekrar burda olmak güzel oğlun olmuş çok sevindim bitanem
geçmiş olsun canım yaa inşallah tez zamanda düzelir
a.slm neslişimGünaydın Cancağazlarım....
Nasılsınız…
Çitos cumm…Oğluşunun d.günü kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu sizinle birlikte uzunnn ömürler olsun… Öpüyorum…
Valecim işte her dr. Aynı değil..Benimkide baştan çok bir şey demiyordu hep ben soruyordum…Sonra sonra kendisi girdi detaya..Herşeyi anlatıyor artık..Ya dr.umdan çok memnun kaldım ben kadın çok iyi ve ilgileniyor…İnş. Hep böyle gider…
Belenay ablam , Bernacım, meltemcim ,elifcim, ayşem yok ne zmndır ,haksevercim, cmrmcimm, bircancım, dydcim, İltercim; aklıma isim gelmeyen hatunlar inş hepiniz iyisinizdir…
Kızlar ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum..Özellikle dün çok belim ağrıdı bugün de kasıklarım ağrıyor…Bakalım ne olacak…Aksidir ki geçen ay ki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum…
doğru kızlaar önemli olan sonucun iyi olması inşallahhhhhhhhhhh bu ay güzel haberler veririzzz
ay cok heyecanlı
elifim günaydın tatlım
sağol meltem teyzesipastamızı cumartesi günü yedik sana gok sen recimdesin
sağol bircanım
sağol neslişim rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sanada göstersin inşllah
sağol valecim allahım sanada göstersin inşllah
selam canım nasılsınSelamlar canlarım
kız ara ara boşluk bırak yazınacümleten hoşbuldum kızlarr baya uzak kaldım sizden neslişim tedaviye başlamıssın inş güzel haberler alırızz senden vale canım sendende bekliyoruz ilter tatlım nasılsın hoş geldin seninlede bayadır konusmuyoruz haksever sen nasılsın kuzu diviş nasıl gidiyor tatlım beryal ablam doğuma az kalmıs allah kavustursun benim oğlan zayıf elifcim topac halleri kalmadı kıpır kıpır bi dkka oturmuyo hiç bi yaramaz sorma gitsin anne demiyor bi ara baba diyordu şimdi herseye gaga diyor bana seslenirken bile umarım unutur anne derr yalnız bi problemimiz var kzılar oğlumun yumurtalıkları inmedi dr gittik müdahele sart dedi başka dr göründk altı ay sonra gelin dediler ilk dr prengly die bi iğne verdi üç tane haftada bi tane vurulacaktı son iğeden sonra inmemişse ameliyat dedi dr ilk iğneyi vurdurduk ikinci başka dr gittik oda o iğne için hastalık yapabilir ben tavsiye etmiyorum dedi eşimde bıraktı tedaviyi bu konuda sıkıntım var sadece umarım gec kalmamısızdır umarım keniliğinden iner neyse çok konustum ben sizden naber kızlar
oğlumun resmini atacaktım son hallerini ama pcde yok hiç resmi bi ara atarım teyzeleri şimdi çıkacagım kimse yok umarım bi dahaki gelişime yakalarım sizii
meltemcim nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?