Selam meltemcimmm…
Ay valla öyle bir şey yapabiliriz..Aman en azından dediğin gibi birbirimize motive verelim…
Ama çok detaya girmeye gerek yok bence…Çünkü çok sayfa atlar buda herkesin hoşuna gitmeyebilir..Bu benim kendi fikrim..Yani liste yapalım kim kaç kilo…Cuma tartılma günü olsun…Ama hergün ne yediğimizi yazmaya gerek var mı ki? Yada yazalım olabilir..Ben monti yapacam galiba kitabını aldım okuyorumzaten…
Ya birde böyle durumlasr belli değil ya sanki yanlış bir şey yapacakmışım gibi geliyor..Gerçi monti diyet değil sadece bir beslenme şekli ve bu şekilde kilo veriyorsun…
Off meltemcim toplasan toplasan bu konuda bizi sen toparlarsın bacummmmmm…
Bu tombiş hatıunların yol göstericisi olabilirsin…
Ben şuanda montignac topiğinede takılıyorum..Orada Özellikle 2 kişi var ve bana çok iyi moral veriyorlar bu konuda…Hani yapmasamda sağolsunlar her derdimi anlatıp yorum yapmaları akıl vermeleri moralimi yükseltiyor…
Ama ben bu aralr gerçekten bir sendrom yaşıyorum…Artık 30 yaşmı + kilolumu yoksa bebeksiz olduğum için mi bilmiyorum ama bir sendrom var yani..
Bu arada halen regl olmadım ama olacak gibi sancım var…Bakalım hayırlısı artık…Bugün çok ağladım…Rabbim hayırlısı ile yüzümü yüzümüzü güldürsün inşallah…
Bu imtihanımızı geçmemizi nasip etsin…Berna da çok güçlü bu konuda onuda çokçok takdir ediyorum kızlar…Farkında mısınız hiç hayatından şikayet etmiyor hiç bunalıma girmiyor ki tek başına 2 tane evlat büyütecekkk…Bizler yine şükredelim ki eşlerimiz yanımızda en büyük destekçilerimiz yanımızda…Bernacımmm seni bu konuda çok çok takdir ediyorum…Kimse böyle bir yükü kaldıramaz..Çok zorr…İş için olsa da Rabbim senin yar ve yardımcın olsunnn...
Kızlar bu ay da olmadı maalsefff….
Öğlende Hastalandım…
Moralim evet çok bozuldu..
Bu ay çok umutlanmıştımmm…
Doğum günü hediyem gelecekti…
Beni ve ailemi çok mutlu edecekti..
Ama olmadı…
Yine hasret kaldım o duyguya..
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide…
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor…
çok üzüldüm cnm
devam edecekmisin tedaviye
sakın ümitsizliğe kapılma neslihan
2 denemeyle hemen olmadı diye hiç olmayacak anlamınamı geliyor
daha yeni başladın
senelerce uğraşanlar var
Kızlar bu ay da olmadı maalsefff .
Öğlende Hastalandım
Bu ay çok umutlanmıştımmm
Doğum günü hediyem gelecekti
Ama olmadı
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor
Bu ay çok heveslenmiştimmm...Çok killo aldığım için mi olmadı acaba...Suçlusu benim belkide...
Daha yeni başladığm olmasıda ayrı bir üzülme noktam..6,5 yıllık evliyim senlerdir istiyoruz neden daha önceden üzerine düşmediğim için
kendimi çok yargılıyorum...Sürekli aklımda olan tek konu...
Hayırlısı artık...Olmadı bu sefer..Veremeyeceğim o mutlu haberi aileme sevdiklerime sizlere..
Bu ay çok heveslenmiştimmm...Çok killo aldığım için mi olmadı acaba...Suçlusu benim belkide...
Daha yeni başladığm olmasıda ayrı bir üzülme noktam..6,5 yıllık evliyim senlerdir istiyoruz neden daha önceden üzerine düşmediğim için
kendimi çok yargılıyorum...Sürekli aklımda olan tek konu...
Hayırlısı artık...Olmadı bu sefer..Veremeyeceğim o mutlu haberi aileme sevdiklerime sizlere..
canım benim kelimeler bogazıma düğümleniyo ne diyeyim ne edeyim bilmiyorumm
suanda yanında olup seninle hüngür hüngür ağlamak geldi içimden sabırrrr
dün gece yasin okudum hepinize dua ettim ben inanıyorum bi gün olucak ama sabırrrrr
çok üzüldüm cnm
devam edecekmisin tedaviye
sakın ümitsizliğe kapılma neslihan
2 denemeyle hemen olmadı diye hiç olmayacak anlamınamı geliyor
daha yeni başladın
senelerce uğraşanlar var
dört gözle senin sonucu bekliyodum kesin adetmi yaaaaaaa
canım benim kelimeler bogazıma düğümleniyo ne diyeyim ne edeyim bilmiyorumm
suanda yanında olup seninle hüngür hüngür ağlamak geldi içimden sabırrrr
dün gece yasin okudum hepinize dua ettim ben inanıyorum bi gün olucak ama sabırrrrr
Evet maalsef canım..
Valecimm İNŞALLAH senden güzel haberler alırız tatlımm...
Allah kabul etsin canım benim...
Ahh keşke içime attım çok işyerinde çok fazla göstermemeye çalışıyorum çünkü anlarlarr ve ben anlamalarını istemiyorum...
Böyle durumlarda kabuğuma çekilip hüngür hüngür ağlarım genelede...Şuan dondum kaldım diyebilirim...
Sabretmek zorundayımmm...Sabır ile benimde sınavımm...Herşeh ilahi Takdir..Herşey ondan...Ne diyim isyanda etmek istemiyorum...
Bu 4. ayımız..2 ay kendimiz denedik..2 ay tedavi ...Olmadı olmayacak belkide hiç..Ama böyle zamanın geçmesi yıpratıyor beni..
Allah kabul etsin cnm
bende fetih okudum
inşallah dualarımız geri çevrilmez
2008 den buyana kk dayım
ne kadar ümitsiz arkadaşlarım hamile kaldı..sabredecez bırakmıycaz peşini
Canım ilaçalr biraz gaz veşişkinlik yapıyor ben çok şiştim...canım benim rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı olsun cok emek verdin ama vardır bundada bi hayır
dediğin gibi bizim sınavımızda buymuş beklicez sabırla tkava ile ben inanıyorum olucak ama biraz zaman
ayyy bende cok ümitsizliğe kapıldım ilaçların etkisimidir gaz sancısı var karnım davul gibi oldu sinirlerimde bozuk biraz
dr size bu ay bişe önerdimi
Listeye benide ekle bitanem gerçi ben devalımlı diyet yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorumoyy benim 30 yaş üstü bunalımlı balık etli canım arkadaşlarım
siz bunalımamı girdiniz :26:
ne bunalımıymış açtırman ağzımı, akıllı durun bakıyım
burda bunalıma girilecekse haksever girerbunalım onun işi
kimse onun kadar bunalıma giremez
şaka bi yana kızlar ağrısız başımızı ağrıya sokmayalım
tek derdimiz kilo olsun veririz onuda kilo vermekte ne var
veremezsekte kendimizi böyle beğeneceğiz
dukan diyetini öneriyorum hepimizede
birkaç gündür takip ediyorum yapılamayacak gibi bişey değil
ayrıca talin iksiri diye bişey öğrendim isterseniz hep birlikte yapalım
listede yapalım
kilo bildirimi yaparız her cuma
resimlerimizi ekleriz albümümüze
valla sağ baştan sayıyorum divivale citos nesliş bircan ayşe yokmu arttıran
kendimize bir hedef belirleyip , her gün ne yediğimizi yazıp , kilo bildirimi yapıp , albüme resim ekleyip birbirimizi motive edelim
bitanemmm sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma lütfen canını sıkma yüce rabbim dualarımızı bir gün kabul edecek bunu unutma lütfenKızlar bu ay da olmadı maalsefff .
Öğlende Hastalandım
Bu ay çok umutlanmıştımmm
Doğum günü hediyem gelecekti
Ama olmadı
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor
selam canım hoşgeldin.slm kızlar nasılsınız sohbete pek geleniyorum
ama takip ediyorum sizi
kızım çok yaramazlşatı ve kız kardeşimin şubat 5 te düğünü var
onun hazırlıkları içindeyiz mobilyalarıydı halısıydı derken iki günün biri dışardayım
yorucu ama tek abla olunca mecbur
tedaviye başlayanlar var vale nesli inş. olumlu sonuçlar alırsınız inş.
canım ben doğumdan 1 hafta sonra eski kiloma geldim çünkü maşllah doruk 5 kg doğdu 6 kiloya yakında eşi ve su hemen gitti kilom.selam kızlar nasılsınız beryalim bende hamilelğimde 12 kilo almıştım inşallah kilo biraz verebilirim 2.olanna kadar çok zor kilo canım sen kaç kilosun şuan...
ayşommmmmmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakimgünaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrrrrr nasılsısnz bakem
beni kimler merak etmişşşşşşş
kızlar napıyosunuz girip baktım sadec yazacak bişi bulamadım okudum çıktım
neslihannn inşallah sen vale divinty haksever ilterçakırrr başka ha bide gerçi ben biraz zorama neyse
kızlar salı günde düne kadar kahverengi lekelenmelerle uğraştım ben dedim benim adet sapıttı iyice ha geldi ha gelecek dünde biraz kırmızya döner gibi oldu bi dahada yok netten baktım rahim hamile kalmaya hazırlıkmış yada gebeliğin ilk başında olurmuş bide dün akşam üstü beyaz bi akıntı benim kafa dank etti ya yeni yumurtluyom yada benim bebek yeni yerleşiyor allahım sen duy sesimizi durun bakacaz artık ayın 24 den sora belli olacak inşalah gelmiştir gerçi ben hiç ihtimal vemiyom ama neyse
hal böyle olunca kocikle dün geceyi degerlendirelim dedikay valla utandım ne kadar terbiyesizim ama napım sıpalarda gelsin de böle konuşturmasınlar bizi eşşeklerrrr
sizler naptınız vale neslihan hakssever meltemmm huhuhu
selam canım iyiyiz sen nasılsınkızlar nasılsınız
Kızlar bu ay da olmadı maalsefff….
Öğlende Hastalandım…
Bu ay çok umutlanmıştımmm…
Doğum günü hediyem gelecekti…
Ama olmadı…
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide…
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor…
canım benim hakkında ne hayırlıysa o olsun olmazsa bu ay aşılama iste drundanCanım ilaçalr biraz gaz veşişkinlik yapıyor ben çok şiştim...
Valla dr. birşey demedi..Ben sordum olmazsa ne yapacaksınız diye onu olmazsa konuşuruz demişti.
Uff birde randevu almam lazım en geç 5. günü için...Birde onu aramam lazım şimdi...
Ya hadi maddi yi geçtim de manevi olarak ben çok yıprandım...
Birde öyle bir sınav ki benim bilmiyorum sizinde öylemi...Sorulması istemediğiniz zaman yada konusu açılmasını istemediğiniz an karşınıza çıkan sorun...
ya bende sürekli diyet yapmak zorundayım canım azcık kacırsa kilo alıp basını gidiyoListeye benide ekle bitanem gerçi ben devalımlı diyet yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum2 aydır diet yapıyorum spor da yapıyorum 6 kilo verdim 8 kiloda yağlardan gitmiş 2 kilo kas olmuş ama çok yavaş gidiyor
bitanemmm sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma lütfen canını sıkma yüce rabbim dualarımızı bir gün kabul edecek bunu unutma lütfen
bu ay ilk kezmi başladın canım aşılamayla devam etsen şansın daha fazla olur ozaman
bak bende bu ay başlıyacam hani seninle hep derdik ya birlikte olsun bebişlerimiz diye belki bu ay gelir bebişlerimiz lütfen moralini bozma hiç birşey için canım yaa :2:
selam canım hoşgeldin.
kardeşin içinde hayırlısı olsun inşallah.allah tamamına erdirsin.
canım ben doğumdan 1 hafta sonra eski kiloma geldim çünkü maşllah doruk 5 kg doğdu 6 kiloya yakında eşi ve su hemen gitti kilom.
ben şu an çokkkkkkkkk kiloluyum yazmayım korkma
ayşommmmmmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakim
nerelerdesin sen
selam canım iyiyiz sen nasılsın
canım arkadaşım benim hemen umutsuz olma lütfen tabiki üzüleceksin ama bunalım noktasına gelme ve sakın pes etme
bu ay ganolf iğneler ve ovitrelleyi dene olmazsa birdhaki ay aşılama yaparsın eğer o zamanda olmazsa bir kaç ay beklemede kal ve tüp bebek yaparsın.
selamlar canlarım
biraz geç oldu ama hayırlı cumalar
bugün çok kötüydüm tam doğum üstü grip oldum yaaaa
hapşurup duruyorum burnum akıyor
ayakta duramıyorum terliyorum
felaket birgündü
şimdi daha iyiyim ama uykum yok yaaa yatsam sırtım ağrıyor otursam göğsüm sıkışıyor ayyy uykusuzluktan bayılcam 1 aydır hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?