iyiiym gülüm hasatyım biraz fazla duramıcam kendine iyi bak[SIZE=[FONT=Arial Black][/FONT]2][/SIZE] slm kızlar oğlumu uyuttum geldim yorum yapanlara teşekkür ederim allahım en kısa zamanda tez vakitte sizede nasip etsin amin
beryal ablam nasıl oldun gribi atlattınmı nohutum ne yapıyor az kaldı doğuma hayırlısıyla bu arada oğlusumu begenmedinmi :26: şaka yapıyorum hee ciddi sanma
belenay ablam sen nasılsın kızın nasıl kaç aylık oldun ablam dikkat et kendine oğlum zayıfladı ablam iki ay önce 11bucuk kiloydu halada öyle yasına girince zayıfldı kilo almıyor yemekle hiç arası yok ama hala emiyoor sıpa
dün resmini ekledim ablam bakmak isttersen
haksever kuzum ne yapıyorsun çalışmıyorsun sanırım artık nasıl gidiyo evde olmak
aysemmm naber kız neydiyon iyimisin pek takip edemedim ama adet olmussun sanırım bekliyordun adet olmayı
neslişimm tedavin nasıl gidiyor dr ne diyor hangi aşamadasınız
meltem tatlım sen neler yapıyorsun ilter canım hayırlısı olsun inş sonuçlar güzel çıkar çok bekletmeden gelir bebişlerin
valee senden naber gülümm dyd tatlım hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldun
arkadaslar uzun bi ara verdiğim için henüz tam adapte olamadım takip etmediğimden beni mazur görün olurmu
kızlar daha yazacagım ama isimlerini unuttuugum arkadas olursa die böle yazmak istemiyorumm benden böle simdi haa bugun yarın kayganam gelecekmiş eli kulagında ne gün oldugu bellki deil bir aydır istanbulda amma bana yeni gelecek
iyiiym gülüm hasatyım biraz fazla duramıcam kendine iyi bak
[SIZE=[FONT=Arial Black][/FONT]2][/SIZE] slm kızlar oğlumu uyuttum geldim yorum yapanlara teşekkür ederim allahım en kısa zamanda tez vakitte sizede nasip etsin amin
beryal ablam nasıl oldun gribi atlattınmı nohutum ne yapıyor az kaldı doğuma hayırlısıyla bu arada oğlusumu begenmedinmi :26: şaka yapıyorum hee ciddi sanma
belenay ablam sen nasılsın kızın nasıl kaç aylık oldun ablam dikkat et kendine oğlum zayıfladı ablam iki ay önce 11bucuk kiloydu halada öyle yasına girince zayıfldı kilo almıyor yemekle hiç arası yok ama hala emiyoor sıpa
haksever kuzum ne yapıyorsun çalışmıyorsun sanırım artık nasıl gidiyo evde olmak
aysemmm naber kız neydiyon iyimisin pek takip edemedim ama adet olmussun sanırım bekliyordun adet olmayı
meltem tatlım sen neler yapıyorsun ilter canım hayırlısı olsun inş sonuçlar güzel çıkar çok bekletmeden gelir bebişlerin
arkadaslar uzun bi ara verdiğim için henüz tam adapte olamadım takip etmediğimden beni mazur görün olurmu
kızlar daha yazacagım ama isimlerini unuttuugum arkadas olursa die böle yazmak istemiyorumm benden böle simdi haa bugun yarın kayganam gelecekmiş eli kulagında ne gün oldugu bellki deil bir aydır istanbulda amma bana yeni gelecek
canım inşallah güzel dileklerin için tşkler yarın allah kısmet ederse rahim filmi çektirmeye gidicem daha önce çektirmiştim fakat filmi alamamıştım ozaman o yüzden o acıya tekrar katlanıcam offf stres yapıyor bu işler beni yaa bakalım hayırlısı allah bir an önce bebişlerimize kavuşturur bizleride bizde annelik makamına geliriz sizler gibi canım[SIZE=[FONT=Arial Black][/FONT]2][/SIZE] slm kızlar oğlumu uyuttum geldim yorum yapanlara teşekkür ederim allahım en kısa zamanda tez vakitte sizede nasip etsin amin
canım yüce rabbim dualarını kabul eylesin dua eden ellerimi boş çevirmez inşallahselamlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
valem geçmiş olsun cnm
niye yükseldiki ateşin hayırdır
beryal sanada geçmiş olsun cnm
haksever uzak kalma topikten konuşalım tamammı cnm
ben fetih hatmine başladım bu cumartesi
inşallah hayırlısıyla bunu bitirince diğer yazdığın şeyleride hatim etmek istiyorum
kaynanan dualatsın umreye gidincezahmet olmazsa teyzeye
sizi seviyom canlarım
evde olmak nasıl olsun canım ev kadını gb oldum günler münler off hiç bana göre değil ama kaynanacımın canına comcom bayılıyo valla hep program hazır çalışıyo gb gezip misafir ağırlıyorum haberler başaka bişi yok eşimde işten çıktı bende ...eşim şimdi babasıyla kalebodur fayans işi yapıyo şimdi memnun çok şükür işini kuarana kadar boş durmayıp idare ediyo evimizi...inşallah bulabilirsek tır alıcaz nakliyat işi yapıcaksen neler yapıyosun canım???
kızlar ya bu ay benim içim çok tuaf uzunca bir aradan sonra anne olma isteğim hiç bu kadar kabarmamıştı. Tedaviye başıyacak olmam beni çok fazla heyecanlandırıyor umutlanmak istemiyorum çok fazla ama elimde değil beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum bilmemenin verdiği hem korku hemde heyecan var bunları bir tek sizlerle konuşabilirim umarım sizleri sıkmıyorumdur.
Yarın rahim filmi çektirecem daha önce çektirmiştim çok acı vermişti ozaman tekrar çektirmek bile beni ürkütmüyor açıkcası yeter ki bebişim gelsin diyorum sadece yüce rabbim evlat hasreti çeken herkese versin diye dua ediyorum başkada elimde birşey gelmiyor
saol canım cokta özledim senle sohbet etmeyi ama bugün iyi hissetmiyorum kendimi ama baska bi zaman doya doya sohbet edelim
gecmiş olsun tatlım iyileş öyle gel çabıkk ama taam öptüm seni
canım anlamadım dün günüm vardı stresmi oldum ne yaptıysaselamlar
valem geçmiş olsun cnm
inşallah hayırlısıyla bunu bitirince diğer yazdığın şeyleride hatim etmek istiyorum
sizi seviyom canlarım
canım benim herzaman dinleriz seni bendede aynı duygular var bu günlerde bebek lafı bile gözlerimin dolmasına sebep oluyokızlar ya bu ay benim içim çok tuaf uzunca bir aradan sonra anne olma isteğim hiç bu kadar kabarmamıştı. Tedaviye başıyacak olmam beni çok fazla heyecanlandırıyor umutlanmak istemiyorum çok fazla ama elimde değil beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum bilmemenin verdiği hem korku hemde heyecan var bunları bir tek sizlerle konuşabilirim umarım sizleri sıkmıyorumdur.
yarın rahim filmi çektirecem daha önce çektirmiştim çok acı vermişti ozaman tekrar çektirmek bile beni ürkütmüyor açıkcası yeter ki bebişim gelsin diyorum sadece yüce rabbim evlat hasreti çeken herkese versin diye dua ediyorum başkada elimde birşey gelmiyor
amin canım çok saol Allah razı olsuncanım inşallah güzel dileklerin için tşkler yarın allah kısmet ederse rahim filmi çektirmeye gidicem daha önce çektirmiştim fakat filmi alamamıştım ozaman o yüzden o acıya tekrar katlanıcam offf stres yapıyor bu işler beni yaa bakalım hayırlısı allah bir an önce bebişlerimize kavuşturur bizleride bizde annelik makamına geliriz sizler gibi canım
canım yüce rabbim dualarını kabul eylesin dua eden ellerimi boş çevirmez inşallah
aynen bende öylekızlar ya bu ay benim içim çok tuaf uzunca bir aradan sonra anne olma isteğim hiç bu kadar kabarmamıştı. Tedaviye başıyacak olmam beni çok fazla heyecanlandırıyor umutlanmak istemiyorum çok fazla ama elimde değil beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum bilmemenin verdiği hem korku hemde heyecan var bunları bir tek sizlerle konuşabilirim umarım sizleri sıkmıyorumdur.
yarın rahim filmi çektirecem daha önce çektirmiştim çok acı vermişti ozaman tekrar çektirmek bile beni ürkütmüyor açıkcası yeter ki bebişim gelsin diyorum sadece yüce rabbim evlat hasreti çeken herkese versin diye dua ediyorum başkada elimde birşey gelmiyor
saol canım cokta özledim senle sohbet etmeyi ama bugün iyi hissetmiyorum kendimi ama baska bi zaman doya doya sohbet edelim
canım anlamadım dün günüm vardı stresmi oldum ne yaptıysa
kasık agrısından duramadım belimden cekiyodu sonra akşam bide ateşim yükseldi
dr aradım ulaşamadım dayanamadığım parol veya minoset içebilirsin demişti
parol içtim biraz düzeldim vücudum bi üşüyo bi yanıyodu cok şükür bugün daha iyiiyim
sen nasılsın allahım kabul etsin hatimleride bende tefriciyeyi bitiremedim daha
günaydın canımmmmmmmmmmgünaydın kızlarrr
günaydın canım[SIZE=[FONT=Arial Black][/FONT]2][/SIZE] slm kızlar oğlumu uyuttum geldim yorum yapanlara teşekkür ederim allahım en kısa zamanda tez vakitte sizede nasip etsin amin
günaydın kızlar ben cok hastayım dün ateşim 38.5 gördü kasıklarım cok şiddetli ağrıdı
cok şükür bugün biraz daha iyiyim sziler nasılsınız:2:
selamlar
valem geçmiş olsun cnm
sizi seviyom canlarım
kızlar ya bu ay benim içim çok tuaf uzunca bir aradan sonra anne olma isteğim hiç bu kadar kabarmamıştı. Tedaviye başıyacak olmam beni çok fazla heyecanlandırıyor umutlanmak istemiyorum çok fazla ama elimde değil beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum bilmemenin verdiği hem korku hemde heyecan var bunları bir tek sizlerle konuşabilirim umarım sizleri sıkmıyorumdur.
Yarın rahim filmi çektirecem daha önce çektirmiştim çok acı vermişti ozaman tekrar çektirmek bile beni ürkütmüyor açıkcası yeter ki bebişim gelsin diyorum sadece yüce rabbim evlat hasreti çeken herkese versin diye dua ediyorum başkada elimde birşey gelmiyor
günaydınlarrr kızlarrrr nasılsısnız
Ben hiç iyi değilim ne adet olup sökülebildim nede bi temizlenip ora çıkabildim çok zor günler geçiriyorum çıldırmama az kaldı diye bilirim ancak sizeee
Mavişim olamadım canım pedi koyuyom bişi yok ama wc de taharetlenirken mutlaka geliyor bir haftadır böylesinir ediyor beni zaten sinirlerim tavan yapmış durumda
Kızlar dün akşam erkek kardeşim kars a gitti akşam 20.30 çıktı buğün 13.00 da allahım izin verirse inecek elin memleketi zor gözleri az görüyor bunada şükür kulağı ben gibi az duyuor yemek desen çok seçiyor biz hiç böyle ayrılmamştıkkkk inşallah orda işi bitttimi istanbula gidcekmiş 15 sonra offff
Kızkardeşimin düğünü var haziran gibi ben zayıflamak istyom ama 1 gr bile veremiyom nasıl verecem bilmiyo offfff
Bide başımızda iftiracı bi eltim varmış olmaz olasıca bi namusumza iftira atmadığı kaldı mikrop pislik şeyyyyy offffff alllahımmmm sen sabırrrrrrr ver yarabbbim hakkımda ne hayırlısa onu ver allahhımmmm
slm kızlar nasılsınız benim dogumum belli oldu sezeryan dedi doktorum ayın
3 ınsalah dogumum olucak hayırlısıyla.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?