günaydınlarrr kızlarrrr nasılsısnız
ben hiç iyi değilim ne adet olup sökülebildim nede bi temizlenip ora çıkabildim çok zor günler geçiriyorum çıldırmama az kaldı diye bilirim ancak sizeee
mavişim olamadım canım pedi koyuyom bişi yok ama wc de taharetlenirken mutlaka geliyor bir haftadır böylesinir ediyor beni zaten sinirlerim tavan yapmış durumda
kızlar dün akşam erkek kardeşim kars a gitti akşam 20.30 çıktı buğün 13.00 da allahım izin verirse inecek elin memleketi zor gözleri az görüyor bunada şükür kulağı ben gibi az duyuor yemek desen çok seçiyor biz hiç böyle ayrılmamştıkkkk inşallah orda işi bitttimi istanbula gidcekmiş 15 sonra offff
kızkardeşimin düğünü var haziran gibi ben zayıflamak istyom ama 1 gr bile veremiyom nasıl verecem bilmiyo offfff
bide başımızda iftiracı bi eltim varmış olmaz olasıca bi namusumza iftira atmadığı kaldı mikrop pislik şeyyyyy offffff alllahımmmm sen sabırrrrrrr ver yarabbbim hakkımda ne hayırlısa onu ver allahhımmmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım az kalmış
selam canım evet yağmur yağıyor halende devam ediyor ben bugün hep dışarıdaydım senin içinde gedim merak etme yağmurdagünaydın canlar nasılsınız bakalım hrkese güzel bir gün diliorum iltercim sende rahim filmi çekilecekmişsin hayırlı haberlerle gel inşallah
burada yağmur yağıyor hava çok güzel severim yağmuru ah bide dışarı çıkıp gezsem anca camdan bakmakla yetiniyorum
umudunuz bol olsun hep umutla bakın hayata sizi çoook seviyorum canlar
selam canımmmmmmmmmmgünaydın canlarım nasılsınızzz....hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah..eşim nöbetçi bugün yanlızız yağızla...pazar sabahıda nasipse annem gelicek izmirden...biraz rahat ederim bende..bunaldım ellerin memleketinde valla..keşke sizlerden birileri yakınımda otursaydıda görüşseydik.nasip bakalım biaz tayinci adamız bi gün birinizin yanına düşeriz belkide...ama daha dört sene tekirdağdayızzz....
slm kızlar nasılsınız benim dogumum belli oldu sezeryan dedi doktorum ayın
3 ınsalah dogumum olucak hayırlısıyla.:26:
canım bugün iyiiym cok şükür ogün ölüyom zannettimamin canım çok saol Allah razı olsun
insan bilmediği şeyden korkar
bildiğin bişeyden fazla korkmazsın çünkü ne geleceğini bilirsin
ben şahsen 2. kez rahim filmi çektirsem hç korkmam
bazen canımda istiyo haapiskopatlığım aklıma gelince
aynen bende öyle
nerde bir bebek görsem içim bi hoş oluyo
her zaman böyle olmam işte arada analık duygularım kabarıyo
bu arada cumartesi öğrendiğim bir haberi paylaşıyım
abimin eşi hamile
1 kızı vardı 16 yaşında oda tedaviyle güç bela olmuştu
2. bebek için yıllarca tedavi gördü , ameliyatlar oldu , su gibi para harcadılar ama olmamıştı
şimdi umutlarını tamamen kaybettikleri anda rabbim verdi çok şükür
inşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
valem ortalıkta hastalık var
kar yağmadıki havanın mikrobu kırılsın
kendine çok dikkat et iyi bak tamammı
hiçbişeyide stres yapma..morale en çok ihtiyacın olan zaman şimdi
canım benim elleh sabır versin dyanma gücü versingünaydınlarrr kızlarrrr nasılsısnız
ben hiç iyi değilim ne adet olup sökülebildim nede bi temizlenip ora çıkabildim çok zor günler geçiriyorum çıldırmama az kaldı diye bilirim ancak sizeee
mavişim olamadım canım pedi koyuyom bişi yok ama wc de taharetlenirken mutlaka geliyor bir haftadır böylesinir ediyor beni zaten sinirlerim tavan yapmış durumda
kızlar dün akşam erkek kardeşim kars a gitti akşam 20.30 çıktı buğün 13.00 da allahım izin verirse inecek elin memleketi zor gözleri az görüyor bunada şükür kulağı ben gibi az duyuor yemek desen çok seçiyor biz hiç böyle ayrılmamştıkkkk inşallah orda işi bitttimi istanbula gidcekmiş 15 sonra offff
kızkardeşimin düğünü var haziran gibi ben zayıflamak istyom ama 1 gr bile veremiyom nasıl verecem bilmiyo offfff
bide başımızda iftiracı bi eltim varmış olmaz olasıca bi namusumza iftira atmadığı kaldı mikrop pislik şeyyyyy offffff alllahımmmm sen sabırrrrrrr ver yarabbbim hakkımda ne hayırlısa onu ver allahhımmmm
ablam iyisin i,nşallaaaaahhgünaydın canlar nasılsınız bakalım hrkese güzel bir gün diliorum iltercim sende rahim filmi çekilecekmişsin hayırlı haberlerle gel inşallah
burada yağmur yağıyor hava çok güzel severim yağmuru ah bide dışarı çıkıp gezsem anca camdan bakmakla yetiniyorum
gözün aydın annaen geliyomuş ne güzel her istediğini gelebiliyogünaydın canlarım nasılsınızzz....hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah..eşim nöbetçi bugün yanlızız yağızla...pazar sabahıda nasipse annem gelicek izmirden...biraz rahat ederim bende..bunaldım ellerin memleketinde valla..keşke sizlerden birileri yakınımda otursaydıda görüşseydik.nasip bakalım biaz tayinci adamız bi gün birinizin yanına düşeriz belkide...ama daha dört sene tekirdağdayızzz....
hadi hayırlı olsun simdiden sağlıkla kucagına al inşallahslm kızlar nasılsınız benim dogumum belli oldu sezeryan dedi doktorum ayın
3 ınsalah dogumum olucak hayırlısıyla.:26:
canım akşamları eşim oluyo giremiyom o yüzdenhayırlı akşamlar kızlar evet canlarım benimkide bu ama onu takmıycam mikrop geri zekalı kızlar bugünlerde geçermi dersiniz unuturmuyum söyleyin bana unutumuyum ki acaba allahım sen bana sabır ver
eleyna vale sizi gördüm canlar nasılsınız keşke akşamları gelsenizde iki laf etsekkkkçok özledim eski günleriii çokkkkkkk
selam canım evet yağmur yağıyor halende devam ediyor ben bugün hep dışarıdaydım senin içinde gedim merak etme yağmurda
selam canımmmmmmmmmm
ohh yalnız yalnız yağız paşayla oyun oynayın evde
selam canım bende haftaya doğum yapıcam kısmetse 1 hafta var aramızda. hayırlısı olsun
selamlar canlarımmmmmmmmmm
bugün doktora gittim kısmetse haftaya doğumum var
salı yada çarşamba ama tam gün belli değil çünkü eşim daha gelmedi
belkide gelemiycek doğuma
selam canım bişe sorucaktım sende aşılama olmustun demiselam kızlar nasılsınız eleyna ve beryalll canlarım allahım sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin inşallah çok heyecanlı ya...
sağol canım evet az kaldı wallahi heyecan doruktaselam kızlar nasılsınız eleyna ve beryalll canlarım allahım sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin inşallah çok heyecanlı ya...
canım hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikinizde babanızda yetişir inşallaaaaaahhhh
sağol canım evet az kaldı wallahi heyecan dorukta
inşallah canım
kısmet bakalım belki yetişir.yetişemzsede sağlık olsun :26:
günaydın canlarım
gözün aydın cnmselamlar canlarımmmmmmmmmm
tekrar geçmiş olsun cnmcanım bugün iyiiym cok şükür ogün ölüyom zannettim
dikkat etmeye calışıyom ama dediğin gibi ortalık mikrop dolu
kolay gelsin neslişSelam Kızlar…
Çok yoğunum gece yarılarına kadar ofisteyim..Yıl sonu malum…
Dün dr. Gittim bu arada…1 Ay benim bu işlerimin yoğunluğu ve stres yapacağımdan dolayı ilaçlı tedaviye bir ay ara verdik…Tabii ben yine üstümüze düşeni yapıp ilişki günleini kaçırmayacağız…Ve bir arkadaşım sıcak su buhar banyosu ile hamile kalmış bende evde yapacağım ilişkiden 15 dk. Önce…Sizede tavsiye ederim bana daha önceden biridsi daha önermişti…Damarları açıyor ve spermlerin içeri girişini kolaylaştırıyormuş…Dr. Da bana sıcak su torbası önermişti..Oda işe yarıyormuş…
Neyse inş. Herkes iyidir…Herkesi öpüyorummm…Ben çok yoğun olduğum için giremiyorummm…
Bakalım herkes için hepimiz için hay. Olsun…
canım benimde kanallarım açık ilk çektirdiğim de açıktı şimdide açık ikisindede çok acıdı ama sonuçta sonunda anne olacaksam katlanırım dedim ve çektirdimbenim filmim hiç cımamıştı açık çıkmıştı senin kapalıymıydıki acıdı canım inşallh bu sever acımaz ve açık çıkar hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
canım bana rahatlamam için iğne yaptılar ama ben yinede çok stres yaptım sanırım çok canım yandı ama ne olursa olsun çektirecektim bebeğimin kesin olacağını bilsen o acıya on kere daha katlanırım artık anne olmak istiyorum valecim yaa yüce rabbim hepimize versinnn dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor burda birinin hamile olduğunu duymak bebeği olacağını öğrenmek bile beni mutlu ediyor umut oluyor içime inşallah senin haberlerini alırım da daha bi umutlu başlarım bu tedaviyeeesaol canım cokta özledim senle sohbet etmeyi ama bugün iyi hissetmiyorum kendimi ama baska bi zaman doya doya sohbet edelim
canım anlamadım dün günüm vardı stresmi oldum ne yaptıysa
kasık agrısından duramadım belimden cekiyodu sonra akşam bide ateşim yükseldi
dr aradım ulaşamadım dayanamadığım parol veya minoset içebilirsin demişti
parol içtim biraz düzeldim vücudum bi üşüyo bi yanıyodu cok şükür bugün daha iyiiyim
sen nasılsın allahım kabul etsin hatimleride bende tefriciyeyi bitiremedim daha
canım benim herzaman dinleriz seni bendede aynı duygular var bu günlerde bebek lafı bile gözlerimin dolmasına sebep oluyo
sanırım tedavi stresi ilaçların etkisi diyorum hayırlısı bakalım kim bilir nezaman nasip olucak
rahim filmine gelince bende 2 ay önce 2. kez cektirdim birinciye göre daha kolay ve acısız oluyo korkma streste yapma
bende birincide cok acı cekmiştim bide bana dr dediki filmi cektirmeden yarım saat önce apranax iç demişti içtim faydasını gördüm
sende dene istersen hayırlı haberlerle gel inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hadi şimdiden geçmiş olsun
meltemcim vallahi bildiğim şey beni daha korkuttu çektirdim geldim ama çok acıdı acısın vardın dedim kendi kendime yeterki bebeğim gelsinde acısın dedim allah şükür kanallarım açıkmış bakalım bundan sonra neler bekliyor biziiiamin canım çok saol Allah razı olsun
insan bilmediği şeyden korkar
bildiğin bişeyden fazla korkmazsın çünkü ne geleceğini bilirsin
ben şahsen 2. kez rahim filmi çektirsem hç korkmam
bazen canımda istiyo haapiskopatlığım aklıma gelince
aynen bende öyle
nerde bir bebek görsem içim bi hoş oluyo
her zaman böyle olmam işte arada analık duygularım kabarıyo
bu arada cumartesi öğrendiğim bir haberi paylaşıyım
abimin eşi hamile
1 kızı vardı 16 yaşında oda tedaviyle güç bela olmuştu
2. bebek için yıllarca tedavi gördü , ameliyatlar oldu , su gibi para harcadılar ama olmamıştı
şimdi umutlarını tamamen kaybettikleri anda rabbim verdi çok şükür
inşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
valem ortalıkta hastalık var
kar yağmadıki havanın mikrobu kırılsın
kendine çok dikkat et iyi bak tamammı
hiçbişeyide stres yapma..morale en çok ihtiyacın olan zaman şimdi
günaydın canımm benimgünaydın canımmmmmmmm
bugün film çekilecektin
hayırlısıyla çekil gel inşallah
allah evlat sahibi olmanda yardımcın olsun inşallah
günaydın canımmmgünaydın canlar nasılsınız bakalım hrkese güzel bir gün diliorum iltercim sende rahim filmi çekilecekmişsin hayırlı haberlerle gel inşallah
ahh canım keşke burda olsan bende işten çıkınca boşluga düşdüm resmen çok canım sıkılıyorgünaydın canlarım nasılsınızzz....hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah..eşim nöbetçi bugün yanlızız yağızla...pazar sabahıda nasipse annem gelicek izmirden...biraz rahat ederim bende..bunaldım ellerin memleketinde valla..keşke sizlerden birileri yakınımda otursaydıda görüşseydik.nasip bakalım biaz tayinci adamız bi gün birinizin yanına düşeriz belkide...ama daha dört sene tekirdağdayızzz....
ayy canım benim yaaa birazdaha bekleme şansınız yokmuydu yılbaşından sonra diyordun bitanem beklemiyormu doktor gerçi bebişin sağlıkla gelsin önemli olan o ama eşinde yanında olsaydı eminim çok daha rahat olurdunnnselamlar canlarımmmmmmmmmm
slm canımmSelam Kızlar
Çok yoğunum gece yarılarına kadar ofisteyim..Yıl sonu malum
Dün dr. Gittim bu arada 1 Ay benim bu işlerimin yoğunluğu ve stres yapacağımdan dolayı ilaçlı tedaviye bir ay ara verdik Tabii ben yine üstümüze düşeni yapıp ilişki günleini kaçırmayacağız Ve bir arkadaşım sıcak su buhar banyosu ile hamile kalmış bende evde yapacağım ilişkiden 15 dk. Önce Sizede tavsiye ederim bana daha önceden biridsi daha önermişti Damarları açıyor ve spermlerin içeri girişini kolaylaştırıyormuş Dr. Da bana sıcak su torbası önermişti..Oda işe yarıyormuş
Neyse inş. Herkes iyidir Herkesi öpüyorummm Ben çok yoğun olduğum için giremiyorummm
Bakalım herkes için hepimiz için hay. Olsun
meltemcim merhabaaagözün aydın cnm
hayırlısıyla inşallah atlatırsın doğumu
belki yetişir eşin sıkma canını
tekrar geçmiş olsun cnm
bugün sana bakmaya girmiştim merak ettim nasıl oldun diye
öğlen anneme gidecem .dün kardeşimin yanına geçmiş olsuna gitmiştik annem hiç iyi görünmüyordu bugünde gidiyim yoklayım bi dedim
kolay gelsin nesliş
bu ay tedaviye ara verdiniz demek
benimde adetim gelmek üzere belirtiler gelmeye başladı
hayırlısıyla bende başlıycam tedaviye doktorumdan randevu bulabilirsem
ayşe canım sanada Allah sabır versin
bol bol la havle oku..bende yukardaki komşularıma tahammül edemediğim zaman bolca la havle çekip rahatlıyom
birde sıkıntılı zamanlarda okunacak dualar yaz google'e ordan araştır peygamber efendimizin sıkıntılı zamanlarda okuduğu duaları oku bolca
selam canım bişe sorucaktım sende aşılama olmustun demi
senin kaçıncı aşılama tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?