Dokuz Doğuranlar

slm canım hayırlısı olsun ınsalah doktorum yıldan kaybetmek isdemedi
ayın 3 sezeryanla dogum yapıcam canım hayırlıs opuyorum

beryalciğim benim kızımın çizelgesini yapabilirmisin rica etsem sanada çok zahmet veriyorum ama

aleyna ve beryalim bi avazda kurtulun inşallah dicem ama sezeryan canlarım benim az acısın dikişler çok sütünüz olsun bebişler saglıklı olsun inşallah diyim bali nasıl dua etcemi bilemedim

neslihan buhar banyosu nasıl oluyomus anlat bakimm valla beni sütün bile buharına oturttular nimet dedim töbe töbee çarpılcam die ödüm koptu ahh ahhh ne duysak yapıyoz rabbim sen gör halimiziii

meltemcim merhabaaa
sendemi tedaviye başılıyacan ayy çok sevindimmm hadi hayırlısı 2012 bizlere uğur getirir inşiallah allahın izni ile hepimiz bir hamiş oluruzzzz

çokmu acıdı cnm :18:
gözün aydın kanalların açıkmış
bu konuda sıkıntı yok inşallah bebişte fazla bekletmeden gelir

hayırlısı cnm
umudumu hiç kaybetmiyorum ..geçen aylar biraz sıkıntılıydım
önümüzdeki ay inşallah hiçbi sıkıntı yaşamam dr konusunda .. 2011 geçtide 2012 çook uzun olacak
iyi değerlendirelim

Son düzenleme:
sakın umudunu kaybetme bitanem umudumuzda olmasa zaten bu süreci atlatmamız çok zor olurdu ama ben inanıyorum bu sene hamiş kalacaz

şu pko yakamızı bir bıraksa hemen hamiş kalacazda oda bizi birakmadı gitti

selam kızlar nasılsınız canlar ben bu ay soğan suyu içmiştim mide ağrısından duramadım 10.gün bırakmak zorunda kaldım 15gün içiliodu ama ne oldu biliomusunuzzz ilaçsız adet olamayan ben adet oldum bu bile bana umut oldu yaaa...

sakın umudunu kaybetme bitanem umudumuzda olmasa zaten bu süreci atlatmamız çok zor olurdu ama ben inanıyorum bu sene hamiş kalacaz

şu pko yakamızı bir bıraksa hemen hamiş kalacazda oda bizi birakmadı gitti
2012 bize umut olsun şans getirsin inşallah

pko nun tek çaresi kilo vermek diye biliyorum
bende de çıktı bu sene :) şimdiye kadar hiç pko teşhisi konmamıştı

selam cnm
gözün aydın ilaçsız adet olmuşsun
ben soğan denediğim ay adetten kesildim bana yaramadı zaten zor içiyodum

kızlarrr kimse varmı ben geldim canlarım rabbim herkese yaşatır inş anne olmayı ben inanılmaz umutsuzdum beni hatırlayanlar bilir özellikle beryalim az kahrımı çekmemiştir hakseverr nasılsın kuzuş umudunu kaybetme meryem süresini okuyun 40gün boyunca rabbim hepinizin göbşüne doldursun bebiş ayşemmmmm çok özledim kız seni meltemi beryali valeyi dyd dilnur belenay hepinizi kısaca beni soracal olursanız bomba gibiyim çok şükür efsoşum büyüdü eskisi gibi sıkıntılı değil kuzucuğum memlekete gelmekle çok şükür pişman olmadım herşey süper hepinizi öptümmmm

aleyna ve beryalim bi avazda kurtulun inşallah dicem ama sezeryan canlarım benim az acısın dikişler çok sütünüz olsun bebişler saglıklı olsun inşallah diyim bali nasıl dua etcemi bilemedim

tesekurler canım benim amin inşallah allahım ısdeyen herkese nasip etsin insalah öpüuyorum canım seni

fetih hatimimde son 2 günüm 4 dakkada okuyorum baya hızlandım
herşey için okuyacam bu sureyi
bunu bebiş için okuyorum birde üst komşularımın burdan taşınması için okuyacam

yarın 1000 tane tüncinaya başlamayı düşünüyorum
kendimi ayarladım günlük 145 tane son gün 130 tane okuycam 1 haftada bitirecem inşallah

Son düzenleme:

allah kabul etsin canım maşallah ben öle hızlı okuyamadım çok okuyorum hiç jhızlandıramıyorum ben yasesli okumak lazım mış bende sesli okuyamıyorum:26:

allah kabul etsin canım maşallah ben öle hızlı okuyamadım çok okuyorum hiç jhızlandıramıyorum ben yasesli okumak lazım mış bende sesli okuyamıyorum:26:

amin cnm hepimizin duaları kabul olur inşallah
bende sesli okuyamam içimden okumak daha kolay geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…