selam canım evet yağmur yağıyor halende devam ediyor ben bugün hep dışarıdaydım senin içinde gedim merak etme yağmurda
selam canımmmmmmmmmm
ohh yalnız yalnız yağız paşayla oyun oynayın evde
selam canım bende haftaya doğum yapıcam kısmetse 1 hafta var aramızda. hayırlısı olsun
meltemcim vallahi bildiğim şey beni daha korkuttu çektirdim geldim ama çok acıdı acısın vardın dedim kendi kendime yeterki bebeğim gelsinde acısın dedim allah şükür kanallarım açıkmış bakalım bundan sonra neler bekliyor biziii
aaayyy çok sevindim bitanem allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallahhh umut oluyor bunlar bizlere
meltemcim merhabaaa
sendemi tedaviye başılıyacan ayy çok sevindimmm hadi hayırlısı 2012 bizlere uğur getirir inşiallah allahın izni ile hepimiz bir hamiş oluruzzzz
sakın umudunu kaybetme bitanem umudumuzda olmasa zaten bu süreci atlatmamız çok zor olurdu ama ben inanıyorum bu sene hamiş kalacazçokmu acıdı cnm :18:
gözün aydın kanalların açıkmış
bu konuda sıkıntı yok inşallah bebişte fazla bekletmeden gelir
hayırlısı cnm
umudumu hiç kaybetmiyorum ..geçen aylar biraz sıkıntılıydım
önümüzdeki ay inşallah hiçbi sıkıntı yaşamam dr konusunda .. 2011 geçtide 2012 çook uzun olacak
iyi değerlendirelim
2012 bize umut olsun şans getirsin inşallahsakın umudunu kaybetme bitanem umudumuzda olmasa zaten bu süreci atlatmamız çok zor olurdu ama ben inanıyorum bu sene hamiş kalacaz
şu pko yakamızı bir bıraksa hemen hamiş kalacazda oda bizi birakmadı gitti
selam kızlar nasılsınız canlar ben bu ay soğan suyu içmiştim mide ağrısından duramadım 10.gün bırakmak zorunda kaldım 15gün içiliodu ama ne oldu biliomusunuzzz ilaçsız adet olamayan ben adet oldum bu bile bana umut oldu yaaa...
aleyna ve beryalim bi avazda kurtulun inşallah dicem ama sezeryan canlarım benim az acısın dikişler çok sütünüz olsun bebişler saglıklı olsun inşallah diyim bali nasıl dua etcemi bilemedim
a.slm ben geldimslm kızlar nasılsınız kimse yokmu?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fetih hatimimde son 2 günüm4 dakkada okuyorum baya hızlandım
herşey için okuyacam bu sureyi
bunu bebiş için okuyorumbirde üst komşularımın burdan taşınması için okuyacam
yarın 1000 tane tüncinaya başlamayı düşünüyorum
kendimi ayarladım günlük 145 tane son gün 130 tane okuycam 1 haftada bitirecem inşallah
allah kabul etsin canım maşallah ben öle hızlı okuyamadım çok okuyorum hiç jhızlandıramıyorum ben yasesli okumak lazım mış bende sesli okuyamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?