a.slm ben geldim
hoşgeldin canımmm nasılsın nasıl oldun bidenem
gelişinden iyi gibi görünüyon
cok şükür iyiyim canım aynı değişen bişe yok bende bi kaç gündür tefriciyeyi okuyamıyomfetih hatimimde son 2 günüm4 dakkada okuyorum baya hızlandım
herşey için okuyacam bu sureyi
bunu bebiş için okuyorumbirde üst komşularımın burdan taşınması için okuyacam
yarın 1000 tane tüncinaya başlamayı düşünüyorum
kendimi ayarladım günlük 145 tane son gün 130 tane okuycam 1 haftada bitirecem inşallah
haksever nasılsın canımgene bi durgunluk geldi topiğe hayırlısı
ayşem cok güzel canım sabahları ılık sirkeli ballı su iç cok faydasını görücengünaydınnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
ben bomba gibiyim kötü günler gitsi güzel günlerrr gelsinnnnnnnn
kızlarrrr kilo vermeye başladım artıkkkkk
pazartesi 67.800
çarşamba 66.700
ve cumaaaaa 65.900 nasıl oldu bilmem duaa edin daha vemem gereken çok kilo var çokkkkkk
eeee sizler nasılsınızzzzzzz dyettekiler tedavi görenler doğum yapacak olanlarrr erglini bekleyenlerrrrrrr sinir olmadan sakincene bekleyin taaammmmıııı
cok şükür iyiyim canım aynı değişen bişe yok bende bi kaç gündür tefriciyeyi okuyamıyom
bugün onu okuyayım biraz sonra yasin okucam seladan önce elimizden geleni yapıyoz
rabbim kabul eylesin inşallaaaaaaaahhhh
haksever nasılsın canım
ayşem cok güzel canım sabahları ılık sirkeli ballı su iç cok faydasını görücen
2 kilo bi haftadamı gitti
maşallah ayşe Allah bozmasın cnmgünaydınnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
ben bomba gibiyim kötü günler gitsi güzel günlerrr gelsinnnnnnnn
kızlarrrr kilo vermeye başladım artıkkkkk
pazartesi 67.800
çarşamba 66.700
ve cumaaaaa 65.900 nasıl oldu bilmem duaa edin daha vemem gereken çok kilo var çokkkkkk
eeee sizler nasılsınızzzzzzz dyettekiler tedavi görenler doğum yapacak olanlarrr erglini bekleyenlerrrrrrr sinir olmadan sakincene bekleyin taaammmmıııı
seninde cuman mübarek olsunnerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz gene dağıldıkkkkk iyi toparlanmaya başlamıştık
kızlar bu arada cumanız mubarek olsunnn allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşalllahhhhh
iyi olduğuna sevindim cnmcok şükür iyiyim canım aynı değişen bişe yok bende bi kaç gündür tefriciyeyi okuyamıyom
bugün onu okuyayım biraz sonra yasin okucam seladan önce elimizden geleni yapıyoz
rabbim kabul eylesin inşallaaaaaaaahhhh
maşallah ayşe Allah bozmasın cnm
iyi olmana çok sevindim
tebrik ederim kilo vermişin
ben albüme resmimi ekledim tabi kilolu halimi değil 5 kilo vermiş halimi
bakıyım daha zayıflayabilecemmi
seninde cuman mübarek olsun
toplaşırız yine ..dikkat ederseniz regl zamanlarımız hemen hemen aynı günlere denk gelitor o zaman topik bi sessizleşiyor
reglden sonra buluşuruz
iyi olduğuna sevindim cnm
Allah kabul etsin okuduğun , ettiğin bütün duaları inşallah
bende az önce fetih hatimimi tamamlamış bulunuyorumsüperim ben aferin bana bu işinde hakkında geldim
kızlar hayırlı cumalarınız olsun göbüşümüz bebiş dolsun
dün abimin karısı hastaneden çıktığı için geçmiş olsuna gittik
yengem hamile , kardeşim hamile ,kardeşimin eltisi hamile ben kaldım aralarında sap gibi
kadınlar bana ısrar etmeye başladılar akıl veren verenetabi ben konuyu dağıtmayı becerdim ustalıkla
alıştım artık öylesi ortamlarda bana söylenen sözler zoruma gitmiyogülüyorum anca
sen takma hele milleti bana bir yardım et resim nasıl ekleniyo özele yaaa eşim kızıyor olmassss diyor ama ben yeni halim yokk 58 kilo halim var antalyadaki hadi nolurr
şu an pc de yüklüü haddiiiihadeee beni görmek istiyorsaannn
canım sirkeli su birden verdiririrmiş kiloları yani bi haftanın sonunda pat diye 3 kilo düşenler olmuşzaten öyle yapıomki ben valemmm valla bilmiyorum ki nasıl oldu ama şimden sora veremem ben çünkü regli olacam belirtiler zaten vardı nese az yerimmmm
maşallah ayşe Allah bozmasın cnm
iyi olmana çok sevindim
tebrik ederim kilo vermişin
ben albüme resmimi ekledim tabi kilolu halimi değil 5 kilo vermiş halimi
bakıyım daha zayıflayabilecemmi
seninde cuman mübarek olsun
toplaşırız yine ..dikkat ederseniz regl zamanlarımız hemen hemen aynı günlere denk gelitor o zaman topik bi sessizleşiyor
reglden sonra buluşuruz
iyi olduğuna sevindim cnm
Allah kabul etsin okuduğun , ettiğin bütün duaları inşallah
bende az önce fetih hatimimi tamamlamış bulunuyorumsüperim ben aferin bana bu işinde hakkında geldim
kızlar hayırlı cumalarınız olsun göbüşümüz bebiş dolsun
dün abimin karısı hastaneden çıktığı için geçmiş olsuna gittik
yengem hamile , kardeşim hamile ,kardeşimin eltisi hamile ben kaldım aralarında sap gibi
kadınlar bana ısrar etmeye başladılar akıl veren verenetabi ben konuyu dağıtmayı becerdim ustalıkla
alıştım artık öylesi ortamlarda bana söylenen sözler zoruma gitmiyogülüyorum anca
ayşe profiline gel albüm ekle yazması lazım oraya tıkla
sonra resim yükle yazısını bul sağ üst köşede ona tıkla
bi pencere açılıyor
ordada sağ üst köşede dosya ekle yazısına tıkla
sonra dosyaları şeçe tıkla
yine bi pencere açılıyor küçük
ora senin pc nin içindekiler
resmin nerdeyse onu bul mesela belgelerimdeyse belgelerime tıkla sonra aça tıkla
ondan sonra upload files yazan yere tıkla
resmi yükledikten sonra sağ alt köşede bitiryazan yere tıkla
sonra sol alt köşede değişiklikleri kaydete tıkla
inşallah anlatabilmişimdir
hadi bi dene bakalım
canım sirkeli su birden verdiririrmiş kiloları yani bi haftanın sonunda pat diye 3 kilo düşenler olmuş
inşallah amacına ulasırsın ayşem
sen,nde allah kabul etsin masallah bayğı hızlı cıktın
bende bugünlerde efkarlıyım divim böyle garip bi hüzün var içimde
canlarım benim nasılsınız ben iyi sayılırım çok şükür kusmalarım var ama gittikçe azalıyor bunada şükür
sizler nasılsınız canlarım beryal canım rabbim sanada eleynayada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
divinty canım sen nasılsın kız şu benim gittiğim ebeye gitmeyi düşünmüyonmu bi gitsen nolurki
ayşem kilo vermeye başlamışsın oh ne güzel bu ne gayret maşallah
belenay canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik prenses nasıl
neslihan canım sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor inanın hep dualarımdasınız rabbim sizede inşallah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin
bircan sen nasılsın canım hüma nasıl
mavigözlü sende gelmişsin topiğe h.g. oğluşun nasıl büyümüştür
iltercim sen nasılsın
haksevercim sen nasılsın
neyse kaçamak yaptım geldim bakem diye şimdi ben kaçarrr dyd ciğim kendine iyi bakkk göbüş çıktımı göbüşş
allaha emanet olunnnnnnnn
canlarım benim nasılsınız ben iyi sayılırım çok şükür kusmalarım var ama gittikçe azalıyor bunada şükür
sizler nasılsınız canlarım beryal canım rabbim sanada eleynayada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
divinty canım sen nasılsın kız şu benim gittiğim ebeye gitmeyi düşünmüyonmu bi gitsen nolurki
ayşem kilo vermeye başlamışsın oh ne güzel bu ne gayret maşallah
belenay canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik prenses nasıl
neslihan canım sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor inanın hep dualarımdasınız rabbim sizede inşallah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin
bircan sen nasılsın canım hüma nasıl
mavigözlü sende gelmişsin topiğe h.g. oğluşun nasıl büyümüştür
iltercim sen nasılsın
haksevercim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?