geldi bile :)gelmez inşallaaaaahh canım cok zor oluyo enfeksiyonda allah yardımcın olsun
ilaç almadanda gecmez ki neyse bi kaç gün bekle bakalım olmazsa kendi dr sorarsın
ilaç fala verir dikkat et kendine caanım
inşallahhh gelmez kırmızılar benimde gelicek gibi divim inceden incede sızı var kasıklarımda
14 gündür çekiyorum bu acıyı..sırf hamileyimdir diye ilaç almadımhemen kaçın zaten ben sizi hiç yakalayamıyacam
allah şükür bitanem iyiyim canım yaa nasıl olayım işte
hiç kimsenin elinden birşey gelmiyor bitanem allah dualarını boş çevirmesin canı gönülden istiyoruz hepimiz yüce rabbim hepimizi görür inşallah ellerimiz boş cevirmezde bizde muradımıza ereriz inşallah
ben çarşamba günü randevu aldım bakalım ne diyecekler büyük ihtimal ocak adetimi bekleyeceğim ama şimdiden hazırlıklarımı yaptım testlerimi falan yaptırdım rahim filmini çektirdim çarşamba günü ne olacak bakalım hayırlısıyla gidip geleyim de size de yazarım
vale canım ben ilk önce devlette denemek istedim özele gitmek istemedim bazen pişman oluyorum çok oyalayacaklar mı acaba diye ama bakalım beni neler bekliyor
ayy canım çok geçmiş olsun bitanem idrar yolu enfeksiyonu da çok kötü bir şey insan tuvalete çıkmaya korkuyor ilaç alsan iyi olurdu esasında
a..slm hoşgeldin johnnyselam arkadaşlar ne var ne yok herkes iyidir inşallah
biz iyiyiz çok şükür kızımın iştahı geri geldi çok mutluyum habersizde 2 diş gelmiş buna daha çok mutluyum
her an dualarımdasınız bundan emin ol her yaptığı şebeklikte uykusuz kaldığım gecelerde özellikle :)
rabbim tez zamanda tattırsın bu güzelliği hepinize sadece sabır
aaaah sabır
unutulduğumu düşündüğüm için pek gelmiyorum ama genede geliyorum
hislerime tercüman olmuşsunben adet oldum ya innamıyorum olduğuma değil ama her ay bukadar umut beslediğime inanamıyorum bu kadar hayal kurduğuma inanamıyorum ya ben kendime inanamıyorum artık pes etmek istiyorum olmucaksa olmasın demek istiyorum yoluma devam etmek istiyorum yapamıyorum içimde her ay o kahrolası umut büyüyo ve ben ondan nefret ediyorum KİMSE BANA ASİ OLMA SABIR ET DEMESİN ben isyan etmiyorum sadece çok yoruldum başka paylaşıcak kimsem yok beni kınamayın görmemezlikten gelin ama bişi demeyin yazıp rahatlıyım sadece offffffffffffffffffffffffffffffffffffff allahım derdini verdin dermnınıda ver dayanamıyorum nolur ya nolurrrrrrrrrrrr
hemşerim hoşgeldin canımiyi geceler kızlar
selam cnmGünaydın canlarım nasılsınız..erkenciyim çünkü nasipse bi saate kadar annem burda olucak..çok mutluyum..salı günü yağızımın doğum günü teyzeleri..allahın izniyle ikiyi bitiriyoruz..darısı isteyen herkesin başına...hepinizi öpüyorummm.iyiki varsınız..
selam kıslar herkese güzel mutlu hafta sonları olsun inşallah
beryal bize haber vermeden doğurdunmu yoksa
kaç gündür topiğe uğramıyon :26:
canım oğlunun doğum günü şimdiden kutlu olsun nice güzel ve uzun senelere hep birlikte kutlamanız dileğiyle öpüyorum oğluşunu ve seniGünaydın canlarım nasılsınız..erkenciyim çünkü nasipse bi saate kadar annem burda olucak..çok mutluyum..salı günü yağızımın doğum günü teyzeleri..allahın izniyle ikiyi bitiriyoruz..darısı isteyen herkesin başına...hepinizi öpüyorummm.iyiki varsınız..
hakımızda hayırlısı neyse o olsun diyorz hepimiz ama adet olunce hepimizin içi burkuluyor nekadar üzülmiyecez dediksedegeldi bile :)
14 gündür çekiyorum bu acıyı..sırf hamileyimdir diye ilaç almadım
ben güya süpriz yapacaktım sizegeçen ay tedaviye gittim çatlatma iğnesi vurundum
hiç ihtimal vermiyodum hamile olacağıma ama bir umut işte
sonra bu enfeksiyon çıkınca idrar testi sonucuma bakan dr söyledim tedavi olduğumu ..ilaç vermek istemedi
çetim bugüne kadar o sıkıntıyı
cnm randevu bulabilirsem bu ay benimde en geç çarşamba görünmem lazım doktora
hayırlısı olsun hakkımızda
aslında adet olduğuma hiç üzülmedim
yalan söylemeyim ilk anda azıcık üzüldüm
sonra kendi kendime söz vermiştim üzülmeyeceğime onu hatırladım..yine kendimi teselli etmek bana düştü
dualarımda hep hakkımda hayırlısını istediğim için hakkımda böylesi hayırlıdır diye düşündüm
kıçımın zorundan gülüyorum yinedearsızlaştım iyice
bende aynı fikirdeyim çok merak ettimmmberyal bize haber vermeden doğurdunmu yoksa
kaç gündür topiğe uğramıyon :26:
merhaba kızlar nasılsız bakalımm
valecim gördüm seniii
nasılsın bitanemm
saol hakcacım sende hoşgeldinGünaydın kızlar nasılsınız?güzel bir hafta diliyorum.
beryal canım doğum oldu mu?
belenay sen nasılsın? bebişimiz nasıl?
divinity canım benim çok geçmiş olsun.geçmişi tam okuyamadım.
diğer hamile annelerimiz nasıl? umarım onlarda ve bebekleride iyidir.
darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
evet yalancı bi maske taktım dün suratıma , yalandan güldüm , sabaha kadarda döndüm durdum :)hakımızda hayırlısı neyse o olsun diyorz hepimiz ama adet olunce hepimizin içi burkuluyor nekadar üzülmiyecez dediksede
insan tadavi olunca daha bir fazla üzülüyor ama hakkımızda hayırlısı olsun bitanem yüce rabbim ellerimiz boş cevirmesin
inşallah bu ay tadavin sonuç verirde sende bize müjde verirsin
canım aşılama denedinmi hiç birde aşılama yaptırsan
bende aynı fikirdeyim çok merak ettimmm
iyi değilim canım adet oldum
hayırlısı
cok tepkisizim ne ağlayabiliyorum ne başka bişesaol hakcacım sende hoşgeldin
nasılsın eylül nasıl
evet yalancı bi maske taktım dün suratıma , yalandan güldüm , sabaha kadarda döndüm durdum :)
inşallah yeni yılda hepimizde müjde veririz
hepimizde aynı zamanda başladık tedaviye
cnm çok üzüldüm
senden çok umutluydum bu ay
bende adet oldum dün
bu hafta dr gidecem ama tedaviye başlamamız çok zor
sabah idrar tahlilimle dr gittim..tedavi olduğumu onun için ilaç kullanmadığımı , 12 gündür bu sıkıntıyı çektiğimi söyledim
enfeksiyon çok fazlaymış.. doktorunuzla görüşün ama bu durumdayken tedaviye başlamaz
çünkü vereceğimiz ilaçlar uzun vadede tedaviyi olumsuz etkiler dedi
cok tepkisizim ne ağlayabiliyorum ne başka bişe
sanada cok gecmiş olsun bende tam anlamıyla bi söküleyim dr arıcam ne derse artık
Kızlar canım arkadaslarım bana kızmayın ben bu ay aşılama olmustum ama tutmadıh
özür dilerim umarım beni anlarsınız sizi cok ama cok seviyorum 1 aydır ettiğim duaları kimselere etmedim
allahım sesimiz duyar inşallahh
sizlerle sevinçimi paylaşmayı beklerken üzüntümü paylaşmış oldum
üzülme bitanem ne olursun bizi bizden başkası anlamaz nasıl hissettiğini çok iyi biliyorummm keşke yanımda olsanız birbirimize sıkısıkı sarılsakiyi değilim canım adet oldum
hayırlısı
bitanem sabır ilk denemen 2.de tutar inşalah hemen umutsuzluga kapılma hepmiz birbirimiz için dua edelim bu ay inşallah tutsun bebişlerimiz ben inanıyorum meltemciğiminde dediği gibi 2012 bizim yılımız olsunnn inşlallahKızlar canım arkadaslarım bana kızmayın ben bu ay aşılama olmustum ama tutmadıh
özür dilerim umarım beni anlarsınız sizi cok ama cok seviyorum 1 aydır ettiğim duaları kimselere etmedim
allahım sesimiz duyar inşallahh
sizlerle sevinçimi paylaşmayı beklerken üzüntümü paylaşmış oldum
bencedee bu yıl hamiş kalacaz ben inanıyorummmmm hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum biliyorumki yüce rabbim bizim dualarımız duyacak bizimöde bebişlerimiz olacakilk denememiz bu vale
ilk seferde hamile kalma olasılığı çok düşük
hemen salıverme kendini.. daha ölmedik
2011 yılında beceremedik hamile kalmayı ama 2012 çok uzun ..bizde yeni yıl hamişi oluruz
dr sonuç almaya gidiyorum
bu arada 2 cam sildim balkon temizledim tülleri makineye attım kendime geldim
kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo
amin cnm rabbim dualarını kabul etsin bizi kapısından boş çevirmesin inşallahbencedee bu yıl hamiş kalacaz ben inanıyorummmmm hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum biliyorumki yüce rabbim bizim dualarımız duyacak bizimöde bebişlerimiz olacak
hamrat hatunsun vallahi ben sabahtır kös kös otuyorum anca yemek yaptım
bizde seni seviyoruz hakseversizi sevyorummmmmmmmmmmmmm
valem sende üzülme nolurr
divim aysem valem olcak inşallah sabır yarabbim sabırrrrr
kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?