hayırdır cnm için niye sıkılıyosen,nde allah kabul etsin masallah bayğı hızlı cıktın
bende bugünlerde efkarlıyım divim böyle garip bi hüzün var içimde
canım hoşgeldin..ben kendi adıma iyiyimcanlarım benim nasılsınız ben iyi sayılırım çok şükür kusmalarım var ama gittikçe azalıyor bunada şükür
sizler nasılsınız canlarım beryal canım rabbim sanada eleynayada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
divinty canım sen nasılsın kız şu benim gittiğim ebeye gitmeyi düşünmüyonmu bi gitsen nolurki
hayırlısı olsun hakseverkızlar iyiyim dicektim ama bugün adet oldum
günaydın iltercimherkese günaydın ama bu gün hafta sonu kimsecikler olmaz bu gün
beryal kaç gündür girmiyormusun banamı öyle geldi
neslihan senide göremedim işlerin çokmu yoğun
belenaycın senide görmedimmm
haksever canım üzümle ne oluryaa inşallah bu ay bebişin gelir
meltemcim sen nasılsın bakalım maşallahın var vallahı dua okuma konusunda ben bir başına oturamadım gittti yaa
kızlarrrrrr nasılsınız saol ilterciğim istedikten sonra yapılmıycak hiç bişey ee bu işte sabır istiyor
kızlarrrrrrr albüme bakın nasılım beğencekmisiniz beni resimlerrr antalyadannnnn e tabi o zaman zayıftım 58 dim hadi yorum bekliyooommmmmm:98::98::98:
iyiyim canım sen nasılsın nasıl iyimi bebişimizcanım benim nasılsın
hayırlıs olsun gülümkızlar iyiyim dicektim ama bugün adet oldum
canım yok bi değişiklik adetime 1 hafta var hamile oldugumuu düşünmüyorum hiç belirti yok cünküherkese günaydın ama bu gün hafta sonu kimsecikler olmaz bu gün
beryal kaç gündür girmiyormusun banamı öyle geldi
neslihan senide göremedim işlerin çokmu yoğun
belenaycın senide görmedimmm
haksever canım üzümle ne oluryaa inşallah bu ay bebişin gelir
meltemcim sen nasılsın bakalım maşallahın var vallahı dua okuma konusunda ben bir başına oturamadım gittti yaa
ayşecim tbrik ederişm canım verdiğin kilolar için sğper nasıl yaptın bizede söylede bizde yapalım
vale canım sen ne yaptın varmı birşey bitanem
mavişim nerdesin sende görünmüyorsunn
ismi şimdi aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım iyisinizdir inşallah
hayırdır cnm için niye sıkılıyo
vale sıkıntılı zamanlarda okunacak dualar yaz google ordan dua bul oku için ferahlasın ben her zaman öyle yapıyom gerçekten faydası oluyor
canım hoşgeldin..ben kendi adıma iyiyim
seninde iyi olmana çok sevindim
o senin gittiğin ebeye gidemiyom malesef
kocik şiddetle karşı çıkıyor
1 kere falan gidilecek olsa gizlice giderdim ama 1 hafta boyunca gizli gizli gidemem
napalım nasip
bende sivasta olan bayan doktorlarla yetinecem artık
hayırlısı olsun haksever
lütfen içine kapanma..topiğe gel her zaman
günaydın iltercim
evet bugün kimseler olmaz in cin top oynar topikte
bende bi bakıp kaçacam
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
elimden dua okumaktan fazlası gelmiyor bende amacıma ulaşmak için dualara başvuruyorum artık
inşallah rabbim bizi kapısından boş çevirmez
ayşe cnm çok tatlıymışsın
sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibime geldi
tamam canım dün tesbih scektim yasin falan okudum bide o duaları okuyayım sen nasılsın varmı bi deeğişiklik
bende karışık bi kaç resim ekledim
benim alt takım sakat ya
idrar yollarımda enfeksiyon vardı 11 gündür ilaç almayım bol su içiyim geçsin diye bekliyorum ama hiç gececeğe benzemiyo
karın bölgemde sürekli bi ağrı acı var :18:
adet olursam dr gidecem
eli kulağında 1-2 güne kalmaz gelir kırmızı
gelemiyesice kırmızı
doğru söylüyorsun ayşecimm herşeyin başı sabır ve istemek ama sabır da bende yokkızlarrrrrr nasılsınız saol ilterciğim istedikten sonra yapılmıycak hiç bişey ee bu işte sabır istiyor
kızlarrrrrrr albüme bakın nasılım beğencekmisiniz beni resimlerrr antalyadannnnn e tabi o zaman zayıftım 58 dim hadi yorum bekliyooommmmmm:98::98::98:
hemen kaçın zaten ben sizi hiç yakalayamıyacamgünaydın iltercim
evet bugün kimseler olmaz in cin top oynar topikte
bende bi bakıp kaçacam
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın cnm
elimden dua okumaktan fazlası gelmiyor bende amacıma ulaşmak için dualara başvuruyorum artık
inşallah rabbim bizi kapısından boş çevirmez
canım belirti olmaması normal bence okuduğum kadarıyla bu kadar küçükken belirti vermezmiş zaten adet dönemin yaklaştığında adet ağrıların olumuş gibi ağrın olurmuş bence kendini dinleme çok fazla bırak herşeyi oluruna insan kendini dinledikçe daha çok psikolojisi bozuluyor ( ha bunları şimdi ben sana söylüyorum yaa bende tedaviye başladınmı sende bana söyle olurmucanım yok bi değişiklik adetime 1 hafta var hamile oldugumuu düşünmüyorum hiç belirti yok cünkü
hayırlısı bakalım sen ne yaptım toparlandınmı ne zaman gidiceksiniz dr
ayy canım çok geçmiş olsun bitanem idrar yolu enfeksiyonu da çok kötü bir şey insan tuvalete çıkmaya korkuyor ilaç alsan iyi olurdu esasındabenim alt takım sakat ya
idrar yollarımda enfeksiyon vardı 11 gündür ilaç almayım bol su içiyim geçsin diye bekliyorum ama hiç gececeğe benzemiyo
karın bölgemde sürekli bi ağrı acı var :18:
adet olursam dr gidecem
eli kulağında 1-2 güne kalmaz gelir kırmızı
gelemiyesice kırmızı
herkese merhaba benim bugun transferimin 10.günü normal test tarihim pazartesiydi fakat ben bekleyemeyip bugün yaptırdım degerim 68,2 sizce nasıl degerim normalmi?nolurr cevap verin....
neslihancımmmmmmm doğum günün kutlu olsun bitanemmmmmm inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
ay canım hayırlısı olsunşifayı veren allah vesile olan doktor bi git bakalım dr beğenmezsen değiştirirsindoğru söylüyorsun ayşecimm herşeyin başı sabır ve istemek ama sabır da bende yok
hemen bakıcam canım resimlerine
hemen kaçın zaten ben sizi hiç yakalayamıyacam
allah şükür bitanem iyiyim canım yaa nasıl olayım işte
hiç kimsenin elinden birşey gelmiyor bitanem allah dualarını boş çevirmesin canı gönülden istiyoruz hepimiz yüce rabbim hepimizi görür inşallah ellerimiz boş cevirmezde bizde muradımıza ereriz inşallah
canım belirti olmaması normal bence okuduğum kadarıyla bu kadar küçükken belirti vermezmiş zaten adet dönemin yaklaştığında adet ağrıların olumuş gibi ağrın olurmuş bence kendini dinleme çok fazla bırak herşeyi oluruna insan kendini dinledikçe daha çok psikolojisi bozuluyor ( ha bunları şimdi ben sana söylüyorum yaa bende tedaviye başladınmı sende bana söyle olurmu) insan ne yaparsa yapsın düşünmeden edemiyor işte acaba mı demekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah hamişsindir bitanem yaa
ben çarşamba günü randevu aldım bakalım ne diyecekler büyük ihtimal ocak adetimi bekleyeceğim ama şimdiden hazırlıklarımı yaptım testlerimi falan yaptırdım rahim filmini çektirdim çarşamba günü ne olacak bakalım hayırlısıyla gidip geleyim de size de yazarım
vale canım ben ilk önce devlette denemek istedim özele gitmek istemedim bazen pişman oluyorum çok oyalayacaklar mı acaba diye ama bakalım beni neler bekliyor
ayy canım çok geçmiş olsun bitanem idrar yolu enfeksiyonu da çok kötü bir şey insan tuvalete çıkmaya korkuyor ilaç alsan iyi olurdu esasında
hoş geldin unutulmadık aksine biz unutuldugumuzu düşünüyoruzselam arkadaşlar ne var ne yok herkes iyidir inşallah
biz iyiyiz çok şükür kızımın iştahı geri geldi çok mutluyum habersizde 2 diş gelmiş buna daha çok mutluyum
her an dualarımdasınız bundan emin ol her yaptığı şebeklikte uykusuz kaldığım gecelerde özellikle :)
rabbim tez zamanda tattırsın bu güzelliği hepinize sadece sabır
aaaah sabır
unutulduğumu düşündüğüm için pek gelmiyorum ama genede geliyorum
dök içini haykır yaz biz seni kısıtladıkça içine atacaksan yaz canımben adet oldum ya innamıyorum olduğuma değil ama her ay bukadar umut beslediğime inanamıyorum bu kadar hayal kurduğuma inanamıyorum ya ben kendime inanamıyorum artık pes etmek istiyorum olmucaksa olmasın demek istiyorum yoluma devam etmek istiyorum yapamıyorum içimde her ay o kahrolası umut büyüyo ve ben ondan nefret ediyorum KİMSE BANA ASİ OLMA SABIR ET DEMESİN ben isyan etmiyorum sadece çok yoruldum başka paylaşıcak kimsem yok beni kınamayın görmemezlikten gelin ama bişi demeyin yazıp rahatlıyım sadece offffffffffffffffffffffffffffffffffffff allahım derdini verdin dermnınıda ver dayanamıyorum nolur ya nolurrrrrrrrrrrr
ben adet oldum ya innamıyorum olduğuma değil ama her ay bukadar umut beslediğime inanamıyorum bu kadar hayal kurduğuma inanamıyorum ya ben kendime inanamıyorum artık pes etmek istiyorum olmucaksa olmasın demek istiyorum yoluma devam etmek istiyorum yapamıyorum içimde her ay o kahrolası umut büyüyo ve ben ondan nefret ediyorum KİMSE BANA ASİ OLMA SABIR ET DEMESİN ben isyan etmiyorum sadece çok yoruldum başka paylaşıcak kimsem yok beni kınamayın görmemezlikten gelin ama bişi demeyin yazıp rahatlıyım sadece offffffffffffffffffffffffffffffffffffff allahım derdini verdin dermnınıda ver dayanamıyorum nolur ya nolurrrrrrrrrrrr
neslihancımmmmmmm doğum günün kutlu olsun bitanemmmmmm inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
ben adet oldum ya innamıyorum olduğuma değil ama her ay bukadar umut beslediğime inanamıyorum bu kadar hayal kurduğuma inanamıyorum ya ben kendime inanamıyorum artık pes etmek istiyorum olmucaksa olmasın demek istiyorum yoluma devam etmek istiyorum yapamıyorum içimde her ay o kahrolası umut büyüyo ve ben ondan nefret ediyorum KİMSE BANA ASİ OLMA SABIR ET DEMESİN ben isyan etmiyorum sadece çok yoruldum başka paylaşıcak kimsem yok beni kınamayın görmemezlikten gelin ama bişi demeyin yazıp rahatlıyım sadece offffffffffffffffffffffffffffffffffffff allahım derdini verdin dermnınıda ver dayanamıyorum nolur ya nolurrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?