Dokuz Doğuranlar

selam kızlarr bir kaç gündür evdeyim dinelmeye çalışıyorum birde çok mİAfirlerim vardı geldi gitti vs.vs. çok yoruldummm...

Berna (beryal) aradı beni bugün dışardayım ancak girebiliyorum burayada Doğum yapmış bebeğin durumuda kendiside iyiymiş haber verieyim dedimmm...

Valecimm lütfen üzülmeee benim bile ikincisi tutmadı biliyorsunnn...Ama az sabırrrr herşeyin bir hayırlı zamanı varrr .lütfennn yoluna zaten girdikk ama ara vermeden devam edeceğiz...

Kızlar hepiniz iyisinizdir inş...

Ben felaket kilo aldımmm REsmen dana gibi birşeyy oldummmm yine yaaa...((( Moralim bu yüzden çok bozukk...

neslihancımmmmmmm doğum günün kutlu olsun bitanemmmmmm inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü

doğum günümü haberim yoktu iyiki doğdun neslihancım nice mutlu yaşalara ailenle inşallah

NESLİŞİMMMMM iyiki dogdun iyiki varsın nice senelere tatlımmmmmmmmmm

aaa neslişin doğum günümüymüş iyiki doğdun neslihannnnnn

neslişim iyiki doğdun cnm
nice mutlu yıllar dilerim :119: :119:

Kızlarrr çok teşekkür edermimimmm..İnşş seneye bebeğimde kucağımdaolurrr....Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallahh....
Bu arada o gün büyük teyzemi kaybettikkk Rabbim onuda Nur İçinde yatırsınnn inşallahh...aiminnnn...

beryal bize haber vermeden doğurdunmu yoksa
kaç gündür topiğe uğramıyon :26:

Yukarıda yazdım ama banada bugün haber verdi çok da konuşamadık doğumuda zor olmuş...Rabbim sağlıklar versin kızınada onada...inşaallhh...

dr sonuç almaya gidiyorum
bu arada 2 cam sildim balkon temizledim tülleri makineye attım kendime geldim

Canım sonuçlarını aldın mı??

kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo

Afff valemmm afffffff....Seni çok iyi anlıyorum birtanemmm...Ne olur sabırrrr....Bu imtihanda bizim için...

aleyküm selam canım senide hiç iyi göremedim birimizin aedti geldimi hepimizin üzüntüsü regli aynı anda oluyor bu ne iş anlamadım vallla nese:26::26:
anammmm defne hanım gelmiş hoşgelmiş umarım sağlıklı bahtı açık daima güler yüzlü olur inşallah niye doğum zor olduki:26::26:
benim ikincisi tutmadı demişsin sendemi aşılama oldun hay allah ben tembel tembel oturuyom hayrolsun ne diyim
kilo aldım diyede çok üzülme sen azimli kızsın verirsin gerçi tedavi varken zor oluyo ama neyse kızlar allah nasip etmeyecği bişeyin hayalini bile kurdurmazmış sabırrrr

kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo

bak vale kızıyorum ama sakın sakın böyle düşünme ben inanıyorum burada herkez inanıyorum hepimizin bebişi olacağınan
bak ben burdan 2 yıl ayrı kaldım nerdeyse bu 2 yılda kimler kimler hamiş kalmış aynı şeyleri onlarda söylüyordu zamanında demekki bizimde bir vaktimiz saatimiz var bitanem üzülme ve sabret ben senin böyle resimlerini görecemm

amin canım cevirmesin yüce rabbim dualarımızı
en güzelini yapıyorsun ne olursa olsun sakınmak gerek ama ben hareketlerime hiç dikkat edemiyorumm nedense
bundan sonra bende senin gibi yapayımmm barii ama ben ev kadını olmaya bir türlü alışamadım yaa işten çıktığımdan beri ev işlerini akşam yapmaya alışmışımya akşam üzeri başlıyorum iş yapmaya
süpersin bitanem yeni bir başlangıç hadi hayırlısı 2012 uğur getir bize yüce rabbimin izni ile inşallahhhh olucakkkkkkkkkkk

slm canımmmm
ayyyy bernacım çok sevindim hoşgelmişşş bebişimizzzz

kızlar cok saolun dün ablamla konusunca öyle bi anda boşaldım işte
çok şükür bugün moralim iyi bugün çarşıya gidicem hem taksitlrimi ödücem hemde bi kaç bişeyler alırım
eşimle dün konuştuk saolsun çok destek oldu canını sıkma diyo bide yemeğe gittik açıldım
hayırlısı böyleymiş yılmak yok yola devammmmmm
hepinizi cok seviyorum

bende hep adet zamanı büyük temizlikler yaparım daha sonrada ufak tefek işlere başlarım
sende öyle yap ne olur ne olmaz canım dikkat et çalışmak daha güzeldi demi tatlım
evde oturmak sıkıcıevettttt diviminde dediği gibi 2012 bomba gibi girelim kızlarrr

hoşgeldin neslişş
gözü aydın olsun beryalin ama hani bu çarşamba doğum yapacaktı :26:
biz tedaviyi söylemedik ,topiğe süpriz yapalım dedik süprizimiz elimizde patladı
asıl süprizi beryal ve defne yaptılar
başın saolsun cnm
rabbim mekanını cennet eylesin , geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin rabbim

sonucu aldım ,ilk tahlilime göre iyi çıkmış
ilaca gerek yok dedi sadece içimi temizlemesi için 1 kullanımlık saşe verdi
bol su içerek atlattım hastalığı hiç ilaç kullanmadım
tabi ilaç kullanmadım 1 hafta yerine 2 hafta süründüm
bende akşam iş yapmayı seviyorum
dün oturma odamın camını gece 10da sildim

artık sende bundan sonra daha dikkat et cnm...tedaviye başlıyorsun .. zor bulup çabuk kaybetmeyelim bebişlerimizi
canım iyi olduğuna çok sevindim
sen üzülünce bende çok üzülüyom..elimdende bişey gelmiyor
kociklerimizde de Allah razı olsun hep yanımızdalar
yanımızda olmalarını bilmek bile yeter

vale cnm sen hiç hamile kalamıyor değilsin..yine kalırsın Allahın izniyle ve inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın bitanem

yeni yılda kırmızı don giyiyolarya , bizde kırmızı kırmızı girecez

anammm berna dogum yapmış hayırlı olsun allahım sağlıkla hayırla büyütsün kızını inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
divim canım benim biliyom üzüldüğünü bazen diyom keşke birbirimize yakın olsak omzuna yatıp hüngür hüngür ağlasam
ama cok şükür bugün iyiyim daha iyi hissediyom carşıya gidicektim yarına kaldı karnımda agrıyo birazcık işte öyle

yeni yılda kırmızı don giyiyolarya , bizde kırmızı kırmızı girecez [/QUOTE]
allah canını almasın senin güldürdün beni herzamanki gibi
benimki zaten her özle günde oldugu gibi görevde
ama olsun kendisinin canı saolsunda yanımda olmasada olur

kız mesajı yazarken yakın olsak sana seve seve omzumu verirdim ağla diye yazmıştım ama geri sildim
ağlatmazdım ben seni omzumu başka emellerin için kullanabilirsin ama ağlamak yasak

yaw benimde bu adetimde karnım davul gibi.. yemi çok yemiş tavuk gibi hissediyom kendimi ortadan ikiye yarılacam nerdeyse

canım benim kalp kalbe karşıymış sen şindilik eşine emanet o omuzları
iğneler yapmış olabilir benimde gergin ishalde olmuşum alt takımlar tam bozuldu bugün

vale sen hangi sanatçıları seviyon

şu tickerinide halledelim bi

mustafa ceceli hastasıyım sılaya bayılıyorum gökhan türkmen dinlerim
genelde özgün dinlerim mesela yasemin göksu şarkılarına bayılırım
ben bi raz değişikim sanatçı konusunda

mustafa ceceli hastasıyım sılaya bayılıyorum gökhan türkmen dinlerim
genelde özgün dinlerim mesela yasemin göksu şarkılarına bayılırım
ben bi raz değişikim sanatçı konusunda

güzel
bende dinlerim o yazdıklarını
bu aralar barış akarsuyu hatırladım yine ona taktım kafayı
sabahları 7 de kalkıp starda dizisini izliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…