- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
neslihancımmmmmmm doğum günün kutlu olsun bitanemmmmmm inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü
doğum günümü haberim yoktu iyiki doğdun neslihancım nice mutlu yaşalara ailenle inşallah
NESLİŞİMMMMM iyiki dogdun iyiki varsın nice senelere tatlımmmmmmmmmm
aaa neslişin doğum günümüymüş iyiki doğdun neslihannnnnn
neslişim iyiki doğdun cnm
nice mutlu yıllar dilerim :119: :119:
beryal bize haber vermeden doğurdunmu yoksa
kaç gündür topiğe uğramıyon :26:
dr sonuç almaya gidiyorum
bu arada 2 cam sildim balkon temizledim tülleri makineye attım kendime geldim
kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo
selam kızlarr bir kaç gündür evdeyim dinelmeye çalışıyorum birde çok mİAfirlerim vardı geldi gitti vs.vs. çok yoruldummm...
Berna (beryal) aradı beni bugün dışardayım ancak girebiliyorum burayada Doğum yapmış bebeğin durumuda kendiside iyiymiş haber verieyim dedimmm...
Valecimm lütfen üzülmeee benim bile ikincisi tutmadı biliyorsunnn...Ama az sabırrrr herşeyin bir hayırlı zamanı varrr .lütfennn yoluna zaten girdikk ama ara vermeden devam edeceğiz...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inş...
Ben felaket kilo aldımmm REsmen dana gibi birşeyy oldummmm yine yaaa...((( Moralim bu yüzden çok bozukk...
kızlar hiç umudum kalmadı sanki olmayacakmış gibi geliyo
amin canım cevirmesin yüce rabbim dualarımızıamin cnm rabbim dualarını kabul etsin bizi kapısından boş çevirmesin inşallah
ben 4 senedir tedavi gördüğüm için genelde adet olduğum zamanlar kendimi ev işlerine veriyom
diğer zamanlarda özelliklede yumurtlama zamanımdan adet olacağım zamana kadar ağır iş yapmıyorum kendimi sakınıyorum..ne olur ne olmaz körün taşı gelir değer
ilk şoku atlattık 2012 ye güzel girip güzel bir başlangıç yapmak istiyorum
bizde seni seviyoruz haksever
valeeeee canım ya yapma böyle nolur bırakma kendini
Allahın rahmetinden umut kesmek çok günah
asla kaybetme umudunu inancını canım benim
birimiz motivemizi kaybedersek diğerlerimizde olumsuz etkileniyoruz
ben inanıyorum rabbime güveniyorum..en olmazları oldurur o ..yeterki biz sabredip beklemesini bilelim
yarın daha iyi ol lütfen
selam kızlarr bir kaç gündür evdeyim dinelmeye çalışıyorum birde çok mİAfirlerim vardı geldi gitti vs.vs. çok yoruldummm...
Berna (beryal) aradı beni bugün dışardayım ancak girebiliyorum burayada Doğum yapmış bebeğin durumuda kendiside iyiymiş haber verieyim dedimmm...
Valecimm lütfen üzülmeee benim bile ikincisi tutmadı biliyorsunnn...Ama az sabırrrr herşeyin bir hayırlı zamanı varrr .lütfennn yoluna zaten girdikk ama ara vermeden devam edeceğiz...
Ben felaket kilo aldımmm REsmen dana gibi birşeyy oldummmm yine yaaa...((( Moralim bu yüzden çok bozukk...
aaaaa kızıyom ama vale sen böyle değildinhem bak ilkmiş aşılaman hiç duymadınmı aşılamadan sonra hamile kalanları mesela dyd aşılaması tutmadı rabbim verdi lütfen ama kızlarrr
hem sana niye hemen aşılama yaptılar onuda anlamadım sen daha yeni başldın tedaviye lütfen kızlar biz üzülürsek bebeklerimiz gelmez ama:26::26:
beryalll neslihannn yoksunuz geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amin cnm rabbim dualarını kabul etsin bizi kapısından boş çevirmesin inşallah
ben 4 senedir tedavi gördüğüm için genelde adet olduğum zamanlar kendimi ev işlerine veriyom
diğer zamanlarda özelliklede yumurtlama zamanımdan adet olacağım zamana kadar ağır iş yapmıyorum kendimi sakınıyorum..ne olur ne olmaz körün taşı gelir değer
ilk şoku atlattık 2012 ye güzel girip güzel bir başlangıç yapmak istiyorum
bizde seni seviyoruz haksever
valeeeee canım ya yapma böyle nolur bırakma kendini
Allahın rahmetinden umut kesmek çok günah
asla kaybetme umudunu inancını canım benim
birimiz motivemizi kaybedersek diğerlerimizde olumsuz etkileniyoruz
ben inanıyorum rabbime güveniyorum..en olmazları oldurur o ..yeterki biz sabredip beklemesini bilelim
yarın daha iyi ol lütfen
bak vale kızıyorum ama sakın sakın böyle düşünme ben inanıyorum burada herkez inanıyorum hepimizin bebişi olacağınan
bak ben burdan 2 yıl ayrı kaldım nerdeyse bu 2 yılda kimler kimler hamiş kalmış aynı şeyleri onlarda söylüyordu zamanında demekki bizimde bir vaktimiz saatimiz var bitanem üzülme ve sabretben senin böyle resimlerini görecemm
amin canım cevirmesin yüce rabbim dualarımızı
en güzelini yapıyorsun ne olursa olsun sakınmak gerek ama ben hareketlerime hiç dikkat edemiyorumm nedense
bundan sonra bende senin gibi yapayımmm barii ama ben ev kadını olmaya bir türlü alışamadım yaa işten çıktığımdan beri ev işlerini akşam yapmaya alışmışımya akşam üzeri başlıyorum iş yapmaya
süpersin bitanem yeni bir başlangıç hadi hayırlısı 2012 uğur getir bize yüce rabbimin izni ile inşallahhhh olucakkkkkkkkkkk
hoşgeldin neslişşselam kızlarr bir kaç gündür evdeyim dinelmeye çalışıyorum birde çok mİAfirlerim vardı geldi gitti vs.vs. çok yoruldummm...
başın saolsun cnmKızlarrr çok teşekkür edermimimmm..İnşş seneye bebeğimde kucağımdaolurrr....Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallahh....
Bu arada o gün büyük teyzemi kaybettikkk Rabbim onuda Nur İçinde yatırsınnn inşallahh...aiminnnn...
Yukarıda yazdım ama banada bugün haber verdi çok da konuşamadık doğumuda zor olmuş...Rabbim sağlıklar versin kızınada onada...inşaallhh...
Canım sonuçlarını aldın mı??
bende akşam iş yapmayı seviyorumamin canım cevirmesin yüce rabbim dualarımızı
en güzelini yapıyorsun ne olursa olsun sakınmak gerek ama ben hareketlerime hiç dikkat edemiyorumm nedense
bundan sonra bende senin gibi yapayımmm barii ama ben ev kadını olmaya bir türlü alışamadım yaa işten çıktığımdan beri ev işlerini akşam yapmaya alışmışımya akşam üzeri başlıyorum iş yapmaya
süpersin bitanem yeni bir başlangıç hadi hayırlısı 2012 uğur getir bize yüce rabbimin izni ile inşallahhhh olucakkkkkkkkkkk
canım iyi olduğuna çok sevindimkızlar cok saolun dün ablamla konusunca öyle bi anda boşaldım işte
çok şükür bugün moralim iyi bugün çarşıya gidicem hem taksitlrimi ödücem hemde bi kaç bişeyler alırım
eşimle dün konuştuk saolsun çok destek oldu canını sıkma diyo bide yemeğe gittik açıldım
hayırlısı böyleymiş yılmak yok yola devammmmmm
hepinizi cok seviyorum
bende hep adet zamanı büyük temizlikler yaparım daha sonrada ufak tefek işlere başlarım
sende öyle yap ne olur ne olmaz canım dikkat et çalışmak daha güzeldi demi tatlım
evde oturmak sıkıcıevettttt diviminde dediği gibi 2012 bomba gibi girelim kızlarrr
anammm berna dogum yapmış hayırlı olsun allahım sağlıkla hayırla büyütsün kızını inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
divim canım benim biliyom üzüldüğünü bazen diyom keşke birbirimize yakın olsak omzuna yatıp hüngür hüngür ağlasam
ama cok şükür bugün iyiyim daha iyi hissediyom carşıya gidicektim yarına kaldı karnımda agrıyo birazcık işte öyle
kız mesajı yazarken yakın olsak sana seve seve omzumu verirdim ağla diye yazmıştım ama geri sildim
ağlatmazdım ben seniomzumu başka emellerin için kullanabilirsin ama ağlamak yasak
yaw benimde bu adetimde karnım davul gibi.. yemi çok yemiş tavuk gibi hissediyom kendimiortadan ikiye yarılacam nerdeyse
canım benim kalp kalbe karşıymış sen şindilik eşine emanet o omuzları
iğneler yapmış olabilir benimde gergin ishalde olmuşum alt takımlar tam bozuldu bugün
vale sen hangi sanatçıları seviyon
şu tickerinide halledelim bi
mustafa ceceli hastasıyım sılaya bayılıyorum gökhan türkmen dinlerim
genelde özgün dinlerim mesela yasemin göksu şarkılarına bayılırım
ben bi raz değişikim sanatçı konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?