Dokuz Doğuranlar

Dünyam,ekmeğim,aşım,nefesim,evimizin neşesi,canıma can katan YAĞIZIM...İYİKİ DOĞDUN,iyiki hayatımıza geldin..seni çokkkk seviyoruz....Rabbim seni bizlere bağışlasın...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM OĞLUMMMM....

yarencim oğlunun doğum günü kutlu oılsun nice senelere inşallah sağlıkla mutlulukla.ömür boyu güzel şeyler oğlunla olsun...

neslihan canım benim başınız sağolsun.mekanı cennet olsun inşallah.Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

neslihan beryalin doğum haberini bizimle paylaştığın için sağol.merak ediyorduk hepimiz.görüşürsen benim adıma tebrik edersen sevinirim. iyi olmalarına çok sevindim.

aaaaaa kızlar nerelerdesiniz??? kızım uyandı bende çıkıyorum artık...iki sabahtır kimsecikler yok.

canım ben ikinci aşılamada hamile kaldım aynı senin gibi çoook umutsuzdum ama sonunda geldi meleğim:) senin de inşallah geliverir bebişin
inşallah canım hayırlısı olsun
iyiyim ben beni merak etmeyin iyi olup gelicem

beryalden bi haber varmı???:44:
iyi olduguna sevindim beryal dogum yapmış sağlıkları iyiymiş canım

aallahım sanada oglunada hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin iyiki doğdun yağız beyyyy

kızlar günaydınnn...umarım herkes iyidir.
iyiyiz cok şükür sen nasılsın

selamlar canlarım
ben geldim
26 aralık 2011 saat sabah 10:27 de kızımı sezeryanla doğum yaptım
37 haftalık doğdu aceleci kızım
yine sütüm yok malesef bebeğim sarılık sınırındaymış mama veriyoruz.
çok şeker bişey teyzeleri
tüm evlat isteyenlere dua ettim hep doğumda aklımdaydınız

gözünaydın canım sağlıkla almışsın kucağına ne güzel
bazı drlar şekerli su öneriyor canım benim küçük kızımda oldu sarılık
inş. çabuk atlatır birde beşiğinin başında direk üstüne gelicek şekilde beyaz ışık yakın dr tavsiye etti
hastanede yatırsalarda aynı şeyi yapıyolarmış

ablam gözün aydın iyisiniz geçer inşallah sarılığı ama sütün olmamasına da çok üzüldüm sen üzülürsen bak sütün gelmez
saol ablam dua ettiğin için bizleri unutmadığın için

beryalcimmmm allahım analı babalı büyütsün yavrularını.gözün aydın.darısı başıma.. doğum günümüzü kutlayan bütün teyzelerini öpüyo yağız..iyiki varsınız...

yarenciğim oğlun 2 yaşına girmiş maşşalah inşallah her yaş gününüz böyle şenlik sevinç heyecanla geçer canım İYİKİ DOĞDUNNNN YAĞIZZZ
bu arada eltim bi tane öğretmen çocuğuna bakıyor 4yaşında felan eltim teyzesi kayın birader amcası kaynanam babaannesi bende ayşe halasıyım çünkü çocuk yengenin ne olduğunu bilmiyor eltim dedi hadi şunu ayşe yengene ver deiydi ayşe yengemi oda ne diyor bana hala diyor zaten bide öz halası varmiş zorluk çekmiyor ama çok tatlı onun adıda yağızzz

canım beryalim güzel anne tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün. ne güzel birşey Allahım tüm isteyen arkadaşlarımızada bu güzel duyguyu nasip etsin. neslihan haber vermiş bende oradan okudum merak ediyorduk seni.ikinizinde sağlıklı olmasına sevindim.bak kızın yeni yılda kucağınızda olmayı istemiş ne mutlu.doruk paşamızı öpüyoruz.defne prensesimizide kokla bizim için. kendine iyi bak. görüşmek üzere canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…