aslında banada aile hekimi üniversite hastanesinde prof. varmış tüp bebek uzmanıcanım üniversite hastanesi olduğu için her detaya dikkat ediyorlar araştırma hastanesi sonuçta
inşallah sonuçta güzel olur
canım diyetin kişiye özel olduğunu sanmıyorum çünki diyetten çok sağlıklı beslenmeye yönelik bir şey ayrıca spor yumurta kalitesini bozmaktan çok yumurtalamayı sağlıyormuş ben 2 aydır elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum (koşu bandında tabi ) hiç ilaç kullanmadan 27 günde atedim geldi bu ay şuandada birtane normal büyüklükte bir yumurtam olduğunu söyledi doktor
diyet listesini paylaşa bilirim istersen biraz uzunca ve kabarık bir liste ama faydalı olacağını düşünüyorum ben yapılmıyacak seyler değil evde herzaman yaptığımız şeyler ama miktarlarda ve yapılış şekillerinde farklar var
şimdi alışverişe çıkmam gerekiyor akşam gelince en ince ayrıntısına kadar yazarım buraya sende ordan alısın canımmm
canım hadi hayırlısı bakalım enfeksiyon nasıl oldu
canım sevindim bişe cıkmamasına hadi hayırlısı
inşallah tiroidlerindede bişeycik cıkmaz
bu sene bize ugurlu gelicek inşallaaaaaaaaaaaahhhh
bende diyetteyim ekmeği kstim sadece sebze ağırlıklı besleniyorum
2 günde 1.5 kilo gitmiş ama içim dışım yeşillik oldu
ben anladımki düzenli beslenerek veremicem bende şok diyete başladımaslında banada aile hekimi üniversite hastanesinde prof. varmış tüp bebek uzmanı
ona gitmemi tavsiye etti
sizin gittiğiniz doktorlarla olacak işler değil bunlar dedi
ama tavsiye ettiği dr erkek olduğu için ve bu konuda kocikin kesin ve net fikrini bildiğim için üstüne düşmüyorum
cnm ağır spor ve ağır şok diyetler yumurta kalitesini bozar diye bilitorum ben
eski doktorum bana mesela şöyle ayda 2-3 kilo verseniz yumurtalıklarınız daha güzel çalışır demişti..yalnız çok ağır sporlardan kaçın demişti :)
bendeki diyet protein diyeti
sürekli yumurta ve et var
birşeyi çok yersen ondan usanırsın..bende öyle 2 gün üst üste tavuk yedim şimdi tavuk görmek istemiyom
amacım sağlıklı beslenmek..2 gün yaptım bıraktım devam etmiyorum :)
enfeksiyonum geçti valem
tebrik ederim cnm 2 günde 1,5 kilo hiç fena değil
ben anladımki düzenli beslenerek veremicem bende şok diyete başladım
3 gündür dayanıyorum alışacam karar verdim 9 kilo gidecek benden
sabahları bi dilim ekmekle peynir 3 tane zeytin ve bol yeşillik yiyorum
öyle ya tavuk ya yumurta yada sebze sadece
akşam yanlızca zeytinyağlı salata aralarda midem kazınırsa hafif meyvelerde atıştırıyorum
dur bakalım ne kadar sabredeceğim
aslında banada aile hekimi üniversite hastanesinde prof. varmış tüp bebek uzmanı
ona gitmemi tavsiye etti
sizin gittiğiniz doktorlarla olacak işler değil bunlar dedi
ama tavsiye ettiği dr erkek olduğu için ve bu konuda kocikin kesin ve net fikrini bildiğim için üstüne düşmüyorum
cnm ağır spor ve ağır şok diyetler yumurta kalitesini bozar diye bilitorum ben
eski doktorum bana mesela şöyle ayda 2-3 kilo verseniz yumurtalıklarınız daha güzel çalışır demişti..yalnız çok ağır sporlardan kaçın demişti :)
bendeki diyet protein diyeti
sürekli yumurta ve et var
birşeyi çok yersen ondan usanırsın..bende öyle 2 gün üst üste tavuk yedim şimdi tavuk görmek istemiyom
amacım sağlıklı beslenmek..2 gün yaptım bıraktım devam etmiyorum :)
enfeksiyonum geçti valem
tebrik ederim cnm 2 günde 1,5 kilo hiç fena değil
ben anladımki düzenli beslenerek veremicem bende şok diyete başladım
3 gündür dayanıyorum alışacam karar verdim 9 kilo gidecek benden
sabahları bi dilim ekmekle peynir 3 tane zeytin ve bol yeşillik yiyorum
öyle ya tavuk ya yumurta yada sebze sadece
akşam yanlızca zeytinyağlı salata aralarda midem kazınırsa hafif meyvelerde atıştırıyorum
dur bakalım ne kadar sabredeceğim
SLMM KIZLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SEVGİ DOLU BEBİŞLE DOLU UZUN BİR YIL DİLİYORUM
MUTLU YILLARR
KIZLAR ben giremiyom çünkü eşimle sorunlarım var evliliğim bitme aşamasına geldi artık aileler girdi işin içine yani benimkier sadece
giremiyom pcyı şirkete götürüyor getirmiyo bu yüzden giremiom sonra anlaatırım ok kızlar gelmiyo die kızmayın bana
hepiciğinizii seviyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?