beryalcimmmm allahım analı babalı büyütsün yavrularını.gözün aydın.darısı başıma.. doğum günümüzü kutlayan bütün teyzelerini öpüyo yağız..iyiki varsınız...
selamlar canlarım
ben geldim
26 aralık 2011 saat sabah 10:27 de kızımı sezeryanla doğum yaptım
37 haftalık doğdu aceleci kızım
yine sütüm yok malesef bebeğim sarılık sınırındaymış mama veriyoruz.
çok şeker bişey teyzeleri
tüm evlat isteyenlere dua ettim hep doğumda aklımdaydınız
selamlar canlarım
ben geldim
günaydınnn kızlarrr nasılsınız cumamız mubarek olsun evettt yılın son günlerindeyizzzz
kızlar moralim çok bozuk 1 haftadır gr vermemişim oysa nasıl dikkat ettim ama gitmiyor diyede bırakmam
valem divity sizler ne durumdasınız bakem divin sen doktora gidecektin gittinmi başım çok ağrıyor
günaydınnn kızlarrr nasılsınız cumamız mubarek olsun evettt yılın son günlerindeyizzzz
kızlar moralim çok bozuk 1 haftadır gr vermemişim oysa nasıl dikkat ettim ama gitmiyor diyede bırakmam
valem divity sizler ne durumdasınız bakem divin sen doktora gidecektin gittinmi başım çok ağrıyor
günaydınnnnn kızlar ilterim ve divim dr gidecektiniz ne oldu haber vermemişsiniz
bundan sonra bende öyle yapıcam canım adet zamanı temizlik ondan sonra yatış hepbende hep adet zamanı büyük temizlikler yaparım daha sonrada ufak tefek işlere başlarım
sende öyle yap ne olur ne olmaz canım dikkat et çalışmak daha güzeldi demi tatlım
evde oturmak sıkıcıevettttt diviminde dediği gibi 2012 bomba gibi girelim kızlarrr
tamam canım dediklerinizi yapacammm dikkat edicemmmbende akşam iş yapmayı seviyorum
dün oturma odamın camını gece 10da sildim
artık sende bundan sonra daha dikkat et cnm...tedaviye başlıyorsun .. zor bulup çabuk kaybetmeyelim bebişlerimizi
canım 2 gündür doktorlarda koşturuyoruz girmeye fırsatım olmadı açıkcası onun için yazamadımİLTERCİM dr gidecektik inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bekliyorum 4 gözle
canım benim gözün aydınnn tez vakitte bebişin düzelir seninde bol bol sütün gelir inşallahhh ben sana gelmek istiyorum bebişi görmeye doruk paşaımızı çok istemiştim ama inşallah defne yi görmem nasip olurrselamlar canlarım
ben geldim
canım vale yazdım aynılarını da sana da yazdım sende doktora gidebildinmi ne yaptın merak ettimiltere dün doktor ne demiş ..yazmamış merak ettim..inşallah güzel şeyler söylemiştir
günaydın kızlar hayırlı cumalar
dün dr gittim
kist mist yok klomen verdi yine
10 gün sonra gel dedi
günaydın canımmm
hadi hayırlısı bitanem inşallah bu sefer tutar
günaydın herkese
hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
hayırlısı iltercim
senin gittiğin hastane ve doktorlar işlerini sağlama alıyorlar anlaşılan
hiçbir ayrıntıyı detayı atlamamışlar
inşallah olumlu sonuç alırsın cnm bu tedaviden
tiroitlerinde de bir problem çıkmaz umarım
şu sana verilen diyet listesi kişiye özelmi :)
bende 2 gündür ağır bi diyete başlamıştım sonra vazgeçtim
çok ağır diyet ve spor yumurtlama düzenini ve kalitesini bozuyomuş
herşeyden sağlıklı biçimde az az yemeye çalışacam
canım hadi hayırlısı bakalım enfeksiyon nasıl oldugünaydın kızlar hayırlı cumalar
dün dr gittim
kist mist yok klomen verdi yine
10 gün sonra gel dedi
bundan sonra bende öyle yapıcam canım adet zamanı temizlik ondan sonra yatış hep
evde oturmak sıkıcı değil esasında canım çünki ben halen evde oturmanın tadına varamadın hep işimlerim oluyor ama hiç arkadaşım yok denecek kadar az çünki hepsi çalışyor onlar çalışınca canım sıkılıyor tabiii
ama benim şimdi daha çok meşguliyetim var tadavi olucam ve bebişim bana gelecek inşallah buna inanıyorum inşallah hepmiz yeni yılda hamiş olacaz
tamam canım dediklerinizi yapacammm dikkat edicemmm
canım 2 gündür doktorlarda koşturuyoruz girmeye fırsatım olmadı açıkcası onun için yazamadım
çarşamba günü gittik ege üniversitesine sabah erkenden ordaydık ilk önce eşimden sperm tahlili aldılar sonra beni bir özel bir merkeze yönlendirdiler ben orda muayene oldum herşey normal görünüyor dedi dr ama kilo vermem gerektiğini söyledi bende tamam diyetisyene gideyim dedim olmaz dedii endokrinoloji uzmanı gitmem gerekiyormuş. ( endokrinoloji = hormon ve metobolizma üzerine ihtisas görmüş doktor demekmiş ben hiç duymamıştım ) neyse canım dün özel bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktordu hormon tahlillerimi unutmuşuz götürmeyi onları istedi birde guatır filmi istedi boğazımda küçük bir kütle gibi birşey varmış triotlarla ilgili birşey olabilir dedi o yüzden film çekilecekmiş ( eğer öyle birşey varsa ilk önce ameliyat olmam gerekirmiş )
daha sonra diyetisyen eşliğinde bana bir diyet listesi verdiler 10 gün sonra hormon tahlillerim ve guatır filmimle birlikte tabbi en az 2 kilo vermiş şekilde tekrar gidicem.
ege üniversitesindende 10 gün içinde haber gelecek bütün tahlillerimiz kurula çıkacakmış hocalar değerlendirecekmiş aşılamamı tüp bebekmi olacağına onlar karar vereceklermiş endokrinoloji uzmanında görüşlerini alacaklarmış bakalım hayırlısı dedik çıktık bir yola
2 gündür izmirde koşturduk durduk anlıyacağınn
canım benim gözün aydınnn tez vakitte bebişin düzelir seninde bol bol sütün gelir inşallahhh ben sana gelmek istiyorum bebişi görmeye doruk paşaımızı çok istemiştim ama inşallah defne yi görmem nasip olurr
canım vale yazdım aynılarını da sana da yazdım sende doktora gidebildinmi ne yaptın merak ettim
canım 2 gündür doktorlarda koşturuyoruz girmeye fırsatım olmadı açıkcası onun için yazamadım
çarşamba günü gittik ege üniversitesine sabah erkenden ordaydık ilk önce eşimden sperm tahlili aldılar sonra beni bir özel bir merkeze yönlendirdiler ben orda muayene oldum herşey normal görünüyor dedi dr ama kilo vermem gerektiğini söyledi bende tamam diyetisyene gideyim dedim olmaz dedii endokrinoloji uzmanı gitmem gerekiyormuş. ( endokrinoloji = hormon ve metobolizma üzerine ihtisas görmüş doktor demekmiş ben hiç duymamıştım ) neyse canım dün özel bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktordu hormon tahlillerimi unutmuşuz götürmeyi onları istedi birde guatır filmi istedi boğazımda küçük bir kütle gibi birşey varmış triotlarla ilgili birşey olabilir dedi o yüzden film çekilecekmiş ( eğer öyle birşey varsa ilk önce ameliyat olmam gerekirmiş )
daha sonra diyetisyen eşliğinde bana bir diyet listesi verdiler 10 gün sonra hormon tahlillerim ve guatır filmimle birlikte tabbi en az 2 kilo vermiş şekilde tekrar gidicem.
ege üniversitesindende 10 gün içinde haber gelecek bütün tahlillerimiz kurula çıkacakmış hocalar değerlendirecekmiş aşılamamı tüp bebekmi olacağına onlar karar vereceklermiş endokrinoloji uzmanında görüşlerini alacaklarmış bakalım hayırlısı dedik çıktık bir yola
2 gündür izmirde koşturduk durduk anlıyacağınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?