Dokuz Doğuranlar

beryalcimmmm allahım analı babalı büyütsün yavrularını.gözün aydın.darısı başıma.. doğum günümüzü kutlayan bütün teyzelerini öpüyo yağız..iyiki varsınız...

canım nice senelere kusura bakma biraz geç oldu.çok sık giremiyorum.iki gündür biraz giriyorum sabahları ama kimsecikler olmuyor. o yüzden konulara uzak kalıyorum.

kızlar ben çıkıyorum. kızım uyanmak üzere...topiğimize nazar değmiş kimsecikler yok.görüşmek üzere...

gözün aydın cnm ..sağ sağlim kurtardın çok şükür
kendini toparla bize doğum hikayenide yaz..neden 3 gün erken geldi bebiş merak ettim

hakca gözüm değmesin 2 gündür topiğe geliyon
hayırdır 2. bebeğimi düşünüyosunuz içime öyle doğdu birden

iltere dün doktor ne demiş ..yazmamış merak ettim..inşallah güzel şeyler söylemiştir

bende bugün hastaneye gidecem ama bakalım doktorumla görüşebilecemmi
bugün adetimin 5. günü
bugünde görüşemezsek 1 ay boşa gider
hayırlısı olsun amaaan onumu dert edecem
1 ay yan gelir yatarım

Son düzenleme:
teşekkür ediyoruz teyzeleri..evet AYŞE TEYZESİ 2 yi bitirdik 3 e girdik allahın izniyle..rabbim en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz...BERYALLE görüşen olursa haber versin bi zahmet bizede...

tebriklerrr allah analı babalı büyütsün inşallah sütün bol ve besleyici olsun yavrun hastalık yüzü hiç gçörmesin aminnnnnnnn

yagızında doğum günü kutlu olsun iyiki dogmuş topiğimizin çocukları bunlar yaa biz tohumlarının atıldıgı geceleri bile biliyoruz hahaha iyiki dogdun yagız

hafta sonu yokum kayın valdem deyim öptüm hepiniziiiiiiiii

selam canlarım nabersiniz
beryalcim canımmm gözün aydın prensesimiz doğmuş maşallah çok şükür sağ salim kurtardın darısı başımıza
rabbim bütün isteyenlere bu duyguları yaşatsın inşallah aminnnnn

selam kızlar nasılsınız beryalllc anım çok sevindim allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin kaç kilo doğdu...müsait olunca fotolarını bekliyoruzzz...

günaydınnn kızlarrr nasılsınız cumamız mubarek olsun evettt yılın son günlerindeyizzzz
kızlar moralim çok bozuk 1 haftadır gr vermemişim oysa nasıl dikkat ettim ama gitmiyor diyede bırakmam
valem divity sizler ne durumdasınız bakem divin sen doktora gidecektin gittinmi başım çok ağrıyor

hayırlı cumalar canım:) kilo konusunda bende aynıyım ya doğum kilolarını veremedim pazartesi işe başlıyorum ilk işim diyetisyene gitmek olcak :)
BERYALİM sanada hayırlı olsun canım maşallah size :)
kızz MUTLUYUM sen nerlerdesin işe başlamışsın heralde nasıl alıştın oğluşuna kim bakıyo

günaydınnnnn kızlar ilterim ve divim dr gidecektiniz ne oldu haber vermemişsiniz

günaydın kızlar hayırlı cumalar
dün dr gittim
kist mist yok klomen verdi yine
10 gün sonra gel dedi

bundan sonra bende öyle yapıcam canım adet zamanı temizlik ondan sonra yatış hep
evde oturmak sıkıcı değil esasında canım çünki ben halen evde oturmanın tadına varamadın hep işimlerim oluyor ama hiç arkadaşım yok denecek kadar az çünki hepsi çalışyor onlar çalışınca canım sıkılıyor tabiii
ama benim şimdi daha çok meşguliyetim var tadavi olucam ve bebişim bana gelecek inşallah buna inanıyorum inşallah hepmiz yeni yılda hamiş olacaz
bende akşam iş yapmayı seviyorum
dün oturma odamın camını gece 10da sildim

artık sende bundan sonra daha dikkat et cnm...tedaviye başlıyorsun .. zor bulup çabuk kaybetmeyelim bebişlerimizi
tamam canım dediklerinizi yapacammm dikkat edicemmm
İLTERCİM dr gidecektik inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bekliyorum 4 gözle
canım 2 gündür doktorlarda koşturuyoruz girmeye fırsatım olmadı açıkcası onun için yazamadım
çarşamba günü gittik ege üniversitesine sabah erkenden ordaydık ilk önce eşimden sperm tahlili aldılar sonra beni bir özel bir merkeze yönlendirdiler ben orda muayene oldum herşey normal görünüyor dedi dr ama kilo vermem gerektiğini söyledi bende tamam diyetisyene gideyim dedim olmaz dedii endokrinoloji uzmanı gitmem gerekiyormuş. ( endokrinoloji = hormon ve metobolizma üzerine ihtisas görmüş doktor demekmiş ben hiç duymamıştım ) neyse canım dün özel bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktordu hormon tahlillerimi unutmuşuz götürmeyi onları istedi birde guatır filmi istedi boğazımda küçük bir kütle gibi birşey varmış triotlarla ilgili birşey olabilir dedi o yüzden film çekilecekmiş ( eğer öyle birşey varsa ilk önce ameliyat olmam gerekirmiş )
daha sonra diyetisyen eşliğinde bana bir diyet listesi verdiler 10 gün sonra hormon tahlillerim ve guatır filmimle birlikte tabbi en az 2 kilo vermiş şekilde tekrar gidicem.

ege üniversitesindende 10 gün içinde haber gelecek bütün tahlillerimiz kurula çıkacakmış hocalar değerlendirecekmiş aşılamamı tüp bebekmi olacağına onlar karar vereceklermiş endokrinoloji uzmanında görüşlerini alacaklarmış bakalım hayırlısı dedik çıktık bir yola
2 gündür izmirde koşturduk durduk anlıyacağınn
canım benim gözün aydınnn tez vakitte bebişin düzelir seninde bol bol sütün gelir inşallahhh ben sana gelmek istiyorum bebişi görmeye doruk paşaımızı çok istemiştim ama inşallah defne yi görmem nasip olurr
iltere dün doktor ne demiş ..yazmamış merak ettim..inşallah güzel şeyler söylemiştir
canım vale yazdım aynılarını da sana da yazdım sende doktora gidebildinmi ne yaptın merak ettim
canım 2 gündür doktorlarda koşturuyoruz girmeye fırsatım olmadı açıkcası onun için yazamadım
çarşamba günü gittik ege üniversitesine sabah erkenden ordaydık ilk önce eşimden sperm tahlili aldılar sonra beni bir özel bir merkeze yönlendirdiler ben orda muayene oldum herşey normal görünüyor dedi dr ama kilo vermem gerektiğini söyledi bende tamam diyetisyene gideyim dedim olmaz dedii endokrinoloji uzmanı gitmem gerekiyormuş. ( endokrinoloji = hormon ve metobolizma üzerine ihtisas görmüş doktor demekmiş ben hiç duymamıştım ) neyse canım dün özel bir doktordan randevu aldık çok iyi bir doktordu hormon tahlillerimi unutmuşuz götürmeyi onları istedi birde guatır filmi istedi boğazımda küçük bir kütle gibi birşey varmış triotlarla ilgili birşey olabilir dedi o yüzden film çekilecekmiş ( eğer öyle birşey varsa ilk önce ameliyat olmam gerekirmiş )
daha sonra diyetisyen eşliğinde bana bir diyet listesi verdiler 10 gün sonra hormon tahlillerim ve guatır filmimle birlikte tabbi en az 2 kilo vermiş şekilde tekrar gidicem.

ege üniversitesindende 10 gün içinde haber gelecek bütün tahlillerimiz kurula çıkacakmış hocalar değerlendirecekmiş aşılamamı tüp bebekmi olacağına onlar karar vereceklermiş endokrinoloji uzmanında görüşlerini alacaklarmış bakalım hayırlısı dedik çıktık bir yola
2 gündür izmirde koşturduk durduk anlıyacağınn

günaydın canımmm
hadi hayırlısı bitanem inşallah bu sefer tutar

günaydın herkese
hayırlı cumalar nasılsınız bakalım

hayırlısı iltercim
senin gittiğin hastane ve doktorlar işlerini sağlama alıyorlar anlaşılan
hiçbir ayrıntıyı detayı atlamamışlar
inşallah olumlu sonuç alırsın cnm bu tedaviden
tiroitlerinde de bir problem çıkmaz umarım

şu sana verilen diyet listesi kişiye özelmi :)
bende 2 gündür ağır bi diyete başlamıştım sonra vazgeçtim
çok ağır diyet ve spor yumurtlama düzenini ve kalitesini bozuyomuş
herşeyden sağlıklı biçimde az az yemeye çalışacam

canım üniversite hastanesi olduğu için her detaya dikkat ediyorlar araştırma hastanesi sonuçta
inşallah sonuçta güzel olur

canım diyetin kişiye özel olduğunu sanmıyorum çünki diyetten çok sağlıklı beslenmeye yönelik bir şey ayrıca spor yumurta kalitesini bozmaktan çok yumurtalamayı sağlıyormuş ben 2 aydır elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum (koşu bandında tabi ) hiç ilaç kullanmadan 27 günde atedim geldi bu ay şuandada birtane normal büyüklükte bir yumurtam olduğunu söyledi doktor

diyet listesini paylaşa bilirim istersen biraz uzunca ve kabarık bir liste ama faydalı olacağını düşünüyorum ben yapılmıyacak seyler değil evde herzaman yaptığımız şeyler ama miktarlarda ve yapılış şekillerinde farklar var
şimdi alışverişe çıkmam gerekiyor akşam gelince en ince ayrıntısına kadar yazarım buraya sende ordan alısın canımmm

günaydın kızlar hayırlı cumalar
dün dr gittim
kist mist yok klomen verdi yine
10 gün sonra gel dedi
canım hadi hayırlısı bakalım enfeksiyon nasıl oldu

canım sevindim bişe cıkmamasına hadi hayırlısı
inşallah tiroidlerindede bişeycik cıkmaz
bu sene bize ugurlu gelicek inşallaaaaaaaaaaaahhhh
bende diyetteyim ekmeği kstim sadece sebze ağırlıklı besleniyorum
2 günde 1.5 kilo gitmiş ama içim dışım yeşillik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…