cnm sen böyle ara ara listeni paylaş bizimlecanım aile hekiminiz doğru söylemiş bence bu konuda erkek bayan fark etmez diye düşünüyorum tabiki bu benim fikrim eşin için birşey diyemem saygı duyarım ancak ağır spor yapmak hiç birzaman sağlıklı değil zaten bitanem bana doktorumun ve dietisyenimin önerisi tok karnına sabah ve akşam yarım saat yürümem oldu ki hamilelere bile yürümeyi tavsiye ediyorlar yapacağın şey sadece yürüyüş hep aynı şeyi yemek insanı bıktırıyor o yüzden daha dikkatli ama sağlıklı şeyler yemeliyiz
mesela benim diyet listemden örnek vereyim
sabah : 09:00 en geç yapılacak
1 ince dilim esmer ekmek
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( az yağlı )
5 adet zeytin
domates + salatalık + yeşillik söğüş ( istediğin kadar )
şekersiz çay
1 dilim ekmek yerine 1 küçük kase çorbada içebilirsin
1 kibrit kutusu peynir yerine 1 yumurta yiyebilirsin
5 adet zeytin yerine söğüş yaptığın domateslerin üzerine 1 çay kaşığı sıvı yağ kullana bilirsin yada lor veya çökelek peynirinin üzerine yağ dökebilirsin zevkine kalmış yani
canım düzenli beslenerek veriliyor inan ama biz mikrarları fazla kaçırıyoruz sanırım
maviş çok üzüldüm cnmSLMM KIZLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SEVGİ DOLU BEBİŞLE DOLU UZUN BİR YIL DİLİYORUM
MUTLU YILLARR
KIZLAR ben giremiyom çünkü eşimle sorunlarım var evliliğim bitme aşamasına geldi artık aileler girdi işin içine yani benimkier sadece
giremiyom pcyı şirkete götürüyor getirmiyo bu yüzden giremiom sonra anlaatırım ok kızlar gelmiyo die kızmayın bana
hepiciğinizii seviyomm
kızlar günaydın nasılsınız uykucularrr
canlarım bende iyi sayılırım inşallah 2012 bize çok güzel günler gösteriri ya ben adette oladım ama ne bilim herhalde olacam kendimi hiçte umutlandırmak istemiyommm
bugün rüyamda kimi gördüm biliyomusunuz bilin bakalımmmm
divinty seni gördüm meltemmmmmm
nasıl gördüm uçakla bi tarla gibi bi yere indik topikten bir iki arkadaş daha var onlar kim hatırlamıyorum sonra dağ başında senin ev olurmuş bizi davet ediyon güya bizde geliyoz ama karanlık bir yer mutfak desem değil oda desem değil neyse yemeği yedik sen bize 1 rer dilim tatlı getirdin ama tatlın çok güzeldi tatlını yedim bi daha isteyecem utanıyom nese cesaretimi toplayıp istemeye kalktım bu seferde seni bulamadım acaba şu odadamı bu odadamı derken bi yatak odası gibi bi yere girdim sen orda yatıyorsun üzerin açık bide etek var eteğinde o kadar ekli parça varki hanğisnin ne desen olduğu belli değil sen hasta oluyon zayıf oluyon sana diyoöki kız sen böyle zayıf değildin nasılda zayıfsın diyom heryer tahtadan oluyor hay allahım sivasta evler tahtadanmı olurmuş diye söyleniyom kendi kendime :44::44::44:
benim hiç bu kadar uzun rüyam olmazdı ama seni gördüm iyi hatırlıyom zaten rüyalar 8 saniyelik ama benimki baya uzun olmuş canım iyisin dime öpüyom hepinizi
canım çok tatlısınız ikinizde allah nazarlardan korusun sizi uzun ömür versin yüce rabbim sana ve evlatlarınahttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23356
teyzeleri
kızımın resimlerini ekledim bakmak isterseniz
mavişim yapma bitanem yaaa üzme bizleri inşallah aranız düzelir eşinle hayırlısı neyse o olsun ama evladınız var sizin canım benim yaaa allah yardıncın olsunSLMM KIZLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SEVGİ DOLU BEBİŞLE DOLU UZUN BİR YIL DİLİYORUM
MUTLU YILLARR
KIZLAR ben giremiyom çünkü eşimle sorunlarım var evliliğim bitme aşamasına geldi artık aileler girdi işin içine yani benimkier sadece
giremiyom pcyı şirkete götürüyor getirmiyo bu yüzden giremiom sonra anlaatırım ok kızlar gelmiyo die kızmayın bana
hepiciğinizii seviyomm
tamam bitanemmcnm sen böyle ara ara listeni paylaş bizimle
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23356
teyzeleri
kızımın resimlerini ekledim bakmak isterseniz
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok benim moralim bozuk dr. gittim yara var dedi fitille antibiyotik kullanıyorum şimdi 17 sinde smear sonucu çıkacak ona göre yakacağız dedi daha önce yara yaktıran varsa bana özelden yazabilir mi nasıl oluyor.
merhaba kızlarr herkesin yeni yılınız kutluyorum mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum tabbi ki sağlıklı bir yıl olsun
yaa benim çok moralim bozuk bebek için tedaviye başlıyacaz derken sanırım bebek hayallerim ertelenecek gibi
tiroitlerimde nodül var ve ameliyat olması gerekiyor sanırım bu gün utrasonda baktırdık tiroitlerime bakan doktor çok açıklama yapmadı ama var dedi saat 4 de gidicem tekrar doktora utrason görüntüleri hakkında yorum yapacak söyliyecek ne olduğunu ben çok korkuyorum ne olduğunuda bilmiyorum kanser içeren bir hücre olabilirmi diye ameliyat olursam sonuçları neler olacak onuda bilmiyorummmm offfffffffffffffff allahım yardımmm et bana yaaaa
Günaydın canlarım
bugün eleyna doğuma gidicekti
rabbim meleğinide kendisinide sağlıkla kurtarır inşallah.
selam canım nasılsın ben iyiyim diyete devam bakalım verdim 2 kilo devamo gelseydiherkesin yeni yılı kutlu olsun
beryal defneye bayıldım
sende baya güzelleşmişsin biz görmeyeli
kızına güzel görünmek içinmi süslendin
canım gecmiş olsun umarım temizdir hayırlısı olsun hakkındamerhaba kızlarr herkesin yeni yılınız kutluyorum mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum tabbi ki sağlıklı bir yıl olsun
yaa benim çok moralim bozuk bebek için tedaviye başlıyacaz derken sanırım bebek hayallerim ertelenecek gibi
tiroitlerimde nodül var ve ameliyat olması gerekiyor sanırım bu gün utrasonda baktırdık tiroitlerime bakan doktor çok açıklama yapmadı ama var dedi saat 4 de gidicem tekrar doktora utrason görüntüleri hakkında yorum yapacak söyliyecek ne olduğunu ben çok korkuyorum ne olduğunuda bilmiyorum kanser içeren bir hücre olabilirmi diye ameliyat olursam sonuçları neler olacak onuda bilmiyorummmm offfffffffffffffff allahım yardımmm et bana yaaaa
selam nasılsınselam civcivler inşallah herkes çok iyidir.kaç gündür evde değildim ay artık gezmekten evi unuttum yahu
kızım bile sürekli dışarıyı istiyo alıştı tabe
geçmiş olsun yaktırmadım bi bilgim yok inşallaaaah hiç gerek kalmazslm kızlar nasılsınız ne var ne yok benim moralim bozuk dr. gittim yara var dedi fitille antibiyotik kullanıyorum şimdi 17 sinde smear sonucu çıkacak ona göre yakacağız dedi daha önce yara yaktıran varsa bana özelden yazabilir mi nasıl oluyor.
herkese günaydın...
Yeni Yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık,mutluluk,huzur ve başarı getirmesini dilerim.
Yeni yılda bol bol bebiş haberleri almak dileğiyle....
moralini bozma iltercim içini ferah tut inşallah temiz çıkarmerhaba kızlarr herkesin yeni yılınız kutluyorum mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum tabbi ki sağlıklı bir yıl olsun
selam canım nasılsın ben iyiyim diyete devam bakalım verdim 2 kilo devamı gelseydi
canım geçmiş olsun.iyi düşün herşey iyi olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.
selam canım nasılsın ben iyiyim diyete devam bakalım verdim 2 kilo devamo gelseydi
canım gecmiş olsun umarım temizdir hayırlısı olsun hakkında
selam nasılsın
geçmiş olsun yaktırmadım bi bilgim yok inşallaaaah hiç gerek kalmaz
aminnnnaynı
moralini bozma iltercim içini ferah tut inşallah temiz çıkar
benim kardeşimde boğazında nodül var ..içinden sıvı alıp incelemişler..temiz çıkmış ameliyat bile gerek görmediler kardeşime
inşallah sende de bir sıkıntı çıkmaz cnm
a.slm canımben iyiyim çok şükür
bu ara içime kapandım yine derin derin düşünüyom dalıp dalıp gidiyomsen nasılsın
tebrik derim cm inşallah arkası gelir kilo vermeye devam edersin
ben bu aralar savsakladım diyet işini..gerçi ne yersem sabah yiyorum akşama hamur işi ekmek falan yemiyorum
bende hala 69 kiloyum
ne verdim nede aldım 2 haftadır doğru düzgün dikkat edemiyom
bu hafta elma sirkeli ballı suyuma başladım yine
tickerini değiş vale
daisypath diye bir site var ordan yap .kilonu daha kolay takip ederiz :125:
merhaba kızlarr herkesin yeni yılınız kutluyorum mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum tabbi ki sağlıklı bir yıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?