günaydın canlarım nasılsınızz...hepinize çokkk teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.birazdan eşimin randevusu var doktora gidicez inşallah hemen ameliyat gününü verirler.haksevercim anneme aşırı bağımlıyım ama elimde değil altıncı senenin içindeyim evleneli gurbetteyim biliyonuz hala anne diye ağlarım.ama benim annemde benim için dünyanın en fedakar annesi.bak şimdi eşim ameliyat olucak diye işleri hemen bitirip geri gelicek.harıl harıl iş yapıyo bize yetişsin diye...ki kendisi bel fıtıgı ameliyatlı..herşeyimize koşar ev taşıncak o gelir toplar bi iş olur hemen biner gelir..oğlumu o büyüttü zaten...allahım onu başımdan eksik etmesin...eşimde bende oğlumda onun hakkını ödeyemeyiz.o bizim canımız..kendini anca geçindircek durumu oldugu halde benim eşimin oğlumun kıyafetlerini herşeyini getirir..yazlık kışlık tarhanasından zeytininden ne yapabiliyosa bizim için nasıl yapıldıgını ögrendi yapıp getirir.düşün izmirden tekirdağa gelirken pazarlığımı yapıp geliyo sanki burda pazar yok.ama o kadar fedakar benim anam..ay bak şimdi ağlıycam yine neyse canlarım hepinizi kocaman öptüm.iyiki varsınız...ay çenem düştü yine.ben kaçar bye...
hoş bulduk canım benim gülüm geliyordum ama kimse olmayınca çıkıyordum ama olsun döndüm gene buraya inan hepinizi çok özlemişim vallaEscales ve aysen hg yeniden maşallah doğurup geldiniz aylarca yoktunuz olsun sefalar getirdiniz evinizde yuvanızda mutlu olunda gerisi teferruat bebişlerinizede sağlıklı ömürler dilerim...
hoş bulduk canım benim bu arada seninde durumun bayağa zormuş allah edenlerin elini kırsın ellerinden olsunlar vallaselam canım hoşgeldin
çok geçmiş olsun elif
Allah belasını versin o adamın
benim 2001 yılında yaşadıklarım geldi aklıma
kocikin arkadaşına kefil olduğu yetmiyomuş gibi birde kriz oldu
%365 faizle çekilen krediyi ödedik
evimdeki eşyalarım satıldı
kalanlar icraya gitti... oturmaya kanepem yoktu ve çamaşırı 3 sene elimde yıkamıştım
vildan da daha küçüktü 6 aylıktı battığımız zaman
kızıma istediğim hiçbişeyi alamamıştım..herkes ilk çocuğuna neler neler alıyordu ben anca onlara imrenerek bakıyordum
tam 7 sene borç ödedik
tesellisi yok durumunuzun
cnm 42.000 lira birden nasıl kredi çekip verdiniz..çok büyük bi para
yani 3-5 olsa insan bi yerde sineye çeker ama
Allah yardımcınız olsun.. nasıl bir vicdan nasıl bir kansızlık şeref..zlik aklım almıyor
selam cnm
dün dr gittim
21 mm sağda 15 mm solda 2 tane yumurtam var
bugün ovitrelle vurundum
2 şansım varmış bu ay.. 21 mm olan için iğne oldum ...bunu kaçırırsak haftaya diğeri büyüyüp kendiliğinden çatlayabilirmiş
inşallah biri tutar
hg escales
anneler hep öyle canım hep fedakarlar onlar olmasa bizim halimiz perişan benim annemde yeni ameliyat oldu haziranda ve şuan benim oğluşuma o bakıyor çocuğum ilk doğduğundan beri hep annem ilgilenirdi azıcık başım sıkışsa ona giderdim allah kolaylık versin sana canım gurbetlik zor heralde ben uzakta olsam ha bire anneme yas ederdim.onların elleri ayakları öpülür inan varya değerini zaman geçtikçe anlar oldum. allahtan dileğim eşinde sağlıklı bir şekilde ayağa kalkar iyileşir canım benim.günaydın canlarım nasılsınızz...hepinize çokkk teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.birazdan eşimin randevusu var doktora gidicez inşallah hemen ameliyat gününü verirler.haksevercim anneme aşırı bağımlıyım ama elimde değil altıncı senenin içindeyim evleneli gurbetteyim biliyonuz hala anne diye ağlarım.ama benim annemde benim için dünyanın en fedakar annesi.bak şimdi eşim ameliyat olucak diye işleri hemen bitirip geri gelicek.harıl harıl iş yapıyo bize yetişsin diye...ki kendisi bel fıtıgı ameliyatlı..herşeyimize koşar ev taşıncak o gelir toplar bi iş olur hemen biner gelir..oğlumu o büyüttü zaten...allahım onu başımdan eksik etmesin...eşimde bende oğlumda onun hakkını ödeyemeyiz.o bizim canımız..kendini anca geçindircek durumu oldugu halde benim eşimin oğlumun kıyafetlerini herşeyini getirir..yazlık kışlık tarhanasından zeytininden ne yapabiliyosa bizim için nasıl yapıldıgını ögrendi yapıp getirir.düşün izmirden tekirdağa gelirken pazarlığımı yapıp geliyo sanki burda pazar yok.ama o kadar fedakar benim anam..ay bak şimdi ağlıycam yine neyse canlarım hepinizi kocaman öptüm.iyiki varsınız...ay çenem düştü yine.ben kaçar bye...
hoş bulduk canım benim gülüm geliyordum ama kimse olmayınca çıkıyordum ama olsun döndüm gene buraya inan hepinizi çok özlemişim valla
hoş bulduk canım benim bu arada seninde durumun bayağa zormuş allah edenlerin elini kırsın ellerinden olsunlar valla
canım defnenin iyileştiğine çok sevindim artık anneliğinin tadını çıkar bebişlerinle
canım merhaba belanaya bendende çok selam söyle kendisine çok dikkat etsin benim dualarım onunla
canım üzülme lütfen allah annene kolaylık eşine de şifa versin
bitanem borç ödenip gidiyor bir şekilde ben 2 yıl nelerle uğraştım sonunda şükürler olsunki düze çıkabildim çalışmaktan kendimi kaybettim borç ödüyebilmek için borç ödeniyor ödenmesine ama birdaha kimseye güvenemiyor insan allah yardımcınız olsun bitanem seni çokk özledim bu arada ben sen bewni unutmadın demiiii :)
bitanem gelemiyorum çok fazla doktorra gidip gelmekten ameliyat olmaya karar verdim şimdi iyi bir cerrah arıyorum ameliyat olduktan sonra nodüller patalojiye gönderilecekmiş meltemcim eğer kanser varsa atom tedavisi ve iyot tedavisi görecekmişim 1ila 2 yıl kadar bebeği unut dedi doktor kanser olursa ne olur benim için dua ettt çok ihtiyacım varrr
günaydın escales nasılsın?
günaydın hakça iyiyim şükür işe başladık gene desek ama şikayet etmiyeceğim valla ev bana yaramıyor çünkü sen nasılsın kar durdumu oralarda:13:
bu aralar bende strese girdim benim ufaklığın yaş gününü yapacağız ki gelenlerde bayağa çok olacak 20 çeşite yakın hazırlık yapmayı düşünüyorum her şeyi aldık inanın varya uykularım kaçtı nasıl olacak yetişecekmi güzel geçicekmi palyaço falan ayarladık umarım iyi geçer herşey istediğim gibi olur
aman canım şikayet etme.çalışmak isteyen çok kişi var.iyi çalışmalar.
evet canım kar yağmaya devam ediyor dünkü gibi değil ama akşam çoğalacakmış sanırım.yarında kesilecek diyorlar ya Allah bilir.
canım herşey güzel olacak stres yapma.sana diyorum ama bende heyecan yapmıştım.eylül'ün ilk doğum gününde izmir'de çeşmealtında deniz kenarında yaptık.kayınvalidemin evi orada sevdiklerimizi çağırdık çok güzel oldu.ikinci doğum gününü doğum günü tarihinden 1 hafta önce yaptık izmirdeydik ailelerimizle...doğum gününden 2 gün önce Antalya'ya gittik haftasonuydu.doğum günü olduğu gün Antalya'dan dönüyorduk kaza yaptık hiç suçumuz yokken kendi yolumuzda giderken oldu herşey şükür birşeyimiz yok.ama araba pert oldu.oradan arkadaşlar getirdi.bizim planımız akşam arkadaşlarla eylül'ün doğum gününü kutlamaktı ama herşey iptal oldu.ama dua ediyoruz bizlere birşey olmadı. baya uzun oldu neden yazdım biliyor musun.herşey kısmet.sen içini ferah tut.yakınlarını çağır,hazırlıklarını yap,palyaçoda gelicek herşey çok güzel olacak. yakın olsakta yardım etsem.
üzüldüm canım gene verilmiş sadakanız varmış da bir şey olmamış. benim ailemle eşimin ailesi küs olduklarından geçen sene yapmadım herkes ayrı ayrı yaptı ama bu sene istiyorum yapmayı annemler gelmiyecek ama kayınvalidemler ve bizim arkadaş çevremiz gelicek heralde stresimde birazda ondan olsa gerek. insan bir noktadan sonra bunalıyor. ama olsun diyorum çocuğumun canı sağolsunda kafayı takmamaya çalışıyorum. bu arada çok teşekkür ederim. yardım etmeyi düşündün için.
slm cnmslm çitos hoşgeldin canım nbr ufaklıklar nasıl canım benim görüşmeyeli ikincide gelmiş anladığım kadarıyla valla anam ben ne uzun zaman olmuş girmeyeli valla ya.
sağol canım evet öyle diyoruz bizde. o zaman başka canım ama sen stres yapma. inşallah annenlerinde arası düzelir.gerçekten gönülden söylüyorum orada olsak yardım edersim.
burada kimseyi tanımıyoruz ama herşeyimizi paylaşıyoruz görüşsek ne güzel olur buradaki arkadaşlarla.
slm cnmbenim ufaklık tek şimdilik eğer ilk bebişimde yaşasaydı iki tane olucaktı kader kısmet işte rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşllah cümlemizinkinede sen nasılsın cnm görüşmeyeli paşan kocaman olmuş maşallah
hakcam benim güzel yürekli hatırnaz arkadaşım sen nasılsın
slm cnmbenim ufaklık tek şimdilik eğer ilk bebişimde yaşasaydı iki tane olucaktı kader kısmet işte rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşllah cümlemizinkinede sen nasılsın cnm görüşmeyeli paşan kocaman olmuş maşallah
hakcam benim güzel yürekli hatırnaz arkadaşım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?