saol canım tşk ederim inşallah hayırlı olur benim için
cnm geçer bu günlerde biraz sıkıntılı olur zor olur , sana zaman geçmek bilmez ama bir bakmışsın geçmiş gitmiş günlerselam canikom
daha iyiyiz şükür ama daha tam anlamıyla geçmedi sarılığı defne nin
ameliyat yeri daha iyi ama arada sızı oluyor tabi
canım ben iğneyi vurulduğum gün ve onu takip eden 3 gün ilşki demişti doktorum onu uyguladım
inşallah senin meleğinde tutunmuştur
aslında yaşın çok küçük değilmiş17 nişanlandım 18de evlendimebe küçük kalmış dedi rahmin ama hep olumlu konuştu yıllarca bu işi yapmış hastane de ebeymiş yani öle uyduruk biri değil zaten okumş biri belli çok güzel konuştu olur dedi ne bilim psikolog gb içim çok rahatladı içim boşaldı sanki hem hep aklımdaydı senin rahmin terstir bi ebe görsü n diolardı değilmiş çok şükür hiç bişeyin ok dedi sadece küççüksün bünyen zayıf belli dedi dikkat etceksin kendine güzel bak dedi öle işte kocikime kızdım keşke evlenmeseydim büyüseydim dedim hee hadi seni annnene götürim büyünce alırım dio uyuz dalga geçiyo benle kendi küçük şeyi küçük karım diee onada eglence çıktı
ama aklım kafam çok rahatladı içim huzur doldu sanki rabbim bilir dua ediyorummmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle...
saolun canlarım allahım ciğer acısnı düşman başına vermsein tarifi acısı çok zor yani daha 5 aylıktı ama küçük olmayınca büyükte olunmuyor tabi allahım bol sabırrr versin çok saolun ben bile etkisinden gülücüklerini hiç unutamıyom onları düşünemiyom bile onlara daha çok zor
benim dayım vardı kapıcılık yapıyor 1.5 yaşında bi oğlu vardı bunlar apartmanın çöpünü toplamaya giderken sen kalk balkonun kapısını aç aşağıya nasıl düşmüş bi görseniz kızlar dayım anlatıyor belki yaşardır diye merdivenlerden 3 er 5 atladım diyor hatırlamıyor tabi yengemle dayım onu uyutmuşlar hemen geliriz diye ama malsef oda öldü bu arada şimdiki kapıcılar evin apartmaını en üst katında kalırmış yani düşünün 14 üncü kat çok zor kızlar dayım hem ağladı hem onlara teselli verdi ama dedimya tarifi yok yok
ya cnm durumunun aciliyeti yokmuymuş
bu devlet hastaneleride allahlık ..oraya sağlam gitsen hasta geliyon
Allah yardım etsin cnm..özel hastanelere baktınızmı
inşallah gerek kalmaz cnm
senin bu süt buharı kürü adetliyken falanmı yapılıyo
birde buharmı temas edecek yoksa süte biyerlerimiz değecekmi
küveti sütle doldurup içine giresim geldi ohhsıcak sıcak
ama bunun için önce küvt lazım ..
cnm gözün aydın inşallah bu ebe şifa olur sana sende özlemini çektiğin minnak bebişine kavuşursun
bu arada kaç yaşında evlendin merak ettim :26:
saol canım randevuyu geç vermelerinin sebebi araştırma hastanesi ee izmirde çok kalabalık o yüzden öyleymiş canım size yazdıktan sonra eşimle kuşadasındaki özel hastane gittik ve cuma günü ameliyat olucam burda uğraşamıyacam yaa ne oacaksa olsun
canım acil olduğunu doktorda farkında ama malesef dedi başka şeylerde dedide konuşmayacam artık
orası öyle olunca öğleden sonra eşimle özel hastaneye gittik cuma günü sabah ameliyat olucam bakalım canım
Selamlar canlarım
biz iyiyiz şükür
ama sarılığımız tam anlamıyla geçmedi
defnenin çok gaz sorununda var
ememediği için sağıp veriyorum süt
o da çok gaz yapıyor
uyku yok dinlenmek yok
zombi oldum 25 gündür
allah başka dert vermesin ama çok zor günler geçiriyorum
eşimde gidiyor bu hafta çağırıp duruyolar işyerinden
çok moralim bozuk
bunalmıa giriyorum sanırım
hep ağlıyorum
aslında yaşın çok küçük değilmiş
senin bünyen küçüktür
minyon çıtı pıtısın demekki
kızlar ben 15 gün kadar yokum eşimin ailesi geldi
onlar biraz kalıcak daha sonra birlikte izne cıkıcaz öpüyorum hepinizi
eveet minyonum gene dışarda azcık insana benziyom teseddürlü olunca büyük duruyorum ama eve gelip görenler cocuk gbsin diolar tarzımda öle evde boyum 1*60 kilom 52 tipim küçük duruyo
canım çok özletme ama kendini öpüyorum seni iyi gezmelerkızlar ben 15 gün kadar yokum eşimin ailesi geldi
onlar biraz kalıcak daha sonra birlikte izne cıkıcaz öpüyorum hepinizi
canım hakkında hayırlısı olsun madem ameliyat olman gerekiyor biran önce çaresine bak canım sağlığın herşeyden önemli rabbim acil şifalar versin canım arkadaşım
cnm geçer bu günlerde biraz sıkıntılı olur zor olur , sana zaman geçmek bilmez ama bir bakmışsın geçmiş gitmiş günler
Allah kolaylık versin cnm
defnenin gaz problemi için ilaç vermiyormusun
sarılığı niye bu kadar uzun sürdü
ben vildanı emziriyodum hani ilk süt sarı gelirya vildanın cildi 40ı dolana kadar sarımsıydı..hatta gözlerinin içi bile
gözlerinden sızan su bile sarıydı
acaba defneninkide öylemi
tekrar geçmiş olsun cnm ..
bu ay derslerime iyi çalıştım 2 tane de yumoş vardı ama benim içime hiçbi umut yok
bu ayda kırmızı gelecek gibime geliyor
aslında yaşın çok küçük değilmiş
senin bünyen küçüktür
minyon çıtı pıtısın demekki
günaydın hakca nasılsın cnm
maşalahh allahım nazarlrdan esirgesin tüm bebelerimizi
evet canım maşallah sanada hergün böyle olsak keşke
canım sevindim iiyi olmanıza öp kızımızı bizim için
günaydın kızlar diyeceğim ama gene kimse yok ya kızlar neredesiniz be yaaaaaaaaaaa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?