kızlarrrrrrrrr
bugün gittim ebeyeanam bi sosyetik bi sosyetikk kocaman lüks bi ev hizmetçisi bilem vardıı
bizde kayın valdemle bi süzüldük i süzüldük görmeyin
anlatıyorum:)))
tabi beni başbaşa odaya aldı yokladı oramı buramı sonra giyindim konuştu uzun uzun kadın resmen profösör gbydi... küçük evlendiğim için rahmim küçük kalmış gelişmemiş,kistlerin var dedi:)) hadi canım dicektim:)) sonra çok intihabın var dedi akıntın var dedi dedim altı aydır mantarım ,nie doktora gitmedin dedi:)) fitil verdi merhem verdi yazdı yani aldım bugün kullanıcam:))) sonra şimdi şöle yapıcaz dedi önce mantaırın bi aksın sonra 12 tane iğne yazdı bu iğneler yumurtalarımı geliştircekmiş, sonra antibiyotik yazdı bu dedi kistlerini eritecek:)))sonra krem verdi:)) bide bi tane doğar ilaç verdi onu sadece bi eczane yapıyomuş ona gidicez yaptırıcaz bakalım ay çok umutlandırdı beni 4-5 aya olur dedi hiç bişiyin yok sadece rahmin küçük kalmış erken evlenmişsin ondan dedi bide mantar için papatya suyuyla yıkayın hep dedi misafirlikte bile lavabolara elleme toplu yerlerde bişeye elleme dedi bünyen hassas dikkat et dedi üşütme dedi hamur işi kızartma yeme kilo alma dedi baya bi konuştu bide 40 lira aldı:))
işte böle ama eve geldim çok mutluydum sanki hamilesin dedi
olucak olucak benimde bebeişim olucakkkkkkkkkkkk
xaysex başınız sağolsun Allahım kimseye evlat acısı göstermesin.kuzeninede Allah sabır versin.tüylerim diken diken oldu offff yaaaaaa.
günaydın hakca
saol canım allah razı olsun amin cümlemize
sen nasılsın canım eylül nasıl:26::26:
beryal canım nasılsın?defnemiz doruk paşamız nasıl?
iyiyiz şükür canımberyal canım nasılsın defne nasıl doruk napıyor küçük abi.kıskançlık varmı
canım benim başınız sağ olsun çok üzüldümselm alr kızlar bizimde cenazemiz vardı kaç gündür giremeidm hem teyzemin hem amcamın yani kardeşim yerinde olan kuzenimin bebeği girdiği ameliyat masasından kalkmadı acı ama gitti işte allah anasına babasına bol sabır versin
Neslihan seninde başınsaolsun eşin içinde geçmiş olsun allah yardımcın olsun cümlemizin
hayırlı haberr alırsın inşalah canımcanım arkadaşlarım nasılsınız herkez iyidir umarım,
ben pazartesi randevu aldım birtane genel cerrahtan bakalım bu ne diyecek ameliyat tarihi alabilirsek sizlere haber veririm bakalım ne olacak
bu arada eşim bana dizüstü bilgisayar aldı çok istiyordum nezamandır demekki hasta olmak lazım mı
iyiyiz canımberyal,ayşe.haksever,neslihan,ilter,vale,şulezehra,sümoş,mavigözlü,tatlıbebek ve adını şimdi hatırlayamadığım arkadaşlarım sizler nasılsınız
hepinizi çok seviyorum
canım benim çok geçmiş olsunmerhaba canlar nasılsınız biz kızımla bi bakalım teyzelerimiz nasıl dedik ama kimsecikler yokbiz şimdide alerji olduk kıpkırmızı yatıyoruz:))kırmızıda pek yakıştı bana:))herkes hamileliğinden şikayet eder bizde benim kızım benden şikayetçi olacak yeter anne ne bu ya diye oldum olası direncim düşüktür kızım beni değil ben kızımı üzüyorum ne kadar zormuş rabbim ama bi o kadarda güzel sizleree dua ediyorum bu duyguyu rabbim sizlere tattırsın diye
beryalim mesaj attım ama mesaj kutusu doluymuş burdanda tebrik edeyim seni canım inan yatarken bile hep seni düşündüm doğum yaptımı diye sonra bircandan doğum yaptığını ve defnenin sarılık olduğunu öğrendim çok üzüldüm umarım şimdi iyidir defnemiz kıyamam ben ona rabbim şifalar versin paşamızda abi oldu maşallah ikisinede tebrik ediyorum canım allah analı babalı büyütsün inşallah
divicim valem,ayşecim,neslihanım,hakseverim,ilterçakırım sizlerede hep dua ediyorum rabbim tez zamanda göndersin meleklerinizi
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir biz yine uğrarız kendiinize çok iyi bakın hadi gari ağırlaşmadan halay çekelim halay:))
selam kızlarrr....
Herkes iyidir umarımmmm...
Bayağıdır vakit bulup giremiyorummmm..araya zaman girincede insan buraya ne yazacağınıda bilemiyor...
Ben çok kötü günler geçiriyorummm...büyük teyzemi kaybettik..
Annem ve eşim çok hastalar halen iyileşemediler...özellikle eşimden korkuyorum..çünkü yıllar önce geçirdiği tiberrküloz rahatsızlığına yakalanmaması lazım..1998 yılından 2004 yılına kadr tedavi olarak iyileşmişti..yenilenirse çok zor günler bizi bekler...o yüzden sürekli eşimle ilgilenmek zorunda idim..işede gelsem aklım hep onda..neyseki biraz daha iyiye gidiyor ama tam atlatmadıı...zatüre olmasına ramaak kalmış zatürede vereme çevireceği için çok korktuk anlayacağınız..
Sonra amcam tekrar kalp krizi geçirdi ve bizi korkutuu..biz çok bağımlı küçük bir aileyiz..baba tarafımda çok akrabamız yok...oda öyle olunca çok üzüldük geçen haftada onun yanında olmaya çalıştım...
Bu arada bir ay oldu tedaviye ara vereli bakalım reglim ne zmn gelecek...bu ayda tedaviye gitmeyi düşünmüyorum..eşimle ilgilenmem lazım...vardır her işte bir hayır kızlar...
çok özledim sizleri geçmişi okudum biraz herkes çok şükür iyi ilterim sende inş. Hay. Ile ameliyatını olursun ve hay. Ile bir an önce iyileşirsin...
Bernacığm defneme geçmişler olsun çok üzüldüm birtanemm çok öpüyorum..
Divişim bir sen merak etmişsin beni zatenn çok şükür canım daha iyiyimmm...
Kızlar iyiki varsınız hepiniz...çok seviyorum sizi...
Işlerde zaten çok yoğun bugün c.tesi diye rahat rahat girip yazabiliyorum şimdi..normalde çok işim var ama kimse yok biraz daha rahatım bugün...
selam canikom[sıze=3] beryal naber cnm defne nasıl sen nasılsın daha iyi oldunmu
ameliyat yerin nasıl
cnm sen ovitrelleden sonra 3 gün birliktelik demiştinya..doktorlar hep gün aşırı diyor
hergün denesekmi şansımız daha çok olur yoksa gün aşırımı
valla ben senin dediğini yaptım 3 gün denedik..şimdiye kadar doktorun sözünden çıkmıyoduk bu seferde senin dediğini deneyim dedim[/sıze]
canım ben,im çok sağolgünaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz
Beryal ablam nasılsın depne nasıl geçtimi sarılığı inşallah bol bol sütün olur doruk nasıl ikisinde öp benim terime
Divinty sen nasılsın vildana kardeş gelecek ben hiissediyom hayırlısı
Haksever kuşum sen nasılsın iyisindir inşallahhhhhh:26::26:
Valem dikiş nakış kursunamı başladın inşallah herşeyi öğrenirsin evde durma canım git kafa dağıt biraz valla benim kaynana olmasa bende gitcem kafa dağıtmak için malum karıyı bir yere koyup gidemiyom
Neslihan sen nerelerdesin canım inşallah iyisindir:26::26::26:
Ilter çakır en doğru kararı sen verirsin canım ama ihmale gelmez biliyosun inşallah o bahsettiğin değildir ismini yazmak bile istemiyom hakkında hayırlısı olsun
Yaren canım sana çok üzülüyom inşallah bu sıkıntılı günlerin geçecek yerine neşeli günler gelecek nasıl eşin yağız sen iysinizdir inşallah:26::26:
Bircan sen nasılsın belenayla görüşürsen selam söyle geçmiş olsun dileklerimi söyle inşallah onlarda iyilerdir
Elifciğim canım çok üzüldüm allah bin belalrını versin haram lokma nasıl geçiyor bu insanların boğazından ben anlayamıyom canım asıl olan eşin ve sana olmuş ya çok üzgünüm ne yazıkki bu devirde kardeşine bile güven yok
Escales hakca çitos maviş bidaha gelmedi umarım iyidir dyd de iyidir sumoş cemrem
tabi saysam kızlarımız çok ama ne yazıkki burayı untuyorlar canları saolsun hepinizi öpüyom
meltemcim bak bu habere çok mutlu oldum bitanemmm inşallah bu ay hamiş haberlerinizi alırımda banada moral olur umut olur yaaa yüce rabbim isteyen herkese taz vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu haberde çok güzel inşallah raporunu birdaha kullanman nasip olmaz diyelim gelsin bebişinnn bu ayy inşallah
saol canım allah razı olsun bitanem benim moralim sizlerin hamiş haberlerinizi aldığımda daha çok yerine gelecek iyiki varsınız içimi döküyorumda moralim yerine geliyor allah hepinizden razı olsun
bitanem bende izmire çokk yakınımm hatta beryalle aramızda 20 km gibi bir mesafe varr ama biz bir türlü bir araya gelmekdik ama ben allah nasip ederse defne bebeği ve doruk paşayı görmek istiyorum şu işlerim bir yoluna koyayım onların yanına gidicem mutlaka sende gel kuşum beraber gidelim hatta bu yaz tatilinde buraya gelin
canım allah kolaylıklar versin sana evlatlarına ve sana sağlıklar versin ama bitanem sen güçlü olmalısın sen güçlü olursan onlarda güçlü olur unutma lütfen eşinin gidecek olmasına üzüldüm ama işsiz olmasından iyidir lütfen böyle düşün ve güçlü ol tamammı ben biliyorum sen herzaman güçlü oldun hep bizlere moral oldun onun için topla kendini bitanemSelamlar canlarım
biz iyiyiz şükür
ama sarılığımız tam anlamıyla geçmedi
defnenin çok gaz sorununda var
ememediği için sağıp veriyorum süt
o da çok gaz yapıyor
uyku yok dinlenmek yok
zombi oldum 25 gündür
allah başka dert vermesin ama çok zor günler geçiriyorum
eşimde gidiyor bu hafta çağırıp duruyolar işyerinden
çok moralim bozuk
bunalmıa giriyorum sanırım
hep ağlıyorum
cuma günü nasipse kuşadasındaki özel hastanede ameliyat olucamhayırlı haberr alırsın inşalah canım
bu arada pc ni güle güle kullan bizlere bol bol mesaj yaz
canım benim her zaman beklerim buyur gel
canım gittik zaten dün öğleden sonra gittik cuma günü olucam işte dualarınız bekliyorumayşec,im başınız saolsun allaıhım sabırlar versin ailesine
haksevercim cok sevindim senin adına hayırlısı olsun bebeğine en yakın zamanda kavuşman dileğiyle
iltercim hayırlısı olsun başka bi hastaneye danışsan belki hemen ameliyat olabilirsin
divinty canım benim çok sevindim haftasonunu iyi gecmesine daim olsun inşallahhh
beryalcim allahım yardımcın olsun kızın bian önce düzene girer inşallaaaaaaaahh
belenay ablam neslişim hakça ecsales elifim hepinizi öpüyorum
akşama misafirim var öpüyorum hepinizi
iltercim inşallahhhh bi ana önce iyileşirsin güzel haberlerle bekliyoruz
canı hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz sonuç güzel olacak merak etme
canım allah kolaylıklar versin sana evlatlarına ve sana sağlıklar versin ama bitanem sen güçlü olmalısın sen güçlü olursan onlarda güçlü olur unutma lütfen eşinin gidecek olmasına üzüldüm ama işsiz olmasından iyidir lütfen böyle düşün ve güçlü ol tamammı ben biliyorum sen herzaman güçlü oldun hep bizlere moral oldun onun için topla kendini bitanem
cuma günü nasipse kuşadasındaki özel hastanede ameliyat olucam
pc ençokta sizlerden uzaklaşmıyacağım için sevindiriyor beni sizlere bol bol msj atabilecem yattığım yerden artık konuşurum sizlerle
canım sıkıntıları bir atlatayım inşallah gelicem yanına defneyi ve doruğu çok merak ediyorum
canım gittik zaten dün öğleden sonra gittik cuma günü olucam işte dualarınız bekliyorum
saol canım tşk ederim inşallah yaa ben iyileşinceye kadarda en az 3hamiş bekliyorum topikten ona göre çok çalışın
canım allah kolaylıklar versin sana evlatlarına ve sana sağlıklar versin ama bitanem sen güçlü olmalısın sen güçlü olursan onlarda güçlü olur unutma lütfen eşinin gidecek olmasına üzüldüm ama işsiz olmasından iyidir lütfen böyle düşün ve güçlü ol tamammı ben biliyorum sen herzaman güçlü oldun hep bizlere moral oldun onun için topla kendini bitanem
cuma günü nasipse kuşadasındaki özel hastanede ameliyat olucam
pc ençokta sizlerden uzaklaşmıyacağım için sevindiriyor beni sizlere bol bol msj atabilecem yattığım yerden artık konuşurum sizlerle
canım sıkıntıları bir atlatayım inşallah gelicem yanına defneyi ve doruğu çok merak ediyorum
canım gittik zaten dün öğleden sonra gittik cuma günü olucam işte dualarınız bekliyorum
saol canım tşk ederim inşallah yaa ben iyileşinceye kadarda en az 3hamiş bekliyorum topikten ona göre çok çalışın
cnm gözün aydın inşallah bu ebe şifa olur sana sende özlemini çektiğin minnak bebişine kavuşursun
bu arada kaç yaşında evlendin merak ettim :26:
günaydın canım defne ve ben daha iyiyiz ama gaz sorunumuz ve uykusuzluğumuz çok fazl
sen nasılsın eylül nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?