nasılsın canım.
iyi geceler kızlar
ben yarın giremem belki kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
valem gördün senii nasılsın canımm benim misafirlerin geldimi
canım hayırlı haberlerle gel inşallah bizi habersiz bırakma.Allaha emanet ol.
canım çıktım hastaneden ameliyatım cuma sabah oldu bu sabahta evime geldim çok şükür iyiyiz güzel geçmiş ameliyat çarşamba perşembe günüde patalojiden sonuçlar gelicek inşallah onlarda temizdir
inşallah canım.çok teşekkür ederimayşec,im başınız saolsun allaıhım sabırlar versin ailesine
haksevercim cok sevindim senin adına hayırlısı olsun bebeğine en yakın zamanda kavuşman dileğiyle
iltercim hayırlısı olsun başka bi hastaneye danışsan belki hemen ameliyat olabilirsin
divinty canım benim çok sevindim haftasonunu iyi gecmesine daim olsun inşallahhh
beryalcim allahım yardımcın olsun kızın bian önce düzene girer inşallaaaaaaaahh
belenay ablam neslişim hakça ecsales elifim hepinizi öpüyorum
akşama misafirim var öpüyorum hepinizi
çok sağol canımsın benim.eşim gitti 3 gün oluyor alışmaya çalışıyorum.canım allah kolaylıklar versin sana evlatlarına ve sana sağlıklar versin ama bitanem sen güçlü olmalısın sen güçlü olursan onlarda güçlü olur unutma lütfen eşinin gidecek olmasına üzüldüm ama işsiz olmasından iyidir lütfen böyle düşün ve güçlü ol tamammı ben biliyorum sen herzaman güçlü oldun hep bizlere moral oldun onun için topla kendini bitanem
cuma günü nasipse kuşadasındaki özel hastanede ameliyat olucam
pc ençokta sizlerden uzaklaşmıyacağım için sevindiriyor beni sizlere bol bol msj atabilecem yattığım yerden artık konuşurum sizlerle
canım sıkıntıları bir atlatayım inşallah gelicem yanına defneyi ve doruğu çok merak ediyorum
canım gittik zaten dün öğleden sonra gittik cuma günü olucam işte dualarınız bekliyorum
saol canım tşk ederim inşallah yaa ben iyileşinceye kadarda en az 3hamiş bekliyorum topikten ona göre çok çalışın
inşallah canım sağol.canım benim günaydın.kıyamam prensesime inşallah en yakın zamanda düzene girer.sende biran önce toparlanırsın güzel anne...
eylülde iyi canım uyuyor diyecektim şimdi uyandı .kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
evet canım gözlerinin akı bile sarı ama bugünlerde sanki daha azaldıcnm geçer bu günlerde biraz sıkıntılı olur zor olur , sana zaman geçmek bilmez ama bir bakmışsın geçmiş gitmiş günler
Allah kolaylık versin cnm
defnenin gaz problemi için ilaç vermiyormusun
sarılığı niye bu kadar uzun sürdü
ben vildanı emziriyodum hani ilk süt sarı gelirya vildanın cildi 40ı dolana kadar sarımsıydı..hatta gözlerinin içi bile
gözlerinden sızan su bile sarıydı
acaba defneninkide öylemi
tekrar geçmiş olsun cnm ..
bu ay derslerime iyi çalıştım 2 tane de yumoş vardı ama benim içime hiçbi umut yok
bu ayda kırmızı gelecek gibime geliyor
aslında yaşın çok küçük değilmiş
senin bünyen küçüktür
minyon çıtı pıtısın demekki
günaydın hakca nasılsın cnm
güle güle canım iyi tatillerkızlar ben 15 gün kadar yokum eşimin ailesi geldi
onlar biraz kalıcak daha sonra birlikte izne cıkıcaz öpüyorum hepinizi
canım inşallah defne biran önce düzelir prenses sende dinlenirsin
eşininde canı sağolsun yine gelir yine kavuşursunuz
dikkat et kendine canım kuzucukları öp benim için
hakcam dorukta 18 aylıkken bıraktı çok bağımlıydı ama ben gündüzleri vermemiştim birgün sabah kalktı sakladım yine gece veririmn diye sonra gece sütünü içti uyudu gecede aramadı emziği bende göstermedim o hafta pek dışarıda çıkarmadım onu başkasında görmesin diyecanım ben buralardayım ama pc başında değilim. ne yaptın doğum gününü?
eylül yalancı emzik emiyordu dün itibariyle bıraktık.bakalım hayırlısı.zor olacak dedim ama korktuğum gibi olmayacak sanırım.
slm kızlar naber? beryaaalll kavuşmuşsun defnene :) hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatlı güzel ömürler nasip etsin abisiyle anne ve babasıyla.. doruğun tepkisi ne oldu? kime benziyo? ne çabuk doğurdun kız:) biliyomusun blmiyorum ama gaz problemi varsa şu formül süper 2 tatlı kaşığı balın içine 1 çay kaşığı kimyon koy macun kıvamına gelinceye kadar karıştır ve sabah aç karnına akşam yaratken ye.. emziriyosan tabi bu formül :)
geçmiş olsun cnm olmuşsun ameliyatınıcanım çıktım hastaneden ameliyatım cuma sabah oldu bu sabahta evime geldim çok şükür iyiyiz güzel geçmiş ameliyat çarşamba perşembe günüde patalojiden sonuçlar gelicek inşallah onlarda temizdir
inşallah 3 ay sürmez geçer cnmevet canım gözlerinin akı bile sarı ama bugünlerde sanki daha azaldı
doktor kimi bebekte 3 aya kadar sürebilir dedi
annenin sütünden de olabilir diye söyledi
ben,im sütüm zaten az bu günlerde vermiyorum sütümü mama veriyorumn sürekli galiba benim sütüm bebeğe yarardan çok zarar veriyor. gaz için zinko ve nurse harvay kullanıyorum canım.
kimseler yok ama ben yinede yazayım dedim
uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmak kısmet olmuyor
oğlum saolsun gündüzleri nete girmeme izin vermiyor uyuduğunda giriyorum ama
1 saatte uyandığı için sizlere yazmak kısmet olmuyor
beryal in kızı doğmuş gözünaydın canım sarılığınızıda en kısa zamanda atlatırsınız inş
bebek isteyen hanımlarda haksever divin ve adını şimdi hatırlayamadığım arkadaşlar
inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir
bizde de ne var ne yok derseniz
çok fazla arsızlık var gün içerisinde o kadar çok yoruluyorumki anlatamam,
kayra diş çıkarıyor onun huzursuzluğuda eklenince hiç çekilmez oluyor
ama olsun bu günlerimize şükür allah sağlık sıhhat versinde
gerisi unutuluyor
haa bu arada işe başlamayı düşünüyorum
kısmet bakalım ne zaman başlarsam kayraya ananesi bakacak
bizden bu kadar fazla ayrıntıya girmeden anlattım ama
yine ne kadar yazmışım
hakcam dorukta 18 aylıkken bıraktı çok bağımlıydı ama ben gündüzleri vermemiştim birgün sabah kalktı sakladım yine gece veririmn diye sonra gece sütünü içti uyudu gecede aramadı emziği bende göstermedim o hafta pek dışarıda çıkarmadım onu başkasında görmesin diye
unuttu giitti hiç aramadı ağlamadı bile maşallah.inşallah eylülde aramaz.
ama şimdi defnenin emziği gösterip anne meme diyor ağzını gösteriyor ama ben duymazdan geliyorum .bebekler emer anneciğim sen abisin diyorum susuyor.pek te huysuzlanmıyor unutup gidiyor .
evet canım kavuştuk hayırlısıyla.
doruk kıskanmıyor çok seviyor karedşini bayılıyor öpmeye
hep kucağına almak istiyor
geçmiş olsun cnm olmuşsun ameliyatını
inşallah sonuçlarında temiz çıkar
inşallah 3 ay sürmez geçer cnm
hg orays..zamane bebekleri hiper aktif olarak dünyaya geliyor anneler hızlarına yetişemiyorçok beklediniz bu günleri ama
hayırlıysa inşallah bizimde olur olmazsada var bir tane çok şükür
kendine ve oğluna iyi bak görüşmek üzere
kızlar naber
topik baya boş kalmış
herkesinmi işi var :26:
bizim çarşamba günü doğum günümüz var hazırlıkla ve alışverişle uğraşıyoruz ..inşallah güzel bi organizasyon olacak
asıl doğum günü değil vildanın
aslı şubat 22 de ama biz öne aldık vildan öyle istedi
neyse görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın byee
canım çıktım hastaneden ameliyatım cuma sabah oldu bu sabahta evime geldim çok şükür iyiyiz güzel geçmiş ameliyat çarşamba perşembe günüde patalojiden sonuçlar gelicek inşallah onlarda temizdir
beryal in kızı doğmuş gözünaydın canım sarılığınızıda en kısa zamanda atlatırsınız inş
bebek isteyen hanımlarda haksever divin ve adını şimdi hatırlayamadığım arkadaşlar
gerisi unutuluyor
haa bu arada işe başlamayı düşünüyorum
yine ne kadar yazmışım
gerisi unutuluyor haa bu arada işe başlamayı düşünüyorum
yine ne kadar yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?