canım toprağım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin .inşallah hayırlısıyla 36 haftanızı da göreceksiniz kızımızla.allah sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin .bizler iyiyiz şükür ama iki çocukla zor bir dönemdeyim doruk arada kıskançlıklar yapıyor defneyi hırpalıyor yapma deyincede elinde ne varsa üzerimize fırlatıyor tam 2 yaş sendromundayız sorma.merhaba canlar nasılsınız ben yavaş yavaş ayaklandım şükür ilk işim sizlere bakmak oldu özledim sizleri nasılsınız bakalım biz kızımla sürekli yatıyoruz çok sıkıldım ama kızım için herşeye değer ara sıra girip bakarım neler yapıyorsunuz fazla ayakta kalamıyoruz ama durumumuz iyi çok şükür erken doğum r,skimiz azaldı inşallah bundan sonra problem yaşamayız gerçi miyomlarımolduğu sürece hep risk var ama olsun 7 aylık olduk çok şükür dualarınızla inşallah vaktinde ve sağlıkla gelecek kızım
beryalcim nasılsın defne nasıl oldu paşam ne yapıyor kıskançlık varmı bakalım aradayoksa abilik mi yapıyor kardeşine kendinize iyi bakın canım fazla giremesemde bircandan alıyorum haberlerinizi
bircan canım benim biraz ayaklandım havnın güzel olduğu bir gün geleceğim yanına sen dinlenmene bak
divicim sen nasılsın özledim hepinizi hep dualarımdasınız tedavi varmı nasıl gidiyor bebek çalışmaları umarım bir dahaki girişimde listede hamiş bölümünde görürüm seni vildanı öp benim için
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın neler yapıyorsun işler yoğunmu yine tedavi ne aşamada inan hep aklımdasınız dualarımdasınız
valecim sen nasılsın özlüyorum sizleri bircana soruyorum hep haberleşme kaynağım benim o:))inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bize inan bi alsam hamile haberinizi kendim kadar sevineceğim hayırlısı inşallah canım benim
ayşe sen nasılsın canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah
hakça canım sen nasılsın eylül nasıl msnden yazmışsın bugün görüdüm giremiyorum nete sağol canım benim biz iyiyiz şükür bl bol istirahat ediyoruz kızımla doğunca acısını çıkaracak zaten şimdiden dinlenelim dedik:))
haksever canım sen nasılsın seninde güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın halay çekelim artık inşallah en kısa zamanda
ilterçakır canım hasta olduğuu duydum geçmiş olsun canım benim umarım herşey yolundadır sakın umutsuzluğa kapılma rabbim herşeyi en iyi bilendir inan duyduğumdan beri dua ediyorum senin için herşey yoluna girecek merak etme sen rabbimize sığın güven yeter
dyd sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik oğluşun nasıl yaramazlık yapıyormu bu bebekler şimdiden şebeğe çevirdi bizi doğunca ne olur bilmem :))aman sağlıkla ve hayırla gelsinlerde artık herşeye katlanacağız herşey onlar için
aklıma gelmeyen kızlar kusura bakmasın emi hepinizi çok seviyorum bu sıkıntılı günler biterde bende sık sık aranızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum
ben iyiyim canım ne yapim çocuklarla inan saçımı taramaya fırsatım olmuyor desem yeridir.hele gece daha da vahim durumumneslihanda nerdeyse 10 günden beri girmemiş inşallah iyidir
divinin neyi vardı acaba ki inşallah oda iyidir:26::26:
haksever sen nasılsın canım iyisindir umarım :26::26:
yaren sana çok geçmiş olsun eşin için allah sana bol bol sabır versin canım biliyorsun dimi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yağızı öp menim yerime
beryal ablam sen nasılsın bebekler nasıl iyisiniz dimii
ilter canım sen nerelerdesin canım ya naptın doktorlar ne diyor inşallah kötü bişey yoktur canım ya
aklıma gelmeyen kızlar kızmayın canlarım bana olarmı hepiniz hepimiz iyiyiz inşallahhhh
canım benim hoşgeldin de sorun ne neyin var anlatmak istediğinde dinlerimgeldim
sorunlarım bi parça halloldu
şimdi vaktim yok annemlere gidecem
yarın ve çarşamba günleride misafirim var
fırsat bulursam girmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum
canım benim diet yapınca düzelir tatlıdan beyaz ekmekten ve aşırı meyve yemekten uzak dur bol bol su içnasılsınız kızlar benim canım sıkkın biraz bugün şeker yüklemem vardı çok yüksek çıktı yarın bi 100gr yükleme daha yaptırcam çok dikkat etmem gerekiyormuş eve cihaz falan alcakmışım hergün ölçecekmişim diyet yapcakmışım oooo daha bisürü şey hayırlısıyla yavrumu sağ salim kucağıma alsaydım rahatlıycam dua edin kızlar olurmu öptüm hepinizi
beryalcim doğum yapmışsın gözün aydın canım.allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
‎3 sene önce bugün bırakıp gittin bizi...Gözlerini,ellerini,gülüşünü herşeyi alıp gittin...sadece anılarım kaldı senden geriye kalan bana kızışını o sevmediğim öfkelerini özledim.zamanla içimde acı kapanır sanıyodum daha cok büyüyeceğini bilmeden.evlad sahibi olunca anlarsınız bizi derdin hep annemle...Ben seni evladım olmadanda anladım BABAM...Sen meğerse bizim çınarımışsın biz bilemedik sırtımızı dayamayı...sensiz yaşamaya devam ettikte öğrenemedik...en çok ben özlüyorum seni özlemekten alıkoyamıyorum kendimi...sanki sen yanımda olsaydın biz hiç sıkıntı çekmeyecektik...biliyorum en zor zamalarımızda elimi tuttun sacımı okşadın YALnız bırakmadım bizi...ama sen yanımda olsaydın benim canım hiç acımazdı BABAMMM...şimdi düşünüyorumda Meğer ne az söylemişim seni sevdiğim SENİ ÇOK SEVİYORUM mekanın cennet olsunnnn...
kazlarrrrrrrrrrrrrrr
ay kusura bakmayın tamamen koptum kk dan kayın valdemler gitti umreye şükür ama bende bittim misafirlerden öldümm şimdi evimdeyim dinleniyorum artık inşallah ben 20 ocakta adet olmuştum bu ay 16 sında oldum bu ömrümde bi ilk hep geçciken adetim 4 gün önce geldi anlamadım bu ay çok ümitliydim ama olmadı işte gene
valla zannedersem sen daha önce hamile kaldın diye biliyom senin bilmen lazım ben bilmem galiba bilemicemde inşallah bebeğin seninledir hadi bi müjde daha
selam kızlar nasılsınız noldu bu topiğe ya nerde bu millet
beryal
divinty
neslihan
vale
dyd
haksever
belenay
şekerkız
ilterçakır
yaren
eliff
cemrem
sibel
hakca
maviş
sumoş
tatlıbebek
başka kim var bilmiyom ama nerelerdesizninizzzzzzz
ben 2.5 ay sonra kendi halime doğal yolla regli oldum buda iyi bişi en azından 4 ay yada5 ay sonra olmadı
şu konyanın yolları bi açılsa şöyle bi güneş doğsa bi çıksam evden doktor yollarına bi düşsemmm off offff sabır
allah nasip etmeyeceeği şeyin hayalini kurdurmazmış hz osman demiş çok doğru söylemiş
canım nezamana kadar okunacak ben okuyayım bide kaçtane okuyayımkayın valdemlerle konuşuyoruz sefala merve arasında tavaf ediyoruzz sizin için diolar dua ediyoruz olucak adınıda sefa merve koyucaz diolar allahım hüüüü ağlattılar bizi eşimlerabbim dualarını kabul etsin ana babamızın hürmetine bize evlat versin nolur allahım nolurrrrrrrrrrr
bugün dışarı çıkıyoruz gezdircek beni iyi değilim pek markete gidicez ordanda fetih 1453 ü izlemeye azcık kafamı dagıtayım bugün adetim bitti akşama çalışmalar start veririz artık hayırlıı
kızlar yasin okursanız orda bizim için hatim hediye edebilirler ben bi kuran hatmi ayatel kürsi hatmi münciye hatmi yaptim yolladim yasin hatmi yapicam 41 tane olmasi lazim okuyan olursa hatimime ekleyebilirim arkadaslar görüşürüz allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canlar vale_14 msj kutun dolmuş cvp atamıyorum sana sonucum 0.18 cıktı yanı yok hayırlısı
canım nezamana kadar okunacak ben okuyayım bide kaçtane okuyayım
allahım kabul etsin dualarını
canım hayırlısı olsun hakkında neyse hayırlısı rabbim onu nasip etsin bu ay olur inşallaaahhhh
Selamlar canlarım
iyi hafta sonları herkese
topik boş bu aralar
herkes nerde
topik sahibi de yok uzun zamandır divişim nerdesin
defne ve doruk hastaydı 2 haftadır grip oldular birbirlerine bulaştırdılar zor iyileşti ikiside.
Allaha çok şükür iyiler şimdi
kızım bugün 2 ayını doldurdu teyzeleri
yeni fotoğraflar çektim ekliycem az sonra profilimdeki albüme
mutlu pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr bugün tırımızı aldık yani eşim görmeye gitti hataydan geldi bugün ilk görücek oda görümcemin kocası almaya gitti eşim burdan parasını yolladı 1 haftadırda orda sağ olsun bakımını yaptırdı bugün görcek da biizmki şimdi gitti hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum kızlar bide konteynır alıncak o zman işe başlancak hayırlısı olsun rabbim herkeze işinde hayırlısını versin
canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kazadan beladan korusun bol kazançlar nasip etsin
mutlu pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr bugün tırımızı aldık yani eşim görmeye gitti hataydan geldi bugün ilk görücek oda görümcemin kocası almaya gitti eşim burdan parasını yolladı 1 haftadırda orda sağ olsun bakımını yaptırdı bugün görcek da biizmki şimdi gitti hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum kızlar bide konteynır alıncak o zman işe başlancak hayırlısı olsun rabbim herkeze işinde hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?