selamlar canlarım
bugün defnenin aşı günüydü
pek ağlamadı aşı olurken ama şimdi çok ağlıyor ancak vücuduna yayıldı sanırım
kıyamam 4 aşı birden oldu
kolunu bacağını kıpırdatamıyor kuzum
selam kızlar..
Herkez iyidir umarım
bende bir işler yoğun sormayın..gece yarılarına kasdar çalışıyoruz bazen çok fena yoruldum ama ya artık dayanamıyorum valla
belenay ablam iyi olduğuna çok sevindimmm..rabbim hay. Ile sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşşş
haksevercim tırınız hay. Olsunnn ayrıca annenlerinde umresi kabul olsun inşş..ne güzel yaa bende çok gitmek istiyorum..bende 1 tane yasin okuyabilirim ona göre eklersinnn
valecimm rabbmi sana uzun ömürler versin babasızlık bilmiyorum ama ben düşünmek bile istemiyorummm..rabbim sana sabırlar versinnn..
Dyd ciğimmm şekerin yüksek çıkmış..dikkat edersen dr.un verdiği listeye uyarsan her şey yoluna girer merak etme..zaten doğumdan sonrada bir şey kalmıyor diye biliyorum
bernacığımmm defne kocman olmuş..paşada sendromda imiş..kıyamam yaaa..allah sana yar ve yardımcın olsunnn çok zor bir döneme girdin..allahtan anneciğin var..tek başına çok zor olurdu
ayşeciğimm sn nasılsın kendi kendine adet olmuşsun çok güzel..inş. Bebeğinede kavuşursun..
Iltercim sakın umutsuzluğa kapılma..sabır et tevekkül et inş. Bugünleri atalatacaksınnn..dua ediyorum hepiniz için..
Ismi aklıma gelemeyen diğer kızlarda iyidir umarımmm diviş nerelerde..onuda göremedim..
Kızlar gelelim bana; bu 2 ay tedavi ye ara verdim biliyorsunuz..ama bu arada çok fena bir şekilde kilo aldım..şimdi onu vermeye çalışıyorum..kilodan çok şiştim..geçen sene aldığım 42 beden pantalonların içine bile giremiyorum
neyse sonuçta şimdi die bir yandan kilo verme derdindeyim
size ne soracağım benim aklıma yattı sizinlede paylaşmak istiyorum; benim bir arkadaşımında çocuğu olmuyor..kendisi pko ve eşindede sorun var..aşılama falan yaptırdılar olmadı..tüp bebeğe geçeceklerdi..bursada bir yer duymuşlar deva lokman diye..buraya gitmişler bütün tahlilleri falan göstermişler adam bir ürü şey anlatmış ve bunlara 1 aylık bir kür vermiş ve kullanmışlar. Ve kız illk kürde hamile kalmış çok şükür bana da tavsiye ettiler..
Bende şimdi adetimi olunca bursaya gitmeyi düşünüyorummm sizin fikriniz nedir..
Zaten eşim direk tüp bebek istiyor artık..öyle yum. Takibi aşılama falan istemiyor çok stres oluyoruz olmuyor diyor..
günaydın canlarım
nasılsınız
inşallah herkese iyidir
defne doruk ve ben iyiyiz allaha çok şükür
eşim istanbula geldi belki dorukla 2 günlüğüne istanbula gidicez defne anneannesiyle kalacak
havada çok soğuk nasıl olacak bilmiyorum ama doruk babasını babasıda doruku çok özledi.tabi bende eşimi
fazla sütüm olmadığı için pek emzirmiyorum zaten sütümü sağıp anneme bırakıcam doymazsda mama verecek annem
bu arada defnenin 2 gün önce aşı günüydü yateyzeleri aşı yerinin ağrıları geçti sanırım ağlamaları azaldı kuzumun.
kilosu ve boyuda artmış Nazar maşallah kızıma tam yemelik kuzu oldu şimdi
evet canım sağol.sevgili gibiyiz uzakta olsakta aşkımız ilk günkü gibi ama uzaklık yoruyor bizi bazeniki çocuklu sevgili gibisiniz ne zor canım ya allah dagına göre kar veriyo kimseye çekemice dert vermiyo bak bebişlerini yolladıki sana yoldaş olsunlar yoksa hem eşin yokken hem bebişlerin olmas nakadar çok üzülürdün şimdi zaman onlarla ilgilenirken geçiyo dorugada defneyede maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhEşine kavuş biran önce inşalllahhh
bizde öptük canımkızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar herkese ben iyiyim kızlar cok şükür bi yaramazlık yok soguklarla ugrasıyorum
topik her geldiğimde bomboş oluyooooo
beryal canım kızın cok tatlı cok şeker kırkbinkere maşallaaaaaaaahh
eşine kavulşacakmışın 2 gün bile olsa cok güzel güle güle git inş
neslişim tedavi için hakkımızda hayırlısı olsun bu ay bende tekrar gidicem dr
izinden dolayı gecen ay gidememiştim umarım hayırlısı olur hakkımızda
iltercim senden ne haber nasılsın hiç gözükmemişsin
hakseverim yeni işini hayırlı ugurlu olsun inş.işinizle birlikte bebişiniz gelsin inşş
ayşem sen nasılsın bebek fikrini atabildiysen ne mutlu sana benim 7-24 aklımda mesai hiç şaşmıyo şükür
Divinity senden haberim var ama özledim seni çabuk gelllll
belenay ablam sende iyimişsin bebişini kucağına aldıgın günleride görürüz inşaaaalllllllllllaaaahhhh
hoşgeldin canımmmmmmmmselam kıslar ben geldim üç hafta hemen geçti süperdi kar yağdı kaç defa kızımla bol bol karla oynayıp kardan adam yaptık sizleri çok özledim inşallah hepiniz çok iyisinizidr
selam kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum kusuruma bakmayın çok kötüyüm mide bulantım çok fena kızım saolsun hiç durmuyo bide grip olmuşum sürekli yatıyorum umarım herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?