Dokuz Doğuranlar

evet canım başladım hatta 1 ay önce düşük yaptım 15 günlüktü kısmet olmadı hayırlısı bakalım

ozaman burda kal kafanı dagıtırım yavrum ben senin DDDDDDDDD

ay canım benim ya gerçekmi hayırlısı olsun
valla seni ve oğlunu görünce içim acıldı tatlım ya iyi oldu seni gördüğüm
rabbim en kısa zamanda meleklerimizi göndersin inşallaaaaahhh
kız maşallaaaaaaaahhh geleceğin behlülünü doğurmuşsun
allahım tahtınıda bahtınıda güzel eylesinnnnnn

evet canım ya hayırlısı olsun
saol cicim ya valla şifre krizi yüzünden baya giremedim sonra poyraz büyüdü yok diş çıkardı yok o yok bu annemler yanımdayken birden sinoba temelli taşındılar komaya girdim yalnız kaldım öleeeeee baya bir zaman gelemedim

valla herkes behlül behlül diyo bir ben benzetemiyom rabbim bahtını kaderini güzel etsin

şu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin bebeiş özlemiyle yanıp tutuşanlarada en yakın zamanda bol bol melek nasip etsin rabbimmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırdır kötü bişey yoktur umarım siz aslen sinoplumusunuz
ayy zor olmustr tabi bende gurbetteyim bilirm hasreti

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırdır kötü bişey yoktur umarım siz aslen sinoplumusunuz
ayy zor olmustr tabi bende gurbetteyim bilirm hasreti

yok canım biz makedonyalıyız yani arnavut
abimin iş muhabbeti yüzünden taşındılar zor ki ne zor anlatamam
evet çok zormuş hergün deli gibi aglıyorum 8 ay oldu ama alışamadım gittim yanlarına 1 ay kaldım ama olmuyo eskisi gibi burda olsalar ah ahhhhh öle yani canım ya
oğlumla kaldık başbaşa :))))

valecim ya ben bu çizelgeyi nasıl düzelticem oğlum 21 aylık oldu orda 1 yılda kalmışız DD

senin bilgin varmı bu konuda

canım ya iyi olsunlarda alışırsın inşşallaaahh en azından senin teselli olucan bi oğlum var benim oda yok
neyse moralimizi bozmak yok bugün sallaaaaaaaaa gitsin dertlerini
özledim arkadaşlarla sohbet etmeyi

canım güncellemen gerek bildiğim kadarıyla valla bende pek anlamam beryal gelsinde o yapabiliyo

anladım canım saol

evet ya bende çok özledim burda sohbet etmeyi delirdim şifrem yanlış olunca giremeyince çok şükür düzeldi :))))

evet bugün ve herzaman pozitif pozitif tey tey tey tey

anladım canım saol

evet ya bende çok özledim burda sohbet etmeyi delirdim şifrem yanlış olunca giremeyince çok şükür düzeldi :))))

evet bugün ve herzaman pozitif pozitif tey tey tey tey

Ne güzel cahildik; Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı.
Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç!
Dışarıda kar…
Ama kuzine içten içe öyle yanıyor ki.
Kuzinenin üzerinde demir maşa…
Maşanın üzerinde de ekmek dilimleri.
Aydınlık bir kış sabahı ve kızarmış ekmek kokusu…
Sucuk lükstü. Yumurta lezzetli.
Ekmek her zaman ekmek gibi…
Bir kez olsun kümesten yumurta almamış,
bir kez olsun o kızarmış ekmeğin kokusunu duymamış ve fakat alışveriş
merkezlerinin restoran katlarında boğucu bir gürültü ve havasızlık
içinde hamburger keyfine fit olmuş çocuklar ve gençler için ben ne kadar yaşlıyım…
Dışarıda kar…
İçeride kanaat…
İçeride huzur…
Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı.
Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç!
Portakal kabuklarını sobanın üzerine dizer, kokusuna râm olurduk.
Kestane közlemek büsbütün bir gecenin akıllara seza mutluluğuydu.
Sonra illa ki, büyüklerin anlattığı hikâyeler, hatıralar…
Birçoğu arızalı ve tedaviye muhtaç beyinlerden çıkma
dizilerin ve filmlerin açtığı hasarlar yerine, geniş ve besleyici bir masal dünyası…
Lezzet bir tarafa, kokuya da hasret kalacağımız kimin aklına gelirdi?
Ekmeklerimiz el değerek üretilirdi, sağlıklıydı, lezzetliydi ve mis gibi kokardı.
Çay da kokardı… Domates de…
Bütün bu nefasete, küçücük bir bakkal dükkânının zenginliği yetiyordu.
Dışarıda kar…
İçeride huzur…
Zam endişesi, doğal gazın kesilme korkusu, yolda kalma telaşı, rejim tehlikesi…
Kimin umurunda…
Ne güzel cahildik.

facede okudumda ne kadar doğru demi

kesinlikle canım yaaaaaaaa bazen oğluma bakıp iç geçiriyorum nasıl bir zamanda çocuk diye ama rabbim sağlık vede güzel kaderler nasip etsin yapacak bişi yok ama çok özledim eski zamanları çokkkkkkkkkkkkkk ((((

doğru canım ya biz oyunlarla taşla toprakla büyüdük şimdiki cocuklarr bilgisayar hazı yiyecekler
ama şartlar böyle bazen hayat telaşesinde kaybolup gidiyo insan bi bakmışsın üzstünden 1 sene geçmiş bile
bizim küçüklüğümüzde zaaman bile yavaş akardı

aynen öle canım biz şanslıymışız
ama ben asla hazır birşey vermiyorum poyraza hep evde yapılan vede aldıgım sebze vs şeyleri hep mevsiminde ve araştırarak alıyorum dışarı çıkarıyorum çok fazla kapalı alanda tutmuyorum kendi çapımda koruyorum onu bu suni yaşamdan işte :))))

en iyisi canım bilinçli olmak gerek bu konularda ben cıkıyorum tatlım biraz işim var görüşürüz yine öpüldün

herkese selaaam ben geldiiiimm

umarım herkes iyidir

sinemiiiiiiiiiiissssssssss o ne güzel bi erkeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkk
kesinlikle istiyorum onuuuu

ayşeeeeeeeeem ben burdayııııımmm

evet canım başladım hatta 1 ay önce düşük yaptım 15 günlüktü kısmet olmadı hayırlısı bakalım

ozaman burda kal kafanı dagıtırım yavrum ben senin DDDDDDDDD

geçmiş olsun canımm allahım bi daha yaşatmasın yanlış hatırlamıyorsam poyrazdan öncede düşük yapmıştın dimi
çok zor günler geçirmişsin allahım sabır versin
nereliyim dedin arnavutmu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…