geçmiş olsun canımm allahım bi daha yaşatmasın yanlış hatırlamıyorsam poyrazdan öncede düşük yapmıştın dimi
çok zor günler geçirmişsin allahım sabır versin
nereliyim dedin arnavutmu:26::26::26:
face kullanan yokmu burda ayşe dışında :))
saolasın canım evet poyrazdan öncede oldu evet arnavutum bu arada benimde face var :))))
CANIM BENİM HOŞGELDİNselamlar kızlar ben geldim bir şifre azizliğinden dolayı giremedim baya bir birde malum poyraz beyle ugraşmaktan herkesi çok özledim artık burdayım çok şükür bu arada beryalim hayırlı ugurlu olsun bebişin rabbim uzun ömürlü güzel kaderli etsin faceden silmişsin beni neden kine onada üzüldüm ama neyse burdayım ya artıkDDDD
ÇOK GÜZEL BİR BEBEK ALLAH BAĞIŞLASINEki Görüntüle 363441 Eki Görüntüle 363456 Eki Görüntüle 363455 Eki Görüntüle 363454 Eki Görüntüle 363453 Eki Görüntüle 363452 Eki Görüntüle 363451 Eki Görüntüle 363450 Eki Görüntüle 363448 Eki Görüntüle 363445 Eki Görüntüle 363444 Eki Görüntüle 363449 Eki Görüntüle 363442 Eki Görüntüle 363457
bunlarda kısa bir özet oglumdan ve bizden teyzoşlarrrr :)))
HAYIRLISI OLSUN KAYNINA CANIMhayırlı cumalar kıslar kımseler yok yıne.giremiyorum bu aralar kaynımın sözü olacak onun telaşı var.hepinizi öpüyorum
SAĞOL CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNhayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim ruh halim pek iyi değil nedeni yok ama mutsuzum bugün
bu arada sürücü kursuna yazıldım ona calışmaya başladım kısmet olursa ehliyat alıcam
adet olmayı bekliyorum tekrar dr a gidicem değişiklik yok yani
yaren allah kavuştursun annen gitmiş üzülmüşsün alıştın tabi onca zaman
sinemis canım benim tekrar dönmüşsün hoşgeldin oğlunda cok yakışıklı allahım esirgesin
cemre hayırlı olsun tatlı telaşeler onlar allah utandırmasın
AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEM kızmışsın inanki geliyom hergün bakıyom kimse olmayınca yazasım gelmiyoooo
beryal maşallah bebişin büyüyo hızla allahım ayırmasın
DİVİM senide cok özledim gelsende iki lafın beli kırsak
canım güncellemen gerek bildiğim kadarıyla valla bende pek anlamam beryal gelsinde o yapabiliyo
BURDAYIM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNCANIM BENİM HOŞGELDİN
ÖZLETTİN KENDİNİ
ANNENLER TAŞINMIŞ KIYAMAM SANA
ÇOK ZOR ALIŞINCA
HELEDE ÇOCUK OLUNCA ANNELERİN YOKLUĞU ÇOK ZOR
ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM
BU ARADA FACEDEN SENİ DEĞİL TÜM ARKADAŞLARIM SİLİNDİ.EŞİM YURT DIŞINDAN GİRDİ BİR ARA SORUN OLDU HERŞEY SİLİNDİ
ŞİMDİ EŞİMDE GİRİYOR ARADA BAZEN ŞİRKETLE YAZIŞIYOR O YÜZDEN BEN RESİM EKLİYORUM SADECE EŞİM GÖRSÜN DİYE YANİ KULLANMIYORUM FACE
ZATEN VALKTİMDE OLMUYOR ARTIK 2 ÇOCUKLA
ÇOK GÜZEL BİR BEBEK ALLAH BAĞIŞLASIN
neslihan:26:
vale_14:26:
haksver:26:
belenay:26:
beryal:26:
yaren:26:
ilterçakır:26:
elif:26:
dyd:26:
bircan dün gece burdaydın
sumoş:26:
özbek:26:
abyosun:26:
huzeyfe:26:
cemrem:26:
sibel:26:
tatlıbebek:26:
eleyna:26:
mutluyum:26:
şekerkız:26:
şulezehra:26:
hakca :26:
neredelerrrrrrrrrrrrrr:84:
selam arkadaşlar nasılsınız..toparlanmaya çalışıyorum annemden sonra.eşim hala iyileşemedi.ameliyat oldu bir ay oldu biliyosunuz.dizine platin takıldı..sinemis hoşgeldin canım.görmedim kusura bakma sayfam açık ama bakamıyorum eşim bakıyo yada yağız izin vermiyo anca gördüm.ailenin gidişi zor olmuştur sonradan gurbetlik olmuş seninki bende gurbetteyim ahh ahh bilirim acısını.allah acılarını göstermesin sevdiklerimizin yeterki uzakta olsunlar...bu aarada düşük yapmışsın çok geçmiş olsun..hayırlısı olsun inşallah....yaa kızlar biri benide cesaretlendirse ya çocuk için.hem istiyoz hem korkuyoruz..ama nasipse bu sene istiyoruz..yaz tatiline gidip geleyim izinden sonra başlayalım diyorum ama nasip..hele eşim benden beter yazık yağız ağzımızın payını veriyo fazlasıyla..gözümüz korktu valla..neyse nasip diyelim..hepinizi öpüyorum.
sinem oğluna talibiz haberin olsun kımseye söz verme
kısmet canımcım oğlum kimi isterse o olsun kızlar geçsin sıraya bakalım kimi sececek dermişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm :)))
poyraz akın karakaya diye bul facede ordan beni bulursun zaten :))))))
sıraya geçmeyi beklemeyiz biz canım kaçırırız dermişim
bende eklisin canım sen
hadi hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)))
evet canım başladım hatta 1 ay önce düşük yaptım 15 günlüktü kısmet olmadı hayırlısı bakalım
ozaman burda kal kafanı dagıtırım yavrum ben seninDDDDDDDDD
saol canım benim...sana çok üzüldüm ya inşallah allahım tekrarını nasip eder bu kadar çabuk düşünmenede şaşırdım hehe...
canım ya ben çok düşündüm bu tempodayken 2 cide aradan çıksın sonra rahata ereyim diye düşünüyorum solasun poyraz uslu bir çocuk ama hep ilgi vede onunla konuşmamı istiyor yani durum bundan ibaret kısmet yinede herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?