iyiyim canım ende bugün girip birazcık isyan edecektim sen geldikten sonra umarım diğer gelmeyenlerde gelir...
maşallah oğluna kocaman olmuş sanada maşallah tığ gibisin allahım ikinizde nazardan korusun (amin)
bu arada cumanız mubarek olsun
divinty:26:
neslihan:26:
vale_14:26:
haksver:26:
belenay:26:
beryal:26:
yaren:26:
ilterçakır:26:
elif:26:
dyd:26:
bircan dün gece burdaydın
sumoş:26:
özbek:26:
abyosun:26:
huzeyfe:26:
cemrem:26:
sibel:26:
tatlıbebek:26:
eleyna:26:
mutluyum:26:
şekerkız:26:
şulezehra:26:
hakca :26:
neredelerrrrrrrrrrrrrr:84:
bende kullanıyom face hemde sıkı kullanıcıyım
selam arkadaşlar nasılsınız..toparlanmaya çalışıyorum annemden sonra.eşim hala iyileşemedi.ameliyat oldu bir ay oldu biliyosunuz.dizine platin takıldı..sinemis hoşgeldin canım.görmedim kusura bakma sayfam açık ama bakamıyorum eşim bakıyo yada yağız izin vermiyo anca gördüm.ailenin gidişi zor olmuştur sonradan gurbetlik olmuş seninki bende gurbetteyim ahh ahh bilirim acısını.allah acılarını göstermesin sevdiklerimizin yeterki uzakta olsunlar...bu aarada düşük yapmışsın çok geçmiş olsun..hayırlısı olsun inşallah....yaa kızlar biri benide cesaretlendirse ya çocuk için.hem istiyoz hem korkuyoruz..ama nasipse bu sene istiyoruz..yaz tatiline gidip geleyim izinden sonra başlayalım diyorum ama nasip..hele eşim benden beter yazık yağız ağzımızın payını veriyo fazlasıyla..gözümüz korktu valla..neyse nasip diyelim..hepinizi öpüyorum.
slm kızlar nasılsınız
nerdesiniz kızlar ????
hayırlı akşamlar kıslar sinemis oğluna hastayız kızımla evet behlüle bende benzetiyorum.
face kullananları sormuş sibel ben ayşe sinemis huzeyfe bu topikden değil ama bu kulüpten bikaç arkadaş daha var bende vale senin isim ney facebookta
slm kızlar nasılsınız herkesi cok opuyorum oglumda cok ıyı adı İBRAHİM DENİZ kendınıze ıyı bakın bye
merhaba canlar nasılsınız uzun aradan sonra yine geldik herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür fazla hareket edemesekte evin içinde dolaşıyoruz geçmişe bakamadım varmı güzel haber veren yeni hamişimiz varmı
sağol canım az kaldı ama günler geçmek bilmiyor inan ve yaklaştıkça heyecanda artıyor :)selam canım nasılsın
maaşşallah size az kalmış annesi rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini :)))
sağol canım az kaldı ama günler geçmek bilmiyor inan ve yaklaştıkça heyecanda artıyor :)
sen nasılsın oğlun nasıl canım büyümüştür maşallah
anaaaammmmm oğlumu kaçırmayı planlayanlar varrrrrr :))))))))))
SELAM CANIM HOŞGELDİNslm kızlar nasılsınız
SELAM CANIM eşine çok gemiş olsunselam arkadaşlar nasılsınız..toparlanmaya çalışıyorum annemden sonra.eşim hala iyileşemedi.ameliyat oldu bir ay oldu biliyosunuz.dizine platin takıldı..sinemis hoşgeldin canım.görmedim kusura bakma sayfam açık ama bakamıyorum eşim bakıyo yada yağız izin vermiyo anca gördüm.ailenin gidişi zor olmuştur sonradan gurbetlik olmuş seninki bende gurbetteyim ahh ahh bilirim acısını.allah acılarını göstermesin sevdiklerimizin yeterki uzakta olsunlar...bu aarada düşük yapmışsın çok geçmiş olsun..hayırlısı olsun inşallah....yaa kızlar biri benide cesaretlendirse ya çocuk için.hem istiyoz hem korkuyoruz..ama nasipse bu sene istiyoruz..yaz tatiline gidip geleyim izinden sonra başlayalım diyorum ama nasip..hele eşim benden beter yazık yağız ağzımızın payını veriyo fazlasıyla..gözümüz korktu valla..neyse nasip diyelim..hepinizi öpüyorum.
BURDAYIM BENNNNNNNNNNNNNNNNNN
HAYIRLISI OLSUN KAYNINA CANIM
SAĞOL CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNN
RABBİM SANA VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
SİNEMCİM TAM DOĞUM TARİHİNİ YAZ BEN SANA YENİ TAKVİM YAPARIM
az önce sinem benim kıza talip oldu canımsinem oğluna talibiz haberin olsun kımseye söz verme
benim defnemi beğenmiştin hanikısmet canımcım oğlum kimi isterse o olsun kızlar geçsin sıraya bakalım kimi sececek dermişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm :)))
poyraz akın karakaya diye bul facede ordan beni bulursun zaten :))))))
slm kızlar nasılsınız herkesi cok opuyorum oglumda cok ıyı adı İBRAHİM DENİZ kendınıze ıyı bakın bye
ablacım hoşgeldin iyi haberleri almak mutlu etti benisağol canım az kaldı ama günler geçmek bilmiyor inan ve yaklaştıkça heyecanda artıyor :)
sen nasılsın oğlun nasıl canım büyümüştür maşallah
nasılsınız canlarım ben yokken gelmişsiniz sohbetler edilmiş
sinem hoşgeldin canım nasılsın oğluşun çok tatlı olmuş maşallah maviş maviş
selam ben geldim
beloş iyi olmanıza sevindim cnm
sinemis hoşgeldin
ayşe beni merak etmişsin cnm biraz depresif takıldım hiçbişeyden keyif alamıyordum ..kabuğuma çekilmiştim ..artık geldim burdayım
özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?