Dokuz Doğuranlar

selammmm divimmmmmmmmm seni çok özledim halaylaımızı vs vs nasılsın canımcım :)))

bizde seni özlemiştik cnm sende hoşgeldin
halay çekmeyide özledikte çektiremiyoz malesef
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
oğlun çok tatlı maşallah..küçük kıvanç tatlıtuğ

canım hoş geldinnnn ama eliii boş gelldin kekkkk yapsana bacım canım

canım hoş geldinnnn ama eliii boş gelldin kekkkk yapsana bacım canım

hoşbuldum cnm ..kekide hemen yaparım 5 çayına yetiştiririm merak etme
napıyon görüşmeyeli
ben bugün dr gidecem klomen bitti 5 gün geçti..bugün gidemezsem çarşamba nöbetçiymiş doktorum o zaman gidecem bakalım yumurtlamışmıyım
aslında dr rahim filmi çekelim demişti bende 4 sene önce çektirdim sorun yok dediydim
şimdi pişman oluyom niye öyle dedim bidaha çekinseydim içim açılırdı diye
bu ayda olmazsa rahim filmi istiycem

bizde seni özlemiştik cnm sende hoşgeldin
halay çekmeyide özledikte çektiremiyoz malesef
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
oğlun çok tatlı maşallah..küçük kıvanç tatlıtuğ

bende iyiyim canım poyraz beyle ugraşmaca ile geçiyor hayat

öle oldu kız küçük kıvançı doguranı bulduk diyolar rabbim bahtını güzel etsin inşallah :)))))

bende iyiyim canım poyraz beyle ugraşmaca ile geçiyor hayat

öle oldu kız küçük kıvançı doguranı bulduk diyolar rabbim bahtını güzel etsin inşallah :)))))

amin inşallah
o klasik soruyu bende soruyum kardeş düşünüyomusunuz poyraza

oyyy canım benim allah razı olsun git bakem bi dr ne dicek bu ay yüzünü güldürse inşallaaaaaaaaahhh
rahimfilmindende korkma canım ben ikinciyi cekitridm en azından için rahatlar kafanda soru işareti kalmaz

oyyy canım benim allah razı olsun git bakem bi dr ne dicek bu ay yüzünü güldürse inşallaaaaaaaaahhh
rahimfilmindende korkma canım ben ikinciyi cekitridm en azından için rahatlar kafanda soru işareti kalmaz
senden de razı olsun cnm benim
korkmuyorum acı çekmekten hatta o acıyı sevmiştim ben
o zaman çekinmiştim dedim sonrada kendi kendime kızdım keşke söylemeseydim diye
bu sefer ben kendim istiycem
ben sana demiştim demez inşallah
EVETTTTTTTTTTTT hayırlısıyla canım istiyoruz 1,5 2 ay olmak üzere hemen hemen düşük yaptım yeniydi 15 günlük falan dı kısmet olmadı ama istiyoruz bakalım
helal olsun cnm
poyraza bakarken ne kadar zorlandığını yazıyodun.. ama ona rağmen ikinciyi düşünüyorsun
düşen bebişin için üzüldüm
neden düştü ..
arkadaş aradı onla konuşuyodum yazamadım
vaktim kısıtlı kocik artık vardiye çalışmıyor artık hergün yemek yapıyom
etin buzu çözülsün yemek yapmaya kalkacamda onun için acele ettiydim :)
ben azcık ortalıgı toparlayı oğlumu yedireyim gelecegim teyzoşlarrrrr :))))

kolay gelsin..
ben saat 3 gibi kalkarım zor yemek yapacam anca yetiştiririm geri geldiğinde burda olmayabilirim

ablacım hoşgeldin iyi haberleri almak mutlu etti beni
bide ben doğurdum deseydin hayırlısıyla bekliyoruz haberleriniz

hoşgeldin dyd nasıl oldun şekerin falan düştümü

sağol canım iyiyim şekerimi diyetle hallettik ama şekerli bişey yemem yasak çayada şeker atamıyorum o yüzden hiç çay içemiyorum tatlılara gözüm düşüyor yemiyorum zor tutuyorum kendimi bebeğin sağlığı için kendimi frenliyorum ama
sen nasılsın canım neler yapıyorsun

sağol canım az kaldı ama günler geçmek bilmiyor inan ve yaklaştıkça heyecanda artıyor :)
sen nasılsın oğlun nasıl canım büyümüştür maşallah

canım iyi olmana çok sevindim ne kadar zor zamanlar geçirdik değilmi çok nazlı çıktı bizim bebişler ama çoğu gitti azı kaldı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
darısı arkadaşlarımıza

selam canım nbr nasılsın ya yazmışsın kusura bakma ben görmemişsimmmmmm şeker olayı varmış geçmiş olsun ne durumdasın ?

selam canım nbr nasılsın ya yazmışsın kusura bakma ben görmemişsimmmmmm şeker olayı varmış geçmiş olsun ne durumdasın ?

iyiyim canım sağol şekerim şu anda normal hergün ölçüyorum kendim şekerli yiyince çıkıyor ama idare ediyorum canım işte
sen ikinci bebiş için çalışmalara başlamışsın hayırlısı olsun inşallah.düşüğünde olmuş canım çok geçmiş olsun

kızlar ilterden haberi olan varmı uğramıyor bayadır nasıl oldu acaba

toprağım nerelerdesin sen özlettin kendini valla nasılsın canım

buralardaydım hemşom.. biraz canım sıkkındı gittim..baktım sıkıntı dert hiç bitmiyor , hergün yeni bişey eski halime ve topiğe dönmeye karar verdim
geçmiş olsun cnm şeker çıkmış sende
daha önceden varmıydı nerden çıktı , doğuma kadarmı tatlılardan uzak duracan , ondan sonra serbestmi

günaydın kızlar nasılsınız
güne güzel başladım bugün..media playere barış akarsu attım sesinide sonuna kadar açtım dinliyorum
BARIŞ AKARSU "VAZGEÇME" şarkısı benden size gelsin

İşte her şey bitti
Kapılar kilitlendi
Asla açılmayabilir unutma

Belki rüyam bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme
Sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgeçme
Gülmekten vazgeçme
Direnmekten
Anlamsız gelse de hayatın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…