günaydınn kızlarrrrr
nasılsınız herkes iyidir umarımmm...
canım hadi bakalım iyiyimiş durumlarbende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
alt komşumla yarış içindeyiz ..ilham kaynağım o zaten
birlikte yapıp birlikte yiyoruz o zaman hem eğlenceli hemde kolay oluyor
şarkıyı buldum bende varmış ..çok güzel teşekkür ederim ..dinliyorum şuan..sadece bunu attım usanana kadar dinliycem
hoşgeldin haksever
Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah kutsal topraklara gidip görmeyi
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnm
selam cnm naber
gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..acilde boya badana vardı beni ultrasonografi diye bi yere gönderdi
2,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi girdim.. sağda 8mm solda 20 mm 2 tane yumoş var
vücudun klomene çok güzel cevap veriyor dedi doktorum ..özellikle cumartesi birliktelik önerdi
pazartesi tekrar çağırdı yumurtaya bakacak çatlamadıysa iğne yazacak
ve çok canım sıkıldı yine
kocik ultrasonu çeken erkek olduğu için ve bende çektirdiğim için bana çok kızdı
istemiyorum erkek doktora gitmeni bile bile neden çektirdin dedi
bende göbekten çektirdim alttan olsa çektirmezdim dedim
yinede çektirmeyip çıkıp gelecektin dedi ve telefonu suratıma kapattı
konuşmuyor şimdi benimle
işte benim kocikte böyle ..çok canımı sıktı daha gitmiycem doktora diye söylene söylene geldim
akşam gelsin bakalım ne tavır takınacak
ayşem ekledim seni bacım akşam eşim evde olunca acamıyom facegirelim kız ben zaten dikkat ediyom ama ben senin gibi hızlı veremem tiroit hastalrının metabolizması yavaştır hatırlatayım önce
senin hedef kaç şu an kaç kilosun ben önce 60 düşüp sonra 57 filan olsam iyi ama eğer tedaviye başlarsam veremem çünkü o klomen denen illet bana çok kilo aldırıyor
ama yine eklememişsin valeeeeeeeeeeküserim bakkkk:84:
canım benim aynı durumdayımsaol canım inşallah..
bu arada benim eşimde çok kıskanç ama ben erkek doktora gittim hep ilk doktorum bayandı ve onu gördü sonra kendisi arkadaşından tavsiye alıp erkek doktora götrüdü ahmet beye sonra ben osman hocayı bulmuştum cok zor coooooook ama allah yardım etsin rabbime 4 aşılamamı yaptım aynı dogum gb o masaya oturuyosun spotu yakıyo çok zor hep gözümden yaşlar akarak rabbim nolur bida buralara düşürme bu son olsun allahım nolur die dua ettim doktor sanıyo acıyo acıyomu dio hayır diyorum ama her seferinde öle dua ettim olmadı olmadı olmadııgörümcemin karnı burnunda daha sanki ötekine hamileydi yeni o 3 yasına girdi bu karnındaki 6 aylık oldu ablamın dogan 2.si 6 aylık oldu nasıl şeker bal gb görümceminki tam canavar oldu eşimle güreşiyolar inan canımdan çok seviyorum hepsini ama öle canım acıyo öle acıyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aminnnnnnnnnnnhaha ay güldürdün beni ama çokkkk hoşuma gitti ya allahım en yalın zamanda sanada ve tümisteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah amin...
canım günaydın geldiğimde kise olmuyo bugün 13:30 da burda olmayana dayak vargünaydın canımmmmmm :)))
ya bir türlü toplu halde denk gelemicezmi yaaaaaaaaa((((
canım hadi bakalım iyiyimiş durumlar
ödevlerini aksatma bu ay ben senden umutluyum
eşin neyaptı akşam surat yaptımı sana
amaaaaaannn bu erkeklerin kaprisi bitmez bacım
boşverrrrrrrrrrrrrr
2-3 gün evde iki yabancı gibi dolaşırız
2-3 gün evde iki yabancı gibi dolaşırız
kız ben adet olmadım test yaptım hamilede değilim acaba ne oldu banatakvimime bak vale .. sende yap kendine çok eğlenceli
içerde neler oluyor sana gün gün okusun
hiç gülesim yoktu .takvimi görünce güldüm
valeri özel mesaj kutunu boşalt..temizlik zamanı gelmiş
selam kızlar nasılsınız neslihan canım göreceksiniz inşallah herkese dua ediyorum...allahın izniyle olucak...beryallll yardımın lazımmm ben hiç beslenemiyorum bulantım çokkk yaptığım şeyleri yiyemiyorum herşeyden tiksindim sadece gevrek yiyebiliyorum naasıl yapıcam bilemedim hem çocuk kilo alsın istiyorum hem sağlıklı beslenmek bana örnek ver:)
canım benim dişlerin için çok geçmiş olsun çok zor ya allah kuvvet versin ben çok korkağım .geçen hafta diş temizliği yaptırdım yılda birkez oluyo onda bile çok tırsıyomgünaydınn kızlarrrrr nasılsınız...
neslihan divinty hoşgeldiniz nasılsınız ikinizide pek iyi göremedim
divinity hani GIYMATLIM vardı ya şimdi hamile hemde hiç beklemediği halde :26::26:nasıl oluyor anlayamıyorum:26::26:
bana gelince kızlar dün dişçiye gittim dişimin çekimi zor olur diye düşünmüştüm çünkü sadece kökü kalmıştı dün geldim iyiyim çok şükür diş tedavisi kanal dolgu derken baya bi uzayacak gibi
ben hemen dişlerime bakıtıp doğum doktoruna başlamyı düşünüyordum nese dişlerime bakıtam ondan sonra inşallah o zamana kadarda 3_5kilo verirsem süper olucak
siz nasılsınz kızlarrrr öpüyom hepinizi
canım çok sıkıldığı zaman oyunlara dalıp kafa dağıtıyorum
çok stresliyim..sinirlerim çok bozuk..ellerim titriyor sürekli ve herşeye ağlıyorum.. hiçbişeyden zevk almıyorum.. öyle oluncada uzaklaşıyorum herkesten
dr geçen ay gidemedim adetin 5. gününe doktorun nöbeti denk gelmedi
bu ay gittim..rahim temizdi hemen klomene başladık
pazartesi gitmem gerekiyordu ama gidemedim
bugün 1 de gidecem..yumoş varsa ovitrelle verir
bugün soracam rahim filmini bu ayda hamile olmazsam çeksin
sen neler yapıyon cnm defne doruk nasıl
defne baya büyümüştür
çok güzel bir bebek maşallah güzellikte yarışıyosunuz kızınla sen
ayyy ne güzel ya süpersin canikombircan senin takvimine heveslendim bende yaptım ..içime doğdu bende bu ay hamile kalacam aralıkta doğuracam
hoşgeldin canımGELEBİLDİM SONUNDA
canım benim sınavda başarılar sana .iyi çalış inşallah ilk sınavında alırsın ehliyetinihoşgeldin canım allahım kabul etsin inş darısı bizlere
seinide hayırlısı olsun inş müjdeyi veriri bebişin
ne dersi calışıyon kız benimde ehliyet sınavım var 2gündür ona çalışıyom
çok güzel yaaa yumurtanın biri baya büyümüş 3 gün mutlaka ev ödevinize çalışın .hemen aranı düzelt eşinle bebişimiz gelecek te ama nasıl gelecek sen küs olursan de barışınbende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
alt komşumla yarış içindeyiz ..ilham kaynağım o zaten
birlikte yapıp birlikte yiyoruz o zaman hem eğlenceli hemde kolay oluyor
şarkıyı buldum bende varmış ..çok güzel teşekkür ederim ..dinliyorum şuan..sadece bunu attım usanana kadar dinliycem
hoşgeldin haksever
Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah kutsal topraklara gidip görmeyi
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnm
selam cnm naber
gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..acilde boya badana vardı beni ultrasonografi diye bi yere gönderdi
2,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi girdim.. sağda 8mm solda 20 mm 2 tane yumoş var
vücudun klomene çok güzel cevap veriyor dedi doktorum ..özellikle cumartesi birliktelik önerdi
pazartesi tekrar çağırdı yumurtaya bakacak çatlamadıysa iğne yazacak
ve çok canım sıkıldı yine
kocik ultrasonu çeken erkek olduğu için ve bende çektirdiğim için bana çok kızdı
istemiyorum erkek doktora gitmeni bile bile neden çektirdin dedi
bende göbekten çektirdim alttan olsa çektirmezdim dedim
yinede çektirmeyip çıkıp gelecektin dedi ve telefonu suratıma kapattı
konuşmuyor şimdi benimle
işte benim kocikte böyle ..çok canımı sıktı daha gitmiycem doktora diye söylene söylene geldim
akşam gelsin bakalım ne tavır takınacak
Bir gülümseme bir hayat !
Çok çok yeni projemiz !
Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. kk'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.
Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri
70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!) diğeri de Makara Kukara (Makara Kukara Topiği) başlığı.
Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)
Not : kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.
Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !
Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.
kk Pro Kart Almak için TIKLAYIN
kızlar bu kampanyaya katılalım mı hayırımız olsun şuan hiç param yok eşimde vermez netten bişi için ama toplaya biliriz ne dersini 35 tl toplayıp 15 kişi olduk mu bi grup oluyoruz sanırım tam anlamadım ama ne dersiniz bir ay içinde toplayalım mı 35 lira kocalarımızdan istemeden ev harçlıklarında arttırarak yapabiliriz ne dersiniz birinin mutluluğuna vesile olabilir miyiz kızlar 35 tl toplarız dimi:44:
arkadaşlar ilterden haberi olan varmı yada iletişim kurabileceğimiz tel nosunu bile varmı merak ettim
uzun süredir girmemiş
ben hiçbişi anlamadım pro kart almak ücretlimi ücretsizmi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?