- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Selam kızlarrrr...
herkes iyidir umarımmm...
Ben bayağı bir bunalımdaydımmm..Ama şimdilik iyiyimm..Anlamadım ya neden öyle olduğunu sürekli ağlıyorumm..:2:
Sinemis hoşgeldin canımmm..Maşallah oğlun büyümüş..Aynı benmi kardeşime benziyor sarışın renkli gözlü..
Valecim sen nasılsın bacım..
Ayşecim benide yoklamışsın baacım hiç iyi değilim bunlaım mıdır nedir bir yakamı bırakmadı.işlerde çok yoğun..
Belenay ablam iyi olmana çok sevindimmm..Rabbim son gününe kadar sağlıkla geçirmeni nasip etsin inşş..
Dyd sende iyisindir inşş..
Diviş sende benim gibi olmuşsun bacım yaa..Seni çok iyi anlıyorumm.
Bernacımm sende iyisindir inşşş..
Haksever nerelerde? İlter yok?
Cmrm sen nasılsın?
Bircan maşallah seninde 10 haftan olmuşş..Bizde o günleri görecek miyiz..
Aklıma gelmeyen isimler inş. hepiniz iyisinizzdirrr...
Kızlar benim macunlar geldi..
Eşimle beraber kullanmaya başlayacağız kazamız mübarek olsun bakalım..
Ben bunlara çok güveniyorum sanki bunlarla iyi haberleri alacak gibiyim..
Eşimde görüşmüş adam ile 3ay içinde kesin sonuç alırsınız demiş..
Bu kadar kesin konuşmuş yani..
Gerçi Herşey Rabbim den Belki bu vesile olacak hamile kalabilmeme..
Hay. olsun bakalım..
neslişim hoşgeldin cnm
bende dün geldim
aynı durumdayız seninle anladım saçma sapan şeylere bende ağlıyorum
inşallah macunlarınız işe yarar sonuç alırsınız
ne macunu yalnız benim bu konuda hiçbi bilgim yok daha önce anlatmışmıydın topikte :26:
nerden kaç tl ye getirttiniz
öpüyorum cnm tekrar hoşgeldin
canım benim nerelerdesin sen bakimselam ben geldim
beloş iyi olmanıza sevindim cnm
sinemis hoşgeldin
ayşe beni merak etmişsin cnm biraz depresif takıldım hiçbişeyden keyif alamıyordum ..kabuğuma çekilmiştim ..artık geldim burdayım
özledim hepinizi
merhaba canlar nasılsınız uzun aradan sonra yine geldik herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür fazla hareket edemesekte evin içinde dolaşıyoruz geçmişe bakamadım varmı güzel haber veren yeni hamişimiz varmı
hoşbuldum cnm ..kekide hemen yaparım 5 çayına yetiştiririm merak etme
Napıyon görüşmeyeli
ben bugün dr gidecem klomen bitti 5 gün geçti..bugün gidemezsem çarşamba nöbetçiymiş doktorum o zaman gidecem bakalım yumurtlamışmıyım
aslında dr rahim filmi çekelim demişti bende 4 sene önce çektirdim sorun yok dediydim
şimdi pişman oluyom niye öyle dedim bidaha çekinseydim içim açılırdı diye
Bu ayda olmazsa rahim filmi istiycem
selam kızlarrrr...
Herkes iyidir umarımmm...
Ben bayağı bir bunalımdaydımmm..ama şimdilik iyiyimm..anlamadım ya neden öyle olduğunu sürekli ağlıyorumm..:2:
Sinemis hoşgeldin canımmm..maşallah oğlun büyümüş..aynı benmi kardeşime benziyor sarışın renkli gözlü..
Valecim sen nasılsın bacım..
Ayşecim benide yoklamışsın baacım hiç iyi değilim bunlaım mıdır nedir bir yakamı bırakmadı.işlerde çok yoğun..
Belenay ablam iyi olmana çok sevindimmm..rabbim son gününe kadar sağlıkla geçirmeni nasip etsin inşş..
Dyd sende iyisindir inşş..
Diviş sende benim gibi olmuşsun bacım yaa..seni çok iyi anlıyorumm.
Bernacımm sende iyisindir inşşş..
Haksever nerelerde? Ilter yok?
Cmrm sen nasılsın?
Bircan maşallah seninde 10 haftan olmuşş..bizde o günleri görecek miyiz..
Aklıma gelmeyen isimler inş. Hepiniz iyisinizzdirrr...
Kızlar benim macunlar geldi..
Eşimle beraber kullanmaya başlayacağız kazamız mübarek olsun bakalım..
Ben bunlara çok güveniyorum sanki bunlarla iyi haberleri alacak gibiyim..
Eşimde görüşmüş adam ile 3ay içinde kesin sonuç alırsınız demiş..
Bu kadar kesin konuşmuş yani..
Gerçi herşey rabbim den belki bu vesile olacak hamile kalabilmeme..
Hay. Olsun bakalım..
cnm inşallah şifa olur sanaSelam divişimm..Ya çok fenayım ben ya valla yolda yürürken bile durup dururken ağlıyorum..
Okadr fena oldum ..
Evet cnm yazmıştım topikte..Ama tekrar yazabilirim..
Bursada bir yer varmış arkadaşım da tedavi ile aşılama falan yaptırdılar hamile kalamamıştı..
Eşindede sorun vardı..Sonra bursada ki deva lokman diye bir yer varmış orayı öğrenmiş gitmiş
orada bunlara eşi ile beraber tabii kullanması için macunlu ot gibi birşey vermişler 1 ay kullan demişler..
Çok ümit etmeyerek denemişler ve kız ilk kullanımda hamile kalmış..
Bizde bursaya gidecektik bunu duyunca neyse adamı aradık konuştuk gelmenize gerek yok dediler..
Ve adam macunu gönderdi..Dün geldi elime..Ve bizde kullanacağız..Bilmiyorum bakalım belkide bu vesile olacak..
Eşim çok ısrar etti..Tüp bebekten önce bunu deneyelim Olmaz ise tedaviye kaldığımız yerden devam ederiz dedi..
Bende 3 ay çok uzun bir süre değil diye tmm dedik..
Adam ilk aydada sonuç alırsınız ama 3. Aya kadar kesin sonuç alırsınız diyor.. Yani bebeğinize kavuuşrsunuz diyor..
Adam okadar eminki gelip bana teşekkür edeceksiniz dedi..Çok varmış tüp bebek deneyip olmayıp bu vesile ile hamile kalan.
Herşeyi geçtim kesin konuşması çok Enteresan..Çok emin..Gerçi Herşey Rabbimden Belkide bu vesile olacak diye
bizde satın aldık.
Büyük kavanozda macunlu karışım 130.-tl 3 pakette hormon düzenleyici vs. çaylar göndermiş toplam 150.-tl..
Üstelik 1 lira almadan adam kargo ile göndermiş..Ben ödemesini yarın yapacağım posta ile..
canım benim nerelerdesin sen bakim
hiç yakışmıyor sana depresif haller.
birdaha topiğini bırakıp depresyonlara girme bak fena olur :117:
canım benim gittinmi doktora
güzel haberlerle dön inşallah
rahim filmi ve eşin için sperm testini tekrar yaptırın canım bu testler ve film birkaç yılda tekrardan kontrolü yapılması gereken testler
bunları yapınca bir sorun yoksa bence aşılamaya geçin tatlım beklemenin anlamı yok
pkolu olunca iş biraz şansa ve zaman kalıyor çünkü
selam cnm..nasılsınselam kızlar nasılsınız neslihan canım göreceksiniz inşallah herkese dua ediyorum...allahın izniyle olucak...beryallll yardımın lazımmm ben hiç beslenemiyorum bulantım çokkk yaptığım şeyleri yiyemiyorum herşeyden tiksindim sadece gevrek yiyebiliyorum naasıl yapıcam bilemedim hem çocuk kilo alsın istiyorum hem sağlıklı beslenmek bana örnek ver:)
günaydınn kızlarrrrr nasılsınız...
neslihan divinty hoşgeldiniz nasılsınız ikinizide pek iyi göremedim
divinity hani GIYMATLIM vardı ya şimdi hamile hemde hiç beklemediği halde :26::26:nasıl oluyor anlayamıyorum:26::26:
bana gelince kızlar dün dişçiye gittim dişimin çekimi zor olur diye düşünmüştüm çünkü sadece kökü kalmıştı dün geldim iyiyim çok şükür diş tedavisi kanal dolgu derken baya bi uzayacak gibi
ben hemen dişlerime bakıtıp doğum doktoruna başlamyı düşünüyordum nese dişlerime bakıtam ondan sonra inşallah o zamana kadarda 3_5kilo verirsem süper olucak
siz nasılsınz kızlarrrr öpüyom hepinizi
bu arada ben 67 kiloyum :124:
diyete devam ediyorum..az yiyorum
hedefim 63 -62 olmak
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm selammmmmm
sizlere murat boz dan biz neleri atlatmadıkki sarkısını armağan ediyom benim için dinleyin biirkezzzz
ne güzel zayıflamışsın bacım spormu yapıyon ne yapıyon
cnm hoşgeldin
şarkı için tşkrler hemen dinliyorum dedim ama bulamadım
başka bi ismimi var acaba
spor yapmıyorum cnm
hergün sabah ballı elma sirkeli kaynar su , her akşam 2 bardak yeşil çay , yatarken greyfurt suyu içiyorum
akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum
6 da akşam yemeği yiyoruz 9 da meyve hazırlıyorum onu yiyip yatıyorum
aç yatıyorum ve aç yatmak çok güzel bi duygu
bu düzeni oturttum herkes alıştı ..
geçen sene bu aylarda 77 idim
arada 10 kg var
ben kaçtım hastaneye gidiyorum yumurta takibine
geldiğimde görüşürüz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?