Dokuz Doğuranlar

Selam kızlar kayınvaldem umreden gelmiştiya ordaydık 15 günden beri evim kadar ordayım zaten ders çalışmam lazım derssssssssssssssssssssssssssssss

Sinem geliş canım hoşgeldin o ne öle velete bak afet olmuş yaa maşallah subanallah tüüü tüü kız birinci büyüdü ikinci istiyonda düştüde denemelere devam mı diyosun vayy vayy ben ölmüşem allahım daha dün gb ilk bebek isteyişin biz nolcaz ya böle offffffffffffff

adetime 2 gün kaldı malum psikoloji başladı puff hiç umudum yok artık pes

GELEBİLDİM SONUNDA

hoşgeldin canım allahım kabul etsin inş darısı bizlere
seinide hayırlısı olsun inş müjdeyi veriri bebişin
ne dersi calışıyon kız benimde ehliyet sınavım var 2gündür ona çalışıyom

üniversite işletme 1. Sınıf anlamıyorum hiçbişi ya malesef saol canım amin inşallah bizede nasip olur allah sanada kolaylık versin

bende geçen sene bu zamanlar 57 dim şimdi 66 püfff ama verecem vermem lazımmm kız kardeşimin düğünü var haziranda

hoşgeldin haksever nasılsın inşallah gebişsindirr inşallah hadi bakalım iyi çalış dersleree iyi...:126:

hadinn bana eyvallah akşam görüşürz
ama kimle akşamları gelen yokki belkim şansıma gelen olur

nabersiniz kızlar hemşerim geldinmi dr.ne dedi
haksever canım inşallah hamilesindir rabbim büyük
ayşem nere kaçtın kız ben daha yeni geldiydim
vale canım ehliyet alıyorsun demek ben 6 yıl önce almıştım sınavı ilk girişte verdim motor zorlamıştı birazcık iyi çalışmalar sana canım

kız vale ben sana face adresisini özelden yaz demedimmi

akşam dinlerim şimdi bakıp çıkcam teşekkürlerr...
canım yazdım özleden görmemişim özür dinle ama bak mutlaka
bide kız senle diyete girekmi bende aldım fana seklde

saol canım umarım alırım aldıktan sonrada arbayı kullanırım çünkü çoğu arkadaşım ehliyeti alınca arabayı sürmüyo

bende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
alt komşumla yarış içindeyiz ..ilham kaynağım o zaten
birlikte yapıp birlikte yiyoruz o zaman hem eğlenceli hemde kolay oluyor
şarkıyı buldum bende varmış ..çok güzel teşekkür ederim ..dinliyorum şuan..sadece bunu attım usanana kadar dinliycem

GELEBİLDİM SONUNDA
hoşgeldin haksever
Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah kutsal topraklara gidip görmeyi
bende geçen sene bu zamanlar 57 dim şimdi 66 püfff ama verecem vermem lazımmm kız kardeşimin düğünü var haziranda
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnm

selam cnm naber

gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..acilde boya badana vardı beni ultrasonografi diye bi yere gönderdi
2,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi girdim.. sağda 8mm solda 20 mm 2 tane yumoş var
vücudun klomene çok güzel cevap veriyor dedi doktorum ..özellikle cumartesi birliktelik önerdi
pazartesi tekrar çağırdı yumurtaya bakacak çatlamadıysa iğne yazacak

ve çok canım sıkıldı yine
kocik ultrasonu çeken erkek olduğu için ve bende çektirdiğim için bana çok kızdı
istemiyorum erkek doktora gitmeni bile bile neden çektirdin dedi
bende göbekten çektirdim alttan olsa çektirmezdim dedim
yinede çektirmeyip çıkıp gelecektin dedi ve telefonu suratıma kapattı
konuşmuyor şimdi benimle
işte benim kocikte böyle ..çok canımı sıktı daha gitmiycem doktora diye söylene söylene geldim
akşam gelsin bakalım ne tavır takınacak

Son düzenleme:

girelim kız ben zaten dikkat ediyom ama ben senin gibi hızlı veremem tiroit hastalrının metabolizması yavaştır hatırlatayım önce
senin hedef kaç şu an kaç kilosun ben önce 60 düşüp sonra 57 filan olsam iyi ama eğer tedaviye başlarsam veremem çünkü o klomen denen illet bana çok kilo aldırıyor
ama yine eklememişsin valeeeeeeeeeeküserim bakkkk:84:

canım bırakmasam insan sürekli gına geliyor bide bu sene çok fena kış oldu anlatmama gerek yok zaten sivasta konyadan kalmaz hiç hareket edemedim
bide eltim var benim antep islahiyeli bilirsiniz o tarafın insalarını içli köfte mantı neler neler bu eltimle aramız bu sene düzeldi gidip geliyoz ama oda başladı rejime o 92 kilo kolundan ameliyat olmuştu birden aldı onun hedefi 80 olmak o yemek yapmazsa ikimizde veririrz
senin doktor işine gelince bende eşimle uzun uzunnn konuştum beni erkek doktora kendisi kıskandığı için değilde ben rahat bişey soramam beni düşünürmüş bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse şu dişlerim bi bitsin hemen başlayacam
maşallah ne güzel yumrtan büyümüş hadi bakalım belki mart ayı sanada yara
miyavv miyavvvvvvvv

saol canım inşallah..

bu arada benim eşimde çok kıskanç ama ben erkek doktora gittim hep ilk doktorum bayandı ve onu gördü sonra kendisi arkadaşından tavsiye alıp erkek doktora götrüdü ahmet beye sonra ben osman hocayı bulmuştum cok zor coooooook ama allah yardım etsin rabbime 4 aşılamamı yaptım aynı dogum gb o masaya oturuyosun spotu yakıyo çok zor hep gözümden yaşlar akarak rabbim nolur bida buralara düşürme bu son olsun allahım nolur die dua ettim doktor sanıyo acıyo acıyomu dio hayır diyorum ama her seferinde öle dua ettim olmadı olmadı olmadıı görümcemin karnı burnunda daha sanki ötekine hamileydi yeni o 3 yasına girdi bu karnındaki 6 aylık oldu ablamın dogan 2.si 6 aylık oldu nasıl şeker bal gb görümceminki tam canavar oldu eşimle güreşiyolar inan canımdan çok seviyorum hepsini ama öle canım acıyo öle acıyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah canım sende hamile oldun ya çok şükür umudumuz sunuz ne diyim ama boğazım düğüm düğüm adet günüm 16sı yaklaştıya psikolojim gene alt üst

bircan senin takvimine heveslendim bende yaptım ..içime doğdu bende bu ay hamile kalacam aralıkta doğuracam

haha ay güldürdün beni ama çokkkk hoşuma gitti ya allahım en yalın zamanda sanada ve tümisteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah amin...

Bir gülümseme bir hayat !

Çok çok yeni projemiz !

Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. kk'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.

Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!) diğeri de Makara Kukara (Makara Kukara Topiği) başlığı.

Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)

Not : kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !

Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

kk Pro Kart Almak için TIKLAYIN

kızlar bu kampanyaya katılalım mı hayırımız olsun şuan hiç param yok eşimde vermez netten bişi için ama toplaya biliriz ne dersini 35 tl toplayıp 15 kişi olduk mu bi grup oluyoruz sanırım tam anlamadım ama ne dersiniz bir ay içinde toplayalım mı 35 lira kocalarımızdan istemeden ev harçlıklarında arttırarak yapabiliriz ne dersiniz birinin mutluluğuna vesile olabilir miyiz kızlar 35 tl toplarız dimi:44:

ben hiçbişi anlamadım pro kart almak ücretlimi ücretsizmi:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…