Selam kızlar kayınvaldem umreden gelmiştiya ordaydık 15 günden beri evim kadar ordayım zaten ders çalışmam lazım derssssssssssssssssssssssssssssss
Sinem geliş canım hoşgeldin o ne öle velete bak afet olmuş yaa maşallah subanallah tüüü tüü kız birinci büyüdü ikinci istiyonda düştüde denemelere devam mı diyosun vayy vayy ben ölmüşem allahım daha dün gb ilk bebek isteyişin biz nolcaz ya böle offffffffffffff
adetime 2 gün kaldı malum psikoloji başladı puff hiç umudum yok artık pes
GELEBİLDİM SONUNDA
hoşgeldin canım allahım kabul etsin inş darısı bizlere
seinide hayırlısı olsun inş müjdeyi veriri bebişin
ne dersi calışıyon kız benimde ehliyet sınavım var 2gündür ona çalışıyom
cnm hoşgeldin
şarkı için tşkrler hemen dinliyorum dedim ama bulamadım
başka bi ismimi var acaba
spor yapmıyorum cnm
hergün sabah ballı elma sirkeli kaynar su , her akşam 2 bardak yeşil çay , yatarken greyfurt suyu içiyorum
akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum
6 da akşam yemeği yiyoruz 9 da meyve hazırlıyorum onu yiyip yatıyorum
aç yatıyorum ve aç yatmak çok güzel bi duygu
bu düzeni oturttum herkes alıştı ..
geçen sene bu aylarda 77 idim
arada 10 kg var
ben kaçtım hastaneye gidiyorum yumurta takibine
geldiğimde görüşürüz öpüyorum
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm selammmmmm
sizlere murat boz dan biz neleri atlatmadıkki sarkısını armağan ediyom benim için dinleyin biirkezzzz
Selam kızlar kayınvaldem umreden gelmiştiya ordaydık 15 günden beri evim kadar ordayım zaten ders çalışmam lazım derssssssssssssssssssssssssssssss
Sinem geliş canım hoşgeldin o ne öle velete bak afet olmuş yaa maşallah subanallah tüüü tüü kız birinci büyüdü ikinci istiyonda düştüde denemelere devam mı diyosun vayy vayy ben ölmüşem allahım daha dün gb ilk bebek isteyişin biz nolcaz ya böle offffffffffffff
adetime 2 gün kaldı malum psikoloji başladı puff hiç umudum yok artık pes
kız vale ben sana face adresisini özelden yaz demedimmi
canım yazdım özleden görmemişim özür dinle ama bak mutlakaakşam dinlerim şimdi bakıp çıkcam teşekkürlerr...
nabersiniz kızlar hemşerim geldinmi dr.ne dedi
haksever canım inşallah hamilesindir rabbim büyük
ayşem nere kaçtın kız ben daha yeni geldiydim
vale canım ehliyet alıyorsun demek ben 6 yıl önce almıştım sınavı ilk girişte verdim motor zorlamıştı birazcık iyi çalışmalar sana canım
bende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandımcanım ya bende greyfurt dışında diğerlerini bi uygulayayım bakalım
insallah bende veririm bende irade yokki bi güğn düzenli yiyosam ertesi gün homini gırtlak
offff offf ben cok iradesizim bu gidişle 100 kilo olucam
MURAT BOZ KORKMA YAZ GOOLE CANIM OZAMAN CIKAR
hoşgeldin hakseverGELEBİLDİM SONUNDA
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnmbende geçen sene bu zamanlar 57 dim şimdi 66 püfff ama verecem vermem lazımmm kız kardeşimin düğünü var haziranda
vale canım ehliyet alıyorsun demek ben 6 yıl önce almıştım sınavı ilk girişte verdim motor zorlamıştı birazcık iyi çalışmalar sana canım
canım yazdım özleden görmemişim özür dinle ama bak mutlaka
bide kız senle diyete girekmi bende aldım fana seklde
saol canım umarım alırım aldıktan sonrada arbayı kullanırım çünkü çoğu arkadaşım ehliyeti alınca arabayı sürmüyo
bende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
alt komşumla yarış içindeyiz ..ilham kaynağım o zaten
birlikte yapıp birlikte yiyoruz o zaman hem eğlenceli hemde kolay oluyor
şarkıyı buldum bende varmış ..çok güzel teşekkür ederim ..dinliyorum şuan..sadece bunu attım usanana kadar dinliycem
hoşgeldin haksever
Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah kutsal topraklara gidip görmeyi
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnm
selam cnm naber
gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..acilde boya badana vardı beni ultrasonografi diye bi yere gönderdi
2,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi girdim.. sağda 8mm solda 20 mm 2 tane yumoş var
vücudun klomene çok güzel cevap veriyor dedi doktorum ..özellikle cumartesi birliktelik önerdi
pazartesi tekrar çağırdı yumurtaya bakacak çatlamadıysa iğne yazacak
ve çok canım sıkıldı yine
kocik ultrasonu çeken erkek olduğu için ve bende çektirdiğim için bana çok kızdı
istemiyorum erkek doktora gitmeni bile bile neden çektirdin dedi
bende göbekten çektirdim alttan olsa çektirmezdim dedim
yinede çektirmeyip çıkıp gelecektin dedi ve telefonu suratıma kapattı
konuşmuyor şimdi benimle
işte benim kocikte böyle ..çok canımı sıktı daha gitmiycem doktora diye söylene söylene geldim
akşam gelsin bakalım ne tavır takınacak
saol canım inşallah..bende aynı dediğin gibi diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
alt komşumla yarış içindeyiz ..ilham kaynağım o zaten
birlikte yapıp birlikte yiyoruz o zaman hem eğlenceli hemde kolay oluyor
şarkıyı buldum bende varmış ..çok güzel teşekkür ederim ..dinliyorum şuan..sadece bunu attım usanana kadar dinliycem
hoşgeldin haksever
Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah kutsal topraklara gidip görmeyi
sende bi ara iyi zayıflamıştın ..bırakınca insan hemen geri alıyor keşke hiç bırakmasaydın cnm
selam cnm naber
gelelim fasülyenin nimetlerine
dr gittim ..acilde boya badana vardı beni ultrasonografi diye bi yere gönderdi
2,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi girdim.. sağda 8mm solda 20 mm 2 tane yumoş var
vücudun klomene çok güzel cevap veriyor dedi doktorum ..özellikle cumartesi birliktelik önerdi
pazartesi tekrar çağırdı yumurtaya bakacak çatlamadıysa iğne yazacak
ve çok canım sıkıldı yine
kocik ultrasonu çeken erkek olduğu için ve bende çektirdiğim için bana çok kızdı
istemiyorum erkek doktora gitmeni bile bile neden çektirdin dedi
bende göbekten çektirdim alttan olsa çektirmezdim dedim
yinede çektirmeyip çıkıp gelecektin dedi ve telefonu suratıma kapattı
konuşmuyor şimdi benimle
işte benim kocikte böyle ..çok canımı sıktı daha gitmiycem doktora diye söylene söylene geldim
akşam gelsin bakalım ne tavır takınacak
hoşgeldin haksever nasılsın inşallah gebişsindirr inşallah hadi bakalım iyi çalış dersleree iyi...:126:
bircan senin takvimine heveslendim bende yaptım ..içime doğdu bende bu ay hamile kalacam aralıkta doğuracam
Bir gülümseme bir hayat !
Çok çok yeni projemiz !
Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. kk'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.
Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri
70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!) diğeri de Makara Kukara (Makara Kukara Topiği) başlığı.
Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)
Not : kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.
Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !
Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.
kk Pro Kart Almak için TIKLAYIN
kızlar bu kampanyaya katılalım mı hayırımız olsun şuan hiç param yok eşimde vermez netten bişi için ama toplaya biliriz ne dersini 35 tl toplayıp 15 kişi olduk mu bi grup oluyoruz sanırım tam anlamadım ama ne dersiniz bir ay içinde toplayalım mı 35 lira kocalarımızdan istemeden ev harçlıklarında arttırarak yapabiliriz ne dersiniz birinin mutluluğuna vesile olabilir miyiz kızlar 35 tl toplarız dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?