Dokuz Doğuranlar

kafayı yedimmmmmmmmm

şimdi komşudan geldim ohh kahkiii kahh kii kafa dağıttım şimdi yemek hazırlıcam yarın adet günüm bakam nolcak görüşürüz kıslarrrr

yazını ilk okuyunca içimden sen hamilesin geçti kısmet tabi ama ne biliiiimmm sölemeden geçemedim canım hadi bakalım hayırlısı nasılsın bu arada :))))

aaaaaaaaaa ama kızlar nerdesinizzz ya bekliyom bekliyom kimse gelmiyo ben gidiyom yazışmalar oluyooooo :(((((((((((((((((((

selam canım naber nasılsın ???

inşallah canım inşallah yemek saati cnm seni özledim vala ama sofrayı hazırlıyorum konuşuruz gene oğlun harika tam istedim gb sarışın mavi gözlü maşşalllah canım

günaydın kızlar nasılsınız ben idare eder işte
valeciğim tartıldım geçtiğimiz cuma 67.600 düm bugün 66.900 yani fazla dikkat etmesemde her ne kadar kabız olsamda yinede gitmiş 700 gr aslında kabız olmasaydım 1 kilodan fazla giderdi ya neyse buda iyi bişi şimden sonrasına bakmak lazım havalarda açmadıki bi dün akşam yine kar yağdı dün yine 15 torba kömür aldık bu sene kış canımıza okudu yeminle
tam 2 ton işte bide dün aldık 15 torba işte 2.5 ton felan oluyor neyse allahım can sağlığı versin olacak napalım saolsun kaynanam sobanın altını hiç kapatmıyor daha dün akşam yaktım sabah bi kalktım içinde nerdeyse bişey yok çok kızdım ama o kadarda yakılmazki
eşimde de iki gündür bi değişiklik var çözemedim dairede tadilat var ondan mı yoksa başka bişeymi var bende anlamdım daha bugün elektrik faturalarına baklır suya bakılır geçim derdi ne kadarda zormuş....

selam canım nasılsınız kızın nasıl oldu geçtimi burnunun akması
kızlar sibelin kızı grip olmuş akşam mesajlaştık kızımın burnu şarıl şarıl akıyır allah sanada vresin bi tane dedi
burdan yine yazıyom belki görür belki görmez çok geçmiş olsun canım kızınıda senide öpüyomm

ablam nasılsın maşallah sana ne kadar güzel bilği bunlar tam diyet listesi olmuş valla ama ben hemen hamiş kalıp senden bilğler almam lazım

ücretli 35 lira kargo dahil ama bi ayda toplayalım yavas yavas 15 kişi toplanıp kart alırsak bi sandalye almış oluyoruz

aman canım valla ben anlamam bana adam zaten hiç para mara vermez bende lişi paramı alamıyom bi türlü zaten yapmacam bidaha kermes varmış bi tane havlu kenarı örcem elimin kolumun hayrına

kızlar direk giriyorum kusura bakmayın
cumanız mubarek olsun rabbim gönlümüzden geçenleri tez vakitte hayırlısı ile versin(amin)inşallahhhh...

kızlar direk giriyorum kusura bakmayın
cumanız mubarek olsun rabbim gönlümüzden geçenleri tez vakitte hayırlısı ile versin(amin)inşallahhhh...

aminnnn canım

rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bir an evvel saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin.

aminnnnnnn
allahım kilo vermek isteyenlerede sabır versin kızlar eltim 91.700 dü şimdi 89.800 olmuş ama adamın metabolizması iyiçalışıyor o daha dikkat ediyor offf çıldırmamak eldemi hani derler ya elti eltiyi çekemez diye çok doğru zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmm

:)))) amannnn canım bırak sen eltini ondan sanane sen kendin için kilo verrrrrrr ala ala :)))))))) insanlar içinmi yaşayacagız beeeee :))))

kızlar misafirim gelecek paasta börek çörek yapıcam kib byeeee

hıh pasta börekte neymiş kuzummm ben almıyım kolay gele sana
ben ne yedim bak öğlen
akşamdan kalma pirinç pilav tam 2 iki kaışk
canım yemek yapmak istemedi 1 tane yumutra haş.
2 dal marul
1 bardak erik suyu
birazdanda bitki çaylarımı içicemmm
azmettim gidecekkkkkkkkkk bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız misafir gelcek diyon oyun oynuyon alla alla

kız o oyunun hastası oldum hadi ben kaçıyom anca yetiştirim işim erken biterse gelirim öpüyom hepinizi

bu erkeklerin hepsinin suyunan bi kibrit çöpü atıverecen olup bitecek
offff ya bu çektiğimiz ne bizim bunlardan
yok kız yazık kıyamam ben kocişime
dün barıştıkta biz
kız ben adet olmadım test yaptım hamilede değilim acaba ne oldu bana

boşalttım bacım ne var ne yoksa sildim hepiciğini
hamile değilsen gecikmiştir
bazen benimde 1 hafta geciktiğim oluyor
evet haklısın cnm
kendime birsürü gezme ayarladım
yarın kardeşimle buluşacam...ondan sonrada ablam gelecek baya bi sürteriz

bu ayda hamile kalamazam hiç üzülmiycem
alıştık nasıl olsa..dr sordum rahim filmini çektirseydik dedim ..oda sezeryandan sonra yapışıklık kalmışmı diye bakmak için istemiş
iltihaplı bi hastalık geçirmediysen ve rahim içi araç kullanmadıysan tıkanmaz ...sezeryandan sonra çektirdiğin için gerek yok dedi

defneyide doruk paşayıda çok öpüyorum
bebekleri çok severim ama özelliklede kız bebeklerin yeri ayrı bende

bi takvim yapıyım onunla avunuyum dedim ..onun yüzünden topiğe gelemiyodum bende sildim şekerim elimden alındı
geri istiyorum takvimimi yaaaa

kocikle barıştık..ama bu küslük ona 2 ayakkabıya mal oldu bitane ev ayakkabısı (platform)bitanede bot alıyım sana ne zaman istersen dedi

kızlar misafirim gelecek paasta börek çörek yapıcam kib byeeee
o pastaları börekleri misafirler yesin sen çok yeme tamammı cnm
kolay gelsin sana görüşürüz byee
erik suyu çok güzel cnm..sindirimi klaylaştırıyor
eriği nerden aldın ..kurutmuşmuydun gıı
bende kocikten istiyim bana alsın gelirken
normalde bu beslenme şeklimle sindirimim kolay olması lazım ama ben yediğimi sindiremiyom
kız o oyunun hastası oldum hadi ben kaçıyom anca yetiştirim işim erken biterse gelirim öpüyom hepinizi

insan bi takılmaya görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…