ben burdayım ayşecik sen nerdesin
...................................................................................................................................
sabah kaltım iki gündür karnımdan elini çekmeyen eşim elini karnıma koydu ve tamam kız olsun dedi zeynebimiz olsun sen istiyosunya kız olsun annesii dedi adet olmadım hep erken geldiya 2 aydır adam ümitli......................... içim kapkara oldu o an korku degil,üzüntü değil.ölsem yeri o an ............kahvalt yaptık yani eşim yedi ben yiyemedim bişi saglık ocana gitcektim çünkü............ sonra o gitti işleri vardı onalrı halletmeye bende hazırlandım 2 dakkalık yolu sanki ömrümden ömür giderek yürüdüm ...saglık ocana girdim.......... dönmek istedim hemşire gördü döneemdim daha onu görünce sü<üldü yaşlar gözümden 2 senedir görmüyorum kadını ama 2 sene önce beni çarmış komşulardan haber yollamış gitmiştim konuşmuştuk olmadını biliyo beni gördü hemen yanıma geldi noldu özge varmı dedi ''bilmiyorum'' dedim geçtimi dedi ''eve'' dedim bakalım dedi....bakamayalım dedim......bkaalım canım dedi vazgectim dedim gidicem olmaz bakalım sende ona göre içini rahat bırakırsın dedi.... testi yaptık ben gidicem yok dedim dur 5 dakkka dedi zorla oturtttu...ama kriz geldi bi kere yaşlar süzülüyo mu kovalarca mı boşalıyo anlamadım ...................yok bitanem dedi... biliyorum.......dedim..............sonra çıktım evin yolunu bulamadım nerelere gelmişim bilmiyodum dolaa dolana eve geldim çok kötüyüm ben ben dayanamıyorum allahım dayanamıyorum......................
kızlar bende 10 gündür adet olamıyom test yaptırdım hamilelik yokkkk
bugün dilek tesbihine başlıcam allah izin verirse denemediğimiz yol kalmadı rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlet nasip et bizlere
aaaaaa neredesiniz ayol ben gittim 1 saat tam tempo yürüyüş yaptım birazda koştummm geldimm...
kızlar kilomu çok merak ediyom ben ya üfff,,,tartılmamak için kendimi zor tutuyomya bide fazla gelirsem diye
neyse mayısın 13 ünde istanbulda düğün var allahtan bi aksilik olmassa bende gitmeyi düşünyom istanbullulara duyulur..
25haziranda kardeşimin var ozmana kadarda 57 olmam lazım...
...................................................................................................................................
sabah kaltım iki gündür karnımdan elini çekmeyen eşim elini karnıma koydu ve tamam kız olsun dedi zeynebimiz olsun sen istiyosunya kız olsun annesii dedi adet olmadım hep erken geldiya 2 aydır adam ümitli......................... içim kapkara oldu o an korku degil,üzüntü değil.ölsem yeri o an ............kahvalt yaptık yani eşim yedi ben yiyemedim bişi saglık ocana gitcektim çünkü............ sonra o gitti işleri vardı onalrı halletmeye bende hazırlandım 2 dakkalık yolu sanki ömrümden ömür giderek yürüdüm ...saglık ocana girdim.......... dönmek istedim hemşire gördü döneemdim daha onu görünce sü<üldü yaşlar gözümden 2 senedir görmüyorum kadını ama 2 sene önce beni çarmış komşulardan haber yollamış gitmiştim konuşmuştuk olmadını biliyo beni gördü hemen yanıma geldi noldu özge varmı dedi ''bilmiyorum'' dedim geçtimi dedi ''eve'' dedim bakalım dedi....bakamayalım dedim......bkaalım canım dedi vazgectim dedim gidicem olmaz bakalım sende ona göre içini rahat bırakırsın dedi.... testi yaptık ben gidicem yok dedim dur 5 dakkka dedi zorla oturtttu...ama kriz geldi bi kere yaşlar süzülüyo mu kovalarca mı boşalıyo anlamadım ...................yok bitanem dedi... biliyorum.......dedim..............sonra çıktım evin yolunu bulamadım nerelere gelmişim bilmiyodum dolaa dolana eve geldim çok kötüyüm ben ben dayanamıyorum allahım dayanamıyorum......................
kızlar bende 10 gündür adet olamıyom test yaptırdım hamilelik yokkkk
bugün dilek tesbihine başlıcam allah izin verirse denemediğimiz yol kalmadı rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlet nasip et bizlere
vayy süpersin ayşe.. haftada bir keremi tartılıyon sen
ben hergün çıkıyom basküle
üzüldüm ikinizede..birdahaki aya kaldı umutlar
haksever başlığını hiç sevmedim
ne demek imanım olmasa ölüm hak olurdu benim için
birgün gerçekten çok bunalımdaydım şu mesajı aldım citostan ve her fırsatta okuyorum pc ye kaydettim
"hz. eyüp dermansız kaldı imdat demedi...hz. yusuf karanlığa düştü eyvah demedi...hz ibrahim ateşe düştü yandım demedi...sıkıntı, dert , tasa Allaha sevgili olandan başkasına inmedi... unutma rabbim ihmal değil imtihan eder"
yani bizde imtihan ediliyoruz
sınavımız çok zor ..elimizden bişey gelmiyor..biz ne yaparsak yapalım rabbimin kararladığından başkası olmuyor
kısmetimizde varsa anne olmak oluruz
yoksada elimizden ne gelir
bugün hastaneye gittim yumurta takibine
öğleden sonraya kaldı işim sıra bana gelmedi
az sonra tekrar gidecem..yumurta çatlamadıysa iğne verecek dr
nefret ediyorum şu hastane işlerinden
üzüldüm ikinizede..birdahaki aya kaldı umutlar
haksever başlığını hiç sevmedim
ne demek imanım olmasa ölüm hak olurdu benim için
birgün gerçekten çok bunalımdaydım şu mesajı aldım citostan ve her fırsatta okuyorum pc ye kaydettim
"hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi...hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi...hz ibrahim ateşe düştü yandım demedi...sıkıntı, dert , tasa allaha sevgili olandan başkasına inmedi... Unutma rabbim ihmal değil imtihan eder"
yani bizde imtihan ediliyoruz
sınavımız çok zor ..elimizden bişey gelmiyor..biz ne yaparsak yapalım rabbimin kararladığından başkası olmuyor
kısmetimizde varsa anne olmak oluruz
yoksada elimizden ne gelir
bugün hastaneye gittim yumurta takibine
öğleden sonraya kaldı işim sıra bana gelmedi
az sonra tekrar gidecem..yumurta çatlamadıysa iğne verecek dr
Nefret ediyorum şu hastane işlerinden
canım elki geç döllemne felandır ya ne desem bilemedimki sabır derim
bende 14şubatta regli olmuştum ama baya bi uzun sürmüştü bi daha ne zaman gelir bilmiyorum allahım sana el açan kulların haline acı yarabbim sabırrr
ben geldim doktordan
çarşamba günü 20 mm olan yumurtam bugün 36 mm olmuş
çok büyümüş ve çatlamamış dedi dr
bu ay pek şans vermedi yani anlıycanız 2012 de anne olamıycam 2013 tede belki
canım hayırlısı en azında oluşan bi yumurtan var sen umutsuzluğa kapılma
ben bu ay senin için cok umutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?