içme zaten iyi bişey değiliçiyormuş gibi yap
kesin olan bişey var 2012 geçti bizim için 2013 te anne olacaz
günaydın yarenGünaydın arkadaşlar nasılsınız..ben herzamanki gibi saat 7 de sabah kuşı gibi ayaktayım.sabah 5tede yatsam 7dedinmi ben kalkar...şu uykudan gözünü açamayanların uykusundan birazda bana verse nolur sanki...ama en azından günüm bitmiyo.işleriim daha 10 demeden bitiyo..eşimde evde zaten daha izinli ameliyat oldu ya...bende 15 gündür falan acayip rejimdeyim hiç bu kadar iyi gitmemişti hep bozanlardanım.ama resmen midem hafifledi.bakalım yaza kadar nolcak....yazamasamda herşeyi okuyorum.kendinize çok iyi bakın.öpüldünüz..
içmem canım arada bi iki çekmeyle zaten dişlerim kalmadı asla içmem ama böylede oldummu insanın acayip canı istiyorrbari böyle içeyimmmmm
evet canım 2012 de geçip gider baksana mart 21 bugün hayırlısı be gülümbizde 2013 de anneoluruz sağlık olsun napalımmm...
şarkı söylemek en iyisi
bi kızım olsun istiyorum sapsarı lüle lüle saçları olsun
gözlerini dayısından alsın bazen yosun yeşiliii bazende denizmavisi
sakinliğini babasından
güçlü olmayı katlanmayı annesinden öğrensin
dimdik tek başına kimseye muhtaç olmadan yaşayabilsin
onurlu yaşamayı çalışkanlığını dedesinden
herşeye söylenmesini anneannesinden
sabrı soğukkanlılığı teyzesinden öğrensin
güler yüzü sıcacık tertemiz bi kalbi
alnı secdede yüreği yalnızca allaha bağlı olsun istiyorm
içimde duamsın vazgeçmediğimsin benim olmanı istediğim
gerçekleşmesini sabırsızlık beklediğimsin
hadi gel bekletme anneni gelde içimdeki bitsin bütün dertlerimmmm
allahım hepimizin muradını yüreğinde koyma yarabbim sana sığındım yalnızca sanaaaa
selam kızlar nasılsınız haksever canım senin kaç gün geçtide test yaptın hastalanmazsan tekrarla derim...bende ilk yaptım hiç bişi çıkmadı 5gün geçti yaptım zar zor çok çok silik çıktı dr a bile gösterdim olayabilirde dedi geç döllenme olmuş...
herkese çok slm öncelikle.biliyorum çok ihmal ettim burayı.uzun zaman oldu gelenedim.ama hep okudum sizi.haksever vale divnty ayşeve meleklerini isteyen tüm arkadaşlara sesleniyorum.bizim burada nekadar ağladığımızı unuttunuzmu.hiçmi size biraz umut olamıyoruz.sizi en ii anlayan bizleriz sanmayınki unuttuk neler yaşadığımızı.size yeminederimki her allahın günü gösterdiğimiz çabalar aklımıza geliyo efsamın olmadığı günlarde içimizin nekadar acıdığı aklımıza geliyo ve hepiniz şu anda öyle olduğunu da biliyorum. bu duygular tarif edilemiyor öyle bir acıki bir türlü hafifletemezsin. ne olur umudunuzu asla kaybetmeyin allahın izniyle rabbim sizede nasip edecek o duyguları.biraz önce netten buldum bir dua hemen buraya yazmak istedim.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
netten buldum kızlar inş bir yararım dokunur hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
selam kızlar herkese bende dün dilek tesbihine başladım
cok etkiliymiş kızlar sizede anlarsanız anlatayım
şimdi 2 rekat allah rızası için namaz kılıyomuşuz namaz bittikten sonra
dua edip dileğimizi söylüyomuşuz ondan sonra dileğimize niyetlenerek
tesbihi elimize alıp ihlas duasını 1 tesbihe okuyup sonra 2. ye geçiyoz onada okuyoz
sonra tekrar 1 tesihe geçiyoz tekrar 3 tesbihe kadar okuyoz sonra tekrar başa dönüyoz
sonra tekrar 4. tesbihe gelene kadar okuyoz sonra başa tekrar dönüyoz
böyle böyle 99 tesbihe kadar geliyoruz sonra 40 tane tesbih alıp okudugumuz tesbihide içine koyup
41 tesbihi dağıtıyomuşuz
umarım anlatabilmişimdir
Selam kızlarrrr...
Bayağı kaynatmışsınız Maşalahhh...
Herkes iyi gözüküyor çok şükür..
Sabredecezzz inş. bu yıl hepimiz hamiş kalmış oluruz...
ben ballara devam ediyorummm..
Bakalım bugün çalışmalara başlıyoruzz..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Valecim yazdığın şey beni çok duygulandırdı..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Ahh ben bir hayallerimi saysam varya off offfff..Ne hayallerr..Ama Rabbim Kuluna vermeyeceği şey için
Hayal bile kurdurmazmış..O yüzden ben çok ümütliyim..Burada kaç arkada hiç beklemedikleri anda hamile kaldılar..
İnşş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek..
Ayy bu arada bende çok bunalımdayım kilo konusundaa çok canım sıkılıyorr geçen sene yazın verdiğim kiloları full
artısı ile geri aldım ve şimdi diyete bile başlayamıyorumm..Hani başlıyorum hopp ertesi gün yine yiyorum(
Ne olacak benim bu halimm..Hamile kalmadan önce 7 kilo verebilseydimm..Ama nerdeee(
ben regli oldum çok mutsuzum çokkkkk
allahım ne zaman bitcek bu işkence sabır allahhıımmmmmmm/QUOTE]
Günaydın arkadaşlar nasılsınız..ben herzamanki gibi saat 7 de sabah kuşı gibi ayaktayım.sabah 5tede yatsam 7dedinmi ben kalkar...şu uykudan gözünü açamayanların uykusundan birazda bana verse nolur sanki...ama en azından günüm bitmiyo.işleriim daha 10 demeden bitiyo..eşimde evde zaten daha izinli ameliyat oldu ya...bende 15 gündür falan acayip rejimdeyim hiç bu kadar iyi gitmemişti hep bozanlardanım.ama resmen midem hafifledi.bakalım yaza kadar nolcak....yazamasamda herşeyi okuyorum.kendinize çok iyi bakın.öpüldünüz..
diyet diyet diyet diyet
yarından itibaren 2 haftalık kilo alınacak döneme giriyoruz :18:
bugün canınız ne istiyorsa yiyin..gerçi ben hep yiyorum hiç kısmadım sadece azalttım
her neyse 2 hafta boyunca salata , sebze ve çorba ağırlıklı beslenme şekline geçecem
gıdığım gitti ..göbeğim gitti ..kalçalarım ve göğüslerim küçüldü
kocişim bana 38 beden etek aldıartık 38 bedene sığabiliyorum yuppiiiiiiii en mutlu smileyleri seçtim bugünkü ruh halimi anlayın işte böyleyim :119: :124: :128:
kızlar canım çok sıkkın erken doğum riskim var nstde sancı çok fazla çıktı ilaç verdi dr.yatcan diyor daha çok erken dua edin kızlar enazından 36 haftayı tamamlıyalım
diyet diyet diyet diyet
yarından itibaren 2 haftalık kilo alınacak döneme giriyoruz :18:
bugün canınız ne istiyorsa yiyin..gerçi ben hep yiyorum hiç kısmadım sadece azalttım
her neyse 2 hafta boyunca salata , sebze ve çorba ağırlıklı beslenme şekline geçecem
gıdığım gitti ..göbeğim gitti ..kalçalarım ve göğüslerim küçüldü
kocişim bana 38 beden etek aldıartık 38 bedene sığabiliyorum yuppiiiiiiii en mutlu smileyleri seçtim bugünkü ruh halimi anlayın işte böyleyim :119: :124: :128:
hemşom geçmiş olsunkızlar canım çok sıkkın erken doğum riskim var nstde sancı çok fazla çıktı ilaç verdi dr.yatcan diyor daha çok erken dua edin kızlar enazından 36 haftayı tamamlıyalım
kızlarrrrrrrrr tam tamına 66.000 oldummmmmmmmm
üstelik regli olmama ragmennnnnnnnnnn çok mutluyummmm
bu arada reglimde çok güzel oluyorrrr neyse gidim elma sirkesi ballı suyumu içeyimmmmm
bu arada günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemşom geçmiş olsun
nolacak şimdi..beloşla beraber hamile kaldınız ikinizinde başına gelmeyen kalmadı
inşallah bebiş acele edip zamanından önce gelmez
tebrik ederim ayşe
sanada günaydın gerçi öğlen oldu ama neyse çaktırma
ben yokum bugün gezmeye gidiyorum boş topik görüşürüz
ya cnm geç yatınca kalkamıyorumçok saol canım darısı vermek isteyenlerin başına
bu zamana kadar yatılırmı delüüü saat 1 oldu
nereye gidiyon
ben sabah erkenden kalktım hamur yoğurdum saat 10 gibi başladık yapmaya yaptık bitirdik bu arada yürüyüşümüde yaptım şimcik işlerimi halledem
form çayımı içerim akşamada hafif salataylan yerim bu kadar
hg cmrmselamkıslar pazar gününden beri hasta yatıyorum.midemi ve idrar yollarımı üşütmüşüm ay bir mide bulantısı karın ağrısı öldüm bişey yiyemedim.hamilelik dönemimdeki sıkıntılara döndüm acaba hamilemıyım dedim ama hayır hamıle değilim çok kötü ya şimdiden ikinci hamılelğimden korkuyorum çok sıkıntılı geçmişti.yemek yiyememe en ufak şeyden tıksınme
ayşeciğim rejıme başlamısın şekerim.hade bakem yolun açık olsun ay bende şu elli kilodan kırkaltı kıloya inebilsem
selam kızlar keyifler nasıl
netim yok giremiyorum hepinizi çooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haksever canım iyi yapmışsın gezerek eşinde sana ne güzel destek olmuş ama bence bekle 1hafta daha dr a git en azından neden geciktiğini öğren...
kızlar canım çok sıkkın erken doğum riskim var nstde sancı çok fazla çıktı ilaç verdi dr.yatcan diyor daha çok erken dua edin kızlar enazından 36 haftayı tamamlıyalım
kızlarrrrrrrrr tam tamına 66.000 oldummmmmmmmm
üstelik regli olmama ragmennnnnnnnnnn çok mutluyummmm
bu arada reglimde çok güzel oluyorrrr neyse gidim elma sirkesi ballı suyumu içeyimmmmm
bu arada günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
takvimime göre hamileliğimin 2. haftasına girmişim
3. haftasında da doğururum ben kendimde o potansiyeli görüyorum
selamkıslar pazar gününden beri hasta yatıyorum.midemi ve idrar yollarımı üşütmüşüm ay bir mide bulantısı karın ağrısı öldüm bişey yiyemedim.hamilelik dönemimdeki sıkıntılara döndüm acaba hamilemıyım dedim ama hayır hamıle değilim çok kötü ya şimdiden ikinci hamılelğimden korkuyorum çok sıkıntılı geçmişti.yemek yiyememe en ufak şeyden tıksınme
ayşeciğim rejıme başlamısın şekerim.hade bakem yolun açık olsun ay bende şu elli kilodan kırkaltı kıloya inebilsem
selam kızlar keyifler nasıl
netim yok giremiyorum hepinizi çooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selamkıslar pazar gününden beri hasta yatıyorum.midemi ve idrar yollarımı üşütmüşüm ay bir mide bulantısı karın ağrısı öldüm bişey yiyemedim.hamilelik dönemimdeki sıkıntılara döndüm acaba hamilemıyım dedim ama hayır hamıle değilim çok kötü ya şimdiden ikinci hamılelğimden korkuyorum çok sıkıntılı geçmişti.yemek yiyememe en ufak şeyden tıksınme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?