Dokuz Doğuranlar

içme zaten iyi bişey değil içiyormuş gibi yap
kesin olan bişey var 2012 geçti bizim için 2013 te anne olacaz

içmem canım arada bi iki çekmeyle zaten dişlerim kalmadı asla içmem ama böylede oldummu insanın acayip canı istiyorrbari böyle içeyimmmmm
evet canım 2012 de geçip gider baksana mart 21 bugün hayırlısı be gülüm bizde 2013 de anneoluruz sağlık olsun napalımmm...
şarkı söylemek en iyisi

günaydın yaren
maşallah çok erkencisin
ben saat 10da bile zar zor kalkıyorum sırf kızıma kahvaltı hazırlamak için

hayırlısı
ben ev işine verdim kendimi
sesim güzel olsa şarkı söylerdim
bu arada bende günde 1 tane içiyorum

diyet diyet diyet diyet
yarından itibaren 2 haftalık kilo alınacak döneme giriyoruz :18:
bugün canınız ne istiyorsa yiyin..gerçi ben hep yiyorum hiç kısmadım sadece azalttım
her neyse 2 hafta boyunca salata , sebze ve çorba ağırlıklı beslenme şekline geçecem

gıdığım gitti ..göbeğim gitti ..kalçalarım ve göğüslerim küçüldü
kocişim bana 38 beden etek aldı artık 38 bedene sığabiliyorum yuppiiiiiiii en mutlu smileyleri seçtim bugünkü ruh halimi anlayın işte böyleyim :119: :124: :128:

bendeeeeeeee

gelmedi hala ve acayip yaz temizliği yaptımbanamısın demedi off gelmedide hiç gecikmiyodu ne zmandır üitlenmek istemiyorum yok işte yokk

:44::44:hey allahım bunu ilk duydum anadım desem yalan olur valla

verirsin insallah canım hadi biz yanındayız sana güveniyouz gitsin kilolar gelsin bebişler

ben hala adet olmadım ve dün temizlik yaptım hemde bahar temisliği uff hala gaelmedi ölüyorum yorgunluktan

test yaptım gün attım kendimi sokaga carşıya cıktım meydandaki havuzun başına oturdum insanalrı seyrettim nasıl kalabalık nasıl kalabalık güneşi gören çıkmış ağlıyorum kimse görmüyo bile eherezde bi telaş herkezin elinde eteğinde bi çocuk allahım ne kadar çok çocuk var kızan anneler kakanlıyolar çocukları yürüsene sus bonu isteme falan filan allahım bende olsun die ağlıyorum nasıl bi dünya dedim tip tip insanlar töbe yaprabbim diorum allahım ne günah işledim de olmuyo ama bakıyorum ne kadar dinini yaşamayan insanalrın çocukları var off bizimde sınavımız bu işte çok canım sıkkınyemek bile yiyesim yok neyse çarşıda oturdum sonra kocik geldi yanıma dururmu msj attım ben çarşı pazar gezcem arama beni die oda atladı arabaya yanıma geldi sonra gezdik yürüdük yürüdük sokak sokak cadde cadde sonra kumpir yedik bu arada bizimkia dini ettirmezdi kumpirci oldu:44: sonra yürüye yürüye eve geldik bacakalrım et kesmiş dünde temizlikten öldüm bugün valla heryerim arıyo misafirlerde geldi hatim yeri bendeydi bugün öle işte bende habaerler bu kadar beklemeye devammmmmmmm

haksever canım iyi yapmışsın gezerek eşinde sana ne güzel destek olmuş ama bence bekle 1hafta daha dr a git en azından neden geciktiğini öğren...

kızlar canım çok sıkkın erken doğum riskim var nstde sancı çok fazla çıktı ilaç verdi dr.yatcan diyor daha çok erken dua edin kızlar enazından 36 haftayı tamamlıyalım

kızlarrrrrrrrr tam tamına 66.000 oldummmmmmmmm
üstelik regli olmama ragmennnnnnnnnnn çok mutluyummmm
bu arada reglimde çok güzel oluyorrrr neyse gidim elma sirkesi ballı suyumu içeyimmmmm
bu arada günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar canım çok sıkkın erken doğum riskim var nstde sancı çok fazla çıktı ilaç verdi dr.yatcan diyor daha çok erken dua edin kızlar enazından 36 haftayı tamamlıyalım

canım duaları bildiğin ne duası varsa oku da bizlerde duacınız emin ol inşallah 36 haftayıda tamamlrsınız henüz daha çok küçük dimim 32 haftadasınız galiba rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

bugünden itibaren kilo alma günümü yoksa kız aman ben dikkat edeyim aycanın topiğndemi gördün ayyy bende baktım akşam filan bulamadım
maşallah senin göbek gitmiş ben bi deri bi kemik kalsam yine gitmiyor
bende istiyom 38 beden bendeeeeeeeeeeeeeee maşallah sana hadi verelim kiloları gitsin
valeeee neslihannn kilo verecekler kaytarman yalnız yürünmüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemşom geçmiş olsun
nolacak şimdi..beloşla beraber hamile kaldınız ikinizinde başına gelmeyen kalmadı
inşallah bebiş acele edip zamanından önce gelmez

tebrik ederim ayşe
sanada günaydın gerçi öğlen oldu ama neyse çaktırma

ben yokum bugün gezmeye gidiyorum boş topik görüşürüz

takvimime göre hamileliğimin 2. haftasına girmişim
3. haftasında da doğururum ben kendimde o potansiyeli görüyorum

Son düzenleme:

çok saol canım darısı vermek isteyenlerin başına
bu zamana kadar yatılırmı delüüü saat 1 oldu
nereye gidiyon
ben sabah erkenden kalktım hamur yoğurdum saat 10 gibi başladık yapmaya yaptık bitirdik bu arada yürüyüşümüde yaptım şimcik işlerimi halledem
form çayımı içerim akşamada hafif salataylan yerim bu kadar

selamkıslar pazar gününden beri hasta yatıyorum.midemi ve idrar yollarımı üşütmüşüm ay bir mide bulantısı karın ağrısı öldüm bişey yiyemedim.hamilelik dönemimdeki sıkıntılara döndüm acaba hamilemıyım dedim ama hayır hamıle değilim çok kötü ya şimdiden ikinci hamılelğimden korkuyorum çok sıkıntılı geçmişti.yemek yiyememe en ufak şeyden tıksınme
ayşeciğim rejıme başlamısın şekerim.hade bakem yolun açık olsun ay bende şu elli kilodan kırkaltı kıloya inebilsem

ya cnm geç yatınca kalkamıyorum
aslında uyansamda yataktan kalkmıyorum
yatak odamızda tv var..9 da yedi numara başlıyor ondan sonrada melek'e bakıyorum
öğleden sonra anca çıkıyorum odamdan
evin diğer taraflarını akşamdan toplayıp temizliyorum aniden bir gelen olursa diye
sabaha sadece yatak odaları kalıyor oda kolay zaten

kocikin amcası gile gittik oturmaya ..gittiğimiz ev sahibini çok severim güzel zaman geçirdim ve çok yemek yedim
akşamada yiycem ama salatayı bol yerim diğerlerinden azıcık
eğer öğlen yemeği çok kaçırıp akşama yemezsem kocik kızıyor
az ye bizimlede yemeye yerin kalsın diyor
şimdi ona çok yedim siz yiyin desem kızar
hg cmrm
biz ellili rakamları rüyamızda bile göremezken sen 46 dan bahsediyon bize havamı atıyon
bu arada geçmiş olsun
selam kızlar keyifler nasıl
netim yok giremiyorum hepinizi çooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hg rufeyde cnm nasılsın
kızın nasıl..bizim keyifler iyi idare ederiz
hala uğraşıyoruz bebek için ..daha zamanı gelmedi heralde 2012 geçti şimdi hedefimiz 2013
seninle tanıştığımızda 2008 yılıydı
aradan 4 sene geçmiş hala uğraşmaktayım
umudumuzu hiç kaybetmedik..gözümüzün önünde sizler örneksiniz
çok sabırlıyız sıranın bize gelmesini bekliyoruz
kıznı öp bizim için
onun bisürü sanal teyzesi var

haksever canım iyi yapmışsın gezerek eşinde sana ne güzel destek olmuş ama bence bekle 1hafta daha dr a git en azından neden geciktiğini öğren...

bakalım olmazsam pazartesi kanda baktırırım saglık ocanda ondada yoksa fakülteye gidicem canım off 2yıldır nerdeyse her ay oluyorum 2 aydırda önce önce olmuştum neden olamadım ki bu ay anlamadım pufff

allah yardımcın olsun canım hayırlısı için dua et hangisi hayırlısıysa o olsun ve üzülme sıkma kendini herşey çok ilerledi erken bile olsa bişi olmaz kalbini karartma sıkma kendini rahat olmaya çalış canım seni seviyoruz rabbims eni ve meleğini korusun canım

aferimmmmm

takvimime göre hamileliğimin 2. haftasına girmişim
3. haftasında da doğururum ben kendimde o potansiyeli görüyorum

delisin ya

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

selam kızlar keyifler nasıl
netim yok giremiyorum hepinizi çooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizde seniiiii

geçmiş olsun canım şimdi nasılsınnnn...
ne 46 mı kız harbi sen bizle kafamı buluyon iyi senin kilon felan boşver sen zayıflama biz zayıflayaılm
divinity valem neslihan ben
ikinci çocuğu düşünmeden önce ver sira bizde

haksever kız ben bi duş alıp geleyim msnden görüşelim olmazmı çok istedim senle yazışmayı ama bir türlü denk gelmedi
gitme tamammı

slm kıslar bugün komşiye gittim geleneksel perşembe toplantımız ay çok gükdüm 5 arkadaşız hepimiz 2-3 bi ben 5 senelik evliyim yaşlarımızda öle bir çok güzel egleniyoruz birimiz hamile , biriinin dünya tatlısı kızı var tam hayalimdeki gb adıda zeynep benim hayalimdeki ad gamzeli harika bi kızı var ben ona dilli düdük diyorum,3ümüzünde çocugu yok biri tedavi oluyo ben gb biri istemiyo daha benden bi yaş küçük çalışıyo bide öle işte orta halli bi arkadaş grubu herkez hamilede değil rahatım yani espirili bi şekilde dalga bile geçiyoruz mesela bugün anlaşıyoz herkez çalışma yapcak die

neyse yani öle eğlendim bugün ay arkadaşın babannesi diyomuşki biz 2 gün yıkanmasak 3.gün yıkanırız yani şey yapıyolarmış babannesi 67 dedesi 72 yaslarındaymış ay donlarıma yapcaktım gülerken bide gene arkadaşım kaçarak evlendi bi hikayeler allahım ölüyoruz gülmekten öle yani bugün güzel bi gündü

not::::::HALA ADET OLMADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…