herkese çok slm öncelikle.biliyorum çok ihmal ettim burayı.uzun zaman oldu gelenedim.ama hep okudum sizi.haksever vale divnty ayşeve meleklerini isteyen tüm arkadaşlara sesleniyorum.bizim burada nekadar ağladığımızı unuttunuzmu.hiçmi size biraz umut olamıyoruz.sizi en ii anlayan bizleriz sanmayınki unuttuk neler yaşadığımızı.size yeminederimki her allahın günü gösterdiğimiz çabalar aklımıza geliyo efsamın olmadığı günlarde içimizin nekadar acıdığı aklımıza geliyo ve hepiniz şu anda öyle olduğunu da biliyorum. bu duygular tarif edilemiyor öyle bir acıki bir türlü hafifletemezsin. ne olur umudunuzu asla kaybetmeyin allahın izniyle rabbim sizede nasip edecek o duyguları.biraz önce netten buldum bir dua hemen buraya yazmak istedim.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
netten buldum kızlar inş bir yararım dokunur hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yakalayamamışsın hemşomslm kızlar yakaladım sizi nasılsınız
hg sumoşherkese çok slm öncelikle.biliyorum çok ihmal ettim burayı.uzun zaman oldu gelenedim.ama hep okudum sizi.haksever vale divnty ayşeve meleklerini isteyen tüm arkadaşlara sesleniyorum.bizim burada nekadar ağladığımızı unuttunuzmu.hiçmi size biraz umut olamıyoruz.sizi en ii anlayan bizleriz sanmayınki unuttuk neler yaşadığımızı.size yeminederimki her allahın günü gösterdiğimiz çabalar aklımıza geliyo efsamın olmadığı günlarde içimizin nekadar acıdığı aklımıza geliyo ve hepiniz şu anda öyle olduğunu da biliyorum. bu duygular tarif edilemiyor öyle bir acıki bir türlü hafifletemezsin. ne olur umudunuzu asla kaybetmeyin allahın izniyle rabbim sizede nasip edecek o duyguları.biraz önce netten buldum bir dua hemen buraya yazmak istedim.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
netten buldum kızlar inş bir yararım dokunur hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydınnn kızlarr bugün çok mutluyummmmmmm
tam 600 gr vermişim ve böylelikle 66.300 gr dua edinde cuma günü 65.700 felan oluyumyaşasın kilo vermek gitsin yağlar gelsin kaslar gerçi ben kası sevmemde:120:
selam kızlar herkese bende dün dilek tesbihine başladım
cok etkiliymiş kızlar sizede anlarsanız anlatayım
şimdi 2 rekat allah rızası için namaz kılıyomuşuz namaz bittikten sonra
dua edip dileğimizi söylüyomuşuz ondan sonra dileğimize niyetlenerek
tesbihi elimize alıp ihlas duasını 1 tesbihe okuyup sonra 2. ye geçiyoz onada okuyoz
sonra tekrar 1 tesihe geçiyoz tekrar 3 tesbihe kadar okuyoz sonra tekrar başa dönüyoz
sonra tekrar 4. tesbihe gelene kadar okuyoz sonra başa tekrar dönüyoz
böyle böyle 99 tesbihe kadar geliyoruz sonra 40 tane tesbih alıp okudugumuz tesbihide içine koyup
41 tesbihi dağıtıyomuşuz
umarım anlatabilmişimdir
Allah kabul etsin cnm
anladım ben anlatmaya çalıştığın şeyi
şöyle oluyor heralde 1..1-2..1-2-3..1-2-3-4..........diye 1 tesbih bitene kadar demi doğrumu anlamışım
bende yapıyım basit ve eğlenceli bişeye benziyor ama karıştırmamak lazım
bi karışırsa gider valla :18:
Allah kabul etsin cnm
anladım ben anlatmaya çalıştığın şeyi
şöyle oluyor heralde 1..1-2..1-2-3..1-2-3-4..........diye 1 tesbih bitene kadar demi doğrumu anlamışım
bende yapıyım basit ve eğlenceli bişeye benziyor ama karıştırmamak lazım
bi karışırsa gider valla :18:
evet canım her saydığın sayıda başa dönüyon tekrar
ben bi tane büyük bi tane küçük çengelli iğne ayarladım
başaldığıma büyüğü geriye saydığma küçüğü koyuyorum
hayırlısı rabbim sesimizi duyar inşallaaaaaaaaaahhh
ben regli oldum çok mutsuzum çokkkkk
allahım ne zaman bitcek bu işkence sabır allahhıımmmmmmm
canım benim üzülme bak ben ne diyeceğimi şaşırdım herzaman sen bizi tesellil edince
hakkımızda hayırlısı buymuş bugünden itibaren pozitif düşüneceğiz hepimiz
adet olmakta kötü bişey değilki bi ay daha ümitlenmemiz anneliğe her ay adım atabileceğimizin umudu
bu ayki hayallerimiz gelecek aya kaldı hadi toparlan meleğim ben burdayım beklicem seni
evet canım sende çok saol ya ben aslında öyle bi bakmaya gelmiştim duş alayım kendime geleyim diye
bilmiyorum valem ne düşüncem ne taşıncam bilemedim
senin eşin yokmu evde benimk garibim sızdı kaldı valla
nerelerdesiniz kızlarrrr yaaaaaaaaaaaa
siz bari gelinde bişey deyin pofffffffffff
cnm adet olduğun için üzüldüm ama sen adet olamıyordun ...adet olabilmen güzel değilmi
evet canım olamıyordum birden başladı nasıl oldu anlayamadım dur bakalım devamı gelecekmi inşallah gelir sökülür iyicenede nisanda bari hamle kalabilsem puffffsiğara içmek ttaaa ciğerlerime kadar çekmek istiyom ben yaaaa ama içmem hem benim eşimde bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?