Dokuz Doğuranlar

herkese çok slm öncelikle.biliyorum çok ihmal ettim burayı.uzun zaman oldu gelenedim.ama hep okudum sizi.haksever vale divnty ayşeve meleklerini isteyen tüm arkadaşlara sesleniyorum.bizim burada nekadar ağladığımızı unuttunuzmu.hiçmi size biraz umut olamıyoruz.sizi en ii anlayan bizleriz sanmayınki unuttuk neler yaşadığımızı.size yeminederimki her allahın günü gösterdiğimiz çabalar aklımıza geliyo efsamın olmadığı günlarde içimizin nekadar acıdığı aklımıza geliyo ve hepiniz şu anda öyle olduğunu da biliyorum. bu duygular tarif edilemiyor öyle bir acıki bir türlü hafifletemezsin. ne olur umudunuzu asla kaybetmeyin allahın izniyle rabbim sizede nasip edecek o duyguları.biraz önce netten buldum bir dua hemen buraya yazmak istedim.
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
netten buldum kızlar inş bir yararım dokunur hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnn kızlarr bugün çok mutluyummmmmmm
tam 600 gr vermişim ve böylelikle 66.300 gr dua edinde cuma günü 65.700 felan oluyumyaşasın kilo vermek gitsin yağlar gelsin kaslar gerçi ben kası sevmemde:120:

canım nerelerdesin sen yav özledik seni evet çok ihmal ettin bizi neyse canın saolsunda gerisi önemli değil efsa nasıl yazıyorum ama ne zaman gelipte okuyacan bilemem
dua içinde çok asol allah razı olsun canım geçen günde dedim evlat istemek ne ev almaya ne araba almaya nede bankadan para çekmeye benziyor sadce ama sadece sabır istiyor sabır yaradan vermiyorsa elbet vardır bi bildiği hayırlısı...

slm kızlar yakaladım sizi nasılsınız
yakalayamamışsın hemşom
hg sumoş
nasılsın cnm kızın nasıl
cnm ben umudumu kaybetmedim hatta her konuda çok sabırsız bir insanım ama bu bebek işinde peygamber sabrı var bende
bulduğun duaları ben bir kere denemiştim..denemediğim hiçbir dua kalmadı
kısmet
menapoza girene kadar umut etmeye ve tedaviye devam edecem
günaydınnn kızlarr bugün çok mutluyummmmmmm
tam 600 gr vermişim ve böylelikle 66.300 gr dua edinde cuma günü 65.700 felan oluyumyaşasın kilo vermek gitsin yağlar gelsin kaslar gerçi ben kası sevmemde:120:

tebrikler ayse başarılarının devamını dilerim cnm
bende bugün tartıldım 68 geldim
sindirim problemim var..yeşil çayım bittiiii kocikte vardiye gitmiyor artık hergün ağır yemek yemekten bıktım mideme taş gibi oturuyor yemekler
yemeğide kocik yapıyor dolduruyor yağı..bide lezzetli yapıyorki çatlayana kadar yiyorum valla
diyetime taş koydu bu vardiyenin kalkması inşallah en kısa zamanda geri gelir

selam kızlar herkese bende dün dilek tesbihine başladım
cok etkiliymiş kızlar sizede anlarsanız anlatayım
şimdi 2 rekat allah rızası için namaz kılıyomuşuz namaz bittikten sonra
dua edip dileğimizi söylüyomuşuz ondan sonra dileğimize niyetlenerek
tesbihi elimize alıp ihlas duasını 1 tesbihe okuyup sonra 2. ye geçiyoz onada okuyoz
sonra tekrar 1 tesihe geçiyoz tekrar 3 tesbihe kadar okuyoz sonra tekrar başa dönüyoz
sonra tekrar 4. tesbihe gelene kadar okuyoz sonra başa tekrar dönüyoz
böyle böyle 99 tesbihe kadar geliyoruz sonra 40 tane tesbih alıp okudugumuz tesbihide içine koyup
41 tesbihi dağıtıyomuşuz
umarım anlatabilmişimdir

Allah kabul etsin cnm
anladım ben anlatmaya çalıştığın şeyi
şöyle oluyor heralde 1..1-2..1-2-3..1-2-3-4..........diye 1 tesbih bitene kadar demi doğrumu anlamışım
bende yapıyım basit ve eğlenceli bişeye benziyor ama karıştırmamak lazım
bi karışırsa gider valla :18:

evet canım her saydığın sayıda başa dönüyon tekrar
ben bi tane büyük bi tane küçük çengelli iğne ayarladım
başaldığıma büyüğü geriye saydığma küçüğü koyuyorum
hayırlısı rabbim sesimizi duyar inşallaaaaaaaaaahhh

evet canım her saydığın sayıda başa dönüyon tekrar
ben bi tane büyük bi tane küçük çengelli iğne ayarladım
başaldığıma büyüğü geriye saydığma küçüğü koyuyorum
hayırlısı rabbim sesimizi duyar inşallaaaaaaaaaahhh

bende başlayım adet olana kadar bitirmeye çalışıyım
bugün misafirim var
alt komşum gelecek
kızını bıraktı eczaneye gitti
çocuk bakmak çok zor
iflahım söküldü arkasında dolanmaktan dün ter içinde kaldım
şu bebek işini birdaha düşüneyim en iyisi
öptüm cnm seni ben kaçtım

Selam kızlarrrr...
Bayağı kaynatmışsınız Maşalahhh...
Herkes iyi gözüküyor çok şükür..

Sabredecezzz inş. bu yıl hepimiz hamiş kalmış oluruz...

ben ballara devam ediyorummm..

Bakalım bugün çalışmalara başlıyoruzz..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Valecim yazdığın şey beni çok duygulandırdı..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Ahh ben bir hayallerimi saysam varya off offfff..Ne hayallerr..Ama Rabbim Kuluna vermeyeceği şey için
Hayal bile kurdurmazmış..O yüzden ben çok ümütliyim..Burada kaç arkada hiç beklemedikleri anda hamile kaldılar..
İnşş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek..

Ayy bu arada bende çok bunalımdayım kilo konusundaa çok canım sıkılıyorr geçen sene yazın verdiğim kiloları full
artısı ile geri aldım ve şimdi diyete bile başlayamıyorumm..Hani başlıyorum hopp ertesi gün yine yiyorum(
Ne olacak benim bu halimm..Hamile kalmadan önce 7 kilo verebilseydimm..Ama nerdeee(

ben regli oldum çok mutsuzum çokkkkk
allahım ne zaman bitcek bu işkence sabır allahhıımmmmmmm

ben regli oldum çok mutsuzum çokkkkk
allahım ne zaman bitcek bu işkence sabır allahhıımmmmmmm

canım benim üzülme bak ben ne diyeceğimi şaşırdım herzaman sen bizi tesellil edince
hakkımızda hayırlısı buymuş bugünden itibaren pozitif düşüneceğiz hepimiz
adet olmakta kötü bişey değilki bi ay daha ümitlenmemiz anneliğe her ay adım atabileceğimizin umudu
bu ayki hayallerimiz gelecek aya kaldı hadi toparlan meleğim ben burdayım beklicem seni

evet canım sende çok saol ya ben aslında öyle bi bakmaya gelmiştim duş alayım kendime geleyim diye
bilmiyorum valem ne düşüncem ne taşıncam bilemedim
senin eşin yokmu evde benimk garibim sızdı kaldı valla

canım en azından adet olabiliyoz sağlık sorunlarımız yok bizi sadece beklemek yoruyo
allahın izniyle oluca ben inanıyorum eşim nöbetçi bugün bende öyle bakayım diye geldim seni öyle görünce üzüldüm

cnm adet olduğun için üzüldüm ama sen adet olamıyordun ...adet olabilmen güzel değilmi

evet canım olamıyordum birden başladı nasıl oldu anlayamadım dur bakalım devamı gelecekmi inşallah gelir sökülür iyicenede nisanda bari hamle kalabilsem puffffsiğara içmek ttaaa ciğerlerime kadar çekmek istiyom ben yaaaa ama içmem hem benim eşimde bıraktı

içme zaten iyi bişey değil içiyormuş gibi yap
kesin olan bişey var 2012 geçti bizim için 2013 te anne olacaz

Günaydın arkadaşlar nasılsınız..ben herzamanki gibi saat 7 de sabah kuşı gibi ayaktayım.sabah 5tede yatsam 7dedinmi ben kalkar...şu uykudan gözünü açamayanların uykusundan birazda bana verse nolur sanki...ama en azından günüm bitmiyo.işleriim daha 10 demeden bitiyo..eşimde evde zaten daha izinli ameliyat oldu ya...bende 15 gündür falan acayip rejimdeyim hiç bu kadar iyi gitmemişti hep bozanlardanım.ama resmen midem hafifledi.bakalım yaza kadar nolcak....yazamasamda herşeyi okuyorum.kendinize çok iyi bakın.öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…