haksever kız ben bi duş alıp geleyim msnden görüşelim olmazmı çok istedim senle yazışmayı ama bir türlü denk gelmedi
gitme tamammı
çarşıya gittim geldim gezdim hala kimsecikler yokkkkkkk
kızlar belim çok arıyodu cam felan sildiydim salı günü çarpılmışım bugün sağlık ocana gittim hala adet olmadım die gene test yaptık yok gene neden olmadım adet ya off offffffff igne verdi krem verdi hap verdi bitanesinide vurdu pat die puff öle işte
valla hergün uğramaya çalışıyorum
bugünde akşama kadar bekledimgelen olmadı
bu topiğin kaderi yalnızlık ne yaparsak yapalım değişmiyor
uğurlu gelmedi pek
beloşun topiği olsaydı en az 10 kişi online oluyordu
hayırlı akşamlar kıslar
divinticiğim bende kemik yok galiba sadece et olunca 50 de olsam kilom daha fazla görünüyo ay ne bilim takıntı galiba bendekı kendimi çok şişman görüyorum
ayşeciğim verirsin merak etme kilon fazla değilmiş
kıslar inşallah hepiniz çok iyisinizdir
merhaba arkadaşlar nasılsınız dr a gittik bugün büyümüş baya benim miniş büyük ihtimallede kızzz olucak dedi dr bakalım:)
cnm stresten gecikmiştir adetinkızlar belim çok arıyodu cam felan sildiydim salı günü çarpılmışım bugün sağlık ocana gittim hala adet olmadım die gene test yaptık yok gene neden olmadım adet ya off offffffff igne verdi krem verdi hap verdi bitanesinide vurdu pat die puff öle işte
bende çok kemikliyim..aslında çok zayıflayınca benimde kalça kemiklerim çıkıyo hiç hoş bi görüntü olmuyorhayırlı akşamlar kıslar
divinticiğim bende kemik yok galiba sadece et olunca 50 de olsam kilom daha fazla görünüyo ay ne bilim takıntı galiba bendekı kendimi çok şişman görüyorum
ayşeciğim verirsin merak etme kilon fazla değilmiş
kıslar inşallah hepiniz çok iyisinizdir
merhaba arkadaşlar nasılsınız dr a gittik bugün büyümüş baya benim miniş büyük ihtimallede kızzz olucak dedi dr bakalım:)
evet cnm belenaybeloşmu oda kim belenaymı:26::26::26:
canım öğlen 2 kez girdim sen oyun oynuyordun
bi koşuver bende gittim çarşıya
bu arada kızlar söylemeyi azdaha unutuyordum kaynanam gezmeye gitti adanaya yani 3 gün bilemedin 5 gün yok diyelim
valla bende hergün uğruyom ama ne gelen var ne gidennn
aha divinimmmm senimi gördümmmmmmmmmmmmmm
hayırlı geceler divinty
nasılsın görüşmeyeli arada bakıyorum ama kimseyi göremiyorum
bu saatte yakaladım anca
oooooo ruh ikizim sanada hayırlı geceler cnm hoşgeldin
iyiyim ben tedaviye devam ediyorum ..sen nasılsın görüşmeyeli
kızlar nasıl ..keyifler yerindemi
normalde artık bu saatte yatıyor (yatıyor ama uyumuyor tv izliyor) olurdum
ablam yarın tr ye gelecek msn de konuşuyorduk
sipariş veriyordum ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?