anammm yeni bi diyet listesimi buldunuz? bakın bulupta vermesseniz varyaaaaaa çok küserim
allah allah nedenmiş o hayret bişi ya yeni diyet listesi falan bulmadım kendi çabamla veriyom
hem sen yeni doğum yapmışsın çocuğunu büyütte öyle diyetle felan uğraş taammı
bacım ben bu canavarlarla ne diyet yaparım nede kendime bakarım hortlağa çevirdiler beni
selam canlarım nasılsınız.belim biraz düzeldi...iyiyim şükür.eşim sınava gitti açıköğretim sınavı varya.. bravo ayşe valla iyi veriyon bu arada alemsin valla o ne hiddet öyle bayıldım gülmekten...bu arada bende dün tam bir ay oldu rejime başlayalı 75le başladığım diyette bu sabah 70.2 çıktım.tam beş kilo vermişim.bakalım devamı nolcak.ben zayıflıyom ama bu ara sanki kilo veremiyom nasıl oluyosa...beden inceliyo tartı aynı....divincim ayşecim çok geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize...kızlar çok boş bu ara topik noluyo nerlerdesiniz.beryalde gelmiyo artık iki çocukla başa zor çıkıyo heralde...hepinizi öpüyorum.iyi hafta sonları..
selamlar canlarım
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
beloşum ve hemşom 1 aydanda az kalmış gününüz ..çok heyecanlandım sizin adınıza
haksever üzülme adet oldun diye.. olmamak daha kötü bence
ayşe tebrik ederim senide cnm
ablam burdayken benim ipin ucu kaçtı göbüşüm geri çıktı
pazartesinden itibaren kaldığım yerden devam diyete
hım demek iki tane canvarın var allah bagışlasın o zaman allahım onlara sana önce can sağlığı versin :26::26:
bende bi tane evlat sahibi olablirmiyim diye çabalıyom hayırlısıhoş hiç doktorada gitmedim de napcam ne etcem valla kara kara da düşünüyom...:44::44:
beryal teyzeeeee kızımın adı SENA olucak listeye eklermisin bu arada anam ilk sıraya oturmuşum sıra bana gelmiş tabi dyd benden önce davranmazsa ayyy heyecanlandım şimdi bak
günaydın herkese
nasılsınız kızlar
beloşum hamile halinin bi fotosunu eklesene
beryal kaynananlar gitti neden gelmiyosun topiğe
ayse bugünden itibaren diyete başlıyorum yeniden
2 ayda küçülttüğüm midemi 2 haftada eski haline getirdim gerine kadar esnek bir organ..hemen açıldı
günaydınnn nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anam doğuracak kişi 3 kişi kalmış abuuuu
tüh ya bir dünya şey yazdım hepsi gitti((( pofffffffffff...
Bu kk birşeyler oldu ama neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?