valla bana 1 hafta oldu gibi geliyor
ablam geldiya almanyadan onun yanına gidiyorum hergün
yarında bana geliyorlar
nişanlı yiğenime evde eğlence yapıyorum yine
kurtlarımızı dökecez sende gel halayın ucundan tut
hoşgeldin beryalcim
valla hiç bu kadar ara vermediğin için merak ettim doğrusu
iyi olduğunuza sevindimgörüşürüz cnm
selamlar canlarım
özür dilerim sizleri habersiz bırakatığım için
kaynanatörüm ve kayınbabam geldiler defnemi görmeye 1 haftadır bizdeler
fırsat bulup gelemedim buraya
havalarda çok güzel burada bol bol gezdik fotoğrafları fırsat bulunca ekliycem
geçmişi okudum beni merak etmişsiniz divişim ve ayşem en çokta siz
kıyamam size
iyiyiz allaha çok şükür
dietlere başlanmış ne güzel bnde başlıycam kısmetse
doğumdan sonra 15 kilo verdim ama daha 15 daha var.15 kilo verirsem manken olucam boyuma göre yani
sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bekledik niye gelmedin ayşeayyy gelmemmi hemen binip geliyom sivas arabası kalkmak üzereee geliom
ohhh ohhh dökün dökün kurtlarnızı :118::124:
oooo vale alanyaya kaçtınız hemi bensizkızlar selam herkese 3 gündür evde yoktum yazamadım kusura bakmayın
eşimle 3 günlüğüne bi tatile çıktık alanyaya gittik bunalmıştık çok iyi geldi gezdik tozduk kafa dağıttık
kızlar perşembe günü dr gittim yumurtalıklarım kiloya karşı cok hassasmış
polikistikover görünümüydeymiş ama sağlıklılarmış kilo aldığım müddetçe adet düzensizliği yaşarmışım
bide düşükler için araştırmak için bi kan daha verdi o test sonucuda 15 gün sonra cıkacakmış
beende durumlar böyle üzüldüm açıkcası her gittiğim dr bişeyler söylüyo hayırlısı bakalım
ayşem diyete başladım tatil gidince tam moda giremedim ama herşeyden az az yedim
bide eşim saolsun 3 gün tam tempoda yürüyüş yaptı benimle güzeldi yani
seviyorum hepinizi bugün evim baştan sona temzilicem ara ara bakarım
ben hala adet olmadımhastaneye gitcem yarın randövü alabilirsem fakülteden :44: artık ne zmana alabilirsem 17 gün geçti adetim
son iki aydır 4 gün 4 gün 8 gün öne gelmişti
bu ay sapıttı
adetim geçince idrar testi yaptım yok çıktı ama hala gelmedi hiç biyerimde armıyo taş gbyim adet gelcek belirtimde yok ama acayip grip gb yim halsizlik heryerima rıyo burnusum akıyo boğazım yanıyo ben bu arada bahar temisliği yaptım iğne vurldum ilaç içtim oooo yani ne bilim yoktur bişide varsada ne bilim işte yoktur ya pufff bu hafta sonuda sınavım var dua edin canalrım bana :18:
kızlar nerdesin ya geliyorum gidiyorum kimse yok
artık kimse bu topiği önemsemiyorrrrr
bende gelmiyorum artıkk iki cift laf etmeye dertleşmeye geliyorum
ama boş boş bakıp geri dönüyorum
artık gelipte canımı sıkmayacağım hepinize elvedaaaaa
bende yokum artık
kızlar nerdesin ya geliyorum gidiyorum kimse yok
artık kimse bu topiği önemsemiyorrrrr
bende gelmiyorum artıkk iki cift laf etmeye dertleşmeye geliyorum
ama boş boş bakıp geri dönüyorum
artık gelipte canımı sıkmayacağım hepinize elvedaaaaa
bende yokum artık
gelelim bana
bugün adetimin 5. günündeyim
gidemedim bu ay doktora
pazar günü acilde nöbetçi değilmiş kocik yanlış bakmış
gittik hastanede değildi...büyük ablam yatıyor hastanede onu ziyaret ettik eve geldik
kocik bırak artık şu tedaviyi ben sıkıldım senin yerine sen sıkılmadın usanmadın dedi
bende yaaa banane ben istiyorum ..gelecem gidecem bana karışma bu konuda dedim
evde çocuğun "ç" sini klomenin "k" sını yumurtanın "y" sini duymak istemiyorum dedi
dün polikliniği vardı doktorun göndermedi bu ay gitme diye
idrar yollarımda enfeksiyon vardı 2 ay önce ilaç almak için dr gitmiştim
tedavi gördüğüm için vereceğim ilaçlar uzun vadede tedaviyi olumsuz etkiler diye en hafif ilacı vermişti hatırlarsanız
şimdi yine tekrarladı enfeksiyon...bol bol su içmeylede geçmiyor
madem bu ay tedaviye gidemiyom en iyisi idrar yollarımdaki enfeksiyonu tedavi ettiriyim
ablam burda olduğu için hergün annemlere gidiyorum
bugünde gidecem ...bu hafta böyle yokum
haftaya bahanem kalmıyor burda olacam
bu arada annemde çok hasta
çok korkuyorum ona bişey olacak diye
hiç iyiyie gitmiyor durumu her geçen gün kötüleşiyor
zar zor ayakta duruyor kendini çok zorluyorinşallah düzelir..Allah başımızdan eksik etmesin annemide babamıda
saol cnm tşkr ederimdön gel dön gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
geçmiş olsun canım kocanda çok biliyo vur bi tane ensesinepuff şu enfeksiyonda kadınların kavusu allah kolaylık versin bana ebe papatya suyuyla tuvalette yika dedi yani her seferinde iyi bakmaliymisiz seyimize hahaaaaaaaaaa bide sicak su kullan dedi soguk su cogaltirmis bide kuru kalcak dedi sey ütüle dedi camasirlarini kaynat dedi sölim dedim tatlım
iyi geç olsun güç olmasınkızlar 2 gündür uğraşıyorum sonunda randövü alabildim fakülteden teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 nisana verdiler mehpare tüfekçiymiş doktorun adısı ay goggleye yazdım ekşi sözlükte örencileri demedini bırakmamış ne güldüm hahaaaaaaaaaaaavalla hamileysem bebem 2 aylık olcak gidene kadar doktora hiç test yapmıcam hıhhhhhhhhhhhhhhhh süpriz olsun varsa sonunda kafayı yedimmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsınız haksevercm canım çok uzun zamanmış ya başka bi yere gitme şansın yokmu?canlarım ben bugün gittim dr a tekrar kesin kız dedi haberiniz olsun...
selam kızlar nasılsınız haksevercm canım çok uzun zamanmış ya başka bi yere gitme şansın yokmu?canlarım ben bugün gittim dr a tekrar kesin kız dedi haberiniz olsun...
bugün ablamdan gelirken merdivenden yuvarlandım bileğim incindi
acile gittik film çektiler
2 hafta alçıda kalacak
tek parmakla yazmakta ne zormuş
günaydınnnnn kızlarrrrrrr....
ben u hafta 400 gramda olsa vermişim
aslında vereceğime hiç umudum yoktu ama vermişim işte artı çıkakdansa az vermek iyidir inşallah
böylelikle 64.400 olmuşum neyse 65 den bu sefer çabuk kurtuldum haftaya 63.700 görmeyi hedefliyom inşallahhhhhh
bu arada cumanız mubarek olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?