Dokuz Doğuranlar

ayyy gelmemmi hemen binip geliyom sivas arabası kalkmak üzereee geliom
ohhh ohhh dökün dökün kurtlarnızı :118::124:

hımmm demek kaynanatörünle kayınbaban geldiler
ekle ekle dorukla defneyi görelim bi
evet dietlere başlandı gel sende şlik ettde barabar verelim bu kilolarıııı
ooo maşşallaahh doğumdan sonra 15 miikalan 15 mi kız sanada maşallahhhhhh

kızlar selam herkese 3 gündür evde yoktum yazamadım kusura bakmayın
eşimle 3 günlüğüne bi tatile çıktık alanyaya gittik bunalmıştık çok iyi geldi gezdik tozduk kafa dağıttık
kızlar perşembe günü dr gittim yumurtalıklarım kiloya karşı cok hassasmış
polikistikover görünümüydeymiş ama sağlıklılarmış kilo aldığım müddetçe adet düzensizliği yaşarmışım
bide düşükler için araştırmak için bi kan daha verdi o test sonucuda 15 gün sonra cıkacakmış
beende durumlar böyle üzüldüm açıkcası her gittiğim dr bişeyler söylüyo hayırlısı bakalım
ayşem diyete başladım tatil gidince tam moda giremedim ama herşeyden az az yedim
bide eşim saolsun 3 gün tam tempoda yürüyüş yaptı benimle güzeldi yani
seviyorum hepinizi bugün evim baştan sona temzilicem ara ara bakarım

ben hala adet olmadım hastaneye gitcem yarın randövü alabilirsem fakülteden :44: artık ne zmana alabilirsem 17 gün geçti adetim

son iki aydır 4 gün 4 gün 8 gün öne gelmişti
bu ay sapıttı

adetim geçince idrar testi yaptım yok çıktı ama hala gelmedi hiç biyerimde armıyo taş gbyim adet gelcek belirtimde yok ama acayip grip gb yim halsizlik heryerima rıyo burnusum akıyo boğazım yanıyo ben bu arada bahar temisliği yaptım iğne vurldum ilaç içtim oooo yani ne bilim yoktur bişide varsada ne bilim işte yoktur ya pufff bu hafta sonuda sınavım var dua edin canalrım bana :18:

kızlar nerdesin ya geliyorum gidiyorum kimse yok
artık kimse bu topiği önemsemiyorrrrr
bende gelmiyorum artıkk iki cift laf etmeye dertleşmeye geliyorum
ama boş boş bakıp geri dönüyorum
artık gelipte canımı sıkmayacağım hepinize elvedaaaaa
bende yokum artık

kızlar nerdesin ya geliyorum gidiyorum kimse yok
artık kimse bu topiği önemsemiyorrrrr
bende gelmiyorum artıkk iki cift laf etmeye dertleşmeye geliyorum
ama boş boş bakıp geri dönüyorum
artık gelipte canımı sıkmayacağım hepinize elvedaaaaa
bende yokum artık

ayyy gelmemmi hemen binip geliyom sivas arabası kalkmak üzereee geliom
ohhh ohhh dökün dökün kurtlarnızı :118::124:
bekledik niye gelmedin ayşe
oooo vale alanyaya kaçtınız hemi bensiz
eminim çok iyi gelmiştir
senin adına çok sevindim cnm

halamı adet olmadın sen :26: hep beraber oluyorduk sen düzeni bozdun

lenn nere gidiyon bizi bırakıp hiçbiryere gidemezsin

gelelim bana

bugün adetimin 5. günündeyim
gidemedim bu ay doktora
pazar günü acilde nöbetçi değilmiş kocik yanlış bakmış
gittik hastanede değildi...büyük ablam yatıyor hastanede onu ziyaret ettik eve geldik
kocik bırak artık şu tedaviyi ben sıkıldım senin yerine sen sıkılmadın usanmadın dedi
bende yaaa banane ben istiyorum ..gelecem gidecem bana karışma bu konuda dedim
evde çocuğun "ç" sini klomenin "k" sını yumurtanın "y" sini duymak istemiyorum dedi
dün polikliniği vardı doktorun göndermedi bu ay gitme diye
idrar yollarımda enfeksiyon vardı 2 ay önce ilaç almak için dr gitmiştim
tedavi gördüğüm için vereceğim ilaçlar uzun vadede tedaviyi olumsuz etkiler diye en hafif ilacı vermişti hatırlarsanız
şimdi yine tekrarladı enfeksiyon...bol bol su içmeylede geçmiyor
madem bu ay tedaviye gidemiyom en iyisi idrar yollarımdaki enfeksiyonu tedavi ettiriyim

ablam burda olduğu için hergün annemlere gidiyorum
bugünde gidecem ...bu hafta böyle yokum
haftaya bahanem kalmıyor burda olacam

bu arada annemde çok hasta
çok korkuyorum ona bişey olacak diye
hiç iyiyie gitmiyor durumu her geçen gün kötüleşiyor
zar zor ayakta duruyor kendini çok zorluyor inşallah düzelir..Allah başımızdan eksik etmesin annemide babamıda

dön gel dön gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

geçmiş olsun canım kocanda çok biliyo vur bi tane ensesine puff şu enfeksiyonda kadınların kavusu allah kolaylık versin bana ebe papatya suyuyla tuvalette yika dedi yani her seferinde iyi bakmaliymisiz seyimize hahaaaaaaaaaa bide sicak su kullan dedi soguk su cogaltirmis bide kuru kalcak dedi sey ütüle dedi camasirlarini kaynat dedi sölim dedim tatlım

kızlar 2 gündür uğraşıyorum sonunda randövü alabildim fakülteden teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 26 nisana verdiler mehpare tüfekçiymiş doktorun adısı ay goggleye yazdım ekşi sözlükte örencileri demedini bırakmamış ne güldüm hahaaaaaaaaaaaa valla hamileysem bebem 2 aylık olcak gidene kadar doktora hiç test yapmıcam hıhhhhhhhhhhhhhhhhsüpriz olsun varsa sonunda kafayı yedimmmmmmmmmmmm

selam kızlar nasılsınız haksevercm canım çok uzun zamanmış ya başka bi yere gitme şansın yokmu?canlarım ben bugün gittim dr a tekrar kesin kız dedi haberiniz olsun...

saol cnm tşkr ederim
ben kociki ikna ederim bu ay ara veriyim
sürekli aynı teraneyi duymaktan adama bıkkınlık geldi oda haklı onada diyecek yok
iyi geç olsun güç olmasın
selam kızlar nasılsınız haksevercm canım çok uzun zamanmış ya başka bi yere gitme şansın yokmu?canlarım ben bugün gittim dr a tekrar kesin kız dedi haberiniz olsun...

hayırlısı olsun cnm
ben ilk çocuk kızsa kız , erkekse erkek olunca çok seviniyorum
iki bacı olacaklar
birbirleriyle paylaşacakları çok şeyleri olacak
darısı bana inşallah
Allahım banada bir cimcime nasip et

bugün ablamdan gelirken merdivenden yuvarlandım bileğim incindi
acile gittik film çektiler
2 hafta alçıda kalacak
tek parmakla yazmakta ne zormuş

aslında sağlık ocandada kanda bakıyolar aama canım istemiyo yani 2 kere idrarda baktırdım orda utanıyorum gitmeye başaka yerede 35 lira veremicem şimdi boşu boşuna varsa dursun hiç merak etmiyorum valla millet çatır çatır doguruyo varsa rabbime emnet yoksada lallh kerim diyorum nabayım

bugün ablamdan gelirken merdivenden yuvarlandım bileğim incindi
acile gittik film çektiler
2 hafta alçıda kalacak
tek parmakla yazmakta ne zormuş

geçmiş olsun canım alllah acil şifaalr versin

saolun canlarım evet divinty 2 kız 2erkek bende bu şekilde çok seviyorum oyun arkadaşı oluyolar ilgi alanları aynı oluyo...haksever canım hayırlısı olsun ne diyim inşallah meleğin gelmiştir...

günaydın kızlarr nasılsınız kimseler uğramaz oldu
haksever hakkında hayırlısı olsun canım
bircan çok sevindim sağlıkla al kucağına
valem isyan bayrağını çekmişsin haklısında bende kaç gündür girmiyom çünkü hiç kimse olmayınca girmiyom
divişim sanada geçmiş olsun tatlım
kızlar banada gelince sankim kilo vermem durdu gibi kaynanam adanadan gelirke hani şu lokum sucuk varya ondan almış gelmişçok yemedim ama sanki çok yemişim gibi
eşimin afyonda semineri vardı o da ordan patatesli ekmek getirmiş lokum getirmiş kaymak pişmaniye bunlardan azaz yedim üstelikte sabah yedim ama ne bilim adet döneminde bundan iyi vemiştim
ha bu arada dün bende ayagımı incittim çok fena ağrıyor nasılyürüyecem bilmem
inşallah baskül yarın 100 gr da yüzüme güler gerçi hiç umudum yokama ...

slm canlarım nasılsınız biz iyiyiz oğlumla teyzoşları 34 haftalık olduk ters duruyordu dün kontürolümüz vardı dönmüş çok şükür şimdilik normal doğum için bi aksilik yok inşallahda olmaz normal istiyorum çünkü kızlar ama yinede hayırlısı olsun.
sizde nevar neyok geçmişi okudum biraz beryal canım misafirler varmış heralde pek uğramamışsın kuzucuklar nasıl
divim canım hemşerim ablan gelmiş hasret gidermişsiniz ne güzel.annenede allah acil şifalar versin canım.sanada geçmiş olsun bileğin incimiş şimdi nasıl oldun ağrıyormu
ayşem maşallah kız azimlisin haa kiloları vermişsin bende söylemesi ayıp 86 kilo oldum
haksever canım inşallah hamilesindir rabbim büyük
bircan gözün aydın canım kızın olcakmış
neslihan sen nasılsın canım karışım yiyordun heralde dimi noldu bittimi şifa olur inşallah
valem sende tatil yapıp gelmişsin ne iyi yapmışsın
belenay canım nasılsın bebiş nasıl kız hangimiz önce doğurcaz bakalım senin benden önce ama yinede belli olmaz

günaydınnnnn kızlarrrrrrr....
ben u hafta 400 gramda olsa vermişim
aslında vereceğime hiç umudum yoktu ama vermişim işte artı çıkakdansa az vermek iyidir inşallah
böylelikle 64.400 olmuşum neyse 65 den bu sefer çabuk kurtuldum haftaya 63.700 görmeyi hedefliyom inşallahhhhhh
bu arada cumanız mubarek olsunnnn

anammm yeni bi diyet listesimi buldunuz? bakın bulupta vermesseniz varyaaaaaa çok küserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…