burayada yazabilirim ayşecim sorun yok..valla ben o kadar zayıftımki bekarken iki tane kalın tayt giyerdim kotun altına düşün.evlenmeye yakın 2006 da 63 kiloydum.ama minyon oldugum için gayet iyi gözüküyodu.kemiklerim iri çünkü..neyse sonra 70 oldum 77 ile doğuma girdim sonra yine 70 e geri döndüm ..annem geldi ya geçen ay annem yaptı ben yedim annem giderken bi baktım 75 olmuşum yine şokkk..yazın denizde verdiğim 5 kilo geri gelmişş..22 gündür rejimdeyim yediklerime göreçok az bile verdim şimdi 70 300 falan çıkıyom sabahları..devam bakalım nolcak...bu arada az önce yağızın özel aşısı için sağlık ocağına gittik orda belim bi tutuldu yığıldım kaldım zaten bel boyun fıtıgım var akşamları spor yapıyom diye agrım vardı tetikledi heralde.yaklaşık iki saattir çatlayana kadar ağladım ölüyorum zannettim şimdi yatıyorum...kıpırdayamıyorum bile.aslında bizde kendi aramızda rejim için birbirimize yardım edebiliriz.bşka topiklere ayıracak vaktım yok.hem birbirimizi tanıyoruz oraya alışamam şimdi...en azından neler yapabiliriz yardımlaşabiliriz...
ölüyorum ayşeeeeee sürüne sürüne emekliyorum evde yan komşu geldi iğne yaptı gitti...allahım yardım et nolurrrr....yağız napar ben olmasam erkek adam ne yaparda yedirir...ahh ayşem ya boyda yok nerdeee 1.65 boyum var...neyse bunada şükür...inşallah guruplaşırız kendi aramızdada birbirimizi motive ederiz...
kızlarrr selam eskilere baktım herkes iyi çok şükür
belenay ablam sağlıkla doğur iinşallaaaaaaaaaaaaahhh
neslişim canım rüyan hayrolsun inşallah bizde meleklerimizi kucağımıza aldıgımız günleri görürüz
haksever sende iyisindir umarım
dyd sen nasılsın bebişin nasıl bircan ve hakça iyidir umarım hosgeldiniz tekrar
yarencim cok geçmiş olsun eşinede sanada olsun ayrıca maşallah cok azimlisin
AYŞEM gelelim sana sen nasılsın canım diyet süper gidiyo bende bugün tama anlamıyla diyete başaladım
hiç bişe yemedim diyebilirim vede soğan suyuna başladım hem zayıflatsın hemde bebiş için belki faydasını görürüm
yarın dr gitcem ben halen adet olmadım hamilede değilim bi bakınayım bakalım artık bende sana eşlik etcem diyette
ben yürüyecek birini bulamıyom yanıma tek başımada yürüyemiyom artık evde kendimce bişeler yapıcam
hayırlısı olsun cnmgünaydın arkadaşlar sabah kuşu kalktı yine...gerçi bi saat oldu kalkalı...herkes iyi sanırım..beryalden haber varmı merak ettim yok sanki bayadır yada ben yazısına denk gelemedim...ayşeeee yeme o poğaçalarıııı rejimdeyiz bizzzz...kızlar valla sormayın acaayiippp rejimdeyim.ilk defa bu kadar sıkı bi rejim yapıyorum bakalım artık.22. gün bugün 4 kilom gitti.aslında benim yediğimi başkası yeseydi bu sürede 10 kilosu giderdi heralde ama metabolizma çalışmıyoki bende hemde sıfır neysee gittiği kadar durmak yok devam...bu arada eşimin pazartesi 45 günlük raporu bitti izini bitmişti yani neyse pazartesi kontrole gitti 45 gün daha vermişler..şokkk...biz on gün daha nasıl alabiliriz diye düşünürken..eşim asker biliyonuz malum ayağına giydiği botları maşallah on kilo nasıl yürüsün adam onlarla.dizde tam açılmamış zaten fizik tedavi görcekmiş...belki izmire gidebiliriz anneme.ama açıkögretim sınavından sonra..bu arada DİVİNCİM ben yğıza hamile kaldığım ay üç yumoştsan ikisi devasa olmuş hatta kiste dönüşmüştü bi taneside çatlamamıştı sanırım doktor bu ay olmaz boşa çatlatma iğnesi olma paranıza yazık bi dahaki aya yaparız demişti...ama ben o ay hamile kaldım...hiç ümitsizlenme olcağı varsa olur...hadi hayırlısı...belenay canım benim sanada hayırlı doğumlar...neyse çokkk uzattım kızlarr isimleri tek tek saydırmayın şimdi bana hepinizi çokkk öpüyorum.kendinize iyi davranın....
uleennn çok iyi gidiyodum ama dün biraz fazla kaçırdım akşam göbeğimden ayaklarım görünmüyordu çatlamaya geldim :18:canım selam zaten bu dönem kilo verilmiyor biliyorsun almayalımda veririz
hani şu 6 nisan misali o dönem bi geçsin bende sıkı sıkı tutcam
bugün burası çok soğuk hatta hafiften kar yağıyor hal böyle oluncaz yürüyüşede gidemedim ama canım çıktı
gerçi evdede daha yenicene oturdum iş hiçmi bitmez allah aşkına
mavi haşhaşmı:26nasılmış canım hiç duymadım
ben dün dediğim gibi eltime götürdüm eltim yedi 1 tanesini
kızı yedi 2 tanesini baktığı çocuk 1 tane 2 tanede oğlu yedi
bende 2 tane yedim2 sinide kocik yedi ama ben beğendimgerçekten çok güzel
misafir gelecek olursa kendimede böyle yapayım bari
divim sen nasılsın dr gitmişsin büyümüş olsun yumoşlar belki bu ay müjdelersin bizi
ayyy ne güzel olur en azından sana seviniriz senin diyet nasıl gidiyo
bu arada rüyanda hayrolsun inşallah bu ayın habercisidir
günaydın kızlar nasılsınız
sabah sabah canım sıkıldı beren saat 2 aylık hamileymiş yahu bi duyuyoz sevgli bi daha duyuyoz hamile bunları böyle nasıl katıyorlar sıpalarnın ben anlamıyom
amannn evlilik dışı pis iş bunlarınki töbe töbeeeeee
kızlar sabah tartıldım 65.300 akalım baskül bana yarın ne söyleyecek
bu arada ben soyundum tartıldım eşim gitmişti görümcemin oğluda gidip kaynanamda olmayıncaz soyundum tartıldım
onlar varken soyunamıyom üzerimdekilerde nerden baksan 800.gr filan geliyor oyüzden bi dahaki sefere kıyafetlerimin darasınıda düşmek lazım....
kızlarrrrrrrrrrrrrr kaç kiloyuummmmm bilin bakalımmmmmmmmmmmmm
64.800 olmuşummmmmmmmmmm
ama soyundum tardıldım bu rakam şok oldum hiç beklemiyordum
reglim yeni bitti üstüne akşam amcamlara gittim oda tatlı amış gelmiş benim çok sevdiğimi biliyoya
bende 5 tane yedim ama yürüyerek giitttik yürüyerek geldi
evleri bize 2 km uzaklıkta tabiki kaynanam gelirse soyunmadan tartıcam o zamanda kıyafetlerin gramını düşcemmm
yaşasınnn kilo vermekkkkkkkkkkkkkkkkk
başladığımda 68.600 düm nerden baksanız bi 4 kiloya yakın gitmiş inşallah geri gelmez inşallahhh
kış kış kilolar gidinnnnnnnnnnnnnn
kız naaptında verdin 4 kiloyu :26:1 hafta oldumuki sen başlayalı
baskülü yatak odana yada banyoya koy orda soyun tartıl
kaynanan orayada girecek değilya
bende bi günaydın deyip kaçacam
herkese günaydın
valla bana 1 hafta oldu gibi geliyorcanım ne bir haftası 2 hafta olmak üzere inşallah almam valla alacam diye çok koruyom
canım bizim buaralarda evler kerpiçten ya kaynanamın odasının laminant döşetmişti kendisi yani bizim oadalar dabanı çamur olduğu için baskül düzenli tartmıyor bilmem anladınmı
nereye gidiyon da
valeciğim gittinmi doktora gel de iki satır bişey yaz
haksever sen nasıl oldun canım
yaren sen nasıl oldun bakayım
breyal abla nerelerdesin ya inşallah bi aksilik yoktur ya
neslihanda ancak cumartesi sabah bi görünüp kayboluyo
selamlar canlarım
özür dilerim sizleri habersiz bırakatığım için
kaynanatörüm ve kayınbabam geldiler defnemi görmeye 1 haftadır bizdeler
fırsat bulup gelemedim buraya
havalarda çok güzel burada bol bol gezdik fotoğrafları fırsat bulunca ekliycem
geçmişi okudum beni merak etmişsiniz divişim ve ayşem en çokta siz
kıyamam size
iyiyiz allaha çok şükür
dietlere başlanmış ne güzel bnde başlıycam kısmetse
doğumdan sonra 15 kilo verdim ama daha 15 daha var.15 kilo verirsem manken olucam boyuma göre yani
sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?