kızlar hamileyim dün dr gittm son adet tarihine göre 6 hft lması lazım dedi ama 4 hftlıkmış. çarşamba gene gideceğim kesenin büyüyüp büyümediğine bakılacak inş. bir sorun yoktur
hayırlı olsun canım sağlıklan al inşallah kucağına bebeğini benim bebektetde hevesim filan kalmadı
bircan al sana bi arkadaş korkmassın artık divinimde seni düşünüyordu öyle bu kız korkar diye 2 sonra biri daha gelir 2 ye hamileyim der olursunuz 3 kişi
beryal ablam nerelerde o ekler geldimi seniii:18::18::18:
günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım.Ayşecim çok geçmiş olsun arkadaşım.hiç sıkma canını yaranamazsın bu dünyada kimseye zaten.allah yardımcın olsun...diyetler nası gidiyo bu arada...bu sabah 68.7 gördüm..eehehe 75 den sonra iyi geliyo bu rakamları görmek.neyse durmak yok devam...
ayşecim işin çok zor Allah yardım etsincanım gerçeğini duymak istersen eşimlen kavga ettim biliyorum bana çok kızacaksınız ama o an varya
eşime buralaradan ne zaman gidicez dedim adam başladı bana bağırmaya bende tabi anladığın gibi karşılık veremedim öfkemi alamadım
ama canım inan artık yoruldum bir yere gitmeme kaynanın gönlü olmuyo neymiş yalnız yaşayamazmış ben evde olmassam hastalanırmış aş pişiremzmiş zıkkımın kökünü ye töbe töbee
inan kaynanam var diye eve ne arkadaşlarım geliyor nede eşimin arkadaiları geliyor ee haliyle bizde hanım efendiyi koyup gidemiyoz vallahi bıktım ne istediğim bi yere gidebiliyom bi yere gittim gelidm mesela çarşıya biraz geç kalırsam maşşallah şimdi gitsen ne zaman gelecektin gelmeyeydin böyle tavırları var tabi bende çok karşılık veriyom ama işte büyüğün kalbte kırmak istemiyom hal böyle oluncaz....
eşime dedim senin tayin isteme zamanın geldi artık dedim onunda şu an yanında 5 kuruş olamyıncaz kabak hepten benim başıma patladı
daha sonra da dedi eğer alırlarsa müdür yardımcısı sınavlarına gierecem dedi gerçi benim ondanda ümidim yok ama işte ....
yani kızlar ben buaralarda çürüyüp gidcem inan varya divinim köy yerinin gözünü seveyim burası köyden de beter işte durum bu canım
iyiyim valem cnm benim sen nasılsınslm kızlar nasdılsınız bende iyiyim diyete devam sporada
ama bugünlerde veremiyom çünkü düzensiz yiyom anlayacağınız kaldım 76 da
ben iyiyim aynı herşey bugün evi temizledim ohhhh mis gibbiiiii
belenay ablam allahım hayırlı ugurlu etsin mis kokulu prensesini
berya canım sen nasılsın
divim sen nasılsın başın kalabalıkmış kaynanandanda bi sürede olsa kurtulmuşsun gözün aydınn
elçhin ve özbek hoş geldin
haksever canım hayırlısı demekten başka hiç bişe gelmiyo elimden allah hepimizin yardımcısı olsun
bircan sen nasılsın
gelelim AYŞEM çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun zaten senin sıkıntın sana yetiyodur
bu kaynanların çenesi neden durmazki mis gibi gelinin bakıyo sus otur bi kenarda
cnm gözün aydın çok sevindim darısı bize inşallahkızlar hamileyim dün dr gittm son adet tarihine göre 6 hft lması lazım dedi ama 4 hftlıkmış. çarşamba gene gideceğim kesenin büyüyüp büyümediğine bakılacak inş. bir sorun yoktur
hg yarengünaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım.Ayşecim çok geçmiş olsun arkadaşım.hiç sıkma canını yaranamazsın bu dünyada kimseye zaten.allah yardımcın olsun...diyetler nası gidiyo bu arada...bu sabah 68.7 gördüm..eehehe 75 den sonra iyi geliyo bu rakamları görmek.neyse durmak yok devam...
hayırlı cumalar valemhayırı cumalarrrrrrrrrrr hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar herkese kızlar nasılsınız
günaydın canım saol canımya
kız maşallah benim aşlangıç kilom olmuşsun ama ben şu an hala aynıyımm yaaa 64 500 püfff yaa
ama ben tavuk diyetine başladım gidecek bu kilolarrrr kız kardeşimin düğününde 57 olmam lazım eğer dayanırsam tiksinmessem 7 gün yapıp 3 ara verecem çok azim ettim gidecek bu kilolarrrrrrrrr ya yürüyüşte yapamıyom neyse haftaya cuma kaç olacam bakalımmmmmmmmmmmgitmelsisnz yağlarrrrr
tavuk diyeti ney kız :26:
canlarım selamlar
hayırlı cumalar herkese
geçmişi okuyamadan yazim dedim her an çıkabilirim
ben doruk ve defne iyiyiz çok şükür
ama havalar sıcaklaşınca doruk evde durmak istemiyor sürekli dışarıdayız.
defnede büyüdü 5 ayına girdi teyzeleri yeni fotolarını en kısa zamanda ekliycem
beloştan haber varmı fırsat bulunca okuycam geçmişi .öptüm herkesi
inşallah sizlerden biri hamile kalırda o gelir canım arkamızdan:)))
valla kızlar benim erkek kardeşim baya kilo verdi tavuk yiyerek akşamları sadece haşlanmış tuzsuz yağsız göğüs bide salata bolca yedi,halada yiyo.30 kilo hatta daha fazlasını verdi boyu 1.90 larda kilo maşallah bi ara 120 falan oldu.ama baya verdi sonra 90 lara hatta 80 lere indi çok zayıfladı sonra bi daha aldı şimdi yine devam.bende çoğu zman tavuk yiyorum akşamları...çok üzgünüm az önce yalancı su böreği yapmıştım iki dilim yedim akşam yemeği niyetine bugünde böyle olsun napalım...kızlar ben form çaylarından içiyorum kabızlığa birebir geldi.tadıda harikaaa ki ben nefret edereim bitki çaylarından.isteyen varsa yazarım.gerçi yasakmı bilmiyorum marka adı vermek...
canım benim çok geçmiş olsun mesajlarını okudum yazdıklarınıgünaydın kızlarr nasılsınız
ben çok kötü günlerin ardından geldimkızlar 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldımm
geçti gitti şimdi iyiym çok şükürrr
ama sizleride çok özledimmmmmmarada girdim ama yazmak ve sizi üzmek istemedimmm
bahar yorğunluğu depresyon evdeki sıkıntılar her şey ama herşey üstüste gelirmi geldi ve benim bünyem bunu kaldırmadı kızlar 3gün serum yedim vede şiştimm
hastaneden gelipte tartıya çıkıncaz bide ne görümm 67böyle oldummm ertesi 66.400 dünde 65.600 bugünde 64.900 eski kiloma dönüyorum kızlar:44::44:
ama 10 gün sonra istanbulda düğün var ozman napacam ne giycem bilmem
belenay ablam gözün aydın canım ablam en iyi örnek sensin bizlere
divinim sen nasılsın
valem sen nasılsın canım maşallah sende çok iyi gidiyon
valla kızlar aklıma gelmeyenler gücenmsin nolursunuz çıkmak zorundayım dinlenmeliyi hepinizi öptümmm
selam canımslm kızlar nasdılsınız bende iyiyim diyete devam sporada
ama bugünlerde veremiyom çünkü düzensiz yiyom anlayacağınız kaldım 76 da
ben iyiyim aynı herşey bugün evi temizledim ohhhh mis gibbiiiii
belenay ablam allahım hayırlı ugurlu etsin mis kokulu prensesini
berya canım sen nasılsın
divim sen nasılsın başın kalabalıkmış kaynanandanda bi sürede olsa kurtulmuşsun gözün aydınn
elçhin ve özbek hoş geldin
haksever canım hayırlısı demekten başka hiç bişe gelmiyo elimden allah hepimizin yardımcısı olsun
bircan sen nasılsın
gelelim AYŞEM çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun zaten senin sıkıntın sana yetiyodur
bu kaynanların çenesi neden durmazki mis gibi gelinin bakıyo sus otur bi kenarda
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr yakızlar hamileyim dün dr gittm son adet tarihine göre 6 hft lması lazım dedi ama 4 hftlıkmış. çarşamba gene gideceğim kesenin büyüyüp büyümediğine bakılacak inş. bir sorun yoktur
ayyy ne güzel ya bravo kardeşinevalla kızlar benim erkek kardeşim baya kilo verdi tavuk yiyerek akşamları sadece haşlanmış tuzsuz yağsız göğüs bide salata bolca yedi,halada yiyo.30 kilo hatta daha fazlasını verdi boyu 1.90 larda kilo maşallah bi ara 120 falan oldu.ama baya verdi sonra 90 lara hatta 80 lere indi çok zayıfladı sonra bi daha aldı şimdi yine devam.bende çoğu zman tavuk yiyorum akşamları...çok üzgünüm az önce yalancı su böreği yapmıştım iki dilim yedim akşam yemeği niyetine bugünde böyle olsun napalım...kızlar ben form çaylarından içiyorum kabızlığa birebir geldi.tadıda harikaaa ki ben nefret edereim bitki çaylarından.isteyen varsa yazarım.gerçi yasakmı bilmiyorum marka adı vermek...
canım maşşallhh seni ve yavrularını iyi gördüm allah nazardan sakınsınn
ben iyi sayılırım idare eder işte
belenay ablam doğurdu canım nese musait olursan okursun zaten bayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?