evet dr u perşembe ya da cuma test yapabilirsin demişAyşe de bugün yaptırmış testi darısı bizlere inşallah canım tüm hasret çekenlere canım bende sorun bol ve karışık tüplerim tıkalıydı ve yapışıklık vardı 2009 da laparoskopi ameliyatımla bi bahar temziliği yaptırmıştım fakat ameliyat esnasında dr um asıl sorunu farketmiş tüplerim fonksiyonel değillermiş bayağı bayağı tenbellermiş işte dr tüp bebek öneririm dedi ama nerdeee biz maddiyat yüzünden ancak geçirdiğimiz mart ayında yaptırdık ama bu süre içinde beklerken son 7-8 aydır adet miktarımda azalma farkettim veee dr um dediki erken menopoz riskin var fsh sonucun yüksek cart-curt işte bu yüzden martta tedavi oldum ama malesef test günümü bile bekleyemeden test gününden 2 gün evvel adet oldum negatifi okkalı gördüm vee halaa erken menopoz riskim var çünkü tedavide onca iğneye ilaca rağmen sadece 1 adet yumurtam oluşmuştu ve tek embrio transferim olmuştu yani harbiden ciddileşiyor sorunum vee şu andada 9 gün oldu bu ay adetim gecikeli artık dayanamıycam yarın hala kırmızım gelmezse test yaptırcamm kimbilir belki müjdemi de veririm hemen yarın yani sorunlar bende eşimde herşey normal veee tedavimden sonra genetik hastalığım olduğu netleşti FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) ve ömür boyu kullanacağım ilacım var ve benden bebişe geçmesin diye sıradaki tüp bebek tedavimi PGT yöntemiyle yaptırmayı planlıyoruz ama işte kara kara düşünüyom şimdiden çünkü nerdeyse 2 tüp bebek tedavi masrafını bulacak ve biz halaa ilk tedavinin borcunu ödemekteyiz ve tüp bebek dr umda zaman kaybetmeden 2. tedaviyi yaptırmam gerektiğini belirtiyo şu menopoz riskim olmasaydı iyiydi :18: işte eski yeni sorunlar toplaştı canım kabarık liste oalrak karşındayım ALLAH ım beterin beteri var deyip elimizdeki var olan sıkıntıları sıkıntıszca atlatmak bebişlerimze kavuşmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Ayşem canım yaşımı ve evllilik süremi eklemeyi unutmuşumcanım ağustos ayında 30 olacağım eşim 33 yaşında ve 7 yıllık evliyiz 6 yıldır deli gibi bebiş bekliyoz hiçç hamiş olmadımmm
yarışmaya konyadan katılıyorum.
adım ayşe soy adımı söylersem gülersiniz en iyisi duyman..
7 yılı aşkın süredir beraberiz pardon evliyiz aşkımla
ben 26 yaşımdayım aşkım 36 yaşındaaz yaş varmış aramızda
pkom benimde var hipotirot hastalığım çok seviyom ben hastalığımı (tabi kocaman bi yalan insan hastalığını severmi hiç yalannn)
soracıma ne aşılama ne tüp bebek hiç bişi denemedik her gittiiğimdoktor git tiroitlerine bakıt düzelt gel dedi onlar stersle bi araya gelip kardeş kardeş işi pişirdiler
ama benim kocam buay tutturacakmış artık nasıl olacaksa bu aydan çok ümitliymiş benim bu aydan değil belkide hiç bi zaman
öhöm öhöm tamam konu kapanmıştır....
iyi pek bişey yokmuş
1. ben ilk tedavimde prolaktinim çok çok yüksekken klomenle hamile kaldım
demekki prolaktin yüksekken Allahında vermeye gönlü olunca oluyormuş
2. pko ile hamile kalınmaz diye bişeyde yok..bende de varmış pko
doktora bu gitmemde sordum gitmişmi pko görüntüsü dedim oda gitmez kalır sende yapısal bişey dedi
onunla yaşamayı öğrenecem
çok şükür kociklerimiz turp gibisadece bize uygulanıyor tedavi
ben sende daha büyük dertler var sanıyordum şimdi daha çok inandım er veya geç anne olabilirsin inşallah canım
Hepinizin ilgisine teşekkür ederim.Babamı cuma günü ameliyata almadılar daha doğrusu ameliyat sırası gelmedi pazartesiye bıraktılar.Pazartesi günüde sonuçları iyi gelmedi %80 masada kalır denilerek imza istendi.Babam göze aldı fakat sonra vazgeçti taburcu edildi.10 gün boşu boşuna onuda bizide yordular.Dr lardan hangisi bilmiyorum 'önceliğinizi ameliyata değil kansere verin' demiş.Fakat bize kanserin ilk evrede olduğu babamın önceliğinin kalbi olduğunu ışın tedavisini aylar sonra bile yapacaklarını söylemişlerdi.Dr ların tutarsız yaklaşımları yüzünden hastaneyi değiştirmeye karar verdik.Yarın onkolojiye raporlarla gidilecek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...
hahsever canım işallah gelmiştir bebeğin bu üç aylar uğur getirir işallah herkese
evet ben uykucuyum uyumayı çok seviyorumkim uykucu benmikendinle karıştırdın sanırım beni
saol canım cümlemizinki kabul etsin
canım keşke tutsaydın ya ama neyse ilacın varmış hayırlısı
Allah yardımcınız olsun cnm...rabbim işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallahevet dr u perşembe ya da cuma test yapabilirsin demişAyşe de bugün yaptırmış testi darısı bizlere inşallah canım tüm hasret çekenlere canım bende sorun bol ve karışık tüplerim tıkalıydı ve yapışıklık vardı 2009 da laparoskopi ameliyatımla bi bahar temziliği yaptırmıştım fakat ameliyat esnasında dr um asıl sorunu farketmiş tüplerim fonksiyonel değillermiş bayağı bayağı tenbellermiş işte dr tüp bebek öneririm dedi ama nerdeee biz maddiyat yüzünden ancak geçirdiğimiz mart ayında yaptırdık ama bu süre içinde beklerken son 7-8 aydır adet miktarımda azalma farkettim veee dr um dediki erken menopoz riskin var fsh sonucun yüksek cart-curt işte bu yüzden martta tedavi oldum ama malesef test günümü bile bekleyemeden test gününden 2 gün evvel adet oldum negatifi okkalı gördüm vee halaa erken menopoz riskim var çünkü tedavide onca iğneye ilaca rağmen sadece 1 adet yumurtam oluşmuştu ve tek embrio transferim olmuştu yani harbiden ciddileşiyor sorunum vee şu andada 9 gün oldu bu ay adetim gecikeli artık dayanamıycam yarın hala kırmızım gelmezse test yaptırcamm kimbilir belki müjdemi de veririm hemen yarın yani sorunlar bende eşimde herşey normal veee tedavimden sonra genetik hastalığım olduğu netleşti FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) ve ömür boyu kullanacağım ilacım var ve benden bebişe geçmesin diye sıradaki tüp bebek tedavimi PGT yöntemiyle yaptırmayı planlıyoruz ama işte kara kara düşünüyom şimdiden çünkü nerdeyse 2 tüp bebek tedavi masrafını bulacak ve biz halaa ilk tedavinin borcunu ödemekteyiz ve tüp bebek dr umda zaman kaybetmeden 2. tedaviyi yaptırmam gerektiğini belirtiyo şu menopoz riskim olmasaydı iyiydi :18: işte eski yeni sorunlar toplaştı canım kabarık liste oalrak karşındayım ALLAH ım beterin beteri var deyip elimizdeki var olan sıkıntıları sıkıntıszca atlatmak bebişlerimze kavuşmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
cnm Allah razı olsun bu duayı bu topikte paylaştığın içininşallahbak ben dua okudum sanada yazayım ve mutlaka oku mutlaka :ya latif 16.644 tane mutlaka oku ve dua et (her murad için)
günaydın hayırlı cumalar mutluyumgünaydın hayırlı cumalar megryan geçmiş olsun
mayısın 6 sımı kız çok geçmiş hadi hayırlısıben anneme gidiyorum bugün hafta sonu kalıcam bidaha ki hafta sonuda sınavım var dua edin benim için
bu arada ben 6 sında adet olcaktım olmadım hala
sizi seviyorum mubarek üç aylarınız kandilniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerelerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayşem canım yaşımı ve evllilik süremi eklemeyi unutmuşumcanım ağustos ayında 30 olacağım eşim 33 yaşında ve 7 yıllık evliyiz 6 yıldır deli gibi bebiş bekliyoz hiçç hamiş olmadımmm
günaydın hayırlı cumalar megryan geçmiş olsun
rabbim bunaltmadan versin bebeğini canım inşallah hamilesindr
konyalım yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yürü yavrum yürüüüüüüüüüüüüüüü etegini sürüüüüüüüüüüü şimdide geçti burdan konyalının biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiikafayı yedim
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbakalım nolcekk
rabbim şifa versin çok zor allah sabır versin sizede canım
Herkese hayırlı cumalaaaaarrrrrrr.... Kızlar kpss ye giren varmı bu sene içinizde?
Herkese hayırlı cumalaaaaarrrrrrr.... Kızlar kpss ye giren varmı bu sene içinizde?
ALLAH razı olsun canım bu zorlu hepimiz birbirimize en kuvvetli dua ve desteklerimizle kenetleniyoruz ve güzel dostluklar elde ediyoruz inşallah sonu mutlu sonla bitsin bu kervanımız uzun ve kalabalık ama hepimiz mükafatlandırılacağızrabbim bunaltmadan versin bebeğini canım inşallah hamilesindr
konyalım yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yürü yavrum yürüüüüüüüüüüüüüüü etegini sürüüüüüüüüüüü şimdide geçti burdan konyalının biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiikafayı yedim
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbakalım nolcekk
rabbim şifa versin çok zor allah sabır versin sizede canım
inşallah tatlımm evet belenayın eski mesajları bi arkadaşımın dikkatini çekti ve sağolsun belenayla tanışmama vesile oldu özelden çok dertleştik Belenayın hakkı çok desteği duası çok ALLAH razı olsun inşallah bebişlerimize kavuşacağızevet ben uykucuyum uyumayı çok seviyorum
ama 2 aydır 8 de uyanıyorum yataktan çıkmıyorum 10a kadar
dizi izliyorum
Allah yardımcınız olsun cnm...rabbim işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
inşallah erken menapoza girmzsin
belenayı biliyon demi
doktor onada erken menapoza girme riskin var demişti beloşum hamile kaldı
Allahın vermeye gönlü olsun yeterki hayırlısıyla seninde olur
cnm Allah razı olsun bu duayı bu topikte paylaştığın için
SİFAA SEN GELDİN TOPİĞE ENERJİ GETİRDİN
ARKANDAN GELENLERDENDE FAYDALANIYORUZ
İYİKİ EKLEMİŞİM ŞU TAKVİMİ SENİNLE TANIŞMAMA VESİLE OLDU
günaydın hayırlı cumalar mutluyum
mayısın 6 sımı kız çok geçmiş hadi hayırlısı
yırtınma kız hepsi bu kadar kimse gelmiyor
inşallah tatlım kan verdim 13:30 da çıkıcak sonucummİnş. şu an karnında annesinin dualarını dinliyordur da herkese umut olursunuz birlikte...Rabbim isteyen herkesin yuvasını bebek sesleriyle şenlendirsin inş.
Sağol cnm bayağıdır bende yoktum haliyle kimseden haberim olmadı beryal doğum yapmış sen benim doğumumun ardından gün sayıyordun hatırlıyorum sağolasın sık sık sordun halimi hatırımı doğumumu.Peki sen nasılsın bebeğin nasıl?Doğumun nasıl oldu?
Amin cnm amin ....
ALLAH razı olsun canım bu zorlu hepimiz birbirimize en kuvvetli dua ve desteklerimizle kenetleniyoruz ve güzel dostluklar elde ediyoruz inşallah sonu mutlu sonla bitsin bu kervanımız uzun ve kalabalık ama hepimiz mükafatlandırılacağız
inşallah tatlımm evet belenayın eski mesajları bi arkadaşımın dikkatini çekti ve sağolsun belenayla tanışmama vesile oldu özelden çok dertleştik Belenayın hakkı çok desteği duası çok ALLAH razı olsun inşallah bebişlerimize kavuşacağızaynen tatlım yaa Yıldız arkadaşımızn vesile oalcağı bu Esma yı hepimiz şifa olsun okuyalım bol bol evet tatlım iyiki takvimini eklemişsin 40 haftan dolmadan hamiş haberini almak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşş
hayırlı cumalar cnm
ben girmiyorum ...kaynanam çok çabalıyor girsin memur olsun diye ama kocik istem,yor
niye sordun sen giriyonmu
evet yaa adeta melek olarak inmiş dünyayabeloşum birtane
hepimizin ablası ...çok özledim..bir an önce gelse keşke
ben dün kuran okurken meryem suresine niyetlendim 40 gün okuycam bebiş için
canım iyiyim saol doğumun trajedi gibi oldu 6 saatten fazla doğum sancğsı Çektim normal olsun diye ama gece yarısı sezaryan oldum uğur büyüdü teyzesi sen başka nasılsın beebek yaramaz mı uslumuydu benim oğlum çok şükür şuan akıllı
inşallah tatlım kan verdim 13:30 da çıkıcak sonucummo kadar çok mucizelere tanık oldukki elbet bizlerede nasip olacak ben çok inanıyorum bu yıl ayrı bir bereketli Rabbimin hazinesi bol inşş hasret çeken kimse kalmayacak
beloşum birtane
hepimizin ablası ...çok özledim..bir an önce gelse keşke
ben dün kuran okurken meryem suresine niyetlendim 40 gün okuycam bebiş için
cnm çok haklısınLisans dan giricem ilk defa 1 ay sonra sınavım var yeterli düzeyde çalışamadım kursada gidemedim ama yinede bir deneyeceğim nasipse seneye daha iyi hazırlanıp ayşenuru yarım gün kreşe verip o sürede de kursa gitmeyi planlıyorum.Başka türlü kazanabilmem mümkün değil.Zaten adamların amacı millete sınav kazandırmamak bu nedenle soruları git gide zorlaştırıyorlar... Yakında öss den farkı kalmayacak.Önceden her önüne gelen okul bitiren memur olurdu.Şimdi çok daha zorlaştı.Her inek olma potansiyeline sahip kişiler memur olabiliyor çözemedim valla bu sistemi.Git kafayı göm kitaba gel benim sorduğum soruları doğru bil seni memur yapayım.Ha gerçekte aptalmısın zeki misin,katilmisin,hırsızmısın,sapıkmı beni ilgilendirmez sınavı geçte nasıl geçersen geç.Aynen bu uygulanıyor senelerdir.Hele birde ben öylesine gircem torpilliyim diyenlerde cabası.O kadar insan boşa koşturuyor zaten.Ha memur oluyorsun onunlada bitmiyor bir an nasıl memur olduğunu unutup yollara çıkılıyor 2 kuruş zam için.Özel sektörde çalışan adamlarda keriz zaten hiç hakkını arayamıyor ne verirlerse ona razı napsın adam sıkıysa çıksın yollara hadi naş dışarı atıverirler işten.Garantili işte çalışıpta bu kadar bağıranlara bakıyorum birde eşek gibi aynı paraya saatlerce çalışıp sesi çıkmayanlara.Sonra o sesi çıkmayanların ödediği vergilere bakıyorum nereye gidiyor diye.Ay bak geldiler yine bana .... Memur olmak için bu kadar debelenmek zoruma gidiyor valla yaa...
2 kere daha okumuştumevet yaa adeta melek olarak inmiş dünyayabende özledimm ama gelince haberim olsun ohh çok sevindim varya Meryem Suresi çokkk tesirli şifa olsun vesile olsun tatlımmm
rica ederim canım şifa olsun herkez okusun ben okudum,mutlaka okuyun yürekten inanarak
tekrardan yazayım :YA LATİF 16.644 HER MURAD İÇİN:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?