Dokuz Doğuranlar

rabbim bunaltmadan versin bebeğini canım inşallah hamilesindr

konyalım yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yürü yavrum yürüüüüüüüüüüüüüüü etegini sürüüüüüüüüüüü şimdide geçti burdan konyalının biriiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafayı yedim

inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bakalım nolcekk

rabbim şifa versin çok zor allah sabır versin sizede canım

ben anneme gidiyorum bugün hafta sonu kalıcam bidaha ki hafta sonuda sınavım var dua edin benim için

bu arada ben 6 sında adet olcaktım olmadım hala

sizi seviyorum mubarek üç aylarınız kandilniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kim uykucu benmikendinle karıştırdın sanırım beni
saol canım cümlemizinki kabul etsin
canım keşke tutsaydın ya ama neyse ilacın varmış hayırlısı
evet ben uykucuyum uyumayı çok seviyorum
ama 2 aydır 8 de uyanıyorum yataktan çıkmıyorum 10a kadar
dizi izliyorum
Allah yardımcınız olsun cnm...rabbim işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
inşallah erken menapoza girmzsin
belenayı biliyon demi
doktor onada erken menapoza girme riskin var demişti beloşum hamile kaldı
Allahın vermeye gönlü olsun yeterki hayırlısıyla seninde olur

inşallah bak ben dua okudum sanada yazayım ve mutlaka oku mutlaka :ya latif 16.644 tane mutlaka oku ve dua et (her murad için)
cnm Allah razı olsun bu duayı bu topikte paylaştığın için

SİFAA SEN GELDİN TOPİĞE ENERJİ GETİRDİN
ARKANDAN GELENLERDENDE FAYDALANIYORUZ
İYİKİ EKLEMİŞİM ŞU TAKVİMİ SENİNLE TANIŞMAMA VESİLE OLDU

günaydın hayırlı cumalar megryan geçmiş olsun
günaydın hayırlı cumalar mutluyum
mayısın 6 sımı kız çok geçmiş hadi hayırlısı
nerelerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yırtınma kız hepsi bu kadar kimse gelmiyor

İnş. şu an karnında annesinin dualarını dinliyordur da herkese umut olursunuz birlikte...Rabbim isteyen herkesin yuvasını bebek sesleriyle şenlendirsin inş.

günaydın hayırlı cumalar megryan geçmiş olsun

Sağol cnm bayağıdır bende yoktum haliyle kimseden haberim olmadı beryal doğum yapmış sen benim doğumumun ardından gün sayıyordun hatırlıyorum sağolasın sık sık sordun halimi hatırımı doğumumu.Peki sen nasılsın bebeğin nasıl?Doğumun nasıl oldu?

Amin cnm amin ....

Herkese hayırlı cumalaaaaarrrrrrr.... Kızlar kpss ye giren varmı bu sene içinizde?

canım iyiyim saol doğumun trajedi gibi oldu 6 saatten fazla doğum sancğsı Çektim normal olsun diye ama gece yarısı sezaryan oldum uğur büyüdü teyzesi sen başka nasılsın beebek yaramaz mı uslumuydu benim oğlum çok şükür şuan akıllı

ALLAH razı olsun canım bu zorlu hepimiz birbirimize en kuvvetli dua ve desteklerimizle kenetleniyoruz ve güzel dostluklar elde ediyoruz inşallah sonu mutlu sonla bitsin bu kervanımız uzun ve kalabalık ama hepimiz mükafatlandırılacağız

inşallah tatlımm evet belenayın eski mesajları bi arkadaşımın dikkatini çekti ve sağolsun belenayla tanışmama vesile oldu özelden çok dertleştik Belenayın hakkı çok desteği duası çok ALLAH razı olsun inşallah bebişlerimize kavuşacağız aynen tatlım yaa Yıldız arkadaşımızn vesile oalcağı bu Esma yı hepimiz şifa olsun okuyalım bol bol evet tatlım iyiki takvimini eklemişsin 40 haftan dolmadan hamiş haberini almak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşş

inşallah tatlım kan verdim 13:30 da çıkıcak sonucumm o kadar çok mucizelere tanık oldukki elbet bizlerede nasip olacak ben çok inanıyorum bu yıl ayrı bir bereketli Rabbimin hazinesi bol inşş hasret çeken kimse kalmayacak

beloşum birtane
hepimizin ablası ...çok özledim..bir an önce gelse keşke
ben dün kuran okurken meryem suresine niyetlendim 40 gün okuycam bebiş için

hayırlı cumalar cnm
ben girmiyorum ...kaynanam çok çabalıyor girsin memur olsun diye ama kocik istem,yor
niye sordun sen giriyonmu

Lisans dan giricem ilk defa 1 ay sonra sınavım var yeterli düzeyde çalışamadım kursada gidemedim ama yinede bir deneyeceğim nasipse seneye daha iyi hazırlanıp ayşenuru yarım gün kreşe verip o sürede de kursa gitmeyi planlıyorum.Başka türlü kazanabilmem mümkün değil.Zaten adamların amacı millete sınav kazandırmamak bu nedenle soruları git gide zorlaştırıyorlar... Yakında öss den farkı kalmayacak.Önceden her önüne gelen okul bitiren memur olurdu.Şimdi çok daha zorlaştı.Her inek olma potansiyeline sahip kişiler memur olabiliyor çözemedim valla bu sistemi.Git kafayı göm kitaba gel benim sorduğum soruları doğru bil seni memur yapayım.Ha gerçekte aptalmısın zeki misin,katilmisin,hırsızmısın,sapıkmı beni ilgilendirmez sınavı geçte nasıl geçersen geç.Aynen bu uygulanıyor senelerdir.Hele birde ben öylesine gircem torpilliyim diyenlerde cabası.O kadar insan boşa koşturuyor zaten.Ha memur oluyorsun onunlada bitmiyor bir an nasıl memur olduğunu unutup yollara çıkılıyor 2 kuruş zam için.Özel sektörde çalışan adamlarda keriz zaten hiç hakkını arayamıyor ne verirlerse ona razı napsın adam sıkıysa çıksın yollara hadi naş dışarı atıverirler işten.Garantili işte çalışıpta bu kadar bağıranlara bakıyorum birde eşek gibi aynı paraya saatlerce çalışıp sesi çıkmayanlara.Sonra o sesi çıkmayanların ödediği vergilere bakıyorum nereye gidiyor diye.Ay bak geldiler yine bana .... Memur olmak için bu kadar debelenmek zoruma gidiyor valla yaa...

beloşum birtane
evet yaa adeta melek olarak inmiş dünyaya bende özledimm ama gelince haberim olsun ohh çok sevindim varya Meryem Suresi çokkk tesirli şifa olsun vesile olsun tatlımmm

Normal doğummu istiyordun peki? Benim korkaklığımı az çok biliyorsundur sezeryanla kavuştuk ayşenurumuza şükürler olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda Rabbim onunda sabrını gücünü verdi.Acı çekmekten kaçtıkça sana daha çok geliyormuş onu anladım :) Kızım genel olarak sakin ama arada bir cadalozluğu tutuyor tanıyamaz oluyorum.Tuvalet eğitimine başlamıştım bu ay baktım ayşenur beni kullanıyor bıraktım evlerin ısınmasını bekliyorum nasipse önümüzdeki ay tekrar başlayacağım.İnş. bunuda atlatırız tez vakitte....

Hmmm yarım saat kalmış sonucunun çıkmasına inş. güzel haberlerle gelirsin sevindirirsin bizide...

beloşum birtane

Hadi Allah kabul etsin inş. Hiç Salat-ı Tefriciye ye niyetlendinmi peki bebek için. (4444) kere okunuyor.Aslında bilenler bilmeyenler hepimiz sırayla birbirimize okusak ne iyi olur... Bilmeyen kişide duayı öğrenmiş oluyor hem.Hemde şu mübarek günlerde birbirimiz için dua edip salavat getiriyoruz peygamber efendimize(s.a.v).Bunu bir düşünün isterseniz herkes ne kadar alabiliyorsa o kadar alsın her kişi için o rakama tamamlayalım....

cnm Allah razı olsun bu duayı bu topikte paylaştığın için

SİFAA SEN GELDİN TOPİĞE ENERJİ GETİRDİN
ARK

rica ederim canım şifa olsun herkez okusun ben okudum,mutlaka okuyun yürekten inanarak
tekrardan yazayım :YA LATİF 16.644 HER MURAD İÇİN:13::13::13::13:

cnm çok haklısın
benim kocikim mesela asla çalıştığının karşılığını almıyor
aynı fabrikada aynı işi yapanlarla aralarında 600-700 tl fark var
sebebide kocikim 93 senesinden sonra girdiği için
600 tl sigorta kesiliyor aylık
bu ayda 350 tl ikramiyenin vergisi kesildi
hiç emeğinin karşılığını alamıyor
memurlar iyi yapıyorlar hemen greve gidiyorlar
bizim işçi sendikasında iş yok işçinin hakkını savunamıyorlar malesef
yıllık 30 tl maaş zammımı olur
herşeye zam geliyor maaşa gıdım gıdım
eskiden birikim yapabiliyorduk şimdi aldığımız anca yetiyor geçim çok zorlaştı Allah yardım etsin
ulaştırma bakanlığına bağlandı şimdi demiryolları
inşallah şu bakan atanırsa havaalanına uzman elektrik teknisyeni olarak geçiş yapacak o zaman çok rahatlıycaz

sende sinirlenme sakin ol
talep çok olunca iş için onlarda elemek durumundalar
bizim türk yatırımcılar türkiyeye yatırım yapsa iş imkanları çoğalsa bence bu kadar olmaz
nasip neyse o oluyor
inşallah kazanırsın cnm sıkma canını

evet yaa adeta melek olarak inmiş dünyaya bende özledimm ama gelince haberim olsun ohh çok sevindim varya Meryem Suresi çokkk tesirli şifa olsun vesile olsun tatlımmm
2 kere daha okumuştum olana kadar okuycam
rica ederim canım şifa olsun herkez okusun ben okudum,mutlaka okuyun yürekten inanarak
tekrardan yazayım :YA LATİF 16.644 HER MURAD İÇİN:13::13::13::13:

Allaaaaaaaaahhhhh her murat içinse uzun bir liste yapıyım
senin bebek varmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…