nooo nayırrrr nolamazzzzzzzzz
canım vaktim yok yazıyım çıkım eşim yemeğğe gelirmiş sen dinle müzikini benim yerimede oyna evini misler gibi temizle güle güle kirlet bugün burda güzel hava sanırım sivastada vardır güneş valeyi neslihani ilterde gelmez oldu elifi beryalı dilnuru hakseveri sibeli cmrm duyğuyu belenay ablayı yareni aklıma gelmeyen hepsini sohbeti bende çok özledim hadi seni öper ben kaçar bay bayyy
haksever yaa ben senin problemin neydi hiç hatırlamıyorum :26:
kısaca bi özet geçsene
5 senelik evliyim 23 yaşındayım eşim 30 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum pkomvar sizlere sağlık bide prolaktinim yüksekti ama ilaçla iniyo malumunuz sizdede varsonracıma sayısız yumurta takibi ve 4 aşılama yaptırdık malesef hiç tutmadı ama bi kere kendiliğinden tuttu 58 oldu deger en fazla kimyasal gebelikmiş sanırım hamileyim demeden gitti zaten öle yani koşturruyoruz eşimde bi problem yok bende başka bi sorun yok pkodan başkaa başkaaaaaaaa bu kadar rahim filmim temiz yani tek sorun pko
güle güle cnm kolay gelsin sana
sivasta güneş varmı yokmu bilmiyorum daha güneşlikleri açmadım
varsada bana ne faydası var benim ruhumu ışıtamaz içim kara benim
nolabilir
takma kafana boşver
ayran detoksu buldum nette denemek istersen eğer sadece 2 gün sürüyormuş
YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERİLMEKTEDİR, DENENMİŞTİR...
1. ve 2. gün kahvaltı aynı
sabah 9-10 gibi
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta,az miktarda beyaz peynir
domates, salatalık , yeşillik (bolca yenebilir)
gün içinde saat 21-22:00 ye kadar aşağıdaki karışım içilecek.
2 lt yağsız ayranın içine 2 salatalık rendelenecek
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek eklenecek
istenirse baharatlar konabilir
her 2 saat arayla 1 kase içilecek
yeşil çay , çay , su serbest sınırsız içilebilir
kafeinli , asitli , şekerli içecekler ve tuz yasak ve kesinlikle başka birşey yenmeyecek
2. günde aynı karışım taze olarak hazırlanacak
idrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz...
iyi pek bişey yokmuş5 senelik evliyim 23 yaşındayım eşim 30 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum pkomvar sizlere sağlık bide prolaktinim yüksekti ama ilaçla iniyo malumunuz sizdede varsonracıma sayısız yumurta takibi ve 4 aşılama yaptırdık malesef hiç tutmadı ama bi kere kendiliğinden tuttu 58 oldu deger en fazla kimyasal gebelikmiş sanırım hamileyim demeden gitti zaten öle yani koşturruyoruz eşimde bi problem yok bende başka bi sorun yok pkodan başkaa başkaaaaaaaa bu kadar rahim filmim temiz yani tek sorun pko
yürü yavrım yürüüüü fistanını sürüyarışmaya konyadan katılıyorum.
adım ayşe soy adımı söylersem gülersiniz en iyisi duyman..
7 yılı aşkın süredir beraberiz pardon evliyiz aşkımla
ben 26 yaşımdayım aşkım 36 yaşındaaz yaş varmış aramızda
pkom benimde var hipotirot hastalığım çok seviyom ben hastalığımı (tabi kocaman bi yalan insan hastalığını severmi hiç yalannn)
soracıma ne aşılama ne tüp bebek hiç bişi denemedik her gittiiğimdoktor git tiroitlerine bakıt düzelt gel dedi onlar stersle bi araya gelip kardeş kardeş işi pişirdiler
ama benim kocam buay tutturacakmış artık nasıl olacaksa bu aydan çok ümitliymiş benim bu aydan değil belkide hiç bi zaman
öhöm öhöm tamam konu kapanmıştır....
suyu ısıtacak kadar güneş çıkardeme dememeeeee öyle söyleme sakın güneş bana çok lazım hani bu ay tutturcaz sıcak su bulunması lazım enerjide demeeeeeee
canım bundan ben içinde salatalıksız yedim hiç tavsiye etmem bir tabağını zor güç bela yidim:120::120:
canım nasılsın nevar neyok kızın nasıl
iyiyim mutluyum sen nasılsın
kızımda iyi..bugün memurlar grev yapıyormuş öğretmeni okula gelme demiş evde kaldı sıkıntıdan patlıyor
senin oğlun nasıl..kim bakıyor oğluna
yağmurlardan fırsat bulabilsek kafayı dışarı çıkaracazda yağmurlar fırsat vermiyoriyiyim canım saol halası bakıyo uaıur kocaman oldu 2 yaşına girdi bıdı bıdı konuşuyo kızını al beraber gezin kız sıkılır tabi
buğün nerelerdsiniz yavvv
:26::26::26::26::26::26::26::26:
canım benim bu mübarek günde cuma günü ameliyat olur baban rabbim yardımcısı olsun .
sağlığına kavuşur inşallah.
baba ne de güzel .ben 10 yıldır ayrıyım babamdan bizi bırakıp gideli tam 10 yıl oldu.mekanı cennet olsun canım babamın.
en çok babam demeyi özledim .ay çok fena oldum gözlerim doldu.
Günaydın kızlar nasılsınız...havalar berbat valla annemle tıkıldık kaldık eve neyse acısını izmrde çıkarırım inşallah.DİVİNCİĞİM annemler izmirde ben tekirdağdayım eşim assubay ya dolanıp duruyoz işte...megryan canım baban nasıl oldu çok geçmiş olsun sanada...AYŞE nerlerde benmi göremedim acaba onsuz olmaz buralar valla...BERYALcim valla zor işin eşim ayda 3 veya 4 kere nöbetçi oluyoda bunalıma giriyorum..ne zamana kadar böyle olcak bi süre sonra karada çalışma şansı yokmu.böyle çekilirmi hayat çok zor inanki allah yardımcın olsun.ben evlendim bi sene sonra eşim afganistana göreve gitti.6 ay annemlerde kaldım yağızda yoktu yinede nasıl geçti bi allah bi ben bilirim.bir senelik evli olmama rağmen annemle kalcağım için çok sevinmeme ragmen tuhaf gelmişti bana evimiz...ardahanda oturuyoduk o zaman evimede gidemedim hiç...neyse rabbim sana eşine çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin...kendinize çok iyi bakın...
günaydınn kızlar nasılsınız
ben birazdan düğüne gitcem daha doğrusu önce çarşıya çıkcam düğün hediyesi alacam ordanda düğüne gideriz herhalde
eee sizlerde ne var ne yok nasılmış herkesler
megryann cığım baban durumu nasıl inan dün gece aklıma geldimi canım ablam senin baban bizimde babamız sayılır umarım bi an önce sağlığına kavuşur dualarımdasınız
hani dedin ya insan nasıl sabırlı oluyor diye gerçekten biz kadınlar çok güçlü ve sabırlıyız bende öyleyim mide bulantım hiç geçmez öyle bi durumlarda belimi alıpta kalkamam offf çok zorrrallahım sana ve tüm kardeşlerimin yanında olsun inşallahh
hayırlısıyla kurtarmıştır inşallah baban
saol cnm tşkr ederim
saol beryal
ağzıma bir parmak bal çalındı işte buda bana epey gider
birdahada ne zaman olur bu mucize Allah bilir
herşey kısmet ...
diyete devam 67 kiloyum...durakladım veremiyorum ama hala dikkat ediyorum
az yiyorum...aç yatıyorum ...azim ettim hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım
Hepinizin ilgisine teşekkür ederim.Babamı cuma günü ameliyata almadılar daha doğrusu ameliyat sırası gelmedi pazartesiye bıraktılar.Pazartesi günüde sonuçları iyi gelmedi %80 masada kalır denilerek imza istendi.Babam göze aldı fakat sonra vazgeçti taburcu edildi.10 gün boşu boşuna onuda bizide yordular.Dr lardan hangisi bilmiyorum 'önceliğinizi ameliyata değil kansere verin' demiş.Fakat bize kanserin ilk evrede olduğu babamın önceliğinin kalbi olduğunu ışın tedavisini aylar sonra bile yapacaklarını söylemişlerdi.Dr ların tutarsız yaklaşımları yüzünden hastaneyi değiştirmeye karar verdik.Yarın onkolojiye raporlarla gidilecek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?