Dokuz Doğuranlar

günaydın kızlar kandiliniz mubark olsun
ben daha yeni uyandım niyetliyim allahım herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin

saol canım senin ve bütün herkesin kandili mübarek olsun
Allah razı olsun cnm
ben daha yeni uyandım niyetliyim allahım herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin

günaydın uykucu
Allah kabul etsin cnm
ben ilaç içtiğim için oruç tutamadım
aslında sahura kalkabilseydim ilacımı içer yatardım galiba ihmal ettim biraz

Numune hastanesine götürüyorduk 3,5 aydır orası takip ediyordu tanıdıklarımız olmasına rağmen memnun kalmadık çok yordular bizi.Yorulmakta bir şey değil bir dedikleri diğerini tutmuyor.Bugün onkolojiye gittiler bakalım belki iyi olur burası.Hastaneyi değiştirmek en doğrusuydu gazi,hacettepede de tanıdıklarımız var oralarıda düşündük ama çok ağır yürüyor işler.Kayınpederimi de gazide kaybettik 3 yıl önce.Ordanda canımız yandı.Gerçi onkolojide de kötü anılarımız var ailece ama en azından kanser konusunda en iyi hastane orası.

bugün kandil
herkesin kandili mübarek olsun

Amiiiiinnnn hepimizin kandili mübarek olsun inş.

hacettepede üniversite yani araştırma hastanesi değilmi
elini veriyon kolunu kurtaramıyon
sonunda sağlığına kavuşsunda baban tek ağır yürüsün işler

Amin cnm ben gece saati yanlış kurmuşum uyandığımda güneş doğuyordu sahur yapamadım ama olsun şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür... Bugün bol bol dua edelim arkadaşlar birbirimize.... Rabbim hepimizin,sevdiklerimizin yavrularımızın,ailemizin sağlığını,yuvamızın huzurunu korusun uzun hayırlı ömürler versin inş.Bu dünyada da öbür dünyada da güzellikler versin.Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı affetsin.Hakkımızda hayırlıysa ettiğimiz duaları kabul etsin... Maddi darlık yaşayan,yuvasıyla, işiyle, eviyle, ailesiyle problemi olan,çocuk isteyip olmayan,ev isteyip alamayan,hasta,yaşlı zor durumda olan dışarda kimsesiz yaşayan tüm mümin kullarına tez vakitte yardım etsin inş. Hayırlı güzel kapılar açsın bizlere inş.

hacettepede üniversite yani araştırma hastanesi değilmi
elini veriyon kolunu kurtaramıyon
sonunda sağlığına kavuşsunda baban tek ağır yürüsün işler

Yeğenim orayada götürcek raporlarını babamın.Kızım ve eşim için oraya daha önce gitmiştim beklemekten helak olmuştum ama net sonuç bir tek o hastaneden çıktı.Belki babam içinde hayırlı olur.Orayı da deneyeceğiz bakalım.2-3 koldan herkes koşturuyor... Güzel sonuçlar alırız inş.

Allah razı olsun cnm

günaydın uykucu
Allah kabul etsin cnm
ben ilaç içtiğim için oruç tutamadım
aslında sahura kalkabilseydim ilacımı içer yatardım galiba ihmal ettim biraz

kim uykucu benmikendinle karıştırdın sanırım beni
saol canım cümlemizinki kabul etsin
canım keşke tutsaydın ya ama neyse ilacın varmış hayırlısı

amin canım amin allahım sizinde gönlünüze göre versi kıznı eşini babanı size bağışlasın herşeyde vardı bi hayır sende bol bol dua et bizlar için allahım yardımın olsun canım adaşımı öp benim yerime

çok saol canım allahım senin muradında versin inşallahhh
ayşeden haber varmı (papatya_özmenden)inşallah mubarek günler hürmetine gelmiştir meleği
canım şimdi oturdum pc başına şükürler olsun hamileee ve görmüşsün sende tebrik etmişsin ben daha edemedim ay çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşşşş

canım şimdi oturdum pc başına şükürler olsun hamileee ve görmüşsün sende tebrik etmişsin ben daha edemedim ay çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşşşş

evet canım ayın 25 inde belli olacak diye biliyordum ben sana soruncaz dedim belki belli olmuştur anam bide baktım ben hamileyim diye yazmış maşşalllah ne güzel işte
amin inşallah şifacığım amin canım senin sorunun ney ben bilmiyom kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın amma meraklıymışım ben

evet dr u perşembe ya da cuma test yapabilirsin demiş Ayşe de bugün yaptırmış testi darısı bizlere inşallah canım tüm hasret çekenlere canım bende sorun bol ve karışık tüplerim tıkalıydı ve yapışıklık vardı 2009 da laparoskopi ameliyatımla bi bahar temziliği yaptırmıştım fakat ameliyat esnasında dr um asıl sorunu farketmiş tüplerim fonksiyonel değillermiş bayağı bayağı tenbellermiş işte dr tüp bebek öneririm dedi ama nerdeee biz maddiyat yüzünden ancak geçirdiğimiz mart ayında yaptırdık ama bu süre içinde beklerken son 7-8 aydır adet miktarımda azalma farkettim veee dr um dediki erken menopoz riskin var fsh sonucun yüksek cart-curt işte bu yüzden martta tedavi oldum ama malesef test günümü bile bekleyemeden test gününden 2 gün evvel adet oldum negatifi okkalı gördüm vee halaa erken menopoz riskim var çünkü tedavide onca iğneye ilaca rağmen sadece 1 adet yumurtam oluşmuştu ve tek embrio transferim olmuştu yani harbiden ciddileşiyor sorunum vee şu andada 9 gün oldu bu ay adetim gecikeli artık dayanamıycam yarın hala kırmızım gelmezse test yaptırcamm kimbilir belki müjdemi de veririm hemen yarın yani sorunlar bende eşimde herşey normal veee tedavimden sonra genetik hastalığım olduğu netleşti FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) ve ömür boyu kullanacağım ilacım var ve benden bebişe geçmesin diye sıradaki tüp bebek tedavimi PGT yöntemiyle yaptırmayı planlıyoruz ama işte kara kara düşünüyom şimdiden çünkü nerdeyse 2 tüp bebek tedavi masrafını bulacak ve biz halaa ilk tedavinin borcunu ödemekteyiz ve tüp bebek dr umda zaman kaybetmeden 2. tedaviyi yaptırmam gerektiğini belirtiyo şu menopoz riskim olmasaydı iyiydi :18: işte eski yeni sorunlar toplaştı canım kabarık liste oalrak karşındayım ALLAH ım beterin beteri var deyip elimizdeki var olan sıkıntıları sıkıntıszca atlatmak bebişlerimze kavuşmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
inşallah şifacım inşallah hamişsindir turgutcum sanada müjdeni verir çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaa

inşallah şifacım inşallah hamişsindir turgutcum sanada müjdeni verir çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaa
canımm benim yaaa inşallah dediğim gibi bu kez hayal kırıklığı olmasın inşş canım ben ilçedeyim Turgut a yarın gitmiycem yarın bu ilçede test yaptırıcamm zaten hafta sonu merkeze gideceğim inşş müjdemi kendi kendim veririm Turgut a

Ayşem canım yaşımı ve evllilik süremi eklemeyi unutmuşum canım ağustos ayında 30 olacağım eşim 33 yaşında ve 7 yıllık evliyiz 6 yıldır deli gibi bebiş bekliyoz hiçç hamiş olmadımmm

inşallah bak ben dua okudum sanada yazayım ve mutlaka oku mutlaka :ya latif 16.644 tane mutlaka oku ve dua et (her murad için)

inşallah bak ben dua okudum sanada yazayım ve mutlaka oku mutlaka :ya latif 16.644 tane mutlaka oku ve dua et (her murad için)
ahh canım benim dualara can kurban zaten dualarla feraha çıkıyoruz kabul olsun inşallah ALLAH razı olsun çok çok sağol okuyacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…