Dokuz Doğuranlar

günaydın canlar nasılsınız.MUTLUYUMM sen nasılsın canım.biz iyiyiz çok şükür.yağız bildiğin doğal afet.çok hareketli bi çocuk oturduğuna şahit olna kimse yoktur heralde.aman olsun canı sağolsun napalım..KIZLAR nasipse ayın 3.de gidiyoruz izmire annemle 1.5 ay falan kalıp gelirim heralde bakalım.eşim burda kalıcak ona üzülüyorum.4 aydır raporluydu ayağından biliyonuz.pazartesi iş başı yapcak çok zor olcak bide biz gidicez bunalıma gircek adam...keşke başkalarının kocası gibi aman gitselerde başımı dinlesem diyenlerden olsa ama malesef adam bunalıma giriyo resmen...napayım bende nerdeyse bi sene olcak gitmiyorum memleketime....pazartesi işe başlıycak aynı güne nöbet kaktırmışlar adama sağolsunlar...benden böyle hepinizi öpüyorum...

Selammm kızlarrr....

kaç günlerdir gelemiyorumm...

Hem işler çok yoğunnn..Hemde pek iyi değilim...

bu aralar sürekli ağlıyorumm..Ağlama krizlerindeyim..

Çok istiyorummm ama olmuyor işte..Annem ile babam konuşmuşlar beni dr. götürceklermiş..
Tüp bebek için..Düşünün ne kadar çok istediklerini..(

3 aylarada girdik Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..Ben bu aylarda daha huzurluyumm..
Oruçlara namazlara dualara daha çok sığınılıyor..Daha çok huzurlu oluyorum..
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inş..

Kızlar 7 yıl oldu evleneli 30 yaşıma geldim..Artık tükendim..Olsun istiyorum tabii hayırlısı ile..
Kalabalık ortamlara bile gremiyorum arytık..kimseye cevap vermeye gücüm kalmadı..

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..

Hepinizi çok özledim..Herkesin bir derdi var gördüğüm kdarı ile Rabbim hepinize sabırlar versin..

Herşey yoluna girer inş..

Annemde Bana 41 Gün Meryem sresini bir suya okuyor bende o suyu her akşam içiyorum..

Kızlar bir akrabamız vardı 2 ay önce tüp bebek ile kaldığı bebeğini düşürmüştü.
Sonra adet olmamış adeti gecikince dr. gitmiş ve doğal yolla hamile kaldığını öğrendi..
Onunda eşinde sorun vardı kendiside çok kilolu 140 kilo civarı idi.inşallah bunu hay. ile kucağına alırlar...

Cnm bnm hakkında hayırlısı olsun demekki zamanı gelmemiş henüz... bu hayırlı aylarda bol bol dua edelim birbirimize Rabbimin izniyle inş. seneye hepinizin kucağında bebek olsun....

Cnm öyleyse birde annen götürsün bakalım bırak belki bir bildiği vardır.Hem annelerin evlatları için ettiği hayırlı duaların kabul olduğuna inanmışımdır hep.İnş. Anneciğinin okuduğu güzel dualar yüzü suyu hürmetine tedavin tez vakitte yanıt verirde seneye sende kucağında bebişinle uyuyor olursun... Sıkma canını desem faydasız ama seninde dediğin gibi bu mübarek aylar bir fırsat bizler için bol bol dua edelim bol bol isteyelim Rabbimizden inş.

Farklı amaçlarla biri için kötülük istemek gibi şeylerde kullanılmamalıdır demek istemişler değilmi?Yani ben öyle anladım... Ama güzel duaymış paylaşım için teşekkür ederim bende okumaya başlayacağım nasipse...

canım ben fizige gitmedim evde hareketler yaptım birde çok dikkatli hareket et eğilirken kalkarken dikkatli ol ani hareket etme başka tedaviyöntemi yok fizik geçlci bence

Cnm valla dan dun hareket eden biriyimdir pek dikkatli olduğum söylenemez ama o hareketler fayda sağladımı peki sana? Bende denesem olurmu?

Hem garantili hem kazancıda iyi bence devlet işinin.Özel sektörde o dalda çok iyi para kazanabilmesi için ya yurt dışında çalışması gerek yada kendi işini yapması gerek.Diğer türlü inan yıllardır kazandığı ancak yetiyordu ucu ucuna.Ne diyeyim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ... Her şeyde bir hayır vardır bakalım bekleyelim hep birlikte...

1,5 ay iyi gönderiyor maaşallah yinede.Bizimki 2 gün bir yere gitsem surat yapar günlerce...Git tadını çıkar hem özlersiniz birbirinizi.Bende arada böyle gideyim birbirimizi özleyelim diyorum ama nerdeeee.....

canım doktor hareket verdiyse onları yap yaparken ağrı oluyo ama daha sonra çok rahatlarsın megryan canım haraketler çok önemli aniden eğilme çocuğu dikkatli kucakla öpüyorrıum seni kızınıda öp herkese iyi tatiller

Evet hareketler vermişti yapmam için dediğin gibi ağrı olunca ters bir şey yaptığımı düşünüp 2.gün bıraktım.Olmazsa bir ara bir kez daha gidip baktırayım 2 yıl oldu nerdeyse bu kez söylenenleri yapayım bari.Yoksa kemiklerim yer değiştirecek

Dün gece ayşenurun ateşi çıktı 2 kez ateş düşürücü verdim.Bugün öğlen uykusuna kadar bir şeyi yoktu öğlen uykudan ateş içinde uyandı eşim hastaneye götürelim dedi aklıma takılmasın diye götürdük çünkü görünürde bir şeyi yok öksürük,burun tıkanıklığı,akıntı vs görünmüyor.Az önce geldik dr muayene etti o da bir şeyi yok dedi idrar istedi idrar için 1 saat uğraştım hastanede yok inat etti yapmadı verdikleri kaba o ağladı ben bekledim.En sonunda eve geldik ve tuvalette yapmaya başladı hemen kabı tuttum eşime verdim uçtu sağolsun.Şimdi o sonuç bekliyor bizde oyun oynuyoruz buralarda... Muhtemelen viral enfeksiyondur 2 gün sürer en fazla ateşi dedi... 6 saatte bir ateş düşürücüsünü vercem bakalım geçer inş.

aynen yaa minicik üzülüp atlattık bakalım önümüzdeki maşlara tedavilere bakıcaz inşş canımm ya tırsma kırmızıyla işaretlediğim cümle zaten bizi asla ilgilendirmiyor ki gelelim mecbur kalmadıkça uygulanmasına ben şahsen aylar değil yıllardır hasretiz çoğumuz bebişe sabrettik geldik ama en çok dualara sarıldık yani tıptada çarelere koştuk da yani mecbur değiliz de neyiz yinede sen bilirsin bu benim şahsi düşüncem

canım Ayşeciğim sağolasın evet yıkılmadık ayaktayız işte herşeyin hayırlısı ama en başta sağlık olsun veee elbette bizlerde anne olacağız Yüce Rabbimin izniyle

Cnm bnm hakkında hayırlısı olsun demekki zamanı gelmemiş henüz... bu hayırlı aylarda bol bol dua edelim birbirimize Rabbimin izniyle inş. seneye hepinizin kucağında bebek olsun....
amin canım benim ALLAH razı olsun aynen vakti saati olsa Rabbim tüm engelleri kaldırıp dilerdi inşallah seneye dediğin gibi hepimiz cici cici anneler olacağız

hg bircan..biz iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın
kulaklarını çınlattık beloşun...çok selam söyle sabırsızlanıyoruz geleceği günü iple çekiyoruz
canım aynen bende yuvarlanıp gidiyorum kızımla eşimin dedesi vefat ettide meşguldüm anca cevap verdim kusura bakma belenayla bugün konuştum yine kızı doğduğunda grip olmuştu şimdi burun tıknıklığı kalmış sadece sabaha kadar uyumuyolarmış kızı kilo vermiş baya toparlamaya çalışıoz dedi allah yardımcısı olsun inşallah...

bircanım selam söyle nasıllarmış belenay ablam ve cadı kız sena hanım çok selam söyle
sen nasılsın kızların nasıl 2. kızın ismi ne olacak düşüdünüzmü

tamam canım sölerim selamını biz iyiyiz napalım uğraşıorum...2.kızıma isim yok ya bulamıyoruzzz hadi isim annesi olun siz bulun:)))

slm kızlar nasılsınız 1n haftadır ist. kayınvalidemlerdeydim ondan giremedim ama geçmişi okudum bugün perşembe dr vardı ist. olduğum için kaldı pzartesi gideceğim bakalım bebişim ne kadar büyümüş

geçmiş olsun umarım ateşi düşmüştür çok zor çünkü
hoş geldin canım nasılsın
:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:

geçmiş olsun canım bu havada grip mi oldun kız seni seni

yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya

nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr offffffffffffffffffffffffffffffff oooooooooooooooooooooooooooooooff gelin hadi haaadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…