başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var
hepiniz sağolun kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yokALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi
Selammm kızlarrr....
kaç günlerdir gelemiyorumm...
Hem işler çok yoğunnn..Hemde pek iyi değilim...
bu aralar sürekli ağlıyorumm..Ağlama krizlerindeyim..
Çok istiyorummm ama olmuyor işte..Annem ile babam konuşmuşlar beni dr. götürceklermiş..
Tüp bebek için..Düşünün ne kadar çok istediklerini..(
3 aylarada girdik Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..Ben bu aylarda daha huzurluyumm..
Oruçlara namazlara dualara daha çok sığınılıyor..Daha çok huzurlu oluyorum..
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inş..
Kızlar 7 yıl oldu evleneli 30 yaşıma geldim..Artık tükendim..Olsun istiyorum tabii hayırlısı ile..
Kalabalık ortamlara bile gremiyorum arytık..kimseye cevap vermeye gücüm kalmadı..
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
Hepinizi çok özledim..Herkesin bir derdi var gördüğüm kdarı ile Rabbim hepinize sabırlar versin..
Herşey yoluna girer inş..
Annemde Bana 41 Gün Meryem sresini bir suya okuyor bende o suyu her akşam içiyorum..
Kızlar bir akrabamız vardı 2 ay önce tüp bebek ile kaldığı bebeğini düşürmüştü.
Sonra adet olmamış adeti gecikince dr. gitmiş ve doğal yolla hamile kaldığını öğrendi..
Onunda eşinde sorun vardı kendiside çok kilolu 140 kilo civarı idi.inşallah bunu hay. ile kucağına alırlar...
‎*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN *** AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ " ( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır) * ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN: Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir. -------------------------------------------- 1.ci gün : 50 kere okunacak 2.ci gün : 170 kere okunacak 3.cü gün : 220 kere okunacak 4.cü gün : 313 kere okunacak 5.ci gün : 50 kere okunacak 6.cı gün : 170 kere okunacak 7 ci gün : 313 kere okunacak -------------------------------------------- - Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır. - Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir. *** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir. 7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.
canım ben fizige gitmedim evde hareketler yaptım birde çok dikkatli hareket et eğilirken kalkarken dikkatli ol ani hareket etme başka tedaviyöntemi yok fizik geçlci bence
Allah bağışlasın cnm
inşallah bizede 2. bebiş nasip olur
inşaat mühendisi heralde mütaitlerle iş yaptığına göre
Allah kolaylık versin cnm
devlet işi maaş az olsada iyi..en azından garantili
günaydın canlar nasılsınız.MUTLUYUMM sen nasılsın canım.biz iyiyiz çok şükür.yağız bildiğin doğal afet.çok hareketli bi çocuk oturduğuna şahit olna kimse yoktur heralde.aman olsun canı sağolsun napalım..KIZLAR nasipse ayın 3.de gidiyoruz izmire annemle 1.5 ay falan kalıp gelirim heralde bakalım.eşim burda kalıcak ona üzülüyorum.4 aydır raporluydu ayağından biliyonuz.pazartesi iş başı yapcak çok zor olcak bide biz gidicez bunalıma gircek adam...keşke başkalarının kocası gibi aman gitselerde başımı dinlesem diyenlerden olsa ama malesef adam bunalıma giriyo resmen...napayım bende nerdeyse bi sene olcak gitmiyorum memleketime....pazartesi işe başlıycak aynı güne nöbet kaktırmışlar adama sağolsunlar...benden böyle hepinizi öpüyorum...
bende bebek istyorum bi tane var ama ikincisi olmuyor ne yapmalıyım
canım doktor hareket verdiyse onları yap yaparken ağrı oluyo ama daha sonra çok rahatlarsın megryan canım haraketler çok önemli aniden eğilme çocuğu dikkatli kucakla öpüyorrıum seni kızınıda öp herkese iyi tatiller
aynen yaa minicik üzülüp atlattık bakalımcnm üzüldüm negatif olmasına
hayırlısı olsun
ben şuraya takıldım Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
tam anlayamadım ya manevi ceza çok şiddetliymiş...tırstım :18:
canım Ayşeciğimhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
şifamın tset sonucu negatifmiş hayırlısı be gülüm elbet bizimde olacak ama en azından regl olsaydın o bari iyi bişey:26::26:
kızlar sizlerde ne var ne yok bugün hiç giremedim sabahtan beri mahalledebi teyze vardı çok hastaydı ben dedim bu kadın sabaha çıkmaz dedim az önce kaynanam gitti ve kadın ölmüş çok çileler çekti gelin bakmadı oğlu bakmadı neler neler tek dileğim yatalak olmadan ölmek kurtulmak derdi allahım çektirmedi işte ölümünde hayırlısnı isteyelim
amin canım benim ALLAH razı olsunCnm bnm hakkında hayırlısı olsun demekki zamanı gelmemiş henüz... bu hayırlı aylarda bol bol dua edelim birbirimize Rabbimin izniyle inş. seneye hepinizin kucağında bebek olsun....
canım aynen bende yuvarlanıp gidiyorum kızımla eşimin dedesi vefat ettide meşguldüm anca cevap verdim kusura bakma belenayla bugün konuştum yine kızı doğduğunda grip olmuştu şimdi burun tıknıklığı kalmış sadece sabaha kadar uyumuyolarmış kızı kilo vermiş baya toparlamaya çalışıoz dedi allah yardımcısı olsun inşallah...hg bircan..biz iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz iştesen nasılsın
kulaklarını çınlattık beloşun...çok selam söyle sabırsızlanıyoruz geleceği günü iple çekiyoruz
başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var
canım senin adetin gemişmiydi benimde sonucum 1.20 çıkmıştı da hamileymişim...
hepiniz sağolun kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yokALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi
bircanım selam söyle nasıllarmış belenay ablam ve cadı kız sena hanım çok selam söyle
sen nasılsın kızların nasıl 2. kızın ismi ne olacak düşüdünüzmü
geçmiş olsun umarım ateşi düşmüştür çok zor çünküDün gece ayşenurun ateşi çıktı 2 kez ateş düşürücü verdim.Bugün öğlen uykusuna kadar bir şeyi yoktu öğlen uykudan ateş içinde uyandı eşim hastaneye götürelim dedi aklıma takılmasın diye götürdük çünkü görünürde bir şeyi yok öksürük,burun tıkanıklığı,akıntı vs görünmüyor.Az önce geldik dr muayene etti o da bir şeyi yok dedi idrar istedi idrar için 1 saat uğraştım hastanede yok inat etti yapmadı verdikleri kaba o ağladı ben bekledim.En sonunda eve geldik ve tuvalette yapmaya başladı hemen kabı tuttum eşime verdim uçtu sağolsun.Şimdi o sonuç bekliyor bizde oyun oynuyoruz buralarda... Muhtemelen viral enfeksiyondur 2 gün sürer en fazla ateşi dedi... 6 saatte bir ateş düşürücüsünü vercem bakalım geçer inş.
hoş geldin canım nasılsınslm kızlar nasılsınız 1n haftadır ist. kayınvalidemlerdeydim ondan giremedim ama geçmişi okudum bugün perşembe dr vardı ist. olduğum için kaldı pzartesi gideceğim bakalım bebişim ne kadar büyümüş
:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:
yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?