Dokuz Doğuranlar

ŞİFAAM NAPTI ACABA:18::18: İNŞŞALH POZİTİFTİR.......

inşallah

citos hoşgeldin naber

kızlar valenin size selamı var
eşinin alçısı çıkmış dr 15 gün daha rapor vermiş
15 gün daha gelemiycekmiş
iyiymiş ...soğan kürü sayesinde 28. gün adet olmuş
abisinin düğünü varmış...anneannesi anjiyo olacakmış
fırsat bulamıyormuş girmek için..çok selam söyledi ve kandilinizi kutladı

EVT CANIM BU AY TÜP OLDU TUTTU İNŞ RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN
SENİN VARMI YADA TEDAVİN NEDİR
ÇOK MU MERAK ETTİM ÖZÜR

selam kızalr nasılsınız belenayla telefonda konuşuyorum iyiler çok şükür sena hanımla uğraşıyo:)

EVT CANIM BU AY TÜP OLDU TUTTU İNŞ RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN
SENİN VARMI YADA TEDAVİN NEDİR
ÇOK MU MERAK ETTİM ÖZÜR

gözün aydın cnm çok sevindim
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

benim 1 kızım var 11 yaşında
2. bebek için 2007 kasım ayında tedaviye başladım
sıkıldığım bunaldığım yerde ara verdim 3 doktor değiştirdim
hepsi aynı tedaviyi uyguladı klomen
pko varmış bende bunuda son dr söyledi
adetlerim çok düzenli..yumurtalarım oluşuyor çatlamadan kistleşiyor
geçen ay ilk defa çatladı anladım çünkü akıntı geldi uzuyordu lastik gibi
o ay hamile kalmışım ama hamile kaldığımı bile öğrenemeden düşük yaptım
hiç 12 gün geçmiyordu adetim ilk defa 12 gün geçti ihtimal vermedim hamile olabileceğime
dr düştüğüne göre sağlıksız bebektir dedi hemen ara vermeden klomene başladık
kontrolüm pazartesi günü ..oluştu yumurtam hissediyorum göğüslerimde hassasiyet var ama ne büyüklükteler bilmiyorum
çatlamadılar daha şimdiye kadar..takipteyim

selam kızalr nasılsınız belenayla telefonda konuşuyorum iyiler çok şükür sena hanımla uğraşıyo:)

hg bircan..biz iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın
kulaklarını çınlattık beloşun...çok selam söyle sabırsızlanıyoruz geleceği günü iple çekiyoruz

inşallah olur canım benim benim de ikinci bebiş bir tane kızım var 4 yaşında ,İKİ KEZ TÜP BEBEK OLDU ikiside tutdu ama ilk düşük oldu inş bu sefer kucagımıza almayı nasip eder herkeze versin rabbim inş

Son düzenleme:

Aynen vallahi eşim mühendis ama bir şey fark etmiyor 8 yıl benimle aynı şirkette pinekledi bunun 6 yılında ben vardım çıktım ve çıktığım gün neden çalışmışım bu kadar sene dedim ve geriye dönmeyi hiç istemedim keşke daha önce çıksaydım dedim.Çünkü çalıştığım kazandığım para yol parasına kurs parasına ancak yetiyordu.Yani kendimi okutmak için ve yola verdim senelerce kazandığımı... Ne elimde bir birikimim oldu ne bir şey... Boşa çalıştım anlayacağın.Okulumu bile ordaki stres dolu iş ortamından ötürü işten çıkınca bitirebildim.Çalıştığım yerin işvereni çok zekidir az para verirdi ama tam zamanında ödeme yapardı.Her sene çıkmak isterdim ama tam borçlarım biterdi hop yeni bir borç daha çıkardı.Senelerce bu eziyeti çekmemin nedeni işverenin tilkiliğidir.Eşimede aynısını yaptı bir türlü kendini maddi olarak rahata çıkarıpda işten çıkamadı.En son artık huzurumuz iyiden iyiye kaçtı.Bu işyerinde çalışıpta birikim yapmak imkansız üstelik iş ortamı her gün gerilimli işverenin dengesiz yapısı nedeniyle.Ne maddiyattan yüzümüzü güldürüyor he huzur veriyor.Yeter her şeyi göze al çık.Kendi işini yap ben dayanırım evdende çıkarız annenin evine gideriz bende çalışmaya başlarım dedim.Fakat 5 ay oldu babamın hastalığı taşınma falan derken baktım hala elimizde bir iş yok.Hazırdan yiyoruz ama nereye kadar?O müteahhit senin bu müteahhit benim dolaşıyor kapı kapı.O diyor şurda iş var bu diyor burda iş var ama eyleme geçilmiyor.Sabır diyorum elbet geçer bir gün.Belki memurluk falan bu sebepten gözüme batıyor şu ara.İnş. düzelir hepimiz için her şey tez vakitte.....

megryan ben normali çok istedim ama beiimde ki düzleşme olduğundan olmadı tuvalet alışkan lığı için haziran ayını bekiiyorum daha erken hasta olur bide halası bakıyo ben çalışıyorum halası alıştıracak

Cnm o zaman sana hemen sorayım.Hamileliğimde karnım çok öndeydi bu nedenle belimde düzleşme olmuş.Doğumdan bir kaç ay sonra sırt ve bel ağrılarım geçmeyince gittiğimizde röntgende çıktı fizik tedavi verdi kışın ortasında gitmek dahada kötü yaptı bıraktım.Şimdi hala ağrılarım var gitmiyorum tedavi ettirmezsek bir şey olurmu?

başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var

hepiniz sağolun kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yok ALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi

Son düzenleme:
‎*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN *** AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ " ( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır) * ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN: Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir. -------------------------------------------- 1.ci gün : 50 kere okunacak 2.ci gün : 170 kere okunacak 3.cü gün : 220 kere okunacak 4.cü gün : 313 kere okunacak 5.ci gün : 50 kere okunacak 6.cı gün : 170 kere okunacak 7 ci gün : 313 kere okunacak -------------------------------------------- - Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır. - Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir. *** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir. 7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

canım ben fizige gitmedim evde hareketler yaptım birde çok dikkatli hareket et eğilirken kalkarken dikkatli ol ani hareket etme başka tedaviyöntemi yok fizik geçlci bence

yaren nehaber nasılsın canım oğluşun nasıl sizleri çok özledim bunddan sonra burdayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

cnm üzüldüm negatif olmasına
hayırlısı olsun

ben şuraya takıldım Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
tam anlayamadım ya manevi ceza çok şiddetliymiş...tırstım :18:

Allah bağışlasın cnm
inşallah bizede 2. bebiş nasip olur

inşaat mühendisi heralde mütaitlerle iş yaptığına göre
Allah kolaylık versin cnm
devlet işi maaş az olsada iyi..en azından garantili

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakem
şifamın tset sonucu negatifmiş hayırlısı be gülüm elbet bizimde olacak ama en azından regl olsaydın o bari iyi bişey:26::26:
kızlar sizlerde ne var ne yok bugün hiç giremedim sabahtan beri mahalledebi teyze vardı çok hastaydı ben dedim bu kadın sabaha çıkmaz dedim az önce kaynanam gitti ve kadın ölmüş çok çileler çekti gelin bakmadı oğlu bakmadı neler neler tek dileğim yatalak olmadan ölmek kurtulmak derdi allahım çektirmedi işte ölümünde hayırlısnı isteyelim

aleyküm selam valla bende çok merak etmiştim peki ne zaman taşınacaklarmış :26:
eşi daha 15 gün evdemiymiş
inşallah haziranda gelirde hamileyim der inşallahh
annennesi için çok geçmiş olsun deyiver...abisimi valenin bekar abisimi varmışneyse hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın inşallah
sen nerrden konuştun msn telefondanmı yoksa facedenmi

bircanım selam söyle nasıllarmış belenay ablam ve cadı kız sena hanım çok selam söyle
sen nasılsın kızların nasıl 2. kızın ismi ne olacak düşüdünüzmü

ne zaman taşınacaklarını yazmamış
face hesabım yok benim
telefon numarasıda yok
msn adresini özelden yazmıştı yanlışlıkla silmişim ekleyemedim
özelden yazmış kısaca özel mesaj yazmış demiyomda lafı lastik gibi uzatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…