=canım gözün aydın darısı başına diyorum en kısa zamanda
:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:
geçmiş olsun umarım ateşi düşmüştür çok zor çünkü
hoş geldin canım nasılsın
geçmiş olsun canım bu havada grip mi oldun kız seni seni
yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya
slm kızlar dr gittim bebeğim 9hf+1 gün olmuş sabah kan vereceğim önümüzdeki haftada ikili taramam var allaha şükür herşey yolunda
amin cnm çok saolSağol cnm o akşam doktora götürdük idrar tahlili falan istedi zar zor verdik sonuç iyi geldi çok şükür.Viral enfeksiyon dedi 2 gün ateş yapar geçer dedi.Dediği gibide oldu ama uykularımızda bayağı tedirgin geçti 2 gün...
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.Darısı sana ve isteyen herkese olsun bizim yerimize kokla...
slm kızlar dr gittim bebeğim 9hf+1 gün olmuş sabah kan vereceğim önümüzdeki haftada ikili taramam var allaha şükür herşey yolunda
haklısın...denemekte fayda varaynen yaa minicik üzülüp atlattık bakalımönümüzdeki maşlara tedavilere bakıcaz inşş canımm ya tırsma kırmızıyla işaretlediğim cümle zaten bizi asla ilgilendirmiyor ki gelelim mecbur kalmadıkça uygulanmasına ben şahsen aylar değil yıllardır hasretiz çoğumuz bebişe sabrettik geldik ama en çok dualara sarıldık yani tıptada çarelere koştuk da yani mecbur değiliz de neyiz yinede sen bilirsin bu benim şahsi düşüncem
başınız saolsun cnmcanım aynen bende yuvarlanıp gidiyorum kızımla eşimin dedesi vefat ettide meşguldüm anca cevap verdim kusura bakma belenayla bugün konuştum yine kızı doğduğunda grip olmuştu şimdi burun tıknıklığı kalmış sadece sabaha kadar uyumuyolarmış kızı kilo vermiş baya toparlamaya çalışıoz dedi allah yardımcısı olsun inşallah...
günaydın canımmmmmmmmmmmmmGünaydın kızlar nasılsınız...havalar berbat valla annemle tıkıldık kaldık eve neyse acısını izmrde çıkarırım inşallah.DİVİNCİĞİM annemler izmirde ben tekirdağdayım eşim assubay ya dolanıp duruyoz işte...megryan canım baban nasıl oldu çok geçmiş olsun sanada...AYŞE nerlerde benmi göremedim acaba onsuz olmaz buralar valla...BERYALcim valla zor işin eşim ayda 3 veya 4 kere nöbetçi oluyoda bunalıma giriyorum..ne zamana kadar böyle olcak bi süre sonra karada çalışma şansı yokmu.böyle çekilirmi hayat çok zor inanki allah yardımcın olsun.ben evlendim bi sene sonra eşim afganistana göreve gitti.6 ay annemlerde kaldım yağızda yoktu yinede nasıl geçti bi allah bi ben bilirim.bir senelik evli olmama rağmen annemle kalcağım için çok sevinmeme ragmen tuhaf gelmişti bana evimiz...ardahanda oturuyoduk o zaman evimede gidemedim hiç...neyse rabbim sana eşine çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin...kendinize çok iyi bakın...
canikom inşallah kısa zamanda tekrar gelir meleğin bu kez gitmemek üzere.hayırlısıyla kurtarmıştır inşallah baban
saol cnm tşkr ederim
saol beryal
ağzıma bir parmak bal çalındı işte buda bana epey gider
birdahada ne zaman olur bu mucize Allah bilir
herşey kısmet ...
diyete devam 67 kiloyum...durakladım veremiyorum ama hala dikkat ediyorum
az yiyorum...aç yatıyorum ...azim ettim hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım
canım benim bizde seni seviyoruzkızlar kan testimi ultrasyonumu yaptırdım bakalımyarın göstermeye gidicem fakülteye oda tüp bebege yönlendircek bakalım kaç ay sonraya gün vercekler püff öffsırf doktora gidiyorum die içim rahatlasın die gidiyorum bişi olcandan değil o ore yolluyo bu bure neyse banada oyalanmak olsun bu arada sınavlarıma çalışıyorum bende hayat böle...
eşim canla başla çalışıyo garibim ona bişi demiyorum biraz sıkıntımız var ama şükür hiç belli etmemmeye çalışıyo bende bişi istemiyorum olanlarımı giyorum normalde hergün bisi aldım için şimdi tuhaf gelsede bakıyorumda vala yatcak yerim yok zaten heryerim eşşya çok şükür borcumuzu ödüyoruz.. koca gün ordan oraya atıyorum kendimi bi ders çalışıyorum bi uyuyyorum bitvye oturuyorum perdeleri açmadım günler oluyo hiç bişiyi istemiyorum aslında şöle kocamıda alıp bi gitsem buralardan herkezden uzaga kimse tanımasa bizi evli olmasak çocuk derdi olmasa sevgili gb iki aşık gb bi tatil yapsak onu çok seviyorum işte bu yüzden omuzlarım düşük bu hayata karşı öle iyiki öle canıyla kanıyla çalışıyoki onun bi evladı olmalı anun benim biizm bi çocumuz olmalı ağlamıyorum hiç artık bilmiyorum içim kurudu sanırım hiç bişi hissetmiyorum üzülmüyomuyum die düşünüp duruyorum ama boşluk var içimde hayal kurmuyorum sanırım artık umut mu bitti bilmiyorum ama bişiler tükendi içimde ............... çok şükür başka derdimiz yok ...
sizi seviyorum
selam canımselamlalar kızlar hem çalış hem cocuk hiç fırsat olmuyo uğur kocaman oldu ikincie gelince düşonmüyorum şimdilik ev aldık borçlandık yani ayşem sen nasılsın dlvlnlm canım canlarım slzleri .ok seviyorum buarada cepten giriyorum yazım hatam çoktur
bende seni özledim canımmmmcanım vaktim yok yazıyım çıkım eşim yemeğğe gelirmiş sen dinle müzikini benim yerimede oyna evini misler gibi temizle güle güle kirlet bugün burda güzel hava sanırım sivastada vardır güneş valeyi neslihani ilterde gelmez oldu elifi beryalı dilnuru hakseveri sibeli cmrm duyğuyu belenay ablayı yareni aklıma gelmeyen hepsini sohbeti bende çok özledim hadi seni öper ben kaçar bay bayyy
canım benim sınavın iyi geçmiştir umarımben anneme gidiyorum bugün hafta sonu kalıcam bidaha ki hafta sonuda sınavım var dua edin benim için
bu arada ben 6 sında adet olcaktım olmadım hala
sizi seviyorum mubarek üç aylarınız kandilniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah
citos hoşgeldin naber
kızlar valenin size selamı var
eşinin alçısı çıkmış dr 15 gün daha rapor vermiş
15 gün daha gelemiycekmiş
iyiymiş ...soğan kürü sayesinde 28. gün adet olmuş
abisinin düğünü varmış...anneannesi anjiyo olacakmış
fırsat bulamıyormuş girmek için..çok selam söyledi ve kandilinizi kutladı
hoşgeldin canım aramızaEVT CANIM BU AY TÜP OLDU TUTTU İNŞ RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN
SENİN VARMI YADA TEDAVİN NEDİR
ÇOK MU MERAK ETTİM ÖZÜR
selam canım nasılsın minikler nasılselam kızalr nasılsınız belenayla telefonda konuşuyorum iyiler çok şükür sena hanımla uğraşıyo:)
selam canım yağıda aynı doruk gibi yaramaz sanırımgünaydın canlar nasılsınız.MUTLUYUMM sen nasılsın canım.biz iyiyiz çok şükür.yağız bildiğin doğal afet.çok hareketli bi çocuk oturduğuna şahit olna kimse yoktur heralde.aman olsun canı sağolsun napalım..KIZLAR nasipse ayın 3.de gidiyoruz izmire annemle 1.5 ay falan kalıp gelirim heralde bakalım.eşim burda kalıcak ona üzülüyorum.4 aydır raporluydu ayağından biliyonuz.pazartesi iş başı yapcak çok zor olcak bide biz gidicez bunalıma gircek adam...keşke başkalarının kocası gibi aman gitselerde başımı dinlesem diyenlerden olsa ama malesef adam bunalıma giriyo resmen...napayım bende nerdeyse bi sene olcak gitmiyorum memleketime....pazartesi işe başlıycak aynı güne nöbet kaktırmışlar adama sağolsunlar...benden böyle hepinizi öpüyorum...
canım benim kendini hırpalam artıkSelammm kızlarrr....
kaç günlerdir gelemiyorumm...
Hem işler çok yoğunnn..Hemde pek iyi değilim...
bu aralar sürekli ağlıyorumm..Ağlama krizlerindeyim..
Çok istiyorummm ama olmuyor işte..Annem ile babam konuşmuşlar beni dr. götürceklermiş..
Tüp bebek için..Düşünün ne kadar çok istediklerini..(
3 aylarada girdik Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..Ben bu aylarda daha huzurluyumm..
Oruçlara namazlara dualara daha çok sığınılıyor..Daha çok huzurlu oluyorum..
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inş..
Kızlar 7 yıl oldu evleneli 30 yaşıma geldim..Artık tükendim..Olsun istiyorum tabii hayırlısı ile..
Kalabalık ortamlara bile gremiyorum arytık..kimseye cevap vermeye gücüm kalmadı..
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
Hepinizi çok özledim..Herkesin bir derdi var gördüğüm kdarı ile Rabbim hepinize sabırlar versin..
Herşey yoluna girer inş..
Annemde Bana 41 Gün Meryem sresini bir suya okuyor bende o suyu her akşam içiyorum..
Kızlar bir akrabamız vardı 2 ay önce tüp bebek ile kaldığı bebeğini düşürmüştü.
Sonra adet olmamış adeti gecikince dr. gitmiş ve doğal yolla hamile kaldığını öğrendi..
Onunda eşinde sorun vardı kendiside çok kilolu 140 kilo civarı idi.inşallah bunu hay. ile kucağına alırlar...
canım nasılsın baban nasıl oldu merak ettimCnm öyleyse birde annen götürsün bakalım bırak belki bir bildiği vardır.Hem annelerin evlatları için ettiği hayırlı duaların kabul olduğuna inanmışımdır hep.İnş. Anneciğinin okuduğu güzel dualar yüzü suyu hürmetine tedavin tez vakitte yanıt verirde seneye sende kucağında bebişinle uyuyor olursun... Sıkma canını desem faydasız ama seninde dediğin gibi bu mübarek aylar bir fırsat bizler için bol bol dua edelim bol bol isteyelim Rabbimizden inş.
Dün gece ayşenurun ateşi çıktı 2 kez ateş düşürücü verdim.Bugün öğlen uykusuna kadar bir şeyi yoktu öğlen uykudan ateş içinde uyandı eşim hastaneye götürelim dedi aklıma takılmasın diye götürdük çünkü görünürde bir şeyi yok öksürük,burun tıkanıklığı,akıntı vs görünmüyor.Az önce geldik dr muayene etti o da bir şeyi yok dedi idrar istedi idrar için 1 saat uğraştım hastanede yok inat etti yapmadı verdikleri kaba o ağladı ben bekledim.En sonunda eve geldik ve tuvalette yapmaya başladı hemen kabı tuttum eşime verdim uçtu sağolsun.Şimdi o sonuç bekliyor bizde oyun oynuyoruz buralarda... Muhtemelen viral enfeksiyondur 2 gün sürer en fazla ateşi dedi... 6 saatte bir ateş düşürücüsünü vercem bakalım geçer inş.
canım ayşemmmmmmmmmmmm:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:
yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya
canım başınız saolsun allah rahmet eylesin dedenizecanım aynen bende yuvarlanıp gidiyorum kızımla eşimin dedesi vefat ettide meşguldüm anca cevap verdim kusura bakma belenayla bugün konuştum yine kızı doğduğunda grip olmuştu şimdi burun tıknıklığı kalmış sadece sabaha kadar uyumuyolarmış kızı kilo vermiş baya toparlamaya çalışıoz dedi allah yardımcısı olsun inşallah...
tamam canım sölerim selamını biz iyiyiz napalım uğraşıorum...2.kızıma isim yok ya bulamıyoruzzz hadi isim annesi olun siz bulun:)))
ayyyyy nede güzel kokuyordur şimdi osaol cnm Allah razı olsun
gittim gördüm kucağıma aldım hiç bırakmadım
öpmeye doyamadım çok şirin çok tatlısarı kedim benim Allahım güzel yazılar yazar inşallah
amin cnm inşallahcanikom inşallah kısa zamanda tekrar gelir meleğin bu kez gitmemek üzere.
rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
bu arada 10 haziranda düğüne gideceksin diet nasıl gidiyor
aleyküm selam
haber verdiğin için teşekkür ederim canım
görüşürsen sende çok selam söyle valeye
geçmiş olsun cnmgünaydın canlarım
nasılsınız
inşallah herkes iyidir
doruk ve defne hasta 10 gündür
ateş yok ama hava değişiminden dolayı öksürük ve hapşurma var sürekli
dr gittik her ikisinede şurup verdiler ama halen öksürmeleri devam ediyor
sanırım bugün yine dr gidicez geçmedi çünkü
doruk hala tuvaletini söylemiyor beze devam
defnenin cadılığı da daha arttı hep ağlıyor
inanın 4 saat aralıksız uyumayı özledim çok değil şöyle uyanmadan 3 yada 4 saat uyusam ohhh be çok uyudum diycem
vücudum çok yorgun bunun neticesinde 2 gün önce göğsümde ve boynumda yaralar çıktı şaşırdım 1 günde yara oldu göğüslerimde
dün dr gittim zona dedi.
stres sıkıntı yorgunluktan oluyormuş
zona sinir ucu iltihabıymış
başkasına bulaşmaz ama ben kendi kendime tüm vücuduma yayabilirmişim.krem jel ve ilaç verdi ama nasıl geçer bilmem.inşallah yaralar iz bırakmaz.
bu arada eşim geçen hafta izmire yakın bir limana geldi bende çocuklarla beraber gittim yanına.defneyi doğduğundan beri görmemişti babası çok şaşırdı görünce maşallah kocaman olmuş dedi hep.
dorukta hiç yabancılamadı babasını hemen sarıldı görünce sıpa.
kızkardeşimde geldi bizimle yoksa 2 çocukla çok zor olurdu.
resimleri ekliycem fırsat bulursam .öptüm hepinizi.
saol cnm Allah razı olsuncanikommmmmmmmm tebrik ederim
gözünüz aydın
sağlıkla büyüsün inşallah
rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah
cennet kokuyorduayyyyy nede güzel kokuyordur şimdi o
maşallah
adın ne oldu yeğeninin canım
selamlar kızlar hala devam ediyor gribim kaynanam saat 12.00 da doktora gidecek o gittikten sonra görüşürüz taammı
divinity canım tebrik ederim teyzoş olmuşsun ohh maşallah mis gibi cennet kokulu yeğenini bizlerin yerinede öp kokla kocaman inşallah darısı bizleregözleriniz aydın olsun tekrar Rabbim sağlıklı ve hayırlıca büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?