Dokuz Doğuranlar

canım arkadaşlarım evime döndüm düğün çok güzeldi çok eğlendik
ama anneannem anjiyo oldu maalesef durumu pek iç açıcı değil dr ne yaşarsa o kar demiş
anlayacağınız hem hüznü hem sevinçi bi arada yaşadık allahım herkese hayırlı ve sağlıklı yaşam nasip etsin
ben iyiyim bu ay ev toplamakla geçecek ayın sonuna taşınıyoruz yepyeni bi hayat bekliyo beni
bizler gurbet kuşu tam alıştım dersin herşey oturur yerliyerince hoop göç başlar
sizleri çok seviyorum eşim uyuduğu ve dışarı çıktığı vakitlerde yazmaya çalışırım
hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir

iyi akşamlat kızlar bugıun fazla görüşemedik sobelendim de çok ağrım var öpüyürum iyi akşamlatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm alk kızlar nasılsınız bazı nedenlerden dolayı epeyi ayrı kaldik biz iyiyiz çok şükür eşim iş değişikliği yaptı iki ay ayrı kaldik şimdi bizi yanına aldı şu an konyadayız telefondan beceremiyorum bu işi kaç kez yazdım olmadı inşallah şimdi başarırım

daha adet olmadım ben yaa gene geçti öfss nazar degdi günü gününe derken geçen ayda çok geçti 20 gün kadar ama oz aman ilaç içmemiştim şeker ilacını ondandır demiştim bu ay hep içtim ialcımı ama gene gelmedi 6sında olcaktım 23gün geçti yani ve hiç bi belirti yok öle adet olcam gb kilo alıyorum ben ya bu sıra kendime bile itiraf edemiyorum ama 56 bucuğu bile gördüm tartıda ben şişman olmak istemiyorummmmmmmm

bu arada ne zor bi hayatın var canım ya rabbim kolaylık versin biran önce doruk büyüsünde sana yoldaş olsun defnede ev işlerinde yardım eder :)) dedinya öle babasını yabancı bilmedi hiç die içim kötü oldu defneyi dogumundan sonra ilk defa görmesi çok zor bişi ikinizede kolaylık versin eşin için daha zor ama şöle düşün hep sevgili gbsininz hep bi özlem ve kavuşma rabbim kimseye çekemice yükü vermiyo işte allah kolaylık varsin

BiRCAN CANIM başın sağolsun berryalim geçmiş olsun haksever işallah sıra hemen geiir

saol canımm

yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya

:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:

geçmiş osun ayşemmm

geçmiş olsun noluyo ya herkez hastaa

canım benim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne denirki tesllisi yok inancımız olmasa dayanamayız rabbim bunaltmasın mubarek günlerin hürmetine hepşmizin muradını versin inşallah

konyadamısınız neresindesiniz kız huzeyfeeeeeeeeeeeeee valla çok sevindim keşke görüşek bilsek en büyük hayalim kkdan arkadaşlarla buluşmak

canım hayırlı olsun yeni gelininiz inşallah yüzü suratı asık bi gelin olmas inşallah
anneannen içinde çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir kurban olduğum allah kimselere çektirmesin çekmek çok zor
inşallah yeni memleket yeni şehir yeni düzen yeni hayat sana şans ve uğur getirsin malatyamızdan
aman oşver geçmişi ıkuma sıkıcı ben hiç okuyommu

yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya

ne anne olabildim
ne teyze olabildim
ne hala olabildim
hiç bişi olamadım becerksizsiklten
canım hani resmini paylaştığın kardeşin mi hasta olan kardeşin :44::44:
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin diğeri nasıl oldu rahatsızdı galiba:26::26:
kurban olduğum allah sanada nasip etsin inşallahhhh tüm isteyenlere hayırlsındannnn

evet ben bugün öğlen kaynanyı gönderdim soracım gittim eltime biraz yardım ettim geldim
haa bu arada yarın antalyay gidiyom yaşasın ya ben antalyayı çok seviyom
ama ama bişi var ben tam 3 gün baş ağrısı çekiyom o memlkete gidincez
kız kardeşimin düğünü yaklaştı oğlan konyalı ama antalyada çalışıyor yani elin gürbetine gidiyor
aradı abla sarma sar diye bende dedim benim ne yaprağım var nede saracak gücüm var saramam dedim
ama tuzlu kurabiye hindistan cevizli kurabiye vede krem şantili kurabiye biliyom hepsi kurabiye türü oldu ama evde başkada malzemem yoktu
ona düğün hediyesi tost makinası aldık yarın sabah gitcem erken çıkarız herhalde artık ne zaman gelirim allah bilir

Cnm çok geçmiş olsun yaa ne olur çağır birini ben senin durumunu düşündükçe çok üzülüyorum.Yalnız tek çocuğa bakmak bile zor iken 2 çocukla Allah sabır versin bak her yanından hastalıklar çıkmaya başlamış vücudu fazla zorluyorsun çünkü mecburiyetten.Babamı sormuşsun sağol cnm babam ameliyattan vazgeçti dr lar kalp yetmezliği sorunu yüzünden riski siz alırsanız ameliyat edelim deyince tırstık haliyle.Ama bu şekilde de yaşanmaz diyorlar iki arada bir derede kaldı babam bir gün gidip olcam diyor sonra vazgeçiyor.İlk ameliyatı bundan daha ağırdı ama o zaman bağırsağındaki problem kalbinde önüne geçince dr lar aldı o riski.Şimdi durum babama bağlı... Ne bileyim hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım....

Cnm çok çok geçmiş olsun yaşı kaç anneannenin kalp dışında başka bir rahatsızlığı varmı peki?

iyi akşamlat kızlar bugıun fazla görüşemedik sobelendim de çok ağrım var öpüyürum iyi akşamlatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cnm sanada geçmiş olsun...

Başarmışsın cnm hoşgeldinnnn....

Sağol cnm bizimki viral enfeksiyonmuş.Vücuda bir şekilde içerden dışardan mikrop girince atmak için ateş yapıyor.Ama o ateş için bir sürü olasılık düşünmek zorunda olduğumuz için haliyle dr larla kanki oluyoruz artık... Çok şükür biz atlattık darısı doruk ve defneye...

Ay aşkolsun kızımın teyzesi değil misin?Hem önemli olan insan olmak boşveeeeerrr... Rabbim inş. sırası gelince onuda nasip eder bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka gecikmesinde...

Güle güle kullansın hayat boyu mutlu mesut olsunlar inş.

Son düzenleme:
gÜnaydın kızlar nasılsınız beryalim nasıl oldunuz ayşecim yolıun açık olsuın kardeşinde bir ömür boyu mutlu mesut olsun canım hufeyze hoş geldin canım nasılsın megryan sen nasılsın baban nasıl oldu BU ARADA GüNAYDIN KIZLARRRRRRRRrrrrrrrr

Selam kızlarrrr...

Çok yoğunum yine ben yaaa.. Çok okuyamıyorum geçmişi..
Umarım herkescikler iyidir..

Ben bugün yeniden diyete başladımSAbah bir tartıldım kilo almışım yine

Allah mutlu mesut etsin bir ömür mutlu olsunlar inşallah
sana kolay gelsin cnm
malatya güzel bir şehir orayada alışırsın
bende seni öpüyorum kendine iyi bak

ayşecim üzülme anne teyze veya hala olamadım diye
işe önce anne olmakla başlarsın ondan sonra diğer duyguları tadarsın

iyi eğlenceler antalyada ...kardeşinede bir ömür mutluluklar dilerim canım
şştt biz bu sene konyaya geliyoruz 1 gece kalacaz mevlanayı ziyaret edecez inşallah
ne demişler gez dünyayı gör konyayı
manevi havasından bizde faydalanalım dedik

megryan cnm geçmiş olsun kızına
nasıl şimdi daha iyimi
baban nasıl cnm ne yapmaya karar verdiniz
Allahtan şifa diliyorum en kısa zamanda inşallah

haksever nasılsın cnm
kilomu almışsın sen ... aman dikkat et ..biz senin gibi olabilmek için kıçımızı yırtıyoz
o kiloya tekrar insek bile sağımız solumuz sarkıyor
vücudumuzun kıymetini bilemedik zamanında sen bizim gibi olma sakın

neslişim yaa seninle sohbeti çok özledim
ne zaman azdıki işlerin...hep çok yoğunsun
bizim gibi boş gezenin boş kalfası olsan akşama kadar çene çalardık
neyse boşver çok evde oturmakta iyi değil...çalışmak üretmek en iyisi

huzeyfe hoşgeldin cnm nasılsın
çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ahmet yasir nasıl..kocaman olmuştur
valla ne yalan söyleyim sayfada adını görünce 2. ye hamileyim diye müjde verdin sandım
hayırlısı olsun bak Allah söyletti heralde bugünlerde hamile kalırsan hiç şaşırmam
bu ara aklıma gelen gerçek oluyor
6. hislerim kuvvetli bu aralar

mutluyum sen nasılsın cnm

citosss sen nasılsın cnm
serdoşun dişleri çıktımı..huysuzluğu geçtimi
gelmiyorsunuz iki kelime yazmıyorsunuzki haber alalım.. meraktan çatlayımmı ben

iyiyim saol canım sancılanıyorum

blrde vale cim benim yanıma geliyor imiş malatya ya ben de malatyadayım

hadi ya sendemi malatyadasın
ben seni istanbul falan sanıyordum
komşuymuşuz seninle
keşke sivasa gelseydi vale ben hemen ona bizim yan daireyi tutardım

evet kız ben malatya dayım merkez paşaköşkündeyim sivası merak ediyürum en kısa zamanda gelip meşhuuuuuuuur etli ekmeginizi yemek isterim

evet kız ben malatya dayım merkez paşaköşkündeyim sivası merak ediyürum en kısa zamanda gelip meşhuuuuuuuur etli ekmeginizi yemek isterim

sivas küçük bir şehir öyle fazla bi beklentiye girme
ama güzel..özellikle lokantaları...etli ekmeğinden çok sivas köftesi meşhur birde dönerini tavsiye ederim
etli ekmek konyanın tabi ama sivasta daha güzelini yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…