günaydın canımmmmmmmmmmmmm
bu yıl yaz gelmiycek sanırım izmirdede hava bir açık bir kapalı sıcak ama hava hep yağacak gibi
sağol canım inan çok zor
anlatabildiklerim bunlar aklıma gelen.
daha çok şeyler yaşıyorum am ne yapim bizim de kaderimiz böyle
canikom inşallah kısa zamanda tekrar gelir meleğin bu kez gitmemek üzere.
rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
bu arada 10 haziranda düğüne gideceksin diet nasıl gidiyor
canım benim bizde seni seviyoruz
inşallah tedavine yakın zamanda başlarlar
sabırlı ve güçlü ol
yılma bırakma tedavini sakın
selam canım
ikinci bebek için acele etme bencede
ev almışsın hayırlısı olsun
bende seni özledim canımmmm
öpüyorum seni
diet ne alemde
tedavinede başla artık
canım benim sınavın iyi geçmiştir umarım
bu arada adet oldunmu haber ver bana
aleyküm selam
haber verdiğin için teşekkür ederim canım
görüşürsen sende çok selam söyle valeye
günaydın canlarım
nasılsınız
inşallah herkes iyidir
doruk ve defne hasta 10 gündür
ateş yok ama hava değişiminden dolayı öksürük ve hapşurma var sürekli
dr gittik her ikisinede şurup verdiler ama halen öksürmeleri devam ediyor
sanırım bugün yine dr gidicez geçmedi çünkü
doruk hala tuvaletini söylemiyor beze devam
defnenin cadılığı da daha arttı hep ağlıyor
inanın 4 saat aralıksız uyumayı özledim çok değil şöyle uyanmadan 3 yada 4 saat uyusam ohhh be çok uyudum diycem
vücudum çok yorgun bunun neticesinde 2 gün önce göğsümde ve boynumda yaralar çıktı şaşırdım 1 günde yara oldu göğüslerimde
dün dr gittim zona dedi.
stres sıkıntı yorgunluktan oluyormuş
zona sinir ucu iltihabıymış
başkasına bulaşmaz ama ben kendi kendime tüm vücuduma yayabilirmişim.krem jel ve ilaç verdi ama nasıl geçer bilmem.inşallah yaralar iz bırakmaz.
bu arada eşim geçen hafta izmire yakın bir limana geldi bende çocuklarla beraber gittim yanına.defneyi doğduğundan beri görmemişti babası çok şaşırdı görünce maşallah kocaman olmuş dedi hep.
dorukta hiç yabancılamadı babasını hemen sarıldı görünce sıpa.
kızkardeşimde geldi bizimle yoksa 2 çocukla çok zor olurdu.
resimleri ekliycem fırsat bulursam .öptüm hepinizi.
BiRCAN CANIM başın sağolsun berryalim geçmiş olsun haksever işallah sıra hemen geiir
canım arkadaşlarım evime döndüm düğün çok güzeldi çok eğlendik
ama anneannem anjiyo oldu maalesef durumu pek iç açıcı değil dr ne yaşarsa o kar demiş
anlayacağınız hem hüznü hem sevinçi bi arada yaşadık allahım herkese hayırlı ve sağlıklı yaşam nasip etsin
ben iyiyim bu ay ev toplamakla geçecek ayın sonuna taşınıyoruz yepyeni bi hayat bekliyo beni
bizler gurbet kuşu tam alıştım dersin herşey oturur yerliyerince hoop göç başlar
sizleri çok seviyorum eşim uyuduğu ve dışarı çıktığı vakitlerde yazmaya çalışırım
hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir
yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya
:2::2::2:çok fena grip olmuşum allahımmm:2::2::2::2:
Dün gece ayşenurun ateşi çıktı 2 kez ateş düşürücü verdim.Bugün öğlen uykusuna kadar bir şeyi yoktu öğlen uykudan ateş içinde uyandı eşim hastaneye götürelim dedi aklıma takılmasın diye götürdük çünkü görünürde bir şeyi yok öksürük,burun tıkanıklığı,akıntı vs görünmüyor.Az önce geldik dr muayene etti o da bir şeyi yok dedi idrar istedi idrar için 1 saat uğraştım hastanede yok inat etti yapmadı verdikleri kaba o ağladı ben bekledim.En sonunda eve geldik ve tuvalette yapmaya başladı hemen kabı tuttum eşime verdim uçtu sağolsun.Şimdi o sonuç bekliyor bizde oyun oynuyoruz buralarda... Muhtemelen viral enfeksiyondur 2 gün sürer en fazla ateşi dedi... 6 saatte bir ateş düşürücüsünü vercem bakalım geçer inş.
Selammm kızlarrr....
kaç günlerdir gelemiyorumm...
Hem işler çok yoğunnn..Hemde pek iyi değilim...
bu aralar sürekli ağlıyorumm..Ağlama krizlerindeyim..
Çok istiyorummm ama olmuyor işte..Annem ile babam konuşmuşlar beni dr. götürceklermiş..
Tüp bebek için..Düşünün ne kadar çok istediklerini..(
3 aylarada girdik Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin..Ben bu aylarda daha huzurluyumm..
Oruçlara namazlara dualara daha çok sığınılıyor..Daha çok huzurlu oluyorum..
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inş..
Kızlar 7 yıl oldu evleneli 30 yaşıma geldim..Artık tükendim..Olsun istiyorum tabii hayırlısı ile..
Kalabalık ortamlara bile gremiyorum arytık..kimseye cevap vermeye gücüm kalmadı..
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
Hepinizi çok özledim..Herkesin bir derdi var gördüğüm kdarı ile Rabbim hepinize sabırlar versin..
Herşey yoluna girer inş..
Annemde Bana 41 Gün Meryem sresini bir suya okuyor bende o suyu her akşam içiyorum..
Kızlar bir akrabamız vardı 2 ay önce tüp bebek ile kaldığı bebeğini düşürmüştü.
Sonra adet olmamış adeti gecikince dr. gitmiş ve doğal yolla hamile kaldığını öğrendi..
Onunda eşinde sorun vardı kendiside çok kilolu 140 kilo civarı idi.inşallah bunu hay. ile kucağına alırlar...
slm alk kızlar nasılsınız bazı nedenlerden dolayı epeyi ayrı kaldik biz iyiyiz çok şükür eşim iş değişikliği yaptı iki ay ayrı kaldik şimdi bizi yanına aldı şu an konyadayız telefondan beceremiyorum bu işi kaç kez yazdım olmadı inşallah şimdi başarırım
ama anneannem anjiyo oldu maalesef durumu pek iç açıcı değil dr ne yaşarsa o kar demiş
anlayacağınız hem hüznü hem sevinçi bi arada yaşadık allahım herkese hayırlı ve sağlıklı yaşam nasip etsin
ben iyiyim bu ay ev toplamakla geçecek ayın sonuna taşınıyoruz yepyeni bi hayat bekliyo beni
bizler gurbet kuşu tam alıştım dersin herşey oturur yerliyerince hoop göç başlar
sizleri çok seviyorum eşim uyuduğu ve dışarı çıktığı vakitlerde yazmaya çalışırım
yuppiiiiiiiiiii teyze oldum 12. kere
kardeşim dün gece doğum yaptı bugün bebek sevmeye gidiyorum
mis kokusunu içime çekecem doya doya
günaydın canlarım
nasılsınız
inşallah herkes iyidir
doruk ve defne hasta 10 gündür
ateş yok ama hava değişiminden dolayı öksürük ve hapşurma var sürekli
dr gittik her ikisinede şurup verdiler ama halen öksürmeleri devam ediyor
sanırım bugün yine dr gidicez geçmedi çünkü
doruk hala tuvaletini söylemiyor beze devam
defnenin cadılığı da daha arttı hep ağlıyor
inanın 4 saat aralıksız uyumayı özledim çok değil şöyle uyanmadan 3 yada 4 saat uyusam ohhh be çok uyudum diycem
vücudum çok yorgun bunun neticesinde 2 gün önce göğsümde ve boynumda yaralar çıktı şaşırdım 1 günde yara oldu göğüslerimde
dün dr gittim zona dedi.
stres sıkıntı yorgunluktan oluyormuş
zona sinir ucu iltihabıymış
başkasına bulaşmaz ama ben kendi kendime tüm vücuduma yayabilirmişim.krem jel ve ilaç verdi ama nasıl geçer bilmem.inşallah yaralar iz bırakmaz.
bu arada eşim geçen hafta izmire yakın bir limana geldi bende çocuklarla beraber gittim yanına.defneyi doğduğundan beri görmemişti babası çok şaşırdı görünce maşallah kocaman olmuş dedi hep.
dorukta hiç yabancılamadı babasını hemen sarıldı görünce sıpa.
kızkardeşimde geldi bizimle yoksa 2 çocukla çok zor olurdu.
resimleri ekliycem fırsat bulursam .öptüm hepinizi.
iyi akşamlat kızlar bugıun fazla görüşemedik sobelendim de çok ağrım var öpüyürum iyi akşamlatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm alk kızlar nasılsınız bazı nedenlerden dolayı epeyi ayrı kaldik biz iyiyiz çok şükür eşim iş değişikliği yaptı iki ay ayrı kaldik şimdi bizi yanına aldı şu an konyadayız telefondan beceremiyorum bu işi kaç kez yazdım olmadı inşallah şimdi başarırım
daha adet olmadım ben yaa gene geçti öfss nazar degdi günü gününe derken geçen ayda çok geçti 20 gün kadar ama oz aman ilaç içmemiştim şeker ilacını ondandır demiştim bu ay hep içtim ialcımı ama gene gelmedi 6sında olcaktım 23gün geçti yani ve hiç bi belirti yok öle adet olcam gb kilo alıyorum ben ya bu sıra kendime bile itiraf edemiyorum ama 56 bucuğu bile gördüm tartıda ben şişman olmak istemiyorummmmmmmm
bu arada ne zor bi hayatın var canım ya rabbim kolaylık versin biran önce doruk büyüsünde sana yoldaş olsun defnede ev işlerinde yardım eder :)) dedinya öle babasını yabancı bilmedi hiç die içim kötü oldu defneyi dogumundan sonra ilk defa görmesi çok zor bişi ikinizede kolaylık versin eşin için daha zor ama şöle düşün hep sevgili gbsininz hep bi özlem ve kavuşma rabbim kimseye çekemice yükü vermiyo işte allah kolaylık varsin
saol canımm
geçmiş osun ayşemmm
geçmiş olsun noluyo ya herkez hastaa
canım benim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne denirki tesllisi yok inancımız olmasa dayanamayız rabbim bunaltmasın mubarek günlerin hürmetine hepşmizin muradını versin inşallah
ne anne olabildim
ne teyze olabildim
ne hala olabildim
hiç bişi olamadım becerksizsiklten
canım hani resmini paylaştığın kardeşin mi hasta olan kardeşin :44::44:
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin diğeri nasıl oldu rahatsızdı galiba:26::26:
kurban olduğum allah sanada nasip etsin inşallahhhh tüm isteyenlere hayırlsındannnn
evet ben bugün öğlen kaynanyı gönderdim soracım gittim eltime biraz yardım ettim geldim
haa bu arada yarın antalyay gidiyom yaşasın ya ben antalyayı çok seviyom
ama ama bişi var ben tam 3 gün baş ağrısı çekiyom o memlkete gidincez
kız kardeşimin düğünü yaklaştı oğlan konyalı ama antalyada çalışıyor yani elin gürbetine gidiyor
aradı abla sarma sar diye bende dedim benim ne yaprağım var nede saracak gücüm var saramam dedim
ama tuzlu kurabiye hindistan cevizli kurabiye vede krem şantili kurabiye biliyom hepsi kurabiye türü oldu ama evde başkada malzemem yoktu
ona düğün hediyesi tost makinası aldık yarın sabah gitcem erken çıkarız herhalde artık ne zaman gelirim allah bilir
konyadamısınız neresindesiniz kız huzeyfeeeeeeeeeeeeee valla çok sevindim keşke görüşek bilsek en büyük hayalim kkdan arkadaşlarla buluşmak
neslihan gonaydın canım sana kkkkolay gelsln meltem nasılsın canım citos naber canım iyimisin
günaydın mutluyum
ben iyiyim çok şükür..sen nasılsın
iyiyim saol canım sancılanıyorum
blrde vale cim benim yanıma geliyor imiş malatya ya ben de malatyadayım
evet kız ben malatya dayım merkez paşaköşkündeyim sivası merak ediyürum en kısa zamanda gelip meşhuuuuuuuur etli ekmeginizi yemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?