Dokuz Doğuranlar

neslihan gonaydın canım sana kkkkolay gelsln meltem nasılsın canım citos naber canım iyimisin
slm cnm iyiyim çok şükür yaramaz oğlumla uğraşıyom sen nasılsın cnm senin oğlun nasıl kocaman olmuştur artık

iyi olamaya çalışıyom kanka serdoşun henüz köpek dişleri çıkmadı cnm bayağı zorladı yavrumu şimdide ağzı burnu akıyor grip oldu galibahavalar da açmadı gitti kalın giydirsem terliyo ince giyince hapşırıyor şaştım kaldım vallasen nasılsın cnm yeğenin doğmuş gözün aydın bu arada hayırlı ömürlü olsun inşllah rabbim sanada versin tez zamanda

Sağol cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Çok şükür cnm iyiyiz babam durumundan dolayı hemen olmak istiyor ama 1 ay sonra yeğenimin düğünü var onu bekleyelim diyorlar bakalım Allah yardımcımız olsun...Babamın rahatsızlığından önce düğün için ne alsam diye düşünüyordum şimdi hiç birimizde heves yok ayıp olmasın diye bir şeyler bakıcaz ablamlarla hafta sonu üzerimize.Sen nasılsın?Nasıl geçiyor haftan?

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz

İyiyiz cnm sen nasılsın sonuçların çıktı mı?

günaydın kızarrrrrrrrrrr
çitos iyiyim saol uğurrrrrrr koocaman oldu maşallah çok akıl lı halası bakıyo 25 aylık oldu senin oğlun nasıl

günaydın kızarrrrrrrrrrr
çitos iyiyim saol uğurrrrrrr koocaman oldu maşallah çok akıl lı halası bakıyo 25 aylık oldu senin oğlun nasıl

Günaydın cnm nasılsın ???? Ayşenuru uyuttum yemeğimide yaptım biraz buralarda dolanıp oturup tarih çalışcam sona geldim az kaldı... Önümüzdeki haftada biraz coğrafyaya bakcam bakalım Allah hayırlısını versin çok çalışamadım ama nasip kısmet meselesi...1 ay kaldı sınava.Bu sene nasip olursa zamanımda olursa tabii mali müşavirlik staj başlatma sınavınada girmek istiyorum... 3 yıl staj sürüyor zaten.Ben böyle plan kuruyorum ama hayat ne getirir bilmiyorum.Hayırlısı olsun hepimiz için..

ince giymeye alıştır oğlanı üst üste giydirip çullama
2 hafta oldu nerdeyse o nasıl dişti çıkmadı..

saol citoscum..yiğenim çok tatlı sarı kedim benim uyyyy yirim ben onu çerez niyetine

Allah yardımcınız olsun cnm..
benim haftam düğün hazırlıklarıyla geçiyor
eltimin oğlunun sünneti var organizasyon bana ait..müzik ve yatak süsleriyle uğraşıyom.. niyeyse benimde hiç hevesim yok düğüne
her kafadan bir ses çıkıyor..eltim başka istiyor, kaynanam müdahale ediyor...horozu çok olan köyün sabahı geç olurmuşya bunlarınkide o iş
eltimle ben birlik oluyoruz ama tek başına kaynanam ikimizinde hakkından geliyor :18:

ya ben pek beceremiyorum bu nette mobil takilmayi idare edin beni arkadaslar
ayseeeee nerdesin hadi bulusalim ne zaman donuyon antalyalardan bak gidicem bende bi kac gune kalmaz ayriliyorum konyadan cabuk gelde bulusalim kugulu parkta seydisehirdeyim

Sağol diviş valla bu işler bitmezz..Neyseki 20 ayımız kaldı borç bitsin Ayrılacağım işten..Artık çok yoruldum..
İnsan çalışırken bir çok şeyden ödün veriyor valla.. Ev borcu bittiği gibi çıkacağım inşallahh..

Sen nasılsın Kardeşin doğum yapmış hay. uğurlu olsun..Rabbim Sağlıkla uzun ömürler versin inşş..
Darısı başına başımıza:)

günaydınnnnnn canım arkadaşlarım bugün size vakit ayırabiliceğim

Günaydın valecim..Taşınıyormuşsun yine.Hay. olsun cnm..
Düğününüzde hay .olsun..
Ananeciğinede çok geçmişler olsun...
Rabbim acil şifalar versin...

Bu arad direk konuya girmişim...

herkese Hayırlı Cumalar olsunnn...Rabbim şu mübarek günlerde dualarımız kabul eylesin inaşlahhh...
Bizleride bebeklerimize kavuştursunnnn...

Bugünde işler maalsefe çok yoğun.. Cuma günleri ayrı bir yoğun oluyor zaten..

birde çok yorgunum gece 1 e kadar arkadaşıma yemek yaptım..Onada misafir gelecekmiş oda çalışıyor kıyamadım
o temizliğini yaptı bende yemeklerini yaptım bugün şehir dışından misafrileri geliyormuş..
Olsun o da bana geliyor sağolsun..Böyle dostluk olmazsa zaten bu ömür bitmez bu işler bitmez dime ama:)

Kızlar bu kilo konusu kafamı çok karıştırıyorr..Ya vermeyi geçtim alıyorumm..Resmen makarna ile ekmek yer oldum
Yerken yiyorum sonrada neden yedim diyorum...Moralim bu konuda motivasyonuma çok yansıyor
Bir yerden başlayıp bir hedef koymam lazımm ama nasıl?
Daha regl de olmadım..Regl olim dr. gideceğim zaten..

saol canım benim evet taşınıyorum yavaş yavaş evi toplamaya başladım
sanada hayırlı cumalar canım
bak bende senin gibiydim kilo verim dedikçe alıyodum
canım canını sıkma ve diyete düzenli yemek yemekle başla birden diyet girme az yeme
önce günlük öğün atlamadan sebze ve tavuk ağırlıklı yemeye başla
kendini şartla ve akşam 7 den sonra meyveden başka bişe yeme
aralarda yeşil çay mutlaka iç iştah kapatıyo bide hemen pes etme
ben diyete başladığım ilk 15 gün hiç veremedim sonra benden pat 3 kilo gitti
düzenli yemeye alışınca yediklerin yavaş yavaş azaltmaya başla
umarım istediğin kiloya ulaşırsın
kızlar bende 74.9 çıkıyorum diyete devam bi kaçgündür kaçırmıştım ama bugün telafisi yapıcam

BiRCAN CANIM başın sağolsun berryalim geçmiş olsun haksever işallah sıra hemen geiir
sağol canım benim
canım benim yeğende evlat gibi zaten onun kokusunu içine çektin ya onun kokusu burnundan gitmeden inşallah kendi bebeğini de kucağına alırsın inşallah.
ismini koydukları zaman bizede yaz merak ettim
bu arada yeğeninin düğünü varmış allah hayırlı uğurlu etsin.mutlu olsunlar bir ömür inşallah.

slmlar kızlar nasılsınız dr gittim geldim kan verdim perşembe alacağım 4 tüp kan verdikten sonra sersem gibi oldum yeni yeni kendime geldim
selam canım
nasıl oldun iyimizsin şimdi
kan sonuçların geldimi
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn
özledik wallahi
düğününüz hayırlı uğurlu olsun
anneannenede çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin
yeni tayin yerinizde hayırlı olsun inşallah oradaki doktorlar sana şifa olur ve bebeğine kavuşursun canım.

iyi akşamlat kızlar bugıun fazla görüşemedik sobelendim de çok ağrım var öpüyürum iyi akşamlatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam canım bizde öptük seni

hoşgeldin canımmmmmmmm arada gel özledik seni
eşinin yeni işi ve yeni yeriniz hayırlı olsun
bol kazançlar olsun

megryan işallah kazanırsın allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım

Amin cnm Sağol Allah razı olsun...

Bu kadar didişmeyle uğraşmayla sonu güzel olur inş. bayağı bayağı eğlenirsiniz... Hem kayınvalideler neden bu kadar karışır ki hiç anlamam illa bir şey söyleyecekler siz iki elti anlaşıyorsanız o da bıraksa eğlenmeye baksa.Böylece kendide hiç yorulmamış olur ne güzel işte...

Cnm şu mübarek günde öyle isterim ki yeme isteğinin bebekten olmasını

sağol canım benim bizim de hayatımız böyle ne yapalım.eşim hep yurt dışında o bizi özlüyor bizde onu
ama işi bu yapacak birşey yok.
bazen kaynanamlara çok kızıyorum zamanında yardım etmediler bize şimdi konuşuyorlar .ev alalım yardım edin dedi eşim tınlamadılar şimdi eşim daha çok kazanmak istediğimiz gibi ev almak için daha uzun seferlere gidiyor şimdi kaynanam ayy yazık oğluma diyor
ne yapim ki ben. bende eşimi özlüyorum ama artık bizimde çocuklarımız var onları ve geleceklerini düşünmek zorundayız
eşim defneyi doğduğunda 15 gün gördü birde geçen hafta 5 saat o kadar
o da çok üzülüyor ama bir süre daha böyle olacak .çocuklar biraz büyüsün o zaman bizi de alacak yanına beraber gezicez dünyayı kısmetse

konyadamısınız neresindesiniz kız huzeyfeeeeeeeeeeeeee valla çok sevindim keşke görüşek bilsek en büyük hayalim kkdan arkadaşlarla buluşmak
ayyy ne güzel görüşün wallahi
resimlerinizi çekin bizde görelim

ayşe deme şöyle rabbim vakti gelince seninde meleğini yollayacak .
ama sende çaba sarf et biraz tedavine başla erkek dr deme en iyi dr bulmaya çalış .
canım benim git dolaş iyi gelir kafanı dağıtırsın
antalya çok güzel bir yer sıkılmaz kardeşin sen ona moral ver üzüntülü durma yanında
kız çocukları hep öle zaten baba evinden çıkıp yan apartmana bile gelin gitsen gurbet oluyor artık eskisi gibi olmuyor hiçbirşey evli oluyorsun hayat değişiyor öncelikler değişiyor.
hayırlı olsun bu arada .hediyeni de güzel günlerde kullansın kardeşin.

canım sağol
annemle altlı üstlü oturuyoruz annem yardım ediyor ama o da zorlanıyor annemde de bel fıtığı ve diz kayması var.ilgilenemiyor çok fazla.ancak yemeğimizi yapıyor sağ olsun.defneye mama yediriyor.kalan herşey bana bakıyor.sabah kalktımmı durmak yok gece 1 e kadar çok yorucu geçiyor günüm.sağlık olsun çocuklarım iyi olsunda gerisi boş kendinmden de geçtim artık yeterki onlar iyi olsunlar.
yardımcımız var arada geliyor çok zorlanınca çağırıyorum .ama bende de sorun var herşeye ben yeterim diyorum ondan böyle oluyor .çocukların altınıda ben alıcam yemeklerinide ben yedireceğim ne giyeceklerse hep ben ayarlıycam banyolarını da kimseye yaptırtmam o yüzden kimseye iş kalmaıyor.
başka kadının yaptığı yemeği yemem yaptığı temizliği beğenmem.bende takıntılıyım o konuda
15 günde 1 bayan gelir dip tepe yaparız beraber ben daha çok iş yaparım o başka :)
böyle işte ne yapim ya bende böyleyim.çok yoruluyorum ama çocuklarımın herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum.benim mantığımda şu da var ben bu çocukları çok istiyerek doğurdum ama kendime doğurdum bakıcılara değil o yüzden sabırla büyütmek te benim işim.çocuklarımı başkalarına emanet etmek bana çok zor gelir .işimi bile bıraktım sırf onlarala ilgileneyim diye.o yüzden en az 4 yaşına gelene kadar her ikiside ben bakmak istiyorum sonra kreşe vericem .
çok bitkinim yorgunum ama kendim ancak böyle rahat oluyorum

bu arada baban için çok zor bir dönem siz ne düşünüyorsunuz rabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Son düzenleme:
canım benim sınavda başarılar sana inşallah kazanırsın.
günaydınnnnnn canım arkadaşlarım bugün size vakit ayırabiliceğim

selam canım ohhhh ne güzel bugün bizimlesin

Son düzenleme:
bende sizleri çok özledimmm canım beim ya
inşallahhh yeni yerimiz uğur getirir canım taşınmaydı
eşimin ayağıydı izindi derken beynim döndü
neyseki sağlığımız yerinde geliyom senin boncuklar nası
getirde şöyle kocaman bi öpeyim hepinizi

canım benim sınavda başarılar sana inşallah kazanırsın.

selam canım ohhhh ne güzel bugün bizimlesin
canım ya sende kendine dikkat et çok yorucu senin için
rabbim sağlık ve sabır versin eşin olsa en azında akşamları dorukla ilgülenir
eve kadın çağırdığında yorma kendini bırak yaptığı yere kadar ogünü kendine ayır tatlım
canından önemli boşver o gün bari dinlen neyse azı gitti çoğu kaldı tatlım yaaa
büyütttün 1 sene sonra biraz dha rahatlarsın inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh

ben geldim ama
ama kırmızılarda gelecek galiba sanırım
artık dayan gönlüm ya sabırrr
ama ama ama ama
kasıklarım çok kötü ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…