slm cnmneslihan gonaydın canım sana kkkkolay gelsln meltem nasılsın canım citos naber canım iyimisin
Allah mutlu mesut etsin bir ömür mutlu olsunlar inşallah
sana kolay gelsin cnm
malatya güzel bir şehir orayada alışırsın
bende seni öpüyorum kendine iyi bak
ayşecim üzülme anne teyze veya hala olamadım diye
işe önce anne olmakla başlarsın ondan sonra diğer duyguları tadarsın
iyi eğlenceler antalyada ...kardeşinede bir ömür mutluluklar dilerim canım
şştt biz bu sene konyaya geliyoruz 1 gece kalacaz mevlanayı ziyaret edecez inşallah
ne demişler gez dünyayı gör konyayı
manevi havasından bizde faydalanalım dedik
megryan cnm geçmiş olsun kızına
nasıl şimdi daha iyimi
baban nasıl cnm ne yapmaya karar verdiniz
Allahtan şifa diliyorum en kısa zamanda inşallah
haksever nasılsın cnm
kilomu almışsın sen ... aman dikkat et ..biz senin gibi olabilmek için kıçımızı yırtıyoz
o kiloya tekrar insek bile sağımız solumuz sarkıyor
vücudumuzun kıymetini bilemedik zamanında sen bizim gibi olma sakın
neslişim yaa seninle sohbeti çok özledim
ne zaman azdıki işlerin...hep çok yoğunsun
bizim gibi boş gezenin boş kalfası olsan akşama kadar çene çalardık
neyse boşver çok evde oturmakta iyi değil...çalışmak üretmek en iyisi
huzeyfe hoşgeldin cnm nasılsın
çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ahmet yasir nasıl..kocaman olmuştur
valla ne yalan söyleyim sayfada adını görünce 2. ye hamileyim diye müjde verdin sandım
hayırlısı olsun bak Allah söyletti heralde bugünlerde hamile kalırsan hiç şaşırmam
bu ara aklıma gelen gerçek oluyor
6. hislerim kuvvetli bu aralar
mutluyum sen nasılsın cnm
citosss sen nasılsın cnm
serdoşun dişleri çıktımı..huysuzluğu geçtimi
gelmiyorsunuz iki kelime yazmıyorsunuzki haber alalım.. meraktan çatlayımmı ben
gÜnaydın kızlar nasılsınız beryalim nasıl oldunuz ayşecim yolıun açık olsuın kardeşinde bir ömür boyu mutlu mesut olsun canım hufeyze hoş geldin canım nasılsın megryan sen nasılsın baban nasıl oldu BU ARADA GüNAYDIN KIZLARRRRRRRRrrrrrrrr
sana kolay gelsin cnm
şştt biz bu sene konyaya geliyoruz 1 gece kalacaz mevlanayı ziyaret edecez inşallah
nasıl şimdi daha iyimi
haksever nasılsın cnm
kilomu almışsın sen ... aman dikkat et ..biz senin gibi olabilmek için kıçımızı yırtıyoz
o kiloya tekrar insek bile sağımız solumuz sarkıyor
vücudumuzun kıymetini bilemedik zamanında sen bizim gibi olma sakın
huzeyfe hoşgeldin cnm nasılsın
çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ahmet yasir nasıl..kocaman olmuştur
valla ne yalan söyleyim sayfada adını görünce 2. ye hamileyim diye müjde verdin sandım
hayırlısı olsun bak Allah söyletti heralde bugünlerde hamile kalırsan hiç şaşırmam
bu ara aklıma gelen gerçek oluyor
6. hislerim kuvvetli bu aralar
mutluyum sen nasılsın cnm
citosss sen nasılsın cnm
serdoşun dişleri çıktımı..huysuzluğu geçtimi
gelmiyorsunuz iki kelime yazmıyorsunuzki haber alalım.. meraktan çatlayımmı ben
slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
günaydın kızarrrrrrrrrrr
çitos iyiyim saol uğurrrrrrr koocaman oldu maşallah çok akıl lı halası bakıyo 25 aylık oldu senin oğlun nasıl
ince giymeye alıştır oğlanı üst üste giydirip çullamaiyi olamaya çalışıyom kanka serdoşun henüz köpek dişleri çıkmadı cnm bayağı zorladı yavrumu şimdide ağzı burnu akıyor grip oldu galiba havalar da açmadı gitti kalın giydirsem terliyo ince giyince hapşırıyor şaştım kaldım valla sen nasılsın cnm yeğenin doğmuş gözün aydın bu arada hayırlı ömürlü olsun inşllah rabbim sanada versin tez zamanda
Çok şükür cnm iyiyiz babam durumundan dolayı hemen olmak istiyor ama 1 ay sonra yeğenimin düğünü var onu bekleyelim diyorlar bakalım Allah yardımcımız olsun...Babamın rahatsızlığından önce düğün için ne alsam diye düşünüyordum şimdi hiç birimizde heves yok ayıp olmasın diye bir şeyler bakıcaz ablamlarla hafta sonu üzerimize.Sen nasılsın?Nasıl geçiyor haftan?
sana kolay gelsin cnm
nasıl şimdi daha iyimi
haksever nasılsın cnm
kilomu almışsın sen ... aman dikkat et ..biz senin gibi olabilmek için . . . . . . . . . . hosbuldum canim iyiyiz elhamdulillah yemeyen cocuk ne kadar buyurse buyuyo iste bu gunumuzede cok sukur evet bizde artik dusunuyoruz ikinciyi bakalim nasip ne zamana olur hayirlisi
sana kolay gelsin cnm
ben
günaydınnnnnn canım arkadaşlarım bugün size vakit ayırabiliceğim
saol canım benim evet taşınıyorum yavaş yavaş evi toplamaya başladımSağol diviş valla bu işler bitmezz..Neyseki 20 ayımız kaldı borç bitsin Ayrılacağım işten..Artık çok yoruldum..
İnsan çalışırken bir çok şeyden ödün veriyor valla.. Ev borcu bittiği gibi çıkacağım inşallahh..
Sen nasılsın Kardeşin doğum yapmış hay. uğurlu olsun..Rabbim Sağlıkla uzun ömürler versin inşş..
Darısı başına başımıza:)
Günaydın valecim..Taşınıyormuşsun yine.Hay. olsun cnm..
Düğününüzde hay .olsun..
Ananeciğinede çok geçmişler olsun...
Rabbim acil şifalar versin...
sanada hayırlı cumalar canımBu arad direk konuya girmişim...
herkese Hayırlı Cumalar olsunnn...Rabbim şu mübarek günlerde dualarımız kabul eylesin inaşlahhh...
Bizleride bebeklerimize kavuştursunnnn...
Bugünde işler maalsefe çok yoğun..Cuma günleri ayrı bir yoğun oluyor zaten..
birde çok yorgunum gece 1 e kadar arkadaşıma yemek yaptım..Onada misafir gelecekmiş oda çalışıyor kıyamadım
o temizliğini yaptı bende yemeklerini yaptım bugün şehir dışından misafrileri geliyormuş..
Olsun o da bana geliyor sağolsun..Böyle dostluk olmazsa zaten bu ömür bitmez bu işler bitmez dime ama:)
Kızlar bu kilo konusu kafamı çok karıştırıyorr..Ya vermeyi geçtim alıyorumm..Resmen makarna ile ekmek yer oldum
Yerken yiyorum sonrada neden yedim diyorum...Moralim bu konuda motivasyonuma çok yansıyor
Bir yerden başlayıp bir hedef koymam lazımm ama nasıl?
Daha regl de olmadım..Regl olim dr. gideceğim zaten..
sağol canım benimBiRCAN CANIM başın sağolsun berryalim geçmiş olsun haksever işallah sıra hemen geiir
canım benim yeğende evlat gibi zaten onun kokusunu içine çektin ya onun kokusu burnundan gitmeden inşallah kendi bebeğini de kucağına alırsın inşallah.amin cnm inşallah
dün çok mutluydum analık duygularım kabardı
bizimde olsun minicik bi bebişimiz inşallah
diyet iyi gidiyorda bu ara tatlı krizim tuttu arada kaçamaklar yapıyorum
geçmiş olsun cnm
inşallah iz kalmaz
bende olmuştum stresten bunalımdan
ama zona değildi ..göğüslerimde , el ve ayak bileklerimde olmuştu...yukarı doğru çıkıyordu ..ilaçla kremle geçmedi benimki psikolojim ne zaman düzeldi o zaman geçti
sende çok sabırlısın ve güçlüsün atlatırsın eminim ben
dorukla defneyede geçmiş olsun
saol cnm Allah razı olsun
dün kendimi o bebişin annesi gibi hissettim
herkes kucağıma çok yakıştırdı...o kadar kaynadı kanım içim kıpır kıpır
cennet kokuyordudünyanın en güzel kokusu
normalde hiç bebek öpmem ben ama dün onu öpünce kardeşim bile şaşırdı
öyle bi sarıldımki içime sokacaktım
adı konmadı henüz..kardeşim oğlunun doktoruna söz vermiş doktorun adını koyacakmış eğer sonra fikirleri değişmezse kaan olacak
geçmiş olsun ayşeciiimm
öğleden sonra ben yokum..annemler almanyaya yiğenimin düğününe gidecekler alışveriş yapıyoruz
her zamanki gibi çarşı pazar işleri banazabıt katibi gibi oldum elimde kağıt kalem sürekli liste yapıyorum çok sıkıldım
bende hayırlısıyla hamile kalıp bu işlerden bir süre emekliliğe ayrılmak istiyom
selam canımslmlar kızlar nasılsınız dr gittim geldim kan verdim perşembe alacağım 4 tüp kan verdikten sonra sersem gibi oldum yeni yeni kendime geldim
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnncanım arkadaşlarım evime döndüm düğün çok güzeldi çok eğlendik
ama anneannem anjiyo oldu maalesef durumu pek iç açıcı değil dr ne yaşarsa o kar demiş
anlayacağınız hem hüznü hem sevinçi bi arada yaşadık allahım herkese hayırlı ve sağlıklı yaşam nasip etsin
ben iyiyim bu ay ev toplamakla geçecek ayın sonuna taşınıyoruz yepyeni bi hayat bekliyo beni
bizler gurbet kuşu tam alıştım dersin herşey oturur yerliyerince hoop göç başlar
sizleri çok seviyorum eşim uyuduğu ve dışarı çıktığı vakitlerde yazmaya çalışırım
hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir
selam canım bizde öptük seniiyi akşamlat kızlar bugıun fazla görüşemedik sobelendim de çok ağrım var öpüyürum iyi akşamlatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm alk kızlar nasılsınız bazı nedenlerden dolayı epeyi ayrı kaldik biz iyiyiz çok şükür eşim iş değişikliği yaptı iki ay ayrı kaldik şimdi bizi yanına aldı şu an konyadayız telefondan beceremiyorum bu işi kaç kez yazdım olmadı inşallah şimdi başarırım
megryan işallah kazanırsın allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım
ince giymeye alıştır oğlanı üst üste giydirip çullama
2 hafta oldu nerdeyse o nasıl dişti çıkmadı..
saol citoscum..yiğenim çok tatlı sarı kedim benim uyyyy yirim ben onu çerez niyetine
Allah yardımcınız olsun cnm..
benim haftam düğün hazırlıklarıyla geçiyor
eltimin oğlunun sünneti var organizasyon bana ait..müzik ve yatak süsleriyle uğraşıyom.. niyeyse benimde hiç hevesim yok düğüne
her kafadan bir ses çıkıyor..eltim başka istiyor, kaynanam müdahale ediyor...horozu çok olan köyün sabahı geç olurmuşya bunlarınkide o iş
eltimle ben birlik oluyoruz ama tek başına kaynanam ikimizinde hakkından geliyor :18:
Bu arad direk konuya girmişim...
herkese Hayırlı Cumalar olsunnn...Rabbim şu mübarek günlerde dualarımız kabul eylesin inaşlahhh...
Bizleride bebeklerimize kavuştursunnnn...
Bugünde işler maalsefe çok yoğun..Cuma günleri ayrı bir yoğun oluyor zaten..
birde çok yorgunum gece 1 e kadar arkadaşıma yemek yaptım..Onada misafir gelecekmiş oda çalışıyor kıyamadım
o temizliğini yaptı bende yemeklerini yaptım bugün şehir dışından misafrileri geliyormuş..
Olsun o da bana geliyor sağolsun..Böyle dostluk olmazsa zaten bu ömür bitmez bu işler bitmez dime ama:)
Kızlar bu kilo konusu kafamı çok karıştırıyorr..Ya vermeyi geçtim alıyorumm..Resmen makarna ile ekmek yer oldum
Yerken yiyorum sonrada neden yedim diyorum...Moralim bu konuda motivasyonuma çok yansıyor
Bir yerden başlayıp bir hedef koymam lazımm ama nasıl?
Daha regl de olmadım..Regl olim dr. gideceğim zaten..
sağol canım benim bizim de hayatımız böyle ne yapalım.eşim hep yurt dışında o bizi özlüyor bizde onudaha adet olmadım ben yaa gene geçti öfss nazar degdi günü gününe derken geçen ayda çok geçti 20 gün kadar ama oz aman ilaç içmemiştim şeker ilacını ondandır demiştim bu ay hep içtim ialcımı ama gene gelmedi 6sında olcaktım 23gün geçti yani ve hiç bi belirti yok öle adet olcam gb kilo alıyorum ben ya bu sıra kendime bile itiraf edemiyorum ama 56 bucuğu bile gördüm tartıda ben şişman olmak istemiyorummmmmmmm
bu arada ne zor bi hayatın var canım ya rabbim kolaylık versin biran önce doruk büyüsünde sana yoldaş olsun defnede ev işlerinde yardım eder :)) dedinya öle babasını yabancı bilmedi hiç die içim kötü oldu defneyi dogumundan sonra ilk defa görmesi çok zor bişi ikinizede kolaylık versin eşin için daha zor ama şöle düşün hep sevgili gbsininz hep bi özlem ve kavuşma rabbim kimseye çekemice yükü vermiyo işte allah kolaylık varsin
saol canımm
geçmiş osun ayşemmm
geçmiş olsun noluyo ya herkez hastaa
canım benim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne denirki tesllisi yok inancımız olmasa dayanamayız rabbim bunaltmasın mubarek günlerin hürmetine hepşmizin muradını versin inşallah
ayyy ne güzel görüşün wallahikonyadamısınız neresindesiniz kız huzeyfeeeeeeeeeeeeee valla çok sevindim keşke görüşek bilsek en büyük hayalim kkdan arkadaşlarla buluşmak
ayşe deme şöyle rabbim vakti gelince seninde meleğini yollayacak .ne anne olabildim
ne teyze olabildim
ne hala olabildim
hiç bişi olamadım becerksizsiklten
canım hani resmini paylaştığın kardeşin mi hasta olan kardeşin :44::44:
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin diğeri nasıl oldu rahatsızdı galiba:26::26:
kurban olduğum allah sanada nasip etsin inşallahhhh tüm isteyenlere hayırlsındannnn
canım benim git dolaş iyi gelir kafanı dağıtırsınevet ben bugün öğlen kaynanyı gönderdim soracım gittim eltime biraz yardım ettim geldim
haa bu arada yarın antalyay gidiyom yaşasın ya ben antalyayı çok seviyom
ama ama bişi var ben tam 3 gün baş ağrısı çekiyom o memlkete gidincez
kız kardeşimin düğünü yaklaştı oğlan konyalı ama antalyada çalışıyor yani elin gürbetine gidiyor
aradı abla sarma sar diye bende dedim benim ne yaprağım var nede saracak gücüm var saramam dedim
ama tuzlu kurabiye hindistan cevizli kurabiye vede krem şantili kurabiye biliyom hepsi kurabiye türü oldu ama evde başkada malzemem yoktu
ona düğün hediyesi tost makinası aldık yarın sabah gitcem erken çıkarız herhalde artık ne zaman gelirim allah bilir
canım sağolCnm çok geçmiş olsun yaa ne olur çağır birini ben senin durumunu düşündükçe çok üzülüyorum.Yalnız tek çocuğa bakmak bile zor iken 2 çocukla Allah sabır versin bak her yanından hastalıklar çıkmaya başlamış vücudu fazla zorluyorsun çünkü mecburiyetten.Babamı sormuşsun sağol cnm babam ameliyattan vazgeçti dr lar kalp yetmezliği sorunu yüzünden riski siz alırsanız ameliyat edelim deyince tırstık haliyle.Ama bu şekilde de yaşanmaz diyorlar iki arada bir derede kaldı babam bir gün gidip olcam diyor sonra vazgeçiyor.İlk ameliyatı bundan daha ağırdı ama o zaman bağırsağındaki problem kalbinde önüne geçince dr lar aldı o riski.Şimdi durum babama bağlı... Ne bileyim hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım....
Cnm çok çok geçmiş olsun yaşı kaç anneannenin kalp dışında başka bir rahatsızlığı varmı peki?
Cnm sanada geçmiş olsun...
Başarmışsın cnm hoşgeldinnnn....
Sağol cnm bizimki viral enfeksiyonmuş.Vücuda bir şekilde içerden dışardan mikrop girince atmak için ateş yapıyor.Ama o ateş için bir sürü olasılık düşünmek zorunda olduğumuz için haliyle dr larla kanki oluyoruz artık... Çok şükür biz atlattık darısı doruk ve defneye...
Ay aşkolsun kızımın teyzesi değil misin?Hem önemli olan insan olmak boşveeeeerrr... Rabbim inş. sırası gelince onuda nasip eder bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka gecikmesinde...
Güle güle kullansın hayat boyu mutlu mesut olsunlar inş.
canım benim sınavda başarılar sana inşallah kazanırsın.Günaydın cnm nasılsın ???? Ayşenuru uyuttum yemeğimide yaptım biraz buralarda dolanıp oturup tarih çalışcam sona geldim az kaldı... Önümüzdeki haftada biraz coğrafyaya bakcam bakalım Allah hayırlısını versin çok çalışamadım ama nasip kısmet meselesi...1 ay kaldı sınava.Bu sene nasip olursa zamanımda olursa tabii mali müşavirlik staj başlatma sınavınada girmek istiyorum... 3 yıl staj sürüyor zaten.Ben böyle plan kuruyorum ama hayat ne getirir bilmiyorum.Hayırlısı olsun hepimiz için..
günaydınnnnnn canım arkadaşlarım bugün size vakit ayırabiliceğim
bende sizleri çok özledimmm canım beim yasağol canım benim
canım benim yeğende evlat gibi zaten onun kokusunu içine çektin ya onun kokusu burnundan gitmeden inşallah kendi bebeğini de kucağına alırsın inşallah.
ismini koydukları zaman bizede yaz merak ettim
bu arada yeğeninin düğünü varmış allah hayırlı uğurlu etsin.mutlu olsunlar bir ömür inşallah.
selam canım
nasıl oldun iyimizsin şimdi
kan sonuçların geldimi
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn
özledik wallahi
düğününüz hayırlı uğurlu olsun
anneannenede çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin
yeni tayin yerinizde hayırlı olsun inşallah oradaki doktorlar sana şifa olur ve bebeğine kavuşursun canım.
selam canım bizde öptük seni
hoşgeldin canımmmmmmmm arada gel özledik seni
eşinin yeni işi ve yeni yeriniz hayırlı olsun
bol kazançlar döndüm canımolsun
sağol canım benim bizim de hayatımız böyle ne yapalım.eşim hep yurt dışında o bizi özlüyor bizde onu
ama işi bu yapacak birşey yok.
bazen kaynanamlara çok kızıyorum zamanında yardım etmediler bize şimdi konuşuyorlar .ev alalım yardım edin dedi eşim tınlamadılar şimdi eşim daha çok kazanmak istediğimiz gibi ev almak için daha uzun seferlere gidiyor şimdi kaynanam ayy yazık oğluma diyor
ne yapim ki ben. bende eşimi özlüyorum ama artık bizimde çocuklarımız var onları ve geleceklerini düşünmek zorundayız
eşim defneyi doğduğunda 15 gün gördü birde geçen hafta 5 saat o kadar
o da çok üzülüyor ama bir süre daha böyle olacak .çocuklar biraz büyüsün o zaman bizi de alacak yanına beraber gezicez dünyayı kısmetse
ayyy ne güzel görüşün wallahi
resimlerinizi çekin bizde görelim
ayşe deme şöyle rabbim vakti gelince seninde meleğini yollayacak .
ama sende çaba sarf et biraz tedavine başla erkek dr deme en iyi dr bulmaya çalış .
canım benim git dolaş iyi gelir kafanı dağıtırsın
antalya çok güzel bir yer sıkılmaz kardeşin sen ona moral ver üzüntülü durma yanında
kız çocukları hep öle zaten baba evinden çıkıp yan apartmana bile gelin gitsen gurbet oluyor artık eskisi gibi olmuyor hiçbirşey evli oluyorsun hayat değişiyor öncelikler değişiyor.
hayırlı olsun bu arada .hediyeni de güzel günlerde kullansın kardeşin.
canım sağol
annemle altlı üstlü oturuyoruz annem yardım ediyor ama o da zorlanıyor annemde de bel fıtığı ve diz kayması var.ilgilenemiyor çok fazla.ancak yemeğimizi yapıyor sağ olsun.defneye mama yediriyor.kalan herşey bana bakıyor.sabah kalktımmı durmak yok gece 1 e kadar çok yorucu geçiyor günüm.sağlık olsun çocuklarım iyi olsunda gerisi boş kendinmden de geçtim artık yeterki onlar iyi olsunlar.
yardımcımız var arada geliyor çok zorlanınca çağırıyorum .ama bende de sorun var herşeye ben yeterim diyorum ondan böyle oluyor .çocukların altınıda ben alıcam yemeklerinide ben yedireceğim ne giyeceklerse hep ben ayarlıycam banyolarını da kimseye yaptırtmam o yüzden kimseye iş kalmaıyor.
başka kadının yaptığı yemeği yemem yaptığı temizliği beğenmem.bende takıntılıyım o konuda
15 günde 1 bayan gelir dip tepe yaparız beraber ben daha çok iş yaparım o başka :)
böyle işte ne yapim ya bende böyleyim.çok yoruluyorum ama çocuklarımın herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum.benim mantığımda şu da var ben bu çocukları çok istiyerek doğurdum ama kendime doğurdum bakıcılara değil o yüzden sabırla büyütmek te benim işim.çocuklarımı başkalarına emanet etmek bana çok zor gelir .işimi bile bıraktım sırf onlarala ilgileneyim diye.o yüzden en az 4 yaşına gelene kadar her ikiside ben bakmak istiyorum sonra kreşe vericem .
çok bitkinim yorgunum ama kendim ancak böyle rahat oluyorum
bu arada baban için çok zor bir dönem siz ne düşünüyorsunuz rabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
canım ya sende kendine dikkat et çok yorucu senin içincanım benim sınavda başarılar sana inşallah kazanırsın.
selam canım ohhhh ne güzel bugün bizimlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?