sağol canım benim bizim de hayatımız böyle ne yapalım.eşim hep yurt dışında o bizi özlüyor bizde onu
ama işi bu yapacak birşey yok.
bazen kaynanamlara çok kızıyorum zamanında yardım etmediler bize şimdi konuşuyorlar .ev alalım yardım edin dedi eşim tınlamadılar şimdi eşim daha çok kazanmak istediğimiz gibi ev almak için daha uzun seferlere gidiyor şimdi kaynanam ayy yazık oğluma diyor
ne yapim ki ben. bende eşimi özlüyorum ama artık bizimde çocuklarımız var onları ve geleceklerini düşünmek zorundayız
eşim defneyi doğduğunda 15 gün gördü birde geçen hafta 5 saat o kadar
o da çok üzülüyor ama bir süre daha böyle olacak .çocuklar biraz büyüsün o zaman bizi de alacak yanına beraber gezicez dünyayı kısmetse
ayyy ne güzel görüşün wallahi
resimlerinizi çekin bizde görelim
ayşe deme şöyle rabbim vakti gelince seninde meleğini yollayacak .
ama sende çaba sarf et biraz tedavine başla erkek dr deme en iyi dr bulmaya çalış .
canım benim git dolaş iyi gelir kafanı dağıtırsın
antalya çok güzel bir yer sıkılmaz kardeşin sen ona moral ver üzüntülü durma yanında
kız çocukları hep öle zaten baba evinden çıkıp yan apartmana bile gelin gitsen gurbet oluyor artık eskisi gibi olmuyor hiçbirşey evli oluyorsun hayat değişiyor öncelikler değişiyor.
hayırlı olsun bu arada .hediyeni de güzel günlerde kullansın kardeşin.
canım sağol
annemle altlı üstlü oturuyoruz annem yardım ediyor ama o da zorlanıyor annemde de bel fıtığı ve diz kayması var.ilgilenemiyor çok fazla.ancak yemeğimizi yapıyor sağ olsun.defneye mama yediriyor.kalan herşey bana bakıyor.sabah kalktımmı durmak yok gece 1 e kadar çok yorucu geçiyor günüm.sağlık olsun çocuklarım iyi olsunda gerisi boş kendinmden de geçtim artık yeterki onlar iyi olsunlar.
yardımcımız var arada geliyor çok zorlanınca çağırıyorum .ama bende de sorun var herşeye ben yeterim diyorum ondan böyle oluyor .çocukların altınıda ben alıcam yemeklerinide ben yedireceğim ne giyeceklerse hep ben ayarlıycam banyolarını da kimseye yaptırtmam o yüzden kimseye iş kalmaıyor.
başka kadının yaptığı yemeği yemem yaptığı temizliği beğenmem.bende takıntılıyım o konuda
15 günde 1 bayan gelir dip tepe yaparız beraber ben daha çok iş yaparım o başka :)
böyle işte ne yapim ya bende böyleyim.çok yoruluyorum ama çocuklarımın herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum.benim mantığımda şu da var ben bu çocukları çok istiyerek doğurdum ama kendime doğurdum bakıcılara değil o yüzden sabırla büyütmek te benim işim.çocuklarımı başkalarına emanet etmek bana çok zor gelir .işimi bile bıraktım sırf onlarala ilgileneyim diye.o yüzden en az 4 yaşına gelene kadar her ikiside ben bakmak istiyorum sonra kreşe vericem .
çok bitkinim yorgunum ama kendim ancak böyle rahat oluyorum
bu arada baban için çok zor bir dönem siz ne düşünüyorsunuz rabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
canım benim sınavda başarılar sana inşallah kazanırsın.
selam canım ohhhh ne güzel bugün bizimlesin
hepinize güzel haftasonu kıslar ben geldim.annemlerdeydim inşallah hepiniz çok iyisinizdir geçmişi okumaya fırsatım yok
kendinize çok iyi bakın
kızlar kan sonuçlarım iyi çıktı allaha şükür bu hafta 2 li tarama var işte inşallah onunda sonucu iyi çıkar
canım hayırlı olsun allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsinkızlar kan sonuçlarım iyi çıktı allaha şükür bu hafta 2 li tarama var işte inşallah onunda sonucu iyi çıkar
günaydın kızlar ben umutsuz vaka geldi
nasılsınız kızlarnerelerdesiniz yavvvv
reğli olmadım ama sanırım olsam daha iyi olacam
çünkü resmen delirmiş şişmiş vaziyetteyim
adetim gelirse başımın üstünde yeri var bebek zaten yoktur çünkü aynı şeyi 3 senedir bu zamanlar yaşıyom
bi heves bi idrar tahlili belki geç döllenme bide kan tahlili sonuç fosss en iyisi sabretmek allahım yarabbimmmm sabırrrrr
Günaydınlar canlarım
günaydın canım hayırlı günlerrrrrrrrrrrGünaydınlar canlarım
günaydın beryal im nasılsın çocuklarla aran nasıl buarada nerelerdesiniz ya insan bir gelir özletmeyin kendinizi
günaydın canım hayırlı günlerrrrrrrrrrr
mutluyum nasılsın nasıl gidiyo
slm alk kiz ayseeeee bulusamadan ben gittim sen yoksa hala antalyadamisin neyse kismet degilmis demekki neresindesin dedim ama cevap alamadim bizimde tasinmamiz gerekti simdi vandayiz dun gece geldik yerlesiyoruz cikmam lazim daha sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?